- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz ittakary #54184 üzenetére
az én házamon variálható melyik oldalra rakom a plexit, ha a VGA felől van a plexi az +10fok a kártyának, ha felül, oldalt meg lukacsos oldallap -10fok szóval mivel a VGA az egyik legnagyobb hőtermelő a gépben, több friss levegőt igényel=egy venti alulra
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
sixpak
nagyúr
válasz sixpak #54189 üzenetére
Mondjuk én annyit csaltam, hogy az első a 2 db 20 centis venti mögé is tettem 2 ventit, a ház hossza miatt.
Itt részleteztem a dolgot.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
Boogie33
senior tag
válasz ittakary #54184 üzenetére
Na én ezért nem szeretem a gyári házakat , nincsenek teljesen optimálisan kitalálva . Én sokáig kísérletezgetem , de végül csináltam egy olyan házat amiben minden a helyén és semmi nincs semminek az útjában.
De itt én is mindenképpen alulról fújatnám a vga-t méghozzá úgy hogy egy olyan ventit tennék be ami szabályozható , hogy amikor terheled a vga-t akkor kakaót rá ."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
nagyúr
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan oldjam meg a szellőztetést a Corsair 350D-ben.
Jelen pillanatban így néz ki a konfiguráció. A szaggatott piros vonallal jelöltem, hogy szerintem hogy néz ki jelenleg az elméleti légáram odabent (CPU konstans 800on pörög, sokat nem oszt nem szoroz)
A legnagyobb problémám ezzel az, hogy a zöld keret a VGA alatt szerintem eléggé "bepállik" melegebb a VGA mint régen az N200-amban volt. Ott volt egy minimális oldalsó szellőzés, ami most nincs (full plexi oldallapom van).
Ha a felső 14cm-es ventit megfordítom, akkor még rosszabb lesz a helyzet, még melegebb lesz a VGA.
Mint látjátok a ház alját habszivaccsal béleltem ki, a HDD keretet kivettem, így a merevlemez + SSD ezen fekszenek. Azaz nincs aminek nekitámasszam ( mint lehetett volna eredetileg )
Szóval a kérdésem: van valakinek valami okossága erre a problémámra? Alkossak oda alulra valami plusz ventit, ami alulról megfújja a VGA-t?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KAMELOT #54177 üzenetére
Koszi. Elvileg hetfon megjon meg bele nemi ram, aztan talan raszanom magam nemi javitasra.
Delta-Laca: Nem latszik, de az 5.25osoknel bent van meg egy venti. Anno eleg volt az elsoszerias Raptort is meghuteni. plusz a vinyorekesz oldalara a vidkari ele is feleszkabaltam egy ventit, a ket 120as meg boven eleg a celra.
Szep lett az atalakitasod
jegenye77: aszinkron szoktam fejleszteni. az osszedobalos hasonlat valamennyire egyebkent stimmel, a ramok a masodik konfignal vannak, vinyok a masodik-harmadiknal, ventik szinten, a hazat meg meg 2008ban vettem.
viszont egy ekkora rendszer nem lesz minimal, hacsak nem az ember modder.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
csontraket
tag
válasz jegenye77 #54181 üzenetére
Nincs azzal a géppel semmi gond! Nem mindenki a kinézetre megy! Hőfok szempontból meg biztos nem rossz és mivel még csak nem is ablakos(plexis) a ház oldala nincs is nagy jelentősége a kinézetnek ha feltett oldallappal van használva a gép. Én is nagy odafigyelést szentelek a kinézetnek de ettől függetlenül nem "beszűkült" a látásom. Nincs ezzel a géppel semmi gond ráadásul a kinézet nem ad + fps-t és hosszabb élettartamot az alkatrészeknek!
-
jegenye77
addikt
válasz hszilard666 #54180 üzenetére
Nem kaptam fel a vizet, csak elájultál tőle. Közben meg nincs semmi összhangban. Mintha csak bele lenne dobálva minden. Színek se passzolnak. Kábelek is össze vissza vannak.
Többre tartok egy olcsóbb de szépen kivitelezett gépet, mint egy drága de átgondolatlan elrendezésűt.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
hszilard666
veterán
válasz jegenye77 #54172 üzenetére
A hardver benne bitang, a vízhűtés király, és a ház is fasza. Nem csak attól lesz jó egy gép hogy szép. Biztos vagyok benne hogy a gép csendes és hűvös is. Nekem ezek tesznek egy jó gépet. Azt viszont nem értem hogy miért kaptad fel ennyire a vizet.
p.s.: És a vizhőtől függő ventiszabályzás is pokolian király, nem is láttam még máshol. Nálam annyi venti vezérlés van hogy rákötöttem 3 noctuát a gépház ventivezérlőjére aztán LOW on csapatják.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz proci985 #54169 üzenetére
Nekem is ugyanez a házam van (már kissé átalakítva ), a kérdésem az lenne, hogy nálad a vinyók nem főnek meg? Nekem alapesetben 40 fok felett voltak, amíg ki nem vettem a vinyó-fiókos részt tokkal-vonóval, és át nem terveztem.
Üdv.: Delta-Laca
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jegenye77 #54172 üzenetére
ez igaz.
a rendszer nagyon komplex lett, emiatt a zaj-szellozes / teljesitmeny / fejleszthetoseg kerult eloterbe. pl a sata kabeleknel a sima feketek helyett emiatt hasznaltam szinkodolt megoldasokat.
x79nel alaplap tekintetben szinte az osszes ronda. ami elfogadhatoan nez ki, eleg sata port van rajta az igenyeimnek (min 8, ebbol min 4 Sata3), eleg pciE port van rajta megfeleloen elhelyezve (multiGPUm volt amikor vettem), eleg usb3 port van rajta es van 8 ramslot, az az Rampage IV Extreme Black, 130ert. a giga up4 nem a legszebb, de egyebkent 4pciE / 8 ram / 4 usb3 / 6sata3+4sata2 porttal a RIVEB aranak a felebol meg mindig ez volt a legepeszubb valasztas.
a Cosmos nincs belul festve alapbol es gyenge a kabelek elrejtese szempontjabol (moddinggal ez megoldhato, lasd Jones Cosmos Blackjet). viszont ha az ember kiismeri nagyon jo zaj / legszallitast lehet vele elerni. korbeneztem a piacon, vizre featureok tekinteteben talan az Obsidian 900d jobb, de az se tokeletes (BlackSoft moddolta a 200ezres TJ11et, ami azert egesz jol illusztralja a helyzetet).
a kek lotyi nem passzol, de a piros/zold se passzolt volna. festest meg az ember akar viznel (konnyebb tesztelni, hogy ereszt-e a gep).
ventikbol szinten vannak szebbek, de corsairokkal legalabb 3dbAt / 5 fokot buktam volna. ennyit nekem kinezet nem er.
Semmi egyedi de semmi fantázia sincs benne!
Vegulis egy autonom vezerlessel ellatott custom vizrol beszelunk, szoval ha ez nem egyedi, akkor nem tudom mi az. Jo persze lehetne festeni meg moddingolni, de ahhoz nem ertek, nem is akarok, meg az en felhasznalasommal nem is lennek vele elobbre.Komplexitas teren pedig 20 ora volt osszerakni igy, plusz tervezes. Es a kabeleknel probaltam ugy huzni mindent, hogy ha valamit cserelni kell akkor elotte ne kelljen harom masik dolgot is visszabontani, hogy hozzaferjek.
Ettol meg persze szebb nem lesz, de a Cosmos szepen elrejti a belsejet, ha valaki meg jonne ugyis az szokott feltunni nekik mennyire csendben van a gep (foleg amikor vegiggondoljak, hogy a GPU tovig van terhelve a harom kijelzovel).
Koszonom az eszreveteleid
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz hszilard666 #54170 üzenetére
Semmi szép és semmi király nincs benne!Ez egy tök átlagon aluli gép!Nem tudom minek örülsz ennyire?!
proci985 az összhang borzalmas!Semmi egyedi de semmi fantázia sincs benne!
Se a színek se a kábel nem passzol![ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #54170 üzenetére
koszi
egy oras furprime utan a GPU megallt 65 fokon, a VRM / RAM / PCB pedig 55-65 kozott. az ugye 290xnel _nagyon_ jo ertek, foleg, hogy 70.8as ASICes a kartya, ehhez kap 1.25Vt, tetejeben furmark alatt is tartotta az uber orajeleket (gyari hutonel 25%al magasabb orajelen). szoval az FC blokk megoldotta a kartya osszes nyugjet. osszehasonlitaskepp pl Assetto Corsaban egy kijelzovel is szemetelt a memoria tulmelegedes miatt, a kari meg 95fokig ment es throttlingolt.
ja, egyebkent a vicc az hogy szebb volt a kabelezes, de debug kozben par dolgot fel kellett turni ami picit negativan hatott az osszkepre.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz proci985 #54169 üzenetére
Nagyon király!
