- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
(#63794) zsombor22
Jó lett!(#63795) TechN7ne
Hogy vált be a MasterLiquid Lite120?
Nekem a 240-es kellemes meglepetés volt. -
Grave_444
nagyúr
válasz
hegegabi80 #63787 üzenetére
A kép kedvéért lepakoltam.
Proci 50-55 fok max, kártya 65-68 alacsony fordulaton. HDD/SSD egymáshoz van ragasztva, így 40 fok körül mennek, nyáron is megállnak 45 körül szerintem. Házventik fix 5V-ról mennek, azon kívül csak a kártyán kapcsol be.
-
Grave_444
nagyúr
Régebben már tettem fel képeket a gépről, azóta lett pár módosítás.
Ilyen lett, hdd és ssd a táp felett.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
freemanone #63779 üzenetére
Jóvanmánna...
-
Milka 78
nagyúr
Ahogy mondod...izlések és pofonok.
Én pl rosszul vagyok a szimpla,fekete gumicsövektől,szerintem irtó gagyin néznek ki.Láttam ilyen tápőzáras burkolatot is a csövekere,de az meg nagyon esetlenül nézett ki.
Hozzáteszem a fotón irgalmatlan élénk a piros,élőben sokkal jobban beépül a látképbe,de mint mondtam a fotózás olyan távol áll tőlem mint kb a tehénfejés -
Milka 78
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #63775 üzenetére
Próbáltam gyári,króm színbe,majd átfújtam feketére,de végén piros lett.Kicsit retro,de hát én sem vagyok mai sütés
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #63771 üzenetére
Élőben jobb,sajna a fotón a színek irreálisak.A rács kell mert sokat babrálok a bekapcsolt gépben és egyszer már levágta a körmöm az egyik venti
-
Peddy789
őstag
Ilyen szép harisnyázott kábelt honnan lehet rendelni neten (hollandiába) ? A 30-40 euro a teljes szettert reális ár? Ahogy nézem pl phanteks-nek vannak ilyen kiegészítő kábelei, amit a tápkábel végébe dugok, és onnan megy a csatlakozóba. De olyan nincs hogy a moduláris tápba csatlakoztatom ?
-
palfitom
félisten
Jól van elég lesz!
-
válasz
juliensorel #63765 üzenetére
Szegény, miattatok fog eladósodni...
-
Engineer086
Modder
Köszönöm a válaszokat! Gyorsan el is mentem a típusneveket, még mielőtt az admin törli az egész "vadhajtást"
-
válasz
Engineer086 #63754 üzenetére
Én is Maclean monitortartó kart használok, ár/érték arányban teljesen korrekt márka.
Persze nem egy Ergotron, de nem is kerül annyiba.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Sziasztok!
Ergotech-nek is vannak jó cuccai.
-
Skynet258
veterán
válasz
Nekem is Arctic van így plusz egy arra (igaz ez az egy karos de csak ennyi a különbség). Vétel előtt eléggé körüljártam a témát, van egy nagyon jó az Amazonon (Youtube teszt is van róla), de a gyorsabb beszerzés miatt maradtam az Arctic-nál és tényleg jó minőségű és stabil.
-
RazoR
veterán
válasz
Nem tudom mennyi a keret rá de én ajánlom az Arctic Z2 Pro-t. 2 monitor, USB 3 hub, csuklós minden irányban állítható VESA rész, magaságállítás, stb...
-
freemanone
addikt
válasz
Én annyit tudok tanácsolni, hogy ne a képátlót nézd, hanem a súlyt és hogy legyen neked kellő VESA furattáv. Illetve ami fontos lehet a rögzítés módja. Nem mindegy, hogy kell egy lyuk az asztalba, vagy "satu" módon feltehető az asztal hátához. Aztán beleszólhat, hogy az asztalnak van hátsó keresztlapja és ez miatt a kézi leszorító nem forog el, a satu nem tud ráfogni, mert nem fér oda, hogy felfeküdjön rendesen.
Több karom volt már és az olcsóbbakkal se volt gondom eddig. Most is egy 34"-es ultrawide-ot használok Maclean MC-753 karral, (ami papíron 13-32", de 8kg! így a 6,3kg-s monitor kényelmesen elvan rajta) lyukfúrással az asztalban, de ez feltehető többféleképpen is. Nekem így jobban tettszett az összkép, letisztultabb érzetet kölcsönöz az egésznek. Illetve nem is fért volna oda rendesen pont a fentebb említett okokból. -
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Asztalra szerelhető, kettős monitor tartó kar vásárlásán gondolkodom, de a bőség zavarában nehéz választanom. Nektek van tapasztalatotok ilyen kütyüvel kapcsolatban? Nem kell semmi extra funkció, csak biztosan tartson két 19"-os monitort. -
palfitom
félisten
zolee5016 + Grózi + Milka 78
Köszi az infókat!Wiz Khalifa
Jól nézett ki!bombibmw
Jól hangzik! (csak az már +0,5m!) -
bombibmw
veterán
Nekem ez a szett van.
Elég jó minőségű, nem vészes az ára és jár hozzá fésű is. -
palfitom
félisten
válasz
GoldhandRent #63744 üzenetére
Tessék: [link]
-
zolee5016
őstag
válasz
palfitom #63737 üzenetére
Nekem is most került be a 240 lite...én is ledöbbentem,milyen halk és hogy milyen jól hűt...igaz én push pull-ba fogtam a radit.az ára is eléggé baráti....
Itt van a cucc, igaz még félig van csak készen az átépítés...sorry (Pont az ide tervezett vga-k meg a box rész hiányzik még)
LINK -
zolee5016
őstag
hm
mármegint nem a mod minősége,meg a kinézete mérvadó
Komolyan azt hiszi bárki is,hogy ezzel majd gta 5 -öt meg 4k-s játékokat fog játszani a tulaja?
Na ott lehetnének problémák a vrm-mel...addig kb semmi.... -
CSB29
aktív tag
válasz
hszilard666 #63721 üzenetére
Nekem most pont MSI lapom problémás, Asus meg Seggszikla futott mindig szuperül. lehet csak azért, mert ez AM4 és még szokja a napvilágot. Többi mindig inteles volt.
-
hszilard666
veterán
válasz
TechN7ne #63720 üzenetére
Nem tudom, eddig nekem csak asrock és asus lapjaim voltak, seggsziklából az összes lehalt, asusból meg egy sem. Sőt a mostani Maximus V Gene-t el is áztattam egyszer amikor épített vizem volt, azóta megy hibátlanul. El sem adom, majd ha kevés lesz a konfig, elteszem emlékbe
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #63718 üzenetére
Sajnálom ,mostanság pont az msi a legnormálisabb lapgyártó ,ez nem volt szerencsés...
Én nagyon megszerettem a jelenlegi deszkámat ,ez aztán még soha egy kékhalált sem okozott nem hogy fagyást ,erőszakosan msi s lettem ,pedig volt már pár más korszakom is. 😂✌🏽 -
-
válasz
TechN7ne #63705 üzenetére
Ram az tervben is van, cpu hűtés eddig megfelelő, de gondolkodtam a cseréjén, házat egyelőre nem tervezem, megyvagyok vele jól.
(#63706) Zoltn
És a PS bármikor indítható/játszható is(#63707) bombibmw
Lehet. Mömax/Möbelix-be vannak ezek, utóbbiba még most is kapható, Ludwig a neve. -
seniman
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63700 üzenetére
Volt aki letesztelte mindkét slotban,szinte ugyanaz a benchmark pontszám jött ki.Nem használják ki a 16 sávot,ezért is tudják az AMD kártyák a crossfire társalgást ezen keresztül intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest