-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
válasz
Tikakukac #105990 üzenetére
Nem vitázni akarok, de sikló csapágynál is segít némi kenőanayag, persze mint mondtam ez a kopás mértékétől függ. Nem húznék párhuzamat az akksi kisütés és e között. (Egy gépésztechnikus
).
A képlet itt egyszerű kenés után van zaj vagy nincs, illetve meddig...Magyarán egy próbát adjunk neki, főleg ha nehéz beszerezni, persze NEM szervizes szinten.
-
Tikakukac
titán
válasz
Aranygyerek #105996 üzenetére
Vagy a géped nagyon pontos típusa kell vagy a legjobb ha már úgyis venti ápolás van és volt vagy lesz, hogy maga a venti típusa. Azzal nem lehet mellélőni. Utána meg keresni kell egy bontóst vagy ali és ebay.
-
válasz
Aranygyerek #105996 üzenetére
Most akkor szeretnél venni egy coolert? Leírod a gép pontos típusát? Már atz nem találom, ha már írtad
-
Tikakukac
titán
válasz
Aranygyerek #105994 üzenetére
Gondolom egy olyan ventit, ami most is a gépedben van
-
Én váltóolajat használok venticsapágyra, ami egyszer kapott, nem kell többé szétszedni.
Beleértve a történelem előtt eladott T40-emet, ami zörgött, kapott egy kis buszok váltójába való cuccost, azóta az autószerelő, aki megvette, ki se kapcsolta, és meg sem nyekken. -
fungi
aktív tag
válasz
Tikakukac #105990 üzenetére
Tüneti kezelésnek talán, egyszer kipróbáltam mikor már idegesítően kerregett, egy időre eltűnt tőle a morgás, /aztán visszajött, szóval csere./ De volt olyan is hogy kerregett tovább...leszoktam róla.
Ogard:
Nekem egyszer egy ilyentől /márkát nem tudom/ elkezdett egy Tp melegedni, kidobtam és visszaálltak a hőfokok. -
válasz
Aranygyerek #105979 üzenetére
Szia. Bocsi, hogy most írok. Sajnos az olajzás nem megoldás, pedig jó minőségű olajat használtam, de kevés esetben volt megoldás hosszútávra. Jobb a csere, ha már komolyabb hangot hallasz
-
Tikakukac
titán
válasz
Aranygyerek #105985 üzenetére
Csak mellékesen, nem gépészmérnök vagy közlekmérnök vagyok, de egy pár tárgyam azért volt mindegyikből: amikor némi csapágyhangot hallasz, akkor szerinted a szír/olaj/akármi lesz a megoldás vagy a csere?
Csak mert én értem miért van ez, de nem véletlenül nem olajozgatunk olyan dolgokat, amiket nem lehet rendesen szerelni. Még egy kis pormágnes, még több por, még durvább csiszolás.
Egy olyan 20 éve szerintem már van, hogy aktívan tolom, a laptopos rész is 10 felett lesz vastagon. Soha nem zsíroztunk, kentünk, olajoztunk bármicsináltunk ventiket. Mert a notis ventik és PC ventik 99%-a nem a benzinnel kimosom és újratöltöm zsírral megoldású, hanem egyszeri paraszt siklócsapágyazású. Aktív használatban van több bőven 10 év feletti gép is a családban. Sosem "tartottam karban" a ventiket ilyen módon. Tökéletesen üzemelnek, pedig kapják az ívet. Ugyanígy 1 köbméter zsírt is beletölthetsz egy rakat mai ventibe is, úgyis be fognak állni.
-
Ogard
tag
x220-asom nagyon lelassult, linux alatt és win alatt is csiga lassú lett, a boot is percekig tartott. Pár napba telt, mire rájöttem, hogy a CSL márkájuk usb 3 express card okozta. (Évek óta a helyén volt, azt olvastam stabilabb a palmrest, ha ott van.)
Mióta kivettem, minden rendben, remélem tényleg ez okozta a bajt, ezért kérdem, volt esetleg másnak is hasonló tapasztalata? -
Digitalpimp
senior tag
Vettem nemrég teflonporos szilikonzsírt, nagyon faszányos sok mindenhez.
-
Butcher82
senior tag
válasz
Aranygyerek #105985 üzenetére
Világos, nyugi én is szoktam. Valamikor hosszabb távra, de van úgy, hogy ideig óráig hat. Kopottságtól függ. De akkor most lehet elkárhozom, bevallom, egy T60-nál segített, viszont az X230t-nél hiába "fürdettem", megmaradt a moraj, jöhetett az új venti
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
Butcher82 #105984 üzenetére
Csak a csapágyra, egy picit. Én sem szeretném, ha telenyomna mindent olajjal. Átforgatom, ha kell törlöm. Lehet azt ésszel csinálni. Nincs nyüsszögés és pont ezért gondoltam, hogy ennek is jót tehet, mert terhelés alatt hallok némi csapágy hangot.
Na mindegy.
Köszönöm a segítséget. -
Én még most hallottam olyan emberről aki WD40-el fújja le a noti ventit.
Ez nem veszélyes? -
Tikakukac
titán
válasz
Aranygyerek #105981 üzenetére
A ventid mondta, hogy jót tesz vagy inkább csak a tudat miatt jó érzés?
-
Tikakukac
titán
válasz
Aranygyerek #105979 üzenetére
Ezzel a felütéssel inkább semmit. Nem olajozgatjuk a ventiket, nem nő ez, hogy olajozd
-
-
válasz
FoxiestFox #105976 üzenetére
ó igen, a folyamatos szopás, ami miatt egy filmet nem lehetett megnézni hálózatról hekkelés nélkül, jaj de nem hiányzik.
-
válasz
zebra_hun #105975 üzenetére
Chipset, usb, wifi driverből próbálj ki másféléket.
Sőt első körben csak töltsd le a wifit a hardveres kapcsolóval, és deaktiváld a LAN kapcsolatot is.
A x20 sorozatban a hitvány Intel driverek miatt a latency még az integrált hangkeltővel is rendesen hallható pattanásokat tud okozni.
DPC Latency checkert töltsd le. -
válasz
Tompika777 #105974 üzenetére
Mind a mai napig gyártják, support is jó hozzá. Másik laptopomon w10 alatt tökéletesen megy. Ez a kicsi 420 ami jól elfér, a másik az 17"-es pont nem. Na most megjött a kedvem egy próbához, felteszek egy új w10-et. Kb 2 éve volt hogy próbálkoztam, amiről írtam az akkori probléma. Ha nem jöön össze, akkor még mindig ott a w7. Mindenki a w10-es drivereket használja? Mármint amit a telepítő meg a win update ad? Ha jól emlékszem ez a systemupdate sem megy w10-en. De lehet rosszul emlékszem. Hétvégén éjjeles vagyok, hétfő éjjel leszek szabad majd akkor. Üdv., z
-
Tompika777
senior tag
válasz
zebra_hun #105973 üzenetére
Na, így már képben vagyok
Nekem Line6 gitár előfok-hangkártyám van, annak az USB és Asio drivere tökéletesen kompatibilis a Win10-el, viszont egy barátomnak dj dolgokhoz egy régebbi Terratec vagy milyen cucca van, és neki sem működik jól Win10 alatt,néha megugrik a latency, de Win7-el mostmár semmi problémája nincs, bár neki még ahhoz sem volt egyszerű működő driver feltenni, lehet a cucc még XP érában készült...Sanszos, hogy hasonló kompatibilitási probléma van akkor nálad is a drivert illetően, de oprendszert illetően és nem a Lenovoval kapcsolatban. Hátha nemzetközi fórumban többet találsz róla.
-
válasz
Tompika777 #105972 üzenetére
A serato az egy dupla külső hangkártya.
[link] -
válasz
Tompika777 #105970 üzenetére
8gb van benne, 7-en elég. Ha kiteszem feladatkezelőt akkor felét használja ha jól amlékszem. Abból gondolom hogy van egy kis cpu lámpa és ha zöld akkor ok. Ha narancs akkor is. Ha piros akkor is, de amikor megakad akkor mindig piros. Ez w7 alatt sose jelentkezik. Erre van egy csúszka a seratoba ami usb késleltetés névre hallgat. Alapon ez 2 ms. Kipróbáltam 10 ms idővel de ekkor is csinálta w10-en. Viszont scratch-nél a nagy késleltetés zavaró, mix-nél nem számít. Ez egy timecode rendszer, így vezérlem bakelitről az mp3-at. Ez olyan mintha lemezen lenne meg, pedig csak egy mp3. Cefet gyorsnak kell lennie. Addig amíg működik a w7 nem nagy probléma, de előbb utóbb az is olyan lesz mint az xp hogy már sok minden nem működik. Ezért kérdezem hogy nem e vmi driver. Csakhogy 420-hoz a lenovo oldalon nem találtam semmit.
-
válasz
Tim82 #105913 üzenetére
Köszi, így is megpróbálták fn f7-el, de nincs kép. Ha legközelebb hazajön tesóm majd akkor foglalkozom vele tovább. Jó a fórum, olvasgatok még itt ;)
Más:
Egyébként nekem van itt most egy t420 és a w10/w7 témához, hogy w10 alatt látszólag hiba nélkül megy. De... Egy dologra használom a 420-at, egy dj programra a neve Serato. W10-el ritkán, de sajnos előfordul hogy cpu használat túl magas ilyenkor kb 1 másodperces akadás van. Visszaálltam w7-re, itt nincs ilyen. Akárhogy "szadizom" hogy be se tölt egy számot már cserélem is le, akkor is hiba nélkül megy. W10-nél meg random be, be akad. Igaz már rég volt ez a teszt. Van diver w10-hez? Annó nem volt semmi driver, azzal próbáltam amit a win telepített. Eszközkezelőbe nem volt semmi sem sárga. Igazából engem nem zavar hogy régi rendszert használok, de ha valakinek van valami trükkje hogy menjen w10-el, akkor kipróbálom. Köszönet. -
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #105962 üzenetére
Mélyen egyetértek, csak ez egy gombokért vett T61, ami kapott is Ssd-t, de érdekelt hogy ugyanazt a rendszert az eredeti szutyok Hdd-re rátéve mi lesz a különbség. /Mikor vettem, 2,5 perc volt a bootidő/ Az az Ssd persze hogy gyorsabb, csak kipróbálásra még benne maradt a Hdd. Most volt idő ilyen hülyeségekre..
Rendesebb gépeimen Ssd fut, ofkórsz.
-
vicze
félisten
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Elég trágya állapotban van a T430 6 cellás akkum, kb 55% kapacitással rendelkezik. Lítiumcella csere megoldható ebben a típusban vagy letiltja az elektronika az új akkukat?
Érdemesebb esetleg ebayről komplett akkut venni hozzá? -
Pentium M-től felfelé minden notimban solid state van, nem tétel, hogy az legyen a szűk keresztmetszet.
Ha valami, ami már retroban sem elfogadható, az a vinyón lévő rendszer -
fungi
aktív tag
válasz
Tikakukac #105960 üzenetére
Igen, hallottam hogy róla készenlétben marad teljes kikapcs. után is. Most kiszedtem az akkut, start, és 53 mp. alatt most is felállt a rendszer teljesen, nem volt számottevő a különbség /ja, ez egy jó régi Win10, frissítések nélküli/ Amúgy meg tényleg mindegy, ez a 3. tartalék gép vész esetére...
-
carr
őstag
Minden rendben. Szépen ugrál cpuz szerint 1198 és 3094 között. B.ssza teherbe a win 10 akit akar.
