- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
válasz
juliensorel #63193 üzenetére
Nekem a 1060 Dual-t váltotta a 1080 Strix, ami legalább 2x nehezebb és láthatóan lógott ami miatt aggódtam is, itthon lehet egyébként kapni egy kb. pálcikát 4 ezer kemény pénzért, de amit az "mutat" annyi erővel tényleg alá lehetne verni egy hurkapálcikát
De a meglátásod helytálló, simán lehetne tervezni ilyen állítható magasságú dolgot az alaplap mellé ahol kilóg a kártya.
-
juliensorel
őstag
válasz
spank0309 #63192 üzenetére
Nem rossz. Egyebkent szerintem ha mar ennyi logós kartya van, igazabol a gyartoknak (haz es vga vagy alaplap) kutya kotelesseguk lenne megoldani ezt a problemat, ugyanis ez konstrukcios hiba; tul nagy meret es suly a slotokhoz kepest. Igy a usereknek kell bajolodni meg ezzel is plusz penzert, azok utan, h rengteg penzt elkoltenek "minosegi" hazakra, vga-ra.
Nekem az 1060 jatekvizezve most nem log, de az elozo asus gtx 770-em nekem is hervadozott,pedig azon meg fem backplate is volt... -
spank0309
tag
Akit zavar a vga lógás annak tudok ajánlani egy fasza tartót kb. nulla pénzért, sok fajta, féle van, akármilyet lehet csináltatni kb. Linkelem...
-
catalano
tag
válasz
hegegabi80 #63186 üzenetére
CHIEFTEC UE-02B, a másik tényleg ősrégi!
-
Zοltta
senior tag
válasz
catalano #63184 üzenetére
Daraborka szeded 280-320 as csiszolópapírral át csiszolod, és festékboltban kapható alapozó + a kívánt színű fémre vagy műanyagra alkalmazható sprével lefújod, hagyod száradni.
Ennyi a festés, persze lehet ezt gyakorolni is
. Valaki előtted már ugyan így moddingolta már ezt a házat, de én inkább a kék kapcsolót fehérre festeném és azt a szürke csíkot is ami körbe veszi mint valami nyalóka.
-
catalano
tag
válasz
juliensorel #63180 üzenetére
-
palfitom
félisten
catalano
Igényesek, gratula! -
catalano
tag
válasz
juliensorel #63178 üzenetére
Régről maradtak... Igen passzív hűtés és van hozzá gumis csavar, rezgéscsillapítás végett.
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan idevaló -e a kérdésem, de olyan gondom van, hogy a gépházban (Corsair Carbide 88R) lévő 2 hdd (2x500GB), nagyon idegesítő, pulzáló-búgó hangot ad. Nem tudom igazából jól körülírni, de rezonál tőle a gépház, és ezt továbbítja az asztalomra is, ami elég idegesítő, hogy érzem a kezem alatt is ezt a pulzáló vibrálást.
Normálisan van a HDD rögzítve természetesen, próbából lekapcsoltam a két HDD-t és egyből megszűnt ez a hang. Ez ellen lehet valamit tenni? Azon kívül hogy vegyek egy 1 terrás SSD-t.
Próbáltam a keret és a HDD közé ilyen keményebb "szivacs szerű" anyagot rakni, egy kicsivel halkabb lett, de ugyanúgy baromi idegesítő még mindig.... Esetleg habszivacs a felfogató kis műanyag sínre és úgy betolni a keretbe? Vagy valami más megoldás?
-
Atke
senior tag
válasz
tranceplanet #63161 üzenetére
Miért nem tudták az alaplapot és a tápot felcserélni??? és akkor még plexi oldala is lehetne... Ha egyszer lesz ilyenem tuti megmoddolom
-
fogtunder
nagyúr
Januárban megőrültek az emberek, csak a BestMarktból elvittek 43db H81 BTC alaplapot, és akkor ugye ehhez vettek darabonként 6 kártyát...
Szar helyzet ez mindenkinek, a bányászok se örülnek, de ha nem 1%-ot kamatozna bankban a pénz, akkor kevesebben látnának benne potenciált. -
M-A-D
csendes tag
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Sikeresen lezajlott az ATX -->SFX tápcsere: Zalman ZM350-FX
Elég nagy a kontraszt a két táp között (14cm venti és 8cm venti), nagyon cuki ez az SFX tápocska.
Képek: KattA gép:
-ASUS H81I-Plus
-Intek Celeron G1820 (ennek a helyére majd jön egy i3 vagy i5)
-Coolermaster X Dream i117 (ennek a helyére jön majd egy top flow torony -ID-Cooling IS-50)
-12GB RAM (Corsair & HyperX 8+4GB)
-MSI RX 460 4GB
-HGST 1TB 5400 RPM HTS541010A9E680
-KINGSTON SSD 64GB SV300S37A60G
-Zalman ZM350-FX
-LC-Power LC-1500Bmi -
blu79
addikt
Sziasztok, rég jártam erre.... de... talán új project ?
-
spank0309
tag
válasz
freemanone #63153 üzenetére
-
AXisBOLD
addikt
válasz
freemanone #63151 üzenetére
hú, nagyon jó az összkép ezzel a világítással. még a noctua ventik se zavaróak így.
várjuk a folytatást
-
freemanone
addikt
-
spank0309
tag
válasz
freemanone #63151 üzenetére
Pont a napokban rendezgettem én is a kábelt, gondolkoztam én is hogy így legyen a 24 pin, de nem sikerült szépen megcsinálnom. Azt hiszem mondhatjuk hogy ez "a nép háza" de nem hiába minden 3. embernek van ilyen, olcsó, jó, szép, de kinek mi
Majd nemsoká én is rakok fel képeket mert elég sok módosításon esett át a szerkezetem.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
A modding topik amit találtam eléggé kihalt, de itt is biztosan sokan tapasztaltak a témában. Szeretnék pci-e 8+2 pines hosszabbítót csinálni magamnak, de nem találom sehol hogy milyen pineket rendeljek hozzá aliról. Az 5559 és az 5557 ami szerintem az lesz, de nem merek addig rendelni amég nem tudok biztos infót
szerk: ha esetleg valakinek van bevált alis paracord azt a linket is szívesen fogadom
-
palfitom
félisten
válasz
freemanone #63146 üzenetére
Kívánatos cucc!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
nandi17 #63137 üzenetére
Nekem is van egy 200-as kuckóm.Mondjuk évek óta félkész állapotban van,(elszabadult kábelek,nem egyforma színű venti rácsok),de hát melós gép a kicsike és inkább a nagy testvérét próbálom gatyába rázni
A fehér kábelek 2 év alatt szürkére fognak színeződni ha meg megpróbálod mosni őket,sanszosan bolyhosodnak. -
catalano
tag
válasz
juliensorel #63140 üzenetére
Ha én csinálnám valami FSP Windale 6 féle hűtő jól nézne ki a gépben (fekete hűtő, fehér venti és egy kis kék led), csak az SSD-t kellene eltakarni...
Szép az az MSI vga fehér-feketében! - kár hogy így semmi nem látszik belőle.+ a hátsó ventit is cserélni, mert a porcicák lassan megeszik!
-
juliensorel
őstag
-
catalano
tag
-
palfitom
félisten
SoulReaver és demmer123, szépek lettek!
-
Beretvás
veterán
válasz
SoulReaver #63132 üzenetére
bitang az a kártya..
-
Beretvás
veterán
válasz
SoulReaver #63130 üzenetére
szép kis masina, közelebbi képet és kérhetek?
-
OceanStorm
tag
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SoulReaver #63126 üzenetére
drágakő vagy arany bányászattal jah, csak viszonylag melós, meg ugye kell hozzá egy bánya, amiben fellelhetőek ezek
-
SoulReaver
veterán
Sokat lehet ezzel a bányászattal keresni?
-
fogtunder
nagyúr
-
erkxt
tag
válasz
fogtunder #63105 üzenetére
Nem okoskodásból vagy kötekedésből csak kérdezem, hogy biztos jó így rátenni azt a három ventit? Nem inkább fordítva kellene, mert a kártyák épp arra fújják a meleget ahonnan azok meg befele fújnak, szóval lehet épp ellenkező hatást váltasz ki és nem tud rendesen hűteni a kártya, mert amerre lefújná a hőt onnan kap egy ellenszelet. Ha hátulról fújatod akkor segítesz neki, de ha megfordítod, akkor is mert elszívod a hőt.
-
válasz
lacus83 #63113 üzenetére
Jofajta, en kivennem a masodik cpu ventit , gyakorlatilag 0 hatasa van , bovenatfujja 1db wingboost azt a Broken hutobordat . Inkabb rakd a masodik ventit a hazad elejebe befujonak, annak tobb haszna lesz
Hisz most az 1szem befujo venti altal keltet legaramlatert kuzd a CPU esa VGA is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Beretvás #63110 üzenetére
Amiket eredetileg rendeltem az Alzától, azok nem, mert beragadt a rendelés és nyilván nem szólt senki, aztán meg nem bírták módosítani, újat kellett volna csinálni, de akkor meg drágább lett és max 3db-ot vehetett egy account, szóval azt mondtam, hogy menjenek a pékbe és rendeltem máshol.
-
válasz
hszilard666 #63100 üzenetére
Igen ezzel nagyon kell vigyázni
-
Beretvás
veterán
válasz
hszilard666 #63100 üzenetére
rosszabb esetben szemmel..
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elite: Dangerous
- One mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE