- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Erről van szó.
Csak mérésre használom, egyelőre, aztán ki tudja majd mit találok ki.
Vevő? Milyen vevő? Smart life alkalmazásban ha kellene hozzá tudok rendelni wifis konnektort, szabályt létrehozni ami alapján képes az adott konnektort beálított hőmérséklet alapján be-ki kapcsolni.Volt kuponom, egészh olcsón jött egy ilyen is, egyetlen gomb van rajta, ami világítást ad a kijelzőre pár másodpercre. Minden mást, időt, dátumot automatikusan lelopja a wifiről.
Ebbe 3 mikroceruza kell, szerintem ez szeretné alapból a 18650-et.Ha valakit érdekelne elvileg kicsit erősebb wifi konnektor jó áron, akkor épp találtam, ez 20A-es.
[link]Van egy vidim a szétszerelésről, hozzáértőbbek szakérthetik a belsejét, mindjárt linkelem.
Bár csak a 16-sét találtam meg.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest