- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát lássuk csak...
A mikuláscsomag néha még március-április magasságában is megvan, nem vagyok nagy csokimániásKoliszoba mindkettő, egyik az előző féléves (rajta még a Döncike nevű szobanövényemmel, amit haverom barátnője adott nekem, mondván nem lehet kiírtani, engem is bírni fog... 2 hónap után elszáradt
), az új pedig az idei (de azért igyekeztem gyorsan otthonossá tenni
) Sok dolog van kézközelben, ami a képen nem látszik, hogy kávé is, és ecetes torma, dezodor is max kartávolságban van. usb-s fogkefe helyett inkább egy önkeverős kávésbögrére hajtok
.
jah, a Barcsay anatómiakönyv felkerült a Shadowrun és Warhammer regények mellé, helyét a Viewsonic alatt átvette Michael Crichton Őslényparkja és nővérem régi naplója -
sNORh
addikt
válasz
kételkedem #7698 üzenetére
nemrégi de a mikuláscsomag még befigyel..
-
Macka
veterán
válasz
Menthirist #7693 üzenetére
Ez a szobád, vagy az alagsor?
-
törölt tag
válasz
Menthirist #7693 üzenetére
látom te sem szarral dobálózol
fogkefe, kávé, hűtő, ágy,kés, mind gépközelben
van itthon elfekvőben talán USB-s fogkefe, ha kell küld fénypost
-
Hamár elküldtem a blogra a gépem, ide is bepostolom amit oda írtam
"Üdv... nemrég írtam a cgtalk ugyanilyen topicjába, és még megvannak a képek
Menthirist néven futok a ph-n, főként a 3d studio max topicban vagyok fellelhető (mégha maya-zok is)
Amióta kissé komolyabban vettem a Maya-t, kezdtem ennek megfelelően kialakítani a rendszeremet:
Athlon64 X2 4200+
Gigabyte GA-M52S-S3P
4 GB DDR2 800
Gainward Geforce 8600GT 256MB DDR3
19" Samsung Syncmaster 957MB + 19" Viewsonic E790 (általában 2x1280x1024, néha, ha a munka megkívánja 2x1600x1200)
200+80 GB samsung hdd
Chicony billentyűzet
Logitech MX510 + Steelpad S&S
Wacom Bamboo A6
XP x64 Professional + XP x86 Professional + Ubuntu x64 Triple Boot
Panasonic RP-HP360 fülesHamarosan gépújítás (2x22" tft, 8giga ram, phenom x4, 2x1 TB hdd), akkor majd küldök új képet..."
-
Qru
MODERÁTOR
Csináltam pár fotót, nem vmi jó minőségű (mobil) de kb kivehető a dolog.
-
syC
addikt
Nagyon oFF, de mégis, mi Magyarok azért tudunk alkotni, ha akarunk, ill ha feri engedi
-
DeadMen
tag
Akkor mégegyszer,mert sztem meg se nézte senki:[link]
-
AtiGef
senior tag
Holnap lesz meg az új tápocska!
Ja és azért választottam mert halk és megbízható meg harisnyázva van minden kábele
-
Skizz
addikt
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy én már évek óta biztonsági öv nélkül vezetek, és nem történt semmi baj. De történhet, sőt, történni is fog. Tökmind1, hogy mi van ráírva, a Codegen az Codegen marad, egy raklapnyi szart sem ér. Én nem bíznám arra a konfigra. Szerezz be egy tápot.
-
syC
addikt
Gondoltam, dobok fel még 1 béta képet, majd szerzek vmi normális fényképezőt...
-
AtiGef
senior tag
Hát igen esztétikailag csúnya a molex. De nagyon nem volt kedvem foglalkozni vele, mert úgy is ott van az alaplapon egy molex csati amit rá kell kötni (ami megint csak ronda)
A HD 2900XT meg feszegetések árán fért be ugyanis a hűtő bele lóg a vinyóknak a helyére
Igazi harc egy ilyen kis gépházzal
A tápra meg tettem egy ilyen szivacsot nehogy megöljetek ami alatta lakozik. (holnap cserélve lesz)kételkedem: jajj köszi
-
Aygor
tag
Én csak ilyen profánul rakom fel a gépemet...
-
syC
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
DeadMen #7621 üzenetére
Köszi az infót
dehogy akarom bevilágítani a szobát. Csak ha már plexit vágok a gépem oldalába, akkor már beledezem
Nézegetem a neten a led szalagoka, csak azok túl sűrűn vannak telenyomva leddel, nekem 3-4 db kellene kb 25 cm-re. Mondjuk nem szeretem a 100 színben villogó übergiccs dolgokat, úgyhogy csak óvatosan cselekszem.
-
DeadMen
tag
Igen 12 volt inkább 4nek jó,nehogy túl sok feszt kapjanak...ha túl erős,akkor mehet rá mégegy...de szigorúan SORBA kötve....a molexen a piros az 5 volt,a sárga a 12 volt...
*mod: A legjobb,ha tudsz szerezni zselés ledet...abból 3-4 darab gyönyörűen bevilágítja még az egész szobát is -
Tomate
veterán
Hát ahoz mérten kell a dolgot ledeket pakolni, hogy a pirosra tudd kötni ami 5V vagy kell valami ami lecsökkenti annyira emennyire kell, hogy ne égjenek ki a ledek, de én nem értek hozzá sajnos
(este mikor megy a gép lekapcsolom, alvás közbe ne világítson az arcomba vazze
)
mod: Készítés során 2x sikerült azonnal kikapcsolnom a gépet
1x rossz helyre kötöttem a vezetéket, másodikra pedig véletlen hozzá ért a házhoz. Dehát minek vesz az ember 15rongyos tápot ha nem azért, hogy ne égjen ki ilyesmitől
-
Osynho
addikt
Hát arra gondoltam, h molex csatira sorba kötnék 3-4 ledet, amit a gép belsejébe tennék, És énis erre a kapcsolós mókát szeretném, h ne világítson mindig.
(#7618) Brumi˘
(#7616) DeadMen Tehát 12v az pont jó 3-4 lednek? Ha jól tudom pl a piros más feszen műxik mint a kék. Ha ez a módszer életképes, összedobnám. Maga a led nem nagy összeg
-
Brumi˘
addikt
A tesat passzolom, haver hozta multkor németből, és nem tudom mennyiért vette. Néztem semmi szám nincs rajta.
Plexit még előző tulaj csinálta, nem tudom hol vette hozzá a plexit, de ebbe fél cm-es volt. A ház oldalát dekopírral érdemes vágni sűrű fém lappal, de vagy le kell ragasztani körülötte valami gyengébb szigszalaggal, vagy utánna újra fényezni az oldallapot, mert a dekopír szépen össze tudja karcolni.
-
DeadMen
tag
Amit én használtam azt kölcsönbe kaptam havertól,de olyan erős,hogy a falra ragasztottam vele valamit,és amikor le akartam venni kiszedett egy jópár négyzetcentis darabot a vakolatból
Ezzel a módszerrel egész pontosan 3-4 led köthető sorosan,attól függően,hogy mennyire erősen kell,hogy világítsanak
Tomate: Örülök,hogy segíthettem
-
Tomate
veterán
-
DeadMen
tag
Szép jó estét uraim!
Unokatestvéremnél a pincében némi hangszigetelő anyagra bukkantam,és hát kuncsorogtam is tőle....az eredmény
-
Tomate
veterán
Bemutatom saját készítésű ledes (ikeás karácsonyfaégősor
) berakásomat a számítógép házam elején. Noha már 1 éve kész csak most jutott eszembe, hogy feltegyem. Jelen pillanatban 4db ceruza elemről üzemel. Be szeretném kötni a gép vérkeringésébe, de nem tudom hogyan aki ért a témához attól szívesen várok ötleteket!
És akkor a képek:
Katt a képekre!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest