Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
"Be vagyok fosva", hogy milyen lesz. Monjuk ahogy bent voltam, elég korrekt kis autófényezőnek tűnt a cég, nem ilyen sufniműhelynek, úgyhogy reménykedem, hogy király lesz. Holnap vagy holnapután kész (hétfőn, zárás előtt fél órával dobtam be nekik), úghogy még időben sem vészes.
De most sem unatkozom otthon. A ház teteje rá volt ragasztva a vázra. Tegnap 3 órán kereresztül tisztogattam (nem kispályás ragasztó), és kb a feléig jutottam. Lassan megyek haza, és jön a folytatás.
Ha be tudom felyezni, holnap megkezdődik a házkábelek harisnyázása, úgyhogy mostanában hosszú éjszakáim lesznek. Főleg, hogy a héten már nem vagyok szabad, így csak este 11-től tudom nyomni...közben nézem a Viasaton a sorozatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- További aktív témák...
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest