-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicze #106595 üzenetére
Elégedett vagyok vele, mert piszok gyors és a kijelző nem bajos.
Plusz a ház szép, maga a gép egyáltalán nem kopottas.
Szinte olyan, mintha sokat nem lett volna használva.
Az első hozzám került t420 pl külső moncsival és klavival volt használva. Nálam kopott meg az egész. -
válasz
vicze #106589 üzenetére
Nekem ez volt kéznél, mikor vettem.. 3 helyett az 5 gen laza százassal volt drágább. Néztem az árakat egy bő héten keresztül.
Bizonyára tudsz arról, hogy a vírusjárvány kihirdetése után azonnal 10-20 ezerrel drágábbak lettek a laptopok varázsütésre... Én azért ezt nagyon nem csipázom.
Eszem ágában sem volt túlmenni egy bizonyos határon. Az én fogyasztói szokásaimnak az elegendő volt. A maradék pénzből vehettem remek szoftvereket.Ennek figyelembevételével úgy gondolom végül is jó vásárt csináltam. Lassabb? Megvárom!
-
-
válasz
whited #106581 üzenetére
Hármas van... Nincs sok különbség használat során számodra szerintem.
Doksikat nem fogja olyan gyorsan megnyitni, hogy kiessen a szemed a hármas után az ötösnél. Videóra mindkettő elég, a sajátom hangja meglepett - kellemesen.
Nekem van OnelLink dokkoló, külső klavi, wacom és egér...Egy darabig el leszek vele.
Ha van ötös és szánsz rá pénzt, akkor szerintem jó lesz. Ennyi.
-
válasz
whited #106552 üzenetére
A t440 árban szimpi, de klaviban, tapiban - főleg ott! - igazi rettenet. Emészthető abban az esetben ha nem nyúlsz semmihez rajta. Amúgy nem ajánlott. Kicsit visszakeresel, bőven tudsz róla olvasni szentségelést.
Használt gépet ne vegyél helyszíni kipróbálás nélkül. Most van a Kapu2 felhasználónál igen jó áron 450 és 460 is. Ért hozzá, amúgy meg jó fej kereskedő. -
Most jött vissza a X1 a meghajtó bővítésről.. Gen 3. Nem sokat használt.
Dokkolóval fogom használni, zsiráf magas tartón. Nem tekingetek lefelé, meguntam.
Rendes külső - nem színjátszós - klavival, egérkével, és wacom-mal.. -
válasz
hszilard666 #106461 üzenetére
Nekem most gen 3 X1 van. A kijelzője szerintem jó. És van dokkolóm, monitor csatival. Ha megunom, rápalokom és ennyi.
-
Én még most hallottam olyan emberről aki WD40-el fújja le a noti ventit.
Ez nem veszélyes? -
Ajjaj.. Igencsak nem kaphatóak azok a dokkolók..
Holnap ha lesz időm, futok vele pár kört.
-
Srácok, milyen dokkoló megoldás ajánlott a X1 Carbonhoz?
A gépet felemelném szemmagasságba és rendes klavi lenne mellé.
-
Az élet kegyetlen. Lemondtam a vadiúj gépről.
Vettem egy ötödik szériás X1 Carbont átmeneti időre. Majdnem hazai pályás, norvég klavival. Teljesen patent kis gép. Nekem ez döbbenetesen vékony. -
Reggelt!
Az eddigi segítségeket köszönöm, jó régen volt, de megoldást hozott..
A jó kis keményvonalas i7-es 420s-be lett beletéve jóféle SSD. Megy mint az isten nyila!
De a kijelzővel nem vagyok megelégedve, így elgondolkodtam a váltáson.Az új szigetes kijelző miatt inkább külső klavival. Van remek kis Apple keyboard a polcon!
Mellé lenne valami kényelmes, lapos, csendes egeret, mehet a wacom is társnak. Dokkoló jó lenne... nyomtató mellé minden elfér kényelmesen.
Visszaülök asztalhoz, mert a folyamatos nyaklógás nagyon nem oké.Egy T440s-t néztem ki, de másfél évet és némi nyomkodást végigolvasva a tapipad miatt hagyom a p.csába...
Ellenben még zavar a Intel procik sebezhetősége! Láttam egy gyönyörű fa borítású HP-t, de az is procigondos..
Ezek a nagy asztali All-in-One gépek szépek és elférnek a fenti asztalon, de mi a fene az az i3-as proci??? Nem akarok lassulni! Ezzel ez is kiesett...Tetszenek a kis masszívnak tűnő X szériák, és a Ryzenes játékok és ezekben már nem a fonnyadt, fakó kijelzők vannak.
Ez a T440 jó lett volna, mert nem érintett az inteles proci gonddal, pont alatta van még és jó az ára is. Minden más megoldás drágább.Ötleteket elfogadok tőletek!
-
válasz
donjohnson #100500 üzenetére
Az lesz... Kicsit még várok vele, más is fontosabb, de el van döntve, hogy az lesz.
-
válasz
Donki Hóte #100498 üzenetére
Munkabeosztásom nem vita tárgya.
A csattogás valós. Sajnos a fülem igen jó!
Nem tudunk egeret tenni mellé. Kanapén használja majd, nics asztal ezen a részen. -
Sziasztok!
A viszonylag régi, de sokan nem használt T420s gépemet bővítem új SSD-vel. Szerintem nekem ez marad, mert sokat írok, de a modern szigetes gépeken nem jó írni.
Már lesegetem a megoldást, mit lehet tennem. Ismerkedem a SSD működésével. A HD Sentinel szerint 100% teljesítményű és 97% kondícióbanvan a benne lévő ismeretlen betűhalmazzal néven nevezett meghajtó.Ellenben...
Kellene egy másik gép is. Valami ilyent szeretnénk, semmi ultracuki metállila recsegős kasznis divatvackot. Fekete indusztiál Levonot.
Megnéztem egy kicsivel jobb 440-est.. Fasza, menő, lapos és jobb a kijelzője, mint ennek a sáppadt izének. De a kattintós tapipad csattog, mint az isten nyila!!!! Engem zavarna, ha a párom nappal dolgozna vele, mikor én ép aludnék! Fura, hogy a billentyűzet a 440-nwk halkabb..
Ez most már így marad? Kiábrándító a csattogása. Sosem volt gondom a nem kattogó tapiegerekkel a PowerBook 3200 óta.. Miért kellett átcserélni kattogósra?
-
Srácok! A 420s kékfog modemje kakis. Se küldés, se fogadás. A hardver semmi hibát, nem jelez szerinte minden rendben van.
Szerintem meg rohadjon meg - dolgozzon! -
Más: Ha veszek egy fitt pendrávjot és ráteszek linuxot, akkor a Win7 fogja-e engedni, hogy esetleg másik oprendszert is akarok használni rajta?
Addig nem veszek semmit.
-
Srácok! Elgondolkodtam azon, hogy kellene egy dokkoló a thinkpad 420s-hez.
De akitől vettem, annak sincs már régóta.
Ha esetleg tudtok segíteni...
Megköszönném. -
válasz
bzolika10 #94927 üzenetére
Nem vagyok hekkelésre kihegyezve. Lehet pár funkció nem működne. Pl a specko ledes világítás. Inkább linux megy mellé. Van másik partíció. Amúgy az egyik, amin a win van 70 gigás, mindig panaszkodik, hogy kicsi.
Gondolkodnom kellene, kellene egy nagyobb vinya(ssd) bele. -
Sziasztok!
Nemrég vettem kezelésbe az (egy éve megvett, nem használt
) T420 i7-es laptopomat. (Szép fekete, indusztiál kivitel. Szóval menő!)
Win7 Ultimate van rajta. Lehetne esetleg rátenni, vagy mellétenni egy Linuxot? Nem nagyon tudom kezelni a gépet, világ életben Mac-re voltam szokva, de őreg Mac laptopom gyakorlatilag böngésző képtelen. Át kell váltanom.
USB3 portra mehet valami meghajtó, hogy lehessen rátenni valami disztrót?
-
Mindenkinek ilyen keservesen szenvedős a bluetooth a laptopokon?
Ritkán szarul megy. Szinte semmi kapcsolat.
Blackberry és t420s. Eddig ment.. most baszik menni. -
Srácok!
Nagyon köszönöm a segítséget!
A böngészőben át lehet kapcsolni az engedelyeket is, így nem hisztizik a linkeken. Megvolt az update, a hiányzó modulok feltelepítése is, van végre tapipad! Halleluja!!
Nem is gondoltam volna hogy egy igen erős darab van a birtokomba, csak ahogy a konfigokat láttam, úgy már jó.
Jó kis i7 proci. -
Köszönöm mindenkinek, szerintem belerázódom lassan. Most Mágnás Miska!
-
Első lépésben szénné titkosítottam nagy lelkesen, mert 5 ismerősömből 4 nek zombi volt a laptopján.
Persze természetesen nem ártott volna leszedni a gép drivereit a win7-re.. a szupernévtelen böngésző így a lenovo céges oldalon csak krikkszkrakszokat hoz be már meg 90% blokkolt tartalmat.vidám játék eddig.
Sikeresen leszedtem a krómot, mert szerintem vacak, meg kémkedik is.
A másik : valami használati útmutató, mert gőzöm sincs melyik gomb mi, illetve billentyűparancsokat nem látom a menűkben Mac módra.
A tapiegérrel szinte semmit nem lehet csinálni Mac módra. Arra van valami kiegészítő? A beállításban nem találom még annak konfigját se. Állandóan kavirnyáznom kell az oldalcsúszkán. Rettenetesen lassú!!! -
Sziasztok!
20 év Mac után (nem birom már anyagilag) vettem egy pöpec t420s-t i7 procival.
Sajnálattal jelentem, hogy marhára nem értek hozzá.
Kérhetek majd segítséget tőletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Kedvező ár! Dell E5570 laptop (15,6FHD/i5-G6/8GB/256SSD/Magyar)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest