Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
Igen, sajnálom is hogy tönkrement.
A bevilágításon túl leszek meg a menü akadozáson:
Ami inkabb a baj ,hogy a menüben a mozgás beállítások alig jók valamire. Ha a "tiszta vagy lágy" -ra rakom akkor szappanopera effektus lesz ami film nézésnêl nem opció és gyors akció jelenetnél szétesik a kép néha. Ha ki van kapcsolva vagy "film" módban van akkor meg oldal pásztázásnál darabos a film. -
wwhy
veterán
Köszönöm.
Színek erén hogy állnak? LG-m van, most egy 99%ban netflix+ külső HDD-ról BR lejátszásra kellene költséghatékony megoldás, ezért néztem ezeket is. 5Ghz wifit tudnak? (azon megy most minden nálam, nem tenném vissza 2.4-re)[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
DonJoee
tag
Kábé erre jutottam én is. Nem várok OLED minőséget a 178ezremért, de nem is Orion meg OK lesz a szint.
A "megfelelő jellel hajtva jó" az nálam egy Nintendo Switch konzolt fog jelenteni. Ennek a max felbontása 1080p. Meglátjuk, marad-e ebben az üzemmódban vagy próbál felskálázni 4k-ra (szerintem a bekapcsolt játék mód miatt maradni fog úgy, ahogy van, de ez nekünk nem gond).
A hangjára meg majd gyógyírt fog jelenteni egy soundbar, ha anyagilag kikupálódtunk..."Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
DonJoee
tag
Igen, én a "felskálázást" úgy értem, hogy "buta" felskálázás történik, nem fog bajlódni közben mindenféle AI-val játékmódban a rendszer, csak kiböki a 1080p-s képet 4k mennyiségű pixelre és kész.
Igen, azokon a tévéken is lehet "szegény ember játékmódját" szimulálni, amiken ez nincs menüpontban feltüntetve, ugye a mindenféle képjavító funkciók kikapcsolásával, ahogy említetted. De ha ennek ellenére lassú a panel, akkor van probléma. Ezért akartam dedikált játékmódos tévét, mert annak a panelje önmagában is alkalmas a gyors képfrissítésre. Általában...[ Szerkesztve ]
"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
norb27
tag
Szerintem meglepően jó a wifi is. Féltem hogy be kell kábeleznem, de úgy látom jobb a jelérzékenysége a mi boxnál. A Vidaa netflix kliense is pöpecül működik, ha lesz hbo go akkor be se fogom kapcsolni a boxot.
Ja és még a Bluetooth hangszórókkal is jól kijön...
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
az a 7100 kb ilyen árun fut mint amit belinkeltél, persze akcióban máskor is lehet olcsóbb, de többnyire ennyi az ára!
de sok tévét kimondottan akció előtt áraznak fel, hogy aztán az ember abban a hitben legyen, húúú de jó áron vette meg...na ez a gerinctelen, mocskos stílus!!xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Gabo4
csendes tag
-
Kingcold
aktív tag
Nálam filmezés közben, dinamikus HDR alatt gyönyörűek a képek. De amint hirtelen gyors mozgásba kezd bármi, szétesik a kép, vagy "árnyékokat" (pl. zuhanó repülő, hirtelen elmozduló karakter...stb) húz maga után. Ez korígálható beállításokkal? Vagy válasszam a nappali/éjszakai HDR t? Nem olyan látványosak, de a fenti anomáliák nem jelentkeznek.
Játék alatt (pl. THLOUp2) tökéletes, semmi hiba. -
HF77
őstag
hát nekem a nappali mozi módnak picit olyan fátyolos, matt hatása van...én jobban szeretem az élesebb, kontrasztosabb képet! mondjuk ezzel ellentétben a színt viszont lejjebb veszem mint az átlag...nagyon utálom ha pl élénk a piros vagy mondjuk a sárga szín!
de hát igen, kinek mi..[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
mQWeXgsf
aktív tag
Az, de az most mindegy, FHD tartalom esetén is szembetűnő a különbség, sőt sima fhd tv adásnál is lemossa azt, pedig itt felkonvertálás is zajlik a háttérben. Szebbek a színek és a fekete /pedih az is VA panel/, jobb betekintési szög, nincs utánhúzás, gyorsabb menü/csatornaváltás, komolyabb smart funkciók. Előtte 7 évig másik Sony volt /ugyanaz a kategória/, inkább oda voltam elfogult. Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest