Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vorontsov

tag

válasz ViZion #100790 üzenetére

Szia nincsen app hozzá,qr kód és azon keresztül is jó lenne,másik 1500-ft-os kamerához bébi megőrző figyelő perfect felvételt készít és az éjszakai mód is kiváló csak azt itthon tudom használni,ennek van appja a playstore ban és jól működik,még a telefon se melegszik és alig merül l ill mehet egész nap,azt akár tv is kirakhatod vagy tükrözheted.

Hallottam róla hogy van ilyen kamera csak most beleszaladtam egybe( darabolós,mert nem értek hozzá.).Vegas vagy más vágó nincsen meg szerintem...bár lehet azzal is lehetett volna összerakni folytonossá.
    App nevét nem tudom szabad elkérnem vagy ingyenes vagy fizetős-e?
    Ill van-e olyan oldal ahonnét le tudnám tölteni,open 4 és nfo szerkesztővel foglalkoztam
    txt be mit lenne érdemes programozni ott a képen amit linkeltem.
    Vagy egy olyan program mint hw info 32 playstore -ban ami kiír minden infót a telefonról,vagy egy azonosító ennek alapján a gyártóra update re valamire firmware re rákeresni stb. ilyenek jutnak eszembe.Ez test kamera aminek nincsen memóriája,de tettem bele 32Gb-osat,ha nagyobb lenne a memória fogadása rátennék egy powerbankot akár.A lényeg -a lényeg folytonosat szerettem volna. :R :R Köszönöm szépen mindenkinek aki hozzászólt jó fórumozást kívánok mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák