- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jujj, arról ne is beszéljünk, milyen mikor a lelkes júzer "próbál"
BTW én ezt egy 3500ft-os legolcsóbb állvánnyal hidaltam át. Úgy már tűrhető képeket lehet összehozni.MÁS: Nem érkezett csomagod véletlen?
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
r-chee
őstag
válasz Nyugdíjas #7597 üzenetére
Na jah, a fényképezéshez azért kellett a technika - mind emberi, mind gépi. Egy hagyományos, 60E FT-os géppel én pl. nemigazán tudtam faxán megörökíteni a sötétben/félhomályban leledző fényeket a gépben, mert vagy nem látni semmit, vagy túl zajos a kép stb. Valaki azért vakuval is megpróbálja .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Laraxior
titán
-
Nyugdíjas
nagyúr
Meg azért úgy nézzétek a képeket, hogy nem olyan fényképezőgéppel, nem olyan fényviszonyok közt készültek, mint ahogy ide szoktak megjelenni a képek Nameg van rajtuk digitális utómunka is. Ettől függetlenül kiváló alkotás mind, és nem arra akartam célozni, hogy csalás, csak olyan mint a Playboy. A jóból kihoznak egy kicsit többet
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
kételkedem
addikt
válasz Motion_Blur #7591 üzenetére
Szeretem a fekete-fehér színvilágot, de amit másodjára linkeltél az olyan mint valami high tech tejfeldolgozó üzem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
r-chee
őstag
Néhányat már láttam közülük, de egytől egyig kitűnő alkotások .
A million-dollar-PC.com cím pedig utal rá, hogy nem 10FT-os gépek ezek . De hát minél több a rendelkezésre álló keret, annál jobb munkák születnek.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
syC
addikt
Hát azért van 1-2 elég nemszép
Motion_Blur, amit épp kiemeltél, az miért tetszik neked?
•
-
Tomi 16
őstag
ezek tényleg Igényes Gépek,és nagyon jól megvannak csinálva
-
Nyugdíjas
nagyúr
Küldhetek én is valamiket, ha gondolod
És esetleg egy kultúrált bannert is összedobhatok oda felülre. Gyöhet a pü hétfőn, ha mégis elfelejtenék küldeni....
-
Motion_Blur
félisten
Nálam ez viszi a prímet, hihetetlen mennyire igényesek ezek a gépek
azért persze ez se utolsó
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Brumi˘
addikt
Sajna tegnap elrepesztettem a plexit a házam oldalán, így ki kellett cserélnem. Találtam a helyére fekete műanyag hálót. Szerintem pofás, és még jobban is szellőzik.
Plexivel:
Az új fekete "hálóval":
-
CSorBA
őstag
válasz DeadMen #7582 üzenetére
Jobb felső sarokban van de amúgy: pcplacc@gmail.com
Olyan képeket várok, amik kint vannak. Tehát monitor+gép+asztal (lehet a környezet is nyugodtan)
Eddig mindenki 1 képet küldött, de szerintem lehet több is. Főleg, hogy itt azért elég szép házmegoldások vannak, szóval jöhet 3-4 is simán, kirakom őket. Nagyon szép gépek vannak Az lenne az idális, ha küldene mindenki 1 képet az asztalról, és aki meg akarja mutatni a gépét alaposan, az arról többet isAkartam írni egy logoutos felhívást erre, csak nem tudom mennyire lenne reklám. Racecam meg nem válaszolt a privimre..
-
CSorBA
őstag
Figyelem:
Csináltam egy blogot, ezzel a témával kapcsolatban, csak egyelőre kevesen küldenek képet. Szeretném, hogyha aki tudna és tetszik neki az ötlet, küldene képet
Lessétek meg a blogot: http://pcplacc.blog.hu/
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz DeadMen #7565 üzenetére
Jó az összhatás . És még hely is van bőven az emeleten .
Szerintem nem a kacsa, hanem a képek büntetnek ott a háttérben a falon
-
DeadMen
tag
válasz Motion_Blur #7575 üzenetére
Köszönöm
-
DeadMen
tag
válasz kételkedem #7566 üzenetére
A vileda a legjobb rezgéselnyelő És a legolcsóbb is
A gumikacsa pedig lan-partykon volt a kabalám...ezzel a házzal és a két radival nehéz lesz lanra mennem ezért odaültettem...szép emlék -
DeadMen
tag
válasz kételkedem #7563 üzenetére
Van még egy Ezen a képen nem látszik. Annyira nem egyszerű cső...ilyen szilikonalapú,csomót is lehet rá kötni Nemsokára még képek
-
kételkedem
addikt
-
DeadMen
tag
Sziasztok! Egyelőre csak egy kép,de ha tetszik akkor csinálok még [link]
-
Zsubi
őstag
Hali!
Ha valaki tud segíteni plexi ház építésében v. esetleg van valamilyen tapasztalata megköszöném! -
Hawk1979
őstag
válasz Laraxior #7537 üzenetére
"Gondolom a Tiédről is készültek képek..."
Találtam pár képet Tomi 16 gépéről/gépeiről,úgy hogy ja,lehet össze hasonlítgatni a masináitokat.
Let's ready to rumble[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
ZSóótttti gyerünk
•
-
kilizsima
tag
uhh nem semmi gépek majd belinkelem az enyémet is
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT
-
kzn1
csendes tag
Hello,valaki meg tudná mondani,hogy mekkora a XDL HD 01B gépház venti-je alapból?
