- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
válasz
tailor74 #41598 üzenetére
Ez a parvum cég még eléggé új, nemsok házikót adhattak még el, mert a külföldi fórumokon is kb 3 build logot találtam és nemis nagyon ínak róluk.
ZeroDK :
Köszi, gondoltam, hogy vizezek benne, de eléggé leszavazták vizes topikba, hogy 2db dupla radit rakjak bele és a nagy gépemet, ezért kültöztettem ebbe az itx-et és a level 10-be meg a nagy gépet, abba a víz is egyszerűbb lesz, igaz mora2 lesz a radi, de akkoris a többi elem könnyebben elfér bent.
-
Érdekes,még nem láttam ilyen elrendezést...De jól néz ki...
Na meg a fotó háttere sem rossz -
BL@CK
tag
Sziasztok.
Átköltöztettem az ITX gépemet a Parvum házamba Akit érdekel esetleg itt tudja megnézni a képeket -
SkyS1gn
félisten
válasz
Rypejakten #41572 üzenetére
Hát ki kellett várni mire meghozták
-
Ger_man
senior tag
-
válasz
Hoorus #41570 üzenetére
Közvetlenül a Corsairtől rendeltem és ez esetben Hong Kong-ból küldik legolcsóbb szállítással együtt 31.000 HUF-ra jött ki (3 nap alatt ideért UPS-el) mert nem lehet Európában sehol kapni ezt a típust de hogy a 850-hez mennyi nem tudom de számolj rá bőven ha rendelsz
(#41572) Rypejakten: Attól még hogy nem figyelte a hozzászólásokat nem kell lepuffogni szerintem.
Az a bizonyos "+szállítás" az igen borsos... Jah és ebayen sincs top-rated seller-nél ez a típus -
válasz
kungzi #41568 üzenetére
Ha az új projektemre gondolsz akkor:
Corsair Obsidian 350D
Intel Core i7 3930k @4,5GHz
Corsair H100i
Asus Rampage IV GENE
Corsair Dominator GT Red 16GB @ 2133MHz
2X EVGA GTX 680 SLI + Backplate + High Flow Bracket Red Mod
Corsair AX1200 Red Mod
3XCorsair AF120 Quiet Edition Red
Samsung 840 256GB(#41569) Easyl0ver: Mint ahogy a hozzászólásban is látszik ez nem a türelmemen múlott de azért köszi a dicséreteket!
-
Easyl0ver
tag
válasz
Rypejakten #41572 üzenetére
Elnézést, igen most olvastam a kommentekből.
Pff
-
-
DiceBlade
aktív tag
-
Kezd durván jól kinézni....
-
válasz
Rypejakten #41537 üzenetére
Nem kell,sőt én is utálom a "világító tornyokat" ,de tény hogy fel tudják dobni a külcsínyt.....
Nálam az arany középút van, kikapcsolható , 3 fokozatban állítható fényerejű narancs led sor.... -
Destructo
senior tag
válasz
tailor74 #41534 üzenetére
Nekem az már csicsa.Van 2 darab UV csövem.Már vagy 10 éve megvan,mikor még fiatal voltam rajongtam érte a PC -be valahol 1-1-1 piros-kék-zöldnek is lennie kell.De az már bonyolítaná.
Inkább a használója vagyok a szerekezetnek.Csend és közepes teljesítmény.Egy kis látvány.
Amúgy pedig van cipelve aránylag sokszor,és a masszivitás és mozgathatóság szempont volt,így felkapom leteszem,nem kell semmit állítgatni,vagy szerelgetni.
-
Destructo
senior tag
válasz
sketchifun #41531 üzenetére
Maradok a fekete-kék kombinációnál.Inkább szeretném visszafogottra venni amennyire csak lehet.letisztultra egyszerűre.
Egyébként a gépház oldala fennt van.Mert 2 darab 120 as ventillátor azért fúj befelé.Ha alkalmam lesz plexis oldallapot szerezni akkor mindenképpen szert teszek egyre.Ennyi még hiányzik
-
törölt tag
válasz
sketchifun #41531 üzenetére
-
Destructo
senior tag
válasz
#97716736 #41527 üzenetére
Köszönöm!
De szeretném! Már nézegettem is a dolgot,feketére azokat sem ártana behúzni.
A képen eléggé máshogy tűnnek a csövek,valóságban nem ilyen kusza.Sorban akartam amúgy chipset-gpu-cpu-radi-pumpa kombóba,de a csövek nagyon törtek,90-es csatlakozóm nincs,így agyalás után ez a logika lett belőle...... ( gpu-cpu-chipset-radi-pumpa )
Hőmérsékletek szuperek,hang nincs,így álom a gépezet...
-
KAMELOT
titán
válasz
Dark KillerX #41518 üzenetére
CM690 használtan a legjobb választás. 16K körül mennek azok. Bátran megveheted.
-
Dark KillerX
addikt
-
KAMELOT
titán
válasz
Dark KillerX #41514 üzenetére
Akkor a tápra fújja a meleg levegőt alulról felfele. Hát ideje lenne venni egy alsótápos házat. Fentre mehetne egy 20-as venti ami segítené a szellőzést.
(#41517) : Úgy már jó megoldás lesz. Milyen házat néztél ki?
-
vtomi2
őstag
válasz
Dark KillerX #41512 üzenetére
Szerintem ennél rosszabbat nem nagyon tehettél volna, gyorsan fordítsd meg azt a procihűtőt
-
KAMELOT
titán
válasz
Dark KillerX #41512 üzenetére
Na most a képed , hogy van?
Milyen ház ez?
-
tatabánya
senior tag
válasz
lukaszokni #41505 üzenetére
szóval mivel kiszedték, de azért meg kell említeni, hogy az edzett üveget, az lenne ami nem törik könnyen. mondjuk mostanában divat a perforált lemez és nem is néz ki rosszul, ha nem kell el az Arc mini-m akkor lehet belefogok.
-
becsitibi
senior tag
válasz
DigitXT #41508 üzenetére
Oldallap kivágásához a dekopir fűrész is jó,már ha van,lassú,finom mozdulatokkal nehezen szétbarmolható a ház oldala,utána egy kis sorja reszelés,majd festés,esetleg alkoholos filcezés,és mehet rá a víztiszta plexi belülről.Ha felsőmart pleit választasz,tehát egy síkba megy az oldallap lemezzel,annak meg van az ára,én ezért a kis szarért 8000 forintot fizettem:[link]
-
DigitXT
félisten
válasz
KAMELOT #41501 üzenetére
Azért ez az egyszerű vágó nekem nem túl konkrét. Mint írtam volt: egy Dremel
200-zal, és valamilyen fémhez való vágókoronggal durván szenvedős volt a Chifi
tetejébe két lyukat vágni (fillportnak).Ugyanezzel a technikával nem mennék
neki az oldalának, hogy szép egyeneseket vágjak bele ablak gyanánt. Van egy
teszt házam, azzal lehetne kezdeni, csak tudni kéne, mivel érdemes... (Ja, és
hogy hol érdemes plexit venni hozzá - mivel még sosem foglalkoztam ilyennel.)Ha nagyon belejövök, a következő lépés lehet, hogy Xigmatek Elysium lesz.
Szerk: aztán lehet, hogy tök rossz topikban kérdezem, csak pont ez jött fel, s
felkeltette az érdeklődésem a téma, mert pont agyaltam az ablak kérdésen. -
jones965
Modder
Szerintem ezt az üvegtémát belehet fejezni a példabeszédekkel egyetemben.
Látom felesleges flame keltésre adott okot, ami már személyeskedésbe torkollott. -
lukaszokni
aktív tag
Először is: szerintem személyeskedni felesleges, nem ide való.
Másodszor: évente 2x rakunk össze munkahelyemen jégpálya palánkot, jégkorongmérkőzések közvetítésén (vagy élőben) biztosan láttátok már milyen. Na az az átlátszó palánk, ami megfogja a korongot, az üveg, csavarral rögzítve. Irdatlan erőknek van kitéve, 1xx km/h-val csapódó korongok és 80-100kg-os játékosok ostroma - mégsem törnek be olyan sűrűn.(Alkalmanként 0-1 max.)
Harmadszor: utaztatok már buszon? Ikaruszok térelválasztó elemei üvegből vannak, csavarral rögzítve, nem törögetnek minden nap.
Egy szó mint száz, lehet használni üveget, lehet csavarral rögzíteni, csak ésszel kell!
Pl. gumi alátétek alkalmazásával, üveg síkjának megtartásával (nem szabad, hogy megcsavarodjon), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest