- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
FID
őstag
Nagyon kemény jó az ízlésed! Megkérdezhetem milyen cooler lesz a cpu-n? Nekem Asrock extrem 4 lesz azon is 4mem foglalat 2oldalt. Viszont kell találnom egy hűtőt ami nem takarja ki őket.
Ugyan ezek csak nekem sárga mivel az acer predator modom fekete sárga és piros lesz:[link]
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Acsi
aktív tag
válasz viperabácsi #41694 üzenetére
Marad igen nem szívesen vizezek kicsit tartok tőle.
Meg szerintem annyira nem bitang hogy kelljen neki a komoly víz.[ Szerkesztve ]
-
Acsi
aktív tag
válasz viperabácsi #41690 üzenetére
Corsair H100i
(#41691) daveoff: Ennek örülök!
Dave meg tudnád nézni nekem hogy a HDD-t be lehet e zsúfolni a hátlap és az alaplapi tálca közé.
Nagyon érdekel
És hogy kivehető e az ODD tartó.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
válasz Rypejakten #41674 üzenetére
Ismered a pause gombot? Am meg Nem hinném hogy senkit sem érdekel mert szép számmal nézegetik
Azt hogy téged nem pont le.. De hogy teljesítsem a vágyad:[link]
Gondolom filmet se néztél még egyet sem csak a családi albumYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
KAMELOT
titán
válasz tatabánya #41666 üzenetére
Itt jobban néz ki! Hölgy érdekesebb számomra!
(#41667) daveoff: Remélem hasonló képet csinálsz majd!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
mclaren-d
aktív tag
válasz Rypejakten #41674 üzenetére
+1
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
FID
őstag
Festés 2 előlap és váz[link]
-
addikt
válasz tatabánya #41671 üzenetére
Nekem nem jönnek be a felső tápos házak, ez a corsair nekem jó lenne mindent szempontból, bár az 5db 3,5 HDD-t nem tudom hova raknám. Ilyen kis méretben sajnos nem nagy a választék, a legtöbb ronda, nagy ház is jó lenne de abba a 900D tetszik, csak hát az meg 100K
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
tatabánya
senior tag
válasz gyuribácsi88 #41669 üzenetére
nekem nem is érné meg, még csak nem is tetszik, a core 1000-be vagyok szerelmes
-
addikt
-
daveoff
veterán
-
TomiLi
addikt
A corsair mikor lép már be a mini ITX házak világába....
Bogyorisz
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett a Corsair Obsidian 350D házam, nemrég végeztem a szereléssel. Holnap jövök képekkel, nagyon pöpec micro-ATX házikó.......kicsit borsos az ára, de remélem beválik.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
FID
őstag
Szerverház festése. A konkluzio soha ne takarj ki szigetelőszalaggal viszont az adóbevallás egy nagyon hasznos dolog [link]
-
addikt
-
Beretvás
veterán
-
addikt
-
törölt tag
-
FID
őstag
Egy kis szerverház vagdosás [link]
-
addikt
Hát én pont ma néztem,hogy hogyan lehetne lefújni csak a ventiket.....
Én úgy láttam,hogy le kell venni őket, ami nem egyszerű ,mert ha lematricázod ,ugrik a garancia (ez csak egy dolog) ,ha felülről akarod fújni ,akkor pedig nagyon sok merevítést kell burkolni.... Szerintem a matricázás nem túl szerencsés ,esetleg elviheti balanszból a lapátokat...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
válasz Ger_man #41631 üzenetére
No ,ez nem semmi... Egyenlőre kinézni nem lehet ,mi lesz belőle
Viccet félretéve követem a történted ,le a kalappalMás :
Találkoztatok már olyannal,hogy valaki ezt a vga hűtőt át festette,alakította??? Keresem a neten ,de mindenhol csak simán ,"normál" állapotában látom....
Gtx 670-re menne ,a szín összeállítás fekete-narancs a gép többi részében...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Ger_man
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #41630 üzenetére
Igen-igen. Azt hittem magam is, hogy ennyi rajzolás után már ránézésre megmondom mi hova kerül... no ez nem így van
-
Ger_man
senior tag
-
kungzi
veterán
Es hogy rakjam fel? Mert a hocsovek vege kilog es nem tudom hogy rakjam fel, hogy szep legyen
-
kungzi
veterán
Szerintetek rakhatok proci hutoborda tetejere carbon foliat? Mert a plexin latszik es ugy szebb lenne.
-
FID
őstag
Itt van mindenről amit eddig elkövettem életemben! Képekben:[link]
Megfelel?Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
xtevo
őstag
válasz #97716736 #41611 üzenetére
Köszi szépen, ez volt a cél, letisztultság, halk, csendes masina! Régebben tervben volt egy Asus Maximus V Gene, vagy egy AsRock Fatal1ty Z77 Professional-M és valami combosabb proci, i5-3570k, vagy i7-2600k, de végülis lemondtam róla. Ha ezt választottam volna, akkor viszont a piros-fehér-fekete színvilág illett volna hozzá.
-
FID
őstag
Acer Predator átalakítás első lépések:[link]
-
törölt tag
Ahogy látom a fehér ventikre voksoltál, tehát így fekete-fehér lenne az ideáll a kábelharisnyázáshoz, de ha full pirost akarsz nem mutatna jól, nem megy az alaplaphoz. Fekete-piros is szóba jöhet, de akkor venti csere kell, vagy feketére vagy pirosra.
Mellesleg grat a géphez, szép letisztult -
xtevo
őstag
Nemrég házat cseréltem, az előző mellényúlásom (CM N200) után nem bíztam a véletlenre és a svéd design-ra szavaztam, egy Fractal Design Define Mini-t vettem.
Ami változás lesz:
- OCZ Silencer MK III 400W tápegység (moduláris, + fekete-fehér design)
- Thermalright Macho Rev.A.BW. procihűtőÍme két kép, a nagyobb változtatások előtt:
Front:
Back:Azon gondolkozom, hogy megtörjem-e a fekete-fehér képet, pl. piros kábelekkel?! Mivel a két Corsair ForceGT elég hangsúlyos a piros színével...
-
FID
őstag
Vállalna nekem valaki gépház feketére fújást úgy,hogy elviszi 4.kerből és visszahozza? fontos lenne. Ajánlatokat pűben kérnék. Nem akartam egy aprót felrakni azért kérdezem itt.
-
Ger_man
senior tag
válasz mrterminator #41604 üzenetére
Holnap remélem a 10mm-es rétegelt elemeket is sikerül majd kivágni, most már CNC-vel.
Sajnos a Lézerhez is vissza kell mennem, mert egy alkatrész kimaradt, egyet meg elmértem, szóval ma reggel "újratervezés" volt. Szét is ment minden kényszer a modellen, de majd kijavítom, lényeg hogy a valós dolog jó legyen
Aztán kénytelen leszek tartani egy hetes kényszerszünetet. Addig meg el kéne intézni a plexit.
Tényleg van valakinek tapasztalata plexi hajlításban? Hőlégfúvóval menni fog? Esetleg nem is jó a plexi (akril)?
Köszönet mindenkinek aki írt
Ger_man
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest