- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #71525 üzenetére
Nem, nincs
Én nem sokat szórakoztam a termosztát rögzítésével. Ragasztó szilóval egyszerűen felragasztottam a falra. Körbe kapott egy keveset, odanyomtam, egy perc után már nem akart lejönni. Bár én új dobozt raktam be a kapcsoló alá (a wifis termosztátom egy fali kapcsoló alatt van), de hát mikor, ha nem vasárnap jutott eszembe faragni, és nem volt, csak sima dobozom.
Tekintettel arra, hogy fali kapcsolót akkor bontja meg az ember, ha cseréli, a ragasztás szerintem bőven járható út. Csak legyen stabil alatta a festés (mivel nálam új dobozba ment, kijavítottam körülötte, és a glettre van ragasztva, majd az előlapot levéve javítottam a festést, így a javítás sem látszik, a glett meg nagyon ragaszkodik a falhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged