Hirdetés
- RAM topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
Meg szoktam használat előtt csiszolni

[link]egy ilyen csodás pillanatforrasztóm is van, de általában ezzel is csak szívok.
Továbbá van még egy talán Erba páka, az is kb 3ezer ft-os kategória, meg a feljebb említett Parkside állomás. Elfogadnám ,hogy velem van a baj ,ha a cimborám kölcsön adott cuccával nem tudtam volna frankón forrasztani
Autószerelés közben néhány vezeték összeforrasztására használnám kb. ennyi.
"A Yato, tudtommal hobby kategória mindenben." Igen is és nem is. Yato szerszámos kocsim van, és mellé rengeteg Yato szerszám. Rengeteg autót szétszedtünk már vele a műhelyben, 1-2 krovafejen kívül semmit nem sikerült még tönkre tenni, és rengeteg műhelyben látom ,hogy napi szinten ilyennel csavaroznak. Nyilván nem márkaszervízben, ott előírás pl a Beta, würth stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold