- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Koszonom! Az a kovetkezo beszerzes lesz.
(#70202) KAMELOT
Meg gyujtogetek oda 2 140mm-es be quiet! SILENT WINGS 4-re...Koszonom a tobbieknek is!
Akarok meg venni olyan szetszedo eszkozt, amivel a tap csatit szet lehet kapni, mert egy nem hasznalt VGA tap kabel be van gyurve alul, es az zavar.
Amugy ez az 1000W-os titanium tap eleg halk. Tetszik.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
TechN7ne
nagyúr
Szerettem volna egy nagyon halk és hatékony cpu hűtést ,vízhűtésekkel voltak bajaim így próbáltam kerülni ,valószínűleg sokan azt jobban szeretnék látni ,de sztem egy jó minőségű léghűtésnek is van azért megjelenése és ezek mellett szerintem halkabbak is.
Szeretem a ram modulokat is picit magasabb órajelen járatni az átlagnál ,és a ram oc nem feltétlen barátja a rgb moduloknak.
Ha csillogna-villogna minden biztosan hátast dobnának sokan ,de néha muszáj egy pici kompromisszumot kötni hogy minden hosszabbtávon legyen karbantartás mentes.Alaplapi táp kábelt nem szeretném teljesen behajlítani de vga kábelfésült majd szerzek ,csak rendeződjenek a vga árak és az is cserélve lesz vele együtt.
catalano
Így már más ,
Sajnos a hűtésből csak ez a szín volt raktáron ,háznál meg mindenképp fehér mellett szerettem volna maradni ,jobban megy a bútorokhoz a lakásban ,jobban mutatnak az alkatrészek bennük ,és kevésbé látszik meg a pór ,piszok ,nem hetente kell tisztítani.Köszönöm a tanácsokat ,
Te milyen színűre cserélnéd a kábeleket ,hogy még jobban feldobja a helyzetet?
Minőségi kábelek legyenek az fontos ,nem szeretném szétcseszni a ss p tápom ,hol érdemes nézelődnöm?[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
Igen az semmi, de egy ryzen 3600rol beszelunk jelen esetben a huto alatt. Jovoheten viszont mar 10900k-m lesz, ami nem 65w hanem legalább 100+. Ott lehet elfogyna, mondjuk aorus oldalán a hutonel 10900k 5,2ghz allcore certified van, majd kiderul
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Banderos
tag
Szia.
Köszönöm nem volt rövid folyamat, de most egy jó darabig kissebb takarítás is elég lesz.A procim kedden érkezik így most volt időm foglalkozni vele. Igen szívesen vállalom holhttp://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=banderos&submit=
-
ForRedGlory
félisten
Neked ment a válasz, csak egy rakás szar az új mobil nézet.
Lehet újat mondok, de egy számítógép asztalon lévő számítógép munkára is használható.... sőt, nem csak számítógép tehető rá. Vegyesen állva és ülve dolgozni sokkal egészségesebb. Mekkora hülyeség, hogy egy számítógép asztalnál előírás az ülés?
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Hát főleg a tervezéssel, mert ami ebben a buildben egyedi, hogy alul és fölül is van radi de még is elfért verticalban a GPU. Ehez kellett persze csináltatni egy egyedi vertical GPU tartót, de így olyan lett amit szerettem volna - na meg mellesleg eddig csak 1-etlen 1 olyan O11-et láttam, ahol alul is volt radi és még is megoldott a user hogy vertical legyen a GPU, de neki csak 240mmeres volt alul.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Jakuskacsa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!