-
carr
őstag
válasz
tothjozsi96 #105952 üzenetére
Keserves az SSD után egy HDD....
Még a drivereket most telepíti. Már csak a hd4000 és az optimus van hátra. Ja meg persze a win7 fuckdate.
Akkor az is lehet para ha vantage fent van? Nebassz...Leszedem akk.
Foxi:
Speedstep fentebb írtam h vissza kapcsoltam.
-
-
carr
őstag
válasz
tothjozsi96 #105950 üzenetére
hol olvastad, hogy fenn van?
edit: már rufus dolgozik 16os fatebringer win7 megy fel...
-
fungi
aktív tag
Lehet hogy érdemes volna azt a Wint újra felrakni? A frissítései okoztak már gubancokat gépeken. Ha van rá mód, mondjuk Macrium Reflecttel kell csinálni egy backupot a friss rendszerről, azt legközelebb gyorsan vissza lehet tenni.. /Aztán ha az újratett rendszerrel is ilyen, akkor más gond van./
-
carr
őstag
egyedül lenovo vantage van fenn, illetve a driver update meg a micropohone mute.
Nemrég kipucoltam, a cmos elemet is lehúztam, az felér egy bios resettel, nem?
fel kéne tennem azt a power managert?? -
carr
őstag
válasz
Tim82 #105939 üzenetére
vissza, épp mikor írtam a hsz.t.
3094.... -.- stabil agyfaszt kapok má. zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg zúg és csak zúg zúg ...szerk: mi a write-only?
-
carr
őstag
Épp ez a bajom, hogy minek megy turbóban 0-24?
energiaséma kiegyensúlyozott, firefox fut, meg háttérben HD sentinel, teamviewer,
qbit torrent, brother nyomtató kliens prg, malwarebytes, poweriso futnak. ha bezárom a firefoxot akkor a proc használat leesik. de ugyanúgy marad 3094Mhz. -
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #105936 üzenetére
Szívesen, ezeken az öreg gépeken az újabb driverek már nem mindig akarnak dolgozni, egy időben keresgéltem a működőket, /el is spájzoltam, bár még szerencsére fent vannak, de ki tudja meddig.../
-
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #105934 üzenetére
Régebbi Hotkey driver talán [link] nekem ebből a 3 87 0000 működött T61-en, /8jvu39ww.exe/ Szedd le az előzőt , és próbáld meg vele. Win7 frissítés nem nem kellett hozzá. /PM driverem ugyanez mint neked./ Próba-szerencse...
Winn10 alatt meg a 3 80 0000 működik rendesen, persze Win7 kompatibilis módban telepítve. -
-
Tubi2
senior tag
válasz
FoxiestFox #105931 üzenetére
Én úgy emlékszem kell egy Win Update-t is engedni neki, addig nem volt hajlandó müködni.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #105931 üzenetére
Kell hozzá a HotKey driver is emlékeim szerint.
-
-
HSM
félisten
válasz
Tim82 #105923 üzenetére
Igen, igazából erre szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy annak nem így kellene működnie.
(#105924) Tikakukac: Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy miről beszélsz.
Én nem tudok róla, hogy bárhol írtam volna olyat, hogy a gyenge hűtés jó.CPU-kkal nincs tapasztalatom, de GPU-k esetén bőven volt példa a hőingástól a csip és a tokozás között tönkrement példányokra. Ugyanyúgy, a ventilátor sem örök életű, és egy <50 fokos terhelés nélküli CPU-t aktívan hűteni teljesen felesleges.
A margóra pedig tegyük oda, hogy a T420 is 35W-os. Bár ennek semmi jelentősége itt, mivel a T460s fele akkora hűtőjével kb. hasonló termodinamikai adottságokból kell gazdálkodjon.
(#105925) carr: Ha nem állítja dinamikusan az órajelet és mindig max turbón megy, akkor nem csoda, hogy hangosabb, melegebb.
-
Tim82
félisten
Az mondjuk kicsit fura, miért megy állandóan 3,3Ghz-en, főleg 75% max CPU-n, amikor a turbónak se kéne mennie, terhelés nélkül illene tápról is abbahagynia a turbózást 100%-on is, a T420 nálam legalábbis így csinálja.
Ha nem annál az energiasémánál állította be ezt, amelyiken aktuálisan használja a gépet, azért ez előfordulhat.
Én mondjuk azt sem értem, hogy a speedstep-et minek kellett kikapcsolni (a Turbo kikapcsolásának van értelme), de mindegy.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #105920 üzenetére
A t460s-em 50 fokon még be sem kapcsolja a ventilátorát.
De a T420 is úgy rémlik, hogy 45 körül elmegy passzívba, bár ennyire ritkán hűl le. Ami amúgy jó is, hogy nem hűti túl magát, kevésbé nyírja a csipet a nagy hőingásokkal.(#105915) carr: Az mondjuk kicsit fura, miért megy állandóan 3,3Ghz-en, főleg 75% max CPU-n, amikor a turbónak se kéne mennie, terhelés nélkül illene tápról is abbahagynia a turbózást 100%-on is, a T420 nálam legalábbis így csinálja.
-
Tikakukac
titán
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Thinkpadre szeretnék eSata-n külső 3.5-ös asztali vinyót rákötni. A tápot meg tudom oldani egy usb-s keretnek a táp részével, így eSata-Sata kábellel ez a megoldás működhet szerintetek?
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #105916 üzenetére
Hát összetenném a két kezem, hálát adva az Intelnek ha 1x is 60C alatt látnám a procim.
-
-
carr
őstag
Skacok!
T430S-t használ valaki napi szinten?
most pasztáztam újra (AC MX2), de kb mint halottnak a csók. durván 50C°-n van, akkor is ha speedstep-et kikapcsolom (1.2Ghz konstans), (win10 január2-án frissített) ha meg speed be van kapcsolva, 3.3Ghz alá csak akkor megy, ha leveszem a tápot.
energiaséma cpu max 75%ra van véve.
Ötlet? -
-
Tim82
félisten
válasz
zebra_hun #105910 üzenetére
Azzal tehetnek egy próbát, hogy D-Sub kimenetre rákötnek egy monitort (amennyiben van D-Sub (más néven VGA) kábel és ilyen kábelt fogadni képes monitor a háztartásban) és megnézik, hogy bekapcsolás után arra ad-e képet a noti.
Lehet, hogy nem árt a bekapcsolás után, ha elsőre nem ad oda képet, az Fn és F7 gombok együttes megnyomása sem (a legtöbb régebbi Thinkpad-nél ezzel lehet váltani akár BIOS alatt is a külső és belső kijelzők között).
Nem tudom, mennyire tudsz németül, de a német ThinkWiki-n ( [link] ) pont írnak egy ugyanilyen szimptómákkal járó, a T400-nál előforduló hibáról, ami - ha jól olvasom - csak az alap problémát okozó bluetooth kártya és az ennek következtében elpatkolt F8 biztosíték cseréjével oldható meg.
Ha külső monitorral működik, akkor valószínűleg ez lesz a gond. Mindenesetre át lehet állítani a BIOS-ban is, hogy automatikusan oda adjon ezentúl képet a T400 bekapcsolás után, ami ideiglenes megoldásnak talán megfelelhet.
-
válasz
Tikakukac #105911 üzenetére
Én nem láttam még ilyet, de nem tartom magam egy pc gurunak. Megpróbálok segíteni, de nem megy. Ezért kérdeztem itt, de ez most akkor nem fog menni. Igazából értéktelen már szinte a T400, csak most nincs másik és pont be van zárva mindenki. Majd olvas könyvet ;) köszi azért. Szép estét.
-
Tikakukac
titán
válasz
zebra_hun #105910 üzenetére
Telepítés közben nem szoktak elhalálozni a gépek.
Mert az IC-ket és SMD-ket és társaikat érdekli, hogy éppen telepítesz vagy játszol vagy csak idle egy gép? Szerintem nem. Random dolgok közben döglöttek meg már nálam gépek.
Ez így durván szenvedős lesz, aki ért a témához kerüljön a gép elé és próbáljon meg mindent ami csak létezik. Nem ez lesz az első T400 ami meghalt, szóval
Úgy elkutyolni elég nehéz dolgokat, hogy post sincs.
-
válasz
zebra_hun #105909 üzenetére
Megkaptam a választ, semmit nem lehet rajta látni. Van esetleg valami bill. kombó amivel bármit elő lehet csalogatni? Belül vmi. azt súgja hogy csak elkutyultak valamit. Telepítés közben nem szoktak elhalálozni a gépek. Viszont a Bios-ba belépés sem jön, az kicsit gyanús. Eddig én legalábbis nem találkoztam ilyennel.
-
-
Üdvözlet Fórumtársak!
Kérdéssel fordulnék egy T400-al. Röviden a sztori:
Húgomnak ajándékoztam a régi laptopom W7X64 rendszerrel. Barátnőivel valamiért kitalálták hogy a W10-re frissítés milyen jó. Itt jött a probléma. Sajnos csak WhatsApp-on tudok kapcsolatba lenni vele, mivel sok 100 km-re lakik tőlem. Állítólag ment a frissítés és amikor nevet meg Wi-Fi jelszót kért elsötétült és többé nincs kép. Én már csak ezt az állapotot láttam kamerán keresztül. A kék Think gombbal sem lehet BIOS-t előcsalogatni. F2 CTR+S DEL, semmire nem reagál, nincs kép. Szereztettem egy másik monitort hátha a kijelző(bár ezt nem hinném), de azzal sincs kép. A gép állítólag indul, 3 zöld kis ikon világít de azt nem tudom hogy melyikek mert mobilon nagyon rossz a minőség. Aksit levetettem vele, 10s-ig nyomattam a bekapcsolót majd aksit vissza és indítás BIOS-ba de semmi kép. 3 zöld világít. Kérdésem az lenne ebben a helyzetben hogy hogyan tudnék segíteni neki ebben? Nem gyanakszom hardver hibára mert a Thinkpad-ok nem mennek tönkre ;) (Bízom benne) Nem egy nagy érték, csak nem tudok adni neki másikat mert ott teljes kijárási tilalom van, meg az üzemanyag többe kerül mint az egész laptop. Ha valakinek van ezek után valami ötlete az írja le bitte. BIOS-ba belépéssel már levezénylem telón keresztül neki ha lenne kép.
Előre is köszi, zebra
T400, 4Gbram, Intel core2 duo, ATI VGA+alaplapi, 1600/900. W7 nem eredeti volt mert home matrica van rajta és ultimate-t tettem rá. Frissítésekkel sosem volt ennek ellenére gond. -
-
-
vicze
félisten
válasz
weiss #105902 üzenetére
Az Ultra nagyon kis eséllyel, de nagyban függ mit kötsz rá.
2 monitort még a régi Ultra(dokkoló portos) se bír el 90W-vel, ha nagyobb gép van rákötve.
Még az új Pro dock is 135W-vel jön és semmi opció nincs 90W-os töltőre mint a régieknél, a Basic a 90W-vel jön.
Megkockáztathatod egy kisebb fogyasztású modellel, pl. X1Cgen6+ és 1db monitorral, és semmi más ráaggatással, de 2 monitornak 100%, hogy kell a 135W.Nem emlékszek pontosan, de mintha a Pro dock meg se mukkant volna 90W töltővel, de nem vagyok biztos benne kb. fél éve próbáltam.
-
Helló, ez a dokkoló elmegy 90 W táppal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged