Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Hieronymus #3786 üzenetére
Sajnos egyenlőre még várakozás van. Ahogy kinéz a tv képe... Majd megpróbálok újra a Hisense szervízzel beszélni ha a bolttal nem jutok dűlőre.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
JoolsNOS #3793 üzenetére
Persze!
Mindegyik egyénileg testre tudod szabni és automatikusan mentődik a beállításod. Tehát az esti képmódól is tudsz nappalit csinálni csak felhúzod a fényerőt. Bármelyiket bárhogyan. Bár nem ismerem a te modelled, de ez általában minden márkánál igaz. Csak fantázia neveket adnak neki és gyárilag beállítják - általában túlzóan sz*rul. Nekem van a “standard” xboxhoz, cinema módok meg nappali-esti filmezeshez. Ugyan így állítgattam a HDR tartalmakhoz is. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ma vettem egy 65a7gq tv-t. Azt mondta az eladó, hogy az év második felében lesz rá frissítés ami hoz HBO GO appot. Ez igaz lehet vagy csak kamuzott, hogy vigyem?
-
-
Alin
friss újonc
Üdvözletem!
Mivel nem értek hozzá,ezért fordulok itt azokhoz,akik talán tudnak segiteni. Vettem egy Hisense 55A6G android tv-t.A kérdésem az lenne,hogy lehetséges-e telepiteni apk file-t rá,ha igen hogyan,mert nekem nem sikerült. Köszönöm a segitséget! -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Hieronymus #3783 üzenetére
Helló!
Van rá garancia csak az üzlet kivizsgálja 30 napig.Én már kezdek türelmetlen lenni hogy kevesebb idő nem elég a szakiknak. Polc nehezéknek kicsit drága.
-
-
Tacsker
friss újonc
válasz
Levente1991 #3767 üzenetére
Ez nem túj jó hír, de köszönöm a választ
-
-
-
vasorru66
újonc
Mióta megjött használom, tesztelem a Hisense 58A7GQ TV-t. Nekem nagyon bejön, világosban,sötétben nagyon szép éles képe van! A nappali ahol használom kettő nagy ablak van, egész délután besüt a nap, én nem találok kivetni valót a képen! A beállításokkal szórakozom, egyenlőre a dinamikus képbeállítást használom, ez a legjobb eddig! A jó hanghoz kell egy erősítő és hangfal! A TV megérte az árát! Régebbi 3D LG tv cseréltem le , sokkal szebb, színesebb, látványosabb a Hisense képe!
A hozzáértőktől kérdezném hogy a tv böngészőjéhez van e valami reklámblokkoló mert nagyon zavaró a sok szemét!!!??? -
-
Gabesz87
veterán
Ha már U8QF (nekem is ez van), egy elméleti kérdésem volna (milyen TV-t vegyek topikban kérdeztem, de nem kaptam választ): ha az erősíknél meg tudják oldani utólag fw frissítéssel, hogy eARC képes legyen, TV-knél ez nem működik? Vagy van ilyen, csak én még nem hallottam esetleg róla!? Mondjuk azt sem értem, hogy egy eggyel előző generációs TV OS-ét nem frissítik? (jó, mondjuk ezt nem lehet tudni, talán frissítik majd VIDAA 5-re. Vagy nem, de igazán lehetne erről valami hivatalos info)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
exxtremplaye #3769 üzenetére
65U8QF, ha még tudsz venni, mindenképpen ezt javaslom.. Keress rá a fórumon, nagyon jó tapasztalatok vannak vele..
-
exxtremplaye
csendes tag
Sziasztok!
Három készülék között vacillálok. Melyikre adjátok a voksotokat?
Ha esetleg van javaslatotok egy másik készülékre ebben az árkategóriában (300-330k), akkor azt is szívesen várom.TCL 65C728
Hisense 65U8GQ
Hisense 65U8QFKöszönöm!
-
-
Tacsker
friss újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Hisense 58A7GQ-t, és egy olyan problémám lenne, hogy pl. a filmeknél a sötétebb és világosabb jelenetek váltakozásánál pluszban rásötétít/világosít a képre, mintha épp akkor szórakoznának a bevilágítással. Tapasztalt már valaki ilyet? Van erre valami megoldás? Továbbá a gyors jeleneteknél, kameramozgásoknál, mintha kicsit akadozna, homályosodna a kép. Ezzel lehet kezdeni valamit? Elég laikus vagyok, kérlek ennek tudatában válaszoljatok -
TothFerenc12
lelkes újonc
Sziasztok, Hisense 55A7GQ tévéről van valakinek saját tapasztalata? Vagy ár érték arányban 150es 200k közt mit tudnátok ajánlani?
-
xtend
senior tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud megoldást erre az anomáliàra:
adott egy 65A68GNE tv és egy JBL tune 500bt füles. Csak a Hisense tv veszti el folyamatosan a bt füles jelét (1 film alatt 5x-6x), az összes többi elektronikus eszköz ami bt képes az stabilan tartja a kapcsolatot (természetesen amikor a füles a tv-hez van kapcsolódva az összes többi bt eszköz inaktív, hogy ne zavarjanak be) Ilyen gyenge lenne bt terén a Hisense? -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Van egy 50U7QF tv. Most vettem Xbox series s-t és az Xbox azt írja, hogy nem HDR képes a tv, nem is tudom bekapcsolni a HDR-t, mert nem kap olyan jelet. Google Chromecastal (másik bemenet) nincs ilyen baj, megy a HDR. Kipróbáltam azt a bemenetet, másik kábelt, mindent. Mi lehet a megoldás? Köszi!
-
HF77
őstag
nekem is 7100 van, de no problema!
(bár a frissítés nem tudom mikori...)
-
KD6-3.7
őstag
Nem lehet, hogy régi ez a szoftver és a Netflix nem támogatja már? Ez a K0921 szerintem 2019 szeptember.
Nekem is ilyen a TV-m, de én manuálisan frissítettem újabbra tavaly év vége felé. Be volt ragadva és nem akartam automatikusan frissülni. Itt a topicban láttam, hogy van a francia Hisense oldal ahol lehet letölteni firmware fájlokat, rádobtam pendrive-ra és frissítettem.
Érdemes visszaolvasni és megcsinálni! Változást nem tapasztaltam, de hátha segít.
Másnak is van itt ilyen modellje, hátha tudnak valami okosat. -
panav3
csendes tag
58A7100F...ez lesz az
-
panav3
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen valaki, Hisense A7500 58 col (asszem), elment a Netflix, csak sötét kép van ha rányomok. Más minden jó (Youtube, Prime stb..). Szoftververzió: V0000.01.00a.K0921, szerinte a legfrissebb. Mi lehet vele? Lehet valahol frissíteni, újrarakni?
-
vasorru66
újonc
Megjött a Hisense 58A7GQ TV! Most ismerkedek vele, eddig nagyon tetszik.
-
csucsotke
aktív tag
Igazán nincs mit. Nem tudok lejátszóról, régen próbálkoztam már ilyesmivel, azért is említettem az usb lejátszást, mert mire megtalálod a megoldást, esélyes hogy sokat kell a neten keresgélned. Játszok a tévén, ott például régebbi játéknál volt olyan hogy csak 720p-ben volt 60z, fullHD-ban 24hz, amitől úgy működött mintha 24fps-en ment volna, de csak hdmi-re küldött ilyen jelet a játék, tehát monitoron rendben volt,lett volna rá megoldás a játékban ini-ket szerkeszteni, de nekem jó volt 720p-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest