- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #63698 üzenetére
Az csak X8, de fps ben nem látszik a difi.
-
Zoltn
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #63695 üzenetére
Lejjebb pakoltam, hogy ne melegítsék egymást a cpu-val. Ahogy meglesz a víz, megy vissza felülre.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #63695 üzenetére
Úgy nem lett volna a látvány az igazi, szerintem.
-
imibogyo
veterán
válasz
Gold90 #63688 üzenetére
Én különben is csak ugatom a holdat ebben a topikban, mert a mostani házam nagyon átmeneti állapotban van nem igazán lehetek rá büszke. Meg van már a terv (és az alkatrészek többsége is), sőt igazából rengeteg alternatív terv is van az átalakításra, csak családi ház vásárlása és felújítás miatt nulla szabadidőm van. Remélem egy-két hónapon belül átköltözünk és utána végre lesz időm a gépparkommal foglalkozni. Készült már sok házam, csak az utóbbi időben vagyok ennyire inaktív...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #63676 üzenetére
Minden van a képen ami nem a lényeg.
-
Beretvás
veterán
válasz
hszilard666 #63682 üzenetére
Tv a neve?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #63680 üzenetére
nem egészen, mert két fullhd monitor kiváltásához 32:9-es képarány kellene, a 21:9 jóval keskenyebb. én is néztem őket, de buknék egy csomó felületet vele, jobb ez így. tény, hogy saját lábakon nagyon sok helyet foglaltak az asztalon, de állványra rakva teljesen praktikus.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Ez inkább játékos sarok, a gépből nem sok minden látszik.
Amúgy jó az összkép. -
Beretvás
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63677 üzenetére
Én erre külön monitort tartok.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Látom nem csak én vagyok olyan hogy filmet nézzek netezés közben is akár. Na épp ezért vettem nem rég a 21:9-es monitorom. Nagyon fasza erre.
-
fattyu
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63674 üzenetére
ezt jártam be annó én is. chieftec dragon -> mitx -> aztán főleg laposok most meg ez
-
fattyu
veterán
válasz
Beretvás #63668 üzenetére
nem akartam. de a ramok fölé nem fért fel a szélirány meg ez a házban kizárásos alapon ez maradt.
hűtésben nem látok gondot egyáltalán per pill. ha nyáron problémásnak ígérkezik akkor megfordítom az egész szélirányt a házban, de nem szeretném annyira.
Egy baj van ezzel hogy a hddk direkt hűtést nem kapnak. ezért minden venti kifelé fúj a házból és a hddknél jön be a friss levegő. venti sajnos oda nem fér. a sok sok hddnek hátul a kábele miatt hiába van kialakíva ventifészek, nem tudok odatenni. ebből sajna ennyit bítam én kihozni.
bombibmw
nem. csak sok kékfog rip.
-
imibogyo
veterán
válasz
fattyu #63667 üzenetére
Legjobb ház... Én is ezt használom a mai napig... Készül belőle hamarosan egy komolyabb átalakítás, csak lenne már időm elkezdeni, mert most el vagyok havazva...
-
RazoR
veterán
Holnap megírom a cikket, lépésről lépésre minden benne lesz és linkelem a beszerzési helyeket majd.
-
Zoltn
senior tag
Lassan körvonalazódik mit szeretnék, de akadnak még kérdéseim. Látom H a tartályok általában függőlegesen vannak. Van ennek valami gyakorlati miertje? Ha a gép aljába raknek egy 25os tartályt fektetve az úgy jó lehetne? Vagy a levegő megprobalna feljutni a legmagasabb pontra?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Pécsi gyerek #63649 üzenetére
Ennyire párás belülről, vagy csak a fény effekt miatt ilyen ?
Amúgy mintha akvárium lennefasza a maga módján
-
seniman
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63645 üzenetére
A plexi jobb,kizárt a rövidzárlat esélye,meg ha a felületet sötét fóliával behúzod egy szép diszkrét élvilágítást lehet belőle kihozni.
(#63644) bombibmw
Ja hát a PSU covernak,meg a lightboxnak nálad az alsó radi miatt sok értelme nem lenne.
-
bombibmw
veterán
Köszi srácok!
Még szeretnék majd valamikor egy plexi takarót az alaplap köré, hogy eltűnjenek a lyukak és csak a kábelek látszanak ki.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #63629 üzenetére
Igen , emlékszem rá a habos babos hűtőre , azóta is tetszik
-
Skynet258
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63632 üzenetére
Nekem is ez a méret és felbontás, én azért pixelesnek láttam első perctől kezdve, de a mérete mindig is kárpótolt.
-
Beretvás
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63632 üzenetére
Az úgy más ,csak rákerestem és az fhd-n akadt meg a szemem. Én még 27" sem mertem eddig bevállalni az fhd-t.
-
Beretvás
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63625 üzenetére
34" és csak fhd? Már a 32" fhd is szemcsés.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #63625 üzenetére
Szinte nagyobb a Hifid , mint a géped
Már csak a Led szalag hiányzik
Amúgy klafa
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
hegegabi80 #63626 üzenetére
Köszi
Igazából filmnézős gépecske,xeon L5420, 2×2 gb ddr2 800 mhz,egy 160- as vinyó, plusz még rakok bele egy 1 gb-os videókártyát majd jövő hónapban.Régi játékokat is röhögve elviszi majd.Lehetett volna kissebb is,csak szempont volt, hogy normál méretű tápegység,és videókártya is beférjen.Jövőre talán csinálok egy kissebet,de most nincs több pénzem cuccokra bele.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Pécsi gyerek #63624 üzenetére
Egész pofás kis kuckó lett, már majdnem retró, de még bőven használható belső elemekkel.
Olyan Ncase M1 beütése van a házikónak, csak kicsivel nagyobb. -
Zoltn
senior tag
Csak gyorsan átdobáltam a konfigot, lesznek még változtatások. Nagyon furán néz ki az ITX lap az ATX házban.
-
Atmil
aktív tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
bombibmw #63609 üzenetére
Mit mondhatnék,imádom a kütyüket,de sajna mindre szükség van.Az a ronda numpad ETS2,Nostromo kb.mindenre,Sentry mert nincs helye az előlapi vezérlőnek,dokkoló,cd meg a külső források miatt,op rendszer meg rainmeter,kb 5-6 éve így néz ki minden rendszerem és már megszoktam,hogy doksikat használok mindenhez -
Zοltta
senior tag
válasz
Navaren #63600 üzenetére
Arra is figyelj, hogy a takarító valami klóros vagy valami alkoholos vegyszert használnak. Amik kinyírják az ilyen gumi szövetet.
Én az enyémet egy 10 perces mosásra minimális öblítő hozzá adással, gépben mosom ( Asus GM 50 ) száradni ,meg fellógatom, nem ám a padon hagyom, ahol hajlamos sokkal lassabban száradni és befülledhetÉs ez csak egy jó baráti leírás
és ha nem teheted meg ,hogy hazavidd, én azt mondom, hogy egy nedves ( nem csöpög a víztől) pamut ronggyal, ami nem dörzsöli a pad felületét, áttörlöd és kész, alkohollal mindenesetre ne, mert ronthat az anyag összetételén. ( fakul pl. )
-
Navaren
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #63592 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy én "nyújtottam" meg a felfogató fémkapcsokat kicsit szerelés közben, de nekem tényleg sokat mozgott a gyári venti.
Gondoltam egyet, és feltettem a Pure Rock bordájára - a gyári kapcsokkal - egy CM Hyper 212 ventijét (aminek a bordája fogalmam sincs, hol van), ami egy picit "vastagabb" és elég passzentosan is "ül" a bordákon.
Megmosolyognivaló, hogy full load alatt (45 perc Aida stresszteszt) 4 fokot nyertem így - gondolom főleg a magasabb RPM miatt -, de hallhatóan "vesztettem" a csendességben.Introducing: Be - Reasonably - Quiet: Pure Rock
Na mindegy. Jó lesz ez most így.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elite: Dangerous
- One mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W