-
-
Tomi 16
őstag
válasz Laraxior #7537 üzenetére
én csak leírtam a saját véleménye... az aláírással kapcsoltabna,meg tényleg magánügy vagyis,azt ír oda mindenki amit akar.. a hasz,gyüjtéssel kapcsoltabna, meg én nem vagyok az a tipusú ember aki arra startol hogy minnél több legyen a hsz-e és minnél magasabb legyen a rangja ezen az oldalon.. na mindegy,én nem akartam ebből vitát csinálni.. csak leírtam a véleményem a képeidről azt szerintem szabad,az már más dolog h ki hogyan veszi le annak a hsz-nek vagyis annak a mondatnak a tartalmát..
üdv:Tomo
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Tomi 16 #7532 üzenetére
igen hangos...szerinted egy 800on forgó 25ös ventinek mennyi hangja van? Kb annyi mint neked amikor alszol...
Neked tré...másnak tetszik beleértve magamat is. elnézem neked ez a mondatod...sejtetni engedi az intelligenciád
Javaslat... nézzaért utána mit is jelent a szó
Látod másnak sem tetszik hangot mégsem ad...
Én sem szóltam le az aláírásod, pedig megvan a véleményem hidd el,de gondolom nem vagy rá kíváncsi,ahogy én sem a Tiédre. Nem tetszik nem írsz ide. Gyarapíts hsz.-t máshol...
Jó betette a képeket,köszönjük,legalább fáradtam azzal hogy készítsek képeket,és feltegyem ide. Gondolom a Tiédről is készültek képek...[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Tomi 16
őstag
Amúgy meg vagyok annyira intelligens,hogy beszólásommal ne sértsem más önérzetét. ez a mondatt tetszett a legjobban ebben a Hsz-edben...
egyébként nem sértem senkinek az önérzetét szerintem,csak megmondtam a magamét vagyis véleményt közöltem vele...
szerintem ebben semmi gond nincsen,csak néha akadnak olyan emberek akik túl dramatizálják a dolgokat,jelen esetben "te" mert megpróbálod a másikat kioktatni... egyébként sry az offért..[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
A "kicsit javíthatnál az esztétikán,elég tré a kinézete" mondatod milyen javaslatot tartalmaz?
Nekem sem tetszik Lara gépe,mégsem szólom le,mert az a lényeg,hogy Ö örömét lelje benne,másrész az én véleményem magánvélemény,és sem ő,sem más nem kérte,hogy tegyem közzé. Amúgy meg vagyok annyira intelligens,hogy beszólásommal ne sértsem más önérzetét.
-
Tomi 16
őstag
válasz Laraxior #7508 üzenetére
Gondolom Hangos a Gép mint Állat!!... vagy nem?
Meg egy kicsit javíthatnál az esztétikán,elég tré a kinézete,attól függetlenül h fullos a cucc benne...
Kék+UV neon sztem nem passzol...
computer modera-vagy Radikal modra menj fel és nézd meg h egy ilyen házba milyen jól elrendezett cuccok vannak...
Na üdv[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
A nagyvilágban még vannak új ötletek.Volkswagen Bus PC
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Kényelmesen el lehet férni benne,viszont pár ventinek még lehetne benne hely
nem világít a power gomb és a reset sem,sötétben elég gáz.E-Maxx: nem a cső zöld,hanem a lötyi ami kering benne ilyen sárgás-zöldes,ezért van ilyen szine a "csőnek"
Egyelőre 2x1GB Diablo van benne,de gondoltam ha meglesz a másik kettő akkor ne kelljen szétszedni a rendszert..ugye nem haragszol?
A winyokeret nem rezonál.... a nagyventiket pedig lehet szabályozni,vagy kikapcsolni,hogy csak a ledek világítsanak, a venti ne pörögjön.DeadMen: Még a víz mellé is kell a légmozgás,főleg hogy a videokarin még nincsen víz,és addig nem is lesz amig nem lesz belőle kettő Szóval addig kellenek a ventik. Meg amúgyis szeretem látni hogy mozog valami a gépben,a ventiknek ott a helyük
Brumi: hát,épp lemerülőben volt az Olympus,így sajna csak kapkodva készültek a képek,közben szereltem is a gépet..
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
E-Maxx
tag
válasz Laraxior #7508 üzenetére
Nem rossz.
A ház iszonyat bejövős, lehet hogy a kozmit lecserélem egy ilyenre.
A ramokon mondjuk elég hülyén mutat az a fakó zöld cső, olyan mintha a domestos kivette volna a színét.
illetve 4x1gb diablod van, vagy pedig miért van 4 borda a ramoknál?Mert ha jól tudom, egy borda, 1 ram, 2 borda 2 ram....Illetve még a házzal kapcs, a vinyó keret rezonál?A nagy ventik mennyire hangosak?
A másik oldalon, ahol a kábeleket vezetném el, szóval a lap másik oldalán, mennyi hely van, a tálca mögött?
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Egy kis önreklámot csinálnék
Indítottam egy blogot, melyet ez a topic inspirált. Ahová képeket lehet beküldeni a gépről, a számítógépes munkaasztalról, ahol dolgozunk, játszunk, élünk a gép előtt. Ha van kedvetek, és jó ötletnek tartjátok, küldjetek bátran képeket!
Az oldal kicsit még kezdetleges, első blogom
[link] -
syC
addikt
Tetőő
•
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.