Hogy teljesít a 290X matrix? A legtöbb baját gondolom a víz megszüntette, de 3 monitoron nem szenved nagyon?"a kabelezes lehetne picit szebb, de ket ora utan hagytam a fenebe"
Ismerős érzés.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
es akkor legyen egy kevesbe szep vizes gep is:
a kabelezes lehetne picit szebb, de ket ora utan hagytam a fenebe, nem all a levego utjaba alapon. a teljes epitesi ido (inkl elozo rendszer szetszedese) kb 20 ora volt, tehat kb negy este ment el vele.
erossegek:
- full automatizalt, dupla szenzoros vizhomersekletfuggo fuggo ventivezerles
- ket kulon szenzorvezerelt kor a ventiknek
- uresben csend (ventik 500rpm korul), egy oras furprime utan is halk mukodes (kb 1000-1100 rpm)
- teljesen jo hofokok (CPU max 67, GPU max 65 egy ora furprime utan, vizho max 45 fok rendszeren belul 17 fokos szobaban)
- szinkodolt sata kabelek egyszerubb szereles miatt
- kulsore sleeperhatranyok:
- a kabelezes foleg a jobb also sarokban nem a legszebb, de a radi - vidkari - leeresztoport miatt kicsit nehezen hozzaferheto a terulet (finoman fogalmaztam)
- a vinyok elotti jobb also sarok hozzaferhetosege nagyon alacsony.
- az SFlexek es az Antecek nincsenek harisnyazva. de viszont figyelembe veve, hogy ezek az egyik legjobb 120/140es megoldasok, nagyon jo statikus nyomassal es remek rpm / legszallitas skalazodassal, ez masodlagos szempont voltcucc
csovek: primochill (aka EK primoflex)
csatik: EK CSQ nikkel / black, 45 fokos es 90 fokos EK csatikkal kiegeszitve
leeresztoport: alphacool + noname lezaro
blokkok: EK LTX a procin, EK 290X Matrix + EK Backplate a GPUn
pumpa+tartaly: EK DCP2.2
radik: Black Ice GTS 280 (x30), EK XTX 120 (x60), EK CS 120 (x45)
szabalyozo: Lamptron CW611
erzekelok es hosszabbitok: Lamptron, Phobya
ventik: 4xSFlex 1900 (uresben 3, tovigterhelve 8.5V korul), 2xAntec 1200 (uresben 4.5V, terhelve 10-12V), EK 1600rpm (ami helyett lehet jon egy Papst 4412FGL, Sflexem sajnos nincs tobb)
rad spacer: EK
folyadek: EK blue UVelegedettsegi szint: teljesen jo, mindennel elegedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz hszilard666 #54166 üzenetére
Neee
bár legoból még mindig jobb ☺
vagy sörösrekeszCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
hszilard666
veterán
Az a ház
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
zsombor22
aktív tag
válasz BlackSoft #54149 üzenetére
Szép lett,és kimondottan jó a színe a löttynek.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #54150 üzenetére
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
imibogyo
veterán
Annyira nem sürgős. Ha belekezdek a gép átépítésébe, akkor úgysem lesz rá most ebben a minutumban szükségem. De köszönöm a felajánlást, majd beszélünk még, ha aktuális.
Szerintem amúgy elbeszélünk egymás mellett. Martam már plexit is és nem repedt. Szóval van vele tapasztalatom. Amivel viszont nincs tapasztalatom, és erre írtam, hogy ki kell próbálnom hogyan viszi a gép, az az, hogy ilyen kis méretű alkatrészt (mint a kábel-fésű), kis méretű szárral, hogyan visz a gépem. Reklámtáblát martam már vele nagyobb méretben (8 mm-es anyagvastagság), semmi gondom nem volt. A másik anyaggal a polikarbonáttal viszont semmilyen tapasztalatom nincs, arra meg azért írtam, hogy még csak olvastam róla és arra azért vagyok kíváncsi, hogy a plexihez képest milyen vele dolgozni. Mert ha sokkal jobb (ahogy írod is), úgy inkább a jövőben erre állok majd át.
-
do3om
addikt
válasz imibogyo #54155 üzenetére
A polikarbonát sokkal jobb, ha plexi nem megy sehogy mert szétreped... akkor a polikarbonát még simán bírja, szóval összehasonlítása alapnak sem a legjobb.
tesóm nemrég volt itthon szóval nála nem tudsz most menni, így postázni tudom ha kel belőle. Nem nagy darabok de bőven jók, csak ki kel menekíteni a jelenleg fellelhető helyéről.
Viszont lehet hogy vastag az 5-ös elég lenne vékonyabb is.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
-
imibogyo
veterán
De próbának jó lesz, hogy egyáltalán hogyan vágja a gép. Nagyon hasonló a forgácsolási tulajdonságuk, ahogy olvastam (a plexié rosszabb). De mivel csak plexi lemezem van otthon (4 mm-es) szerintem próbának megteszi. Ha jól viszi amim van 2-élű száram, akkor majd veszek polikarbonátot, meg talán egy egyélű szárat is.
De már mióta beírtam a próbát azóta rárepültem egy komplett fogasszíjas csomagra, szóval valószínűbb, hogy megkezdem a gépem átalakítását, mivel senki sem akarta megvenni még 250k-ért sem miközben sokkal többe volt eddig, akkor inkább befejezem magamnak.
Megköszönöm ha van egy fölös darabod. Nem kell nagy, csak, hogy mégis hogyan viszi a gép. Még jövő hétvégén átalakítom a gépet úgy, hogy fogadjon Dremel-t, mert a most használt maróval 6-os a legkisebb szár, amit be tudok fogni. A 2-élű maróm viszont 3,175-ös.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz imibogyo #54152 üzenetére
plexi nem jó
polikarbonát kel hogy tartós legyen, plexiből törékeny gagyi szar lesz.
(ha nem tudsz szerezni adok, két méret van, azt hiszem 5-8mm vastag, gondolom az 5-ös elég)[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
imibogyo
veterán
A múltkor már én is terveztem, hogy ráengedem egy hasonló kütyü tervét a marógépre és meglátjuk milyen lesz a végeredmény, de aztán elmaradt a teszt. Pedig még fekete plexim is van otthon. Jövő hétvégén otthon leszek most már tényleg ki kell próbálnom...
Amúgy szerintem ezek jobb ajánlatok (2x teljes készlet és van több színben ez is).
[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
Aki akar "kábel fésűt" az szerintem használja ki!
-
BlackSoft
addikt
-
RazoR
veterán
Corsair Graphite 780t-ről van valakinek tapasztalata? Elgondolkodtam, hogy lecserélem a Scout 2-őt...
-
Atke
senior tag
Érdemes volt reklamálni Merlinhardvernél...
----Probléma----Küldtek víztiszta csövet, és némi grátiszt is. Azért így jobb a szám íze. Ha kicseréltem a csövet, és kész vannak a kábeleim, akkor jövök a képekkel.
Más! Találtam egy fb oldalt, ahova szerintem érdemes időnként visszanézni.
HRC High Resolution Computer A nevük érdekes,de nézzük el egy Thai cégnek[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Rakok be pár képet én is, bár nem egy nagy wasistdas a gép Az egyetlen "modding", hogy az egységes kinézet érdekében a gyári odd takaró lemezből készítettem el az odd előlapját.
HTPC-nek és torrentmasinának épült, ennek megfelelően kikapcsolva csak áramszünet és nyaralás idejére van, újraindulni is csak winupdate miatt szokott
A hardver: Gigabyte H77N-wifi lap, i3-3225 proci, 2x4gb ADATA ram, 120GB Samsung 840EVO ssd a rendszernek, 3TB WD RED hdd a tartalmaknak, odd egy HP Elitebook 8470p-ből. Ésatöbbi: Lian Li PC-Q09FN ház FSP 300W-os 80+ sfx táppal, Xigmatek Praeton LD964 hűtő cserélt ventivel Arctic F9 PWM-re, házhűtőnek pedig egy Coolink Swif2-t raktam be 800-as fordulattal. Biosban le vannak szabályozva, amennyire lehet, így elég halk a gép, nyáron se emeli meg a hangját. A szoba hőmérsékletétől függően fél óra-egy óra NFS: The Run után emel fordulatszámot a procihűtő, addig mondhatni néma a gép. A fehér tappancsok a káros rezgések tompítása végett kerültek be, jól teszik a dolgukat -
BlackSoft
addikt
-
csumpa93
tag
válasz Snip3r_HUN #54129 üzenetére
Rántanék egyet AWP-vel és leborítanám a házat
-
BlackSoft
addikt
válasz IntelKiller7 #54128 üzenetére
Köszi
-
spanglee001
addikt
egy fejhallgató tartó dobna rajta kicsit, nekem is ilyenem van, nem dobálgatom a tiamatot minden felé, ez legalább olcsó és szép is.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #54135 üzenetére
Ja nemrég tettem még rá pár mintát, de valószínűleg az oldallap visszakapja a gyári színét és átfújom feketére.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hszilard666
veterán
Nagyon dúrva az az egérpad! A gép carbonfóliázása is új? az is badass
-
törölt tag
Szép az összkép
-
FID
őstag
válasz Snip3r_HUN #54131 üzenetére
Ilyenen szoktam behozni kaját a szobába
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
juve600
nagyúr
-
nagyúr
ez egy szőnyeg backi
hatalmas
-
juve600
nagyúr
válasz Zsmester89 #54126 üzenetére
még dolgozom rajta
-
nagyúr
válasz Zsmester89 #54120 üzenetére
kompatibilitással kell játszadozni, próbálkozz, nekem sikerülni szokott
RazoR8402: rainmeter
-
Zsmester89
őstag
válasz Petyyyyy #54117 üzenetére
950-en forognak kb a processzor hűtő ventik. Takarítsd ki te is...
Nekem most olyan anomáliám van, hogy nem engedi feltelepíteni az asus gyári progikat a win7-re, 8.1-re simán ment...A venti vezérlős, profilálligatós program hiányzik a legjobban...A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz Zsmester89 #54116 üzenetére
Az felettébb jó érték. Milyen fordulaton üzemelnek a ventik?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
scope2007
addikt
válasz Zsmester89 #54114 üzenetére
mennyire hűt ez a PHANTEKS cpu coller?
idle érdekelneCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Zsmester89
őstag
válasz TESCO-Zsömle #54112 üzenetére
Egész jók kár, hogy pont a pwm-es a leghangosabb. Nekem is kéne 140-es ventiket venni, előre kettőt meg hátra egyet Be quiet silent wings 2 140mm-re gondoltam, de milyen áruk van
Szép napunk van, ezért rászántam magam egy géptakarításra
[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ittakary #54103 üzenetére
Ventinek és Noiseblocker-t tudom ajánlani, ha belefér a keretbe anyagilag, mert nagyon jók!
140mm-en egészen pontosan ezt a típust itt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
válasz KAMELOT #54104 üzenetére
Sajnos máshova nem fér és egy oldal venti - mivel ahogy a képen is látszik, majdnem full plexi oldallapom van - nem opció
Köszönöm szépen uraim!
glspeter1, eventus, iszilard
jegenye77: híg fosás színű Noctua ventit nálam soha nem fogtok látni, amíg világ a világ legkevésbé sem érdekel, hogy mit fújnak, de barnát semmiből sem veszek
-
jegenye77
addikt
válasz hszilard666 #54107 üzenetére
Noctua nagyon nem illene bele
Ledes csilli-villi meg nem mindenkinek jön be.
Nekem pl. szebb a letisztult egyszerűbb design.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
eventus
veterán
válasz ittakary #54103 üzenetére
AF140 ventik csendesen, ilyenek dolgoznak nálam is. Ezek most AF120 quiet? A gyári az indítás nélkül repült nálam Elől 2*140, hátra meg mehet a 120, esetleg felülre + 2*140. Vga karit pedig megtudod támasztani egy kis darabbal a hdd keretrol.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
Sikerült a beköltözés a 350D-be. Jóval kényelmesebb volt a szerelés, mint az N200-ban A VGA talán egy pár fokkal (2-3°C) melegebb mint az N200-ban volt, gondolom ez annak tudható be, hogy azon volt egy kis lék az oldallapon, ott kapott valamennyi szuszt. A képekhez képest délután annyi változtatást végeztem, hogy egy habszivacs réteget terítettem az aljába és arra raktam a HDD-t és az SSD-t, mert az alsó HDD keret nagyon sokat kitakart az alsó Corsair ventiből. Viszont ez a gyári 14cm-es Corsair venti nem valami csendes darab... Nagyon turbinahangja van, szóval 100%, hogy cserélve lesz előbb vagy utóbb.
Nos, induljon a fal!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest