- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Csak mellékesen, nem gépészmérnök vagy közlekmérnök vagyok, de egy pár tárgyam azért volt mindegyikből: amikor némi csapágyhangot hallasz, akkor szerinted a szír/olaj/akármi lesz a megoldás vagy a csere?
Csak mert én értem miért van ez, de nem véletlenül nem olajozgatunk olyan dolgokat, amiket nem lehet rendesen szerelni. Még egy kis pormágnes, még több por, még durvább csiszolás.
Egy olyan 20 éve szerintem már van, hogy aktívan tolom, a laptopos rész is 10 felett lesz vastagon. Soha nem zsíroztunk, kentünk, olajoztunk bármicsináltunk ventiket. Mert a notis ventik és PC ventik 99%-a nem a benzinnel kimosom és újratöltöm zsírral megoldású, hanem egyszeri paraszt siklócsapágyazású. Aktív használatban van több bőven 10 év feletti gép is a családban. Sosem "tartottam karban" a ventiket ilyen módon. Tökéletesen üzemelnek, pedig kapják az ívet. Ugyanígy 1 köbméter zsírt is beletölthetsz egy rakat mai ventibe is, úgyis be fognak állni.
-
Butcher82
senior tag
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Világos, nyugi én is szoktam. Valamikor hosszabb távra, de van úgy, hogy ideig óráig hat. Kopottságtól függ. De akkor most lehet elkárhozom, bevallom, egy T60-nál segített, viszont az X230t-nél hiába "fürdettem", megmaradt a moraj, jöhetett az új venti
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo TAB M11 tablet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi