Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Klemens #33078 üzenetére
Például? Jobban egyszerűen nem tudtam elrendezni a kábeleket.. Még lehetne harisnyázni,de kifogytam a harisnyából.
Meg esetleg szerezni 90 fokos harisnyázott sata kábeleket,az jól nézne ki. De szerintem legjobb lenne egy moduláris táp..
(#33079) orichalcos: Nem! 30-35 fokosak,az egyik 44 de az lent is 44-45 volt..
-
tatabánya
senior tag
válasz
Klemens #33059 üzenetére
nekem azért nem ilyen jók a tapasztalataim a porszűrőkkel, FD Arc miniben alapból van ráadásul nem ment egyetlen házventi se csak a procin lévő, még a vga is passzív volt, mégis 2 hét után szép kis porréteg fedte a házban lévő dolgokat.
HollyBoni: szeretem a homemade dolgokat, de legalább a lufiállatokat is fel tudom majd vele fújni
-
tatabánya
senior tag
válasz
Klemens #33052 üzenetére
nincs mit, mondjuk blasko92 linkje jobbnak néz ki. rágódtam ezen a porszűrős dolgon mostanában, de valószínű beszerzek inkább egy kis kézi kompresszort, ami minden más mellett a gépház havonta történő tisztításában is szerepet fog kapni.
-
blasko92
őstag
válasz
Klemens #33047 üzenetére
Én is vettem anno még DaveJr-től ilyen szűrőt, és meg vagyok vele elégedve.
Szerintem előre is tökéletes lenne.
Amik vannak gyári porszűrők, azokban is ugyan ilyen anyag van [link]simsonbetyar értem
Remélem a linkelt képen sikerült kibogarászni, hogy hogyan is kell bekötni.
-
blasko92
őstag
válasz
Klemens #33041 üzenetére
Lehet venni itt apróban is fém rácsos porszűrőt, vagy ilyen harisnya sűrűségű műanyag porszűrőt is, amiket csak felcsavarozol a venti és a ház közé, a venti csavarjaival, vagy vehetsz porszűrő filtert is (ez jóval olcsóbb, és ez is mosható)
lanw használd a "Szerkesztés" opciót, ha 5 percen belül vagy.....
Egy HSZ-ban több embert is megszólíthatszsimsonbetyar én sem értem miért ez az átalakító. Ha csak a harisnyázás miatt, azt a 4 pinessel is ugyan így megoldhattad volna.
Amúgy itt meglesheted a bekötési sorrendet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
viperabácsi
addikt
válasz
Klemens #32768 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha HB BODY 510 PLASTOFIX műanyag közbenső alapozó spray vagy hasonló alapozóval lefújod a műanyagot utána fested!Minden jobb festékboltban tudnak műanyag alapozó spray-t tudnak adni! Így nem tennéd tönkre a kártyádat és még jobban is nézne ki mint csupaszon
-
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
Klemens #32631 üzenetére
Hát igen. Az árát én is néztem, nem a legolcsóbb, de ha nincs más...
A fehér 8 pin-est én is láttam, abból a készlet 4$ (anya+apa).(#32632) blasko92: Itt nézegettük..
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Klemens #32614 üzenetére
megint a táp mókolás volt elöttem sry
mondom nincs rá időm, nem is értek hozzá eléggé, majd a következő konfigomban esetlegszerintetek körbeérhet a házamban? az 1m-es elég lesz? 2m már sok lenne
ilyen csak persze fehérben, elég erős fényű, a panelen is minden haris + 3 fokozatban lehet a fényerőt is állítani
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Klemens #32609 üzenetére
áhh nincs annyi időm, csak hétvégente mókolok khm.. moddolok kicsit
szét lehet kapni és kivenni a ventit is, akkor nemkell telegyömöszölni, majd azis meglesz idővelna akkor most megrendelem a cuccokat, kösz a segítséget a döntésben, kék kábelek lesznek azok passzolnak a p8p67-hez, és fehér ledsor
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Klemens #32603 üzenetére
pcgeartől veszem a haris kábeleket, vagy úgy érted hogy fehér feketével hogy egy-egy? mert ha én harisnyáznám akkor lehetne de hosszabbítóként veszem őket, a tápot nem bontanám mert garis
akkor 1m-es NZXT ledsor lesz, elég lehet a cm690-II-t körbehúzni? adnak hozzá hátsó kivezetést azt berakom vertikálisan oldalra, onnantól körbe kéne érnie nagyjából.
igen maradt az mert ígyis kicentiztem a festéket eléggé
legközelebb egy bevásárlókocsival hozok -
SkyS1gn
félisten
válasz
Klemens #32590 üzenetére
én moddoltam
akkor szerintetek hogy legyen? már magamsem tudom
maradjon a kék neon és fehér haris kábeleket rendeljem meg,
vagy cseréljem a kék neont NZXT 12ledes sleeved fehér fényű kábelre és vegyek kék haris kábeleket?szerintem mind2 jól nézne ki, a kék viszont menne az alaplaphoz, de a fehér ledsor pedig szebb
24pin, 8pin proc, 2x6pin vga, usb front, audio front ezek tuti harisak lesznek
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
Klemens #32372 üzenetére
Vagyok ezzel én is így.
Már egy ideje szemezgetek a vízzel, de hogy olyan legyen, amilyet én szeretnék (mind esztétikailag, mind teljesítményben) hát az egyelőre nálam is csak álom marad.
Addig meg inkább egy normális léghűtés, mint valami "gagyi" víz. -
Klemens
őstag
válasz
Klemens #32247 üzenetére
Jah... és szereztem egy OCZ Vendetta 2-őt teljesen ingyen.
Ezt sajna majd át kell alakítani, mert a gyári AMD-s lefogatóval nem lehet úgy feltenni, hogy hátrafelé fújjon. Megpróbálom majd passzívban is a kicsikét, hogy viszi-e a cpu-m. Annó egy E6400-at elvitt passzívban. -
BL@CK
tag
válasz
Klemens #32042 üzenetére
Én pont most csinálom az én tápomat (enermax revo 85+ 950w) szálanként harisnyázva. Kb a kábelek harmadánál járok és már több mint 10m harisnya és kb másfél méter zsugorcső ment el eddig. Én úgysaccolom így munkaközben hogy az én tápomhoz kb 30m harisnya és 5-6m zsugor fog kelleni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest