- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
earbash #5297 üzenetére
1/1-ben minden bizonnyal esélytelen, hiszen drágábbat nem fognak oda adni Neked. Egyik gyártó sem ajándékoz ingyen garancia miatt. Értékegyeztetéssel meg már majdnem ugyanott vagy, mint így, hogy vissza adják a pénzed és kipótolod. Csak így vehetsz kenyeret, napelemet, akármit ezen a pénzen. Akár másik gyártó készülékét is. Szóval jobban jársz, mintha megkötnék a kezed a gyártó termékéhez.
-
earbash
csendes tag
válasz
Winchester95 #5296 üzenetére
Mivel a MediaMarkt-ban vettem 2021.Decemberben, épp akciós volt, 170-ért sikerült kifogni. Beszéltem még tegnap velük, ugyebár kifutott modell és ugyan ilyenre nem tudják kicserélni úgyhogy ebben az árban tudok mozogni vagy visszaadják az árát. Nem tudom hogy van-e értelme harcolni velük, nekem nem az ára hanem TV kell, az lenne a legjobb ha 1/1-be cserélnék az újabb U7-es szériára de szerintem ez esélytelen.
-
earbash
csendes tag
válasz
Winchester95 #5292 üzenetére
Igen, majdnem. 01.07-én pedig már zárták a hibajegyet, még is eltelt 10 nap mire kiküldték. Nem vagyok túl boldog.
-
earbash
csendes tag
válasz
earbash #5023 üzenetére
Sziasztok,
Eltelt egy "kis" idő a legutóbbi bejegyzésem óta, nos, elvitte a szerviz a tv-t és bevizsgálta. Gazdaságtalan a javítása így a mai nap csere igazolást kaptam. Mivel az U7QF-et már nem forgalmazzák, így az lenne a kérdésem hogy mit ajánlotok a mostaniak közül a helyére? Nyilván szeretném ha paramétereiben minimum megegyezne vagy jobb lenne. -
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Winchester95 #5279 üzenetére
Hbo/disney stb. Nem ingyenes, de 1500-2500/hó áron az ember elengedi a torrentet. 4k-ban azonnal nézhetőek a filmek. Ha asszony nem lenne simán lemondanám az alap tv adást, és akkor úgymond "ingyen" van.
-
zseko
veterán
válasz
Winchester95 #5279 üzenetére
A Twitch ingyenes (játék streaming), a másik kettő használható ingyenesen is, bizonyos korlátozásokkal.
Tulajdonképpen mindhárom csupán rétegigény, pláne a Viki (csak ázsiai tartalmak), de hát ezért van a stick.
(Egyébként még ha nem is lehetetlen, azért nem gondolnám hogy legalább a HBO Max-ról nem hallottál még) -
Slyer
senior tag
Felraktam bestbuyba is, de bedobom ide is, hátha innen visszi valaki, ennyiért jó pénz, főleg hogy kb új.
"Hisense 65A7GQ QLED Smart LED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
eMag úcs: 188.900 Ft [link]
Használat apró jelei a terméken, sérült csomagolás, apró karcolások a tv keretén, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett, szállítás során megsérült, jelek a csomagoláson
Ha van arra esély hogy péntek óta felrakták úcs-be, akkor ezt én vittem vissza 13-án. Semmi használati jel nincs rajta, nincs karc a keretem, patika állapotban van. Kivettem, használtam, visszavittem. Azért vittem vissza, mert az edge led miatt kicsit bevilágít és engem zavart, aki látta mindenki lehülyézett hogy minek viszem vissza, szóval élhető.
ÁK: 220-tól, a min ára 200 volt tegnapig. [link]"
-
zseko
veterán
válasz
Winchester95 #5277 üzenetére
A HBO Max hiánya, amit tavaly év elején beígért a gyártó
Én személy szerint még hiányolom a Spotify, a Rakuten Viki és a Twitch appokat is, de ezért van a stick -
zseko
veterán
válasz
jozef76 #5242 üzenetére
Számomra meg az a fajta 'megmondóemberes' picsogás érthetetlen, mikor jön valaki és ő akarja megmondani mit kellene a másiknak csinálni vagy gondolni. Nem tetszik, ignorálod.
Én egyébként pont hogy stick-hez vettem tévét, és a tévés alkalmazásoknak szebb képe van, mint amit a stick nyújt (4K Max). De a probléma akkor sem ezen van, hanem:
#5250 dropi Nem a stick vásárlása a probléma, hanem hogy megveszed a 400e-es frissen kiadott csúcstévéjét a gyártónak, amire kb. fixre beígérik hogy lesz is rá app, de ebből ~másfél év múlva is csak az ígérgetés és a hazugság marad.
-
-
Krivy1
csendes tag
válasz
Winchester95 #5272 üzenetére
Ja amúgy meg vicc, hogy azt írják a TCL csoportban, hogy ha most el akarnám adni, kb 150-et érne.
Fél éve vettem plusz 3 év garival 250-ért. -
Krivy1
csendes tag
válasz
Winchester95 #5272 üzenetére
Így utólag már nem érdekel a 120Hz meg a VA.
Kicsit megbántam, hogy ezt vettem. Főleg hogy előtte egy 65" volt.
Most láttam múlt héten ezt a típust, ami Neked van 250 körül. Ha most kéne vennem, tuti ezt venném. Legfőképp a mérete miatt
Köszi az infót! -
Winchester95
őstag
Sajnos nem neten vettem. :/
120HZ biztos jobb mondjuk ha van PS5 vags játszani akarsz.
De én úgy vagyok vele, hogy akkor egy jobb fajta monitort veszek és azon játszom.VA panel nekem nem kellene, illetve majdnem hogy mindegy. Nálam a szőrszálhasogató kategória kb.
Én megvettem a TV-t, hazahoztam, beüzemeltem, egyszerűen tökéletes.
Remélem sokáig az marad, mert a Sony TV-m 4 évig bírta. Az LG még mindig megy 6 év után, a Technika TV még régebb óta. Volt egy Samsung is, annak meg minden féle téren fakó volt a képe. (Hajlított széria).
Ezek után nekem a Hisense kellemes csalódás. Legalább is eddig.
Esetleg 2 negatívumot tudok felsorolni, hangzás nagyon gyenge ( én 5.1-el használom) valamint mint minden TV-nél vannak bevilágítások. ( Teljesen sötétben, fekete képernyőnél)
Nekem nem volt sok helyen és alig lehet látni (az is lehet csak a fóliát kellene levenni az aljáról) szóval nem biztos hogy megérné visszaküldeni.
Ahogy nézegettem a TV kínálatot.
75" -ban vagy ezt veszi az ember 250-ért, vagy ha tényleg minden is kell, akkor ott a Sonynak a VA paneles 120Hz-es változata 75" -ban 430 ezerért. Valaki itt linkelte nekem nem rég.Mindenki eldöntheti, kinek mennyit érnek ezek a dolgok, valamint a márka név.
-
Krivy1
csendes tag
válasz
Winchester95 #5267 üzenetére
Szia!
Mik a tapasztalatok erről a típusról?
És is néztem. Igaz fél éve vettem már egy TCL-t, de az kisebb.
Meggyőztek, hogy az 120Hz-es meg VA paneles. Igaz egyik sem hoz lázba -
HF77
őstag
válasz
Winchester95 #5267 üzenetére
ha neten rendelted akkor még visszaküldheted
ha megéri a macerát a 30 ezer...
-
Winchester95
őstag
Most csak 250 ezer a 75 A6BG media markban.
10-én meg 280-ért vettem.
Ilyen sz én szerencsém... -
dlor
tag
Tv téma: Most olvastam, hogy szigorodnak az idei évben az energetikai szabványok a tv-k esetében. Nem vagyok képben de remélem hogy a jövőben nem tűnik el az 1000 nitnél nagyobb fényerő tv-esetén. Nehogy be kelljen tárazni már ebből is 😃😃😃
-
dlor
tag
válasz
Ferenczi Áko #5263 üzenetére
Telóknál Arra figyelni kell hogy véletlenül se törölj vagy telepíts új alkalmazást mert akkor 1-el elcsúszik az ikon a sorban 😃😃😃 és akkor megkapja az ember összekevert mindent és legközelebb azt is mondhatják, hogy na azóta nem jó amióta piszkáltad. Nem azért mert 1MB tárhely sincs az 1000db 10MB-os sorozatképek miatt. 😃
-
szente
addikt
válasz
Ferenczi Áko #5256 üzenetére
Anyósomék új TV-t akartak venni, mert a UPC-s TV box a HDMI 1-re van kötve, de véletlenül átnyomták a HDMI2-re a TV-t. "Nincs adás, bármit csinálunk." Pedig van egy 20 éves fia.
-
dlor
tag
válasz
Az elmúlt években a legtöbb rokon kapott ajándékba ilyen olyan alkalmakra boxot tőlem. Mindre rászántam időt ..elmagyaráztam, hogy működik, feltelepitettem mindent. Örültek neki lelkesek voltak. Senki nem használja azóta sem.. ha kérdem.. nem tudják hogy kell bekapcsolni, hogy nézni lehessen.. már rég elcsomagolta..inkább abban segítsek hogy a kábeltévén rendezem el a csatornákat 😃😃😃. Vagy mondjam már el mi az a netflix és hogy melyik csatornán jön. 😃
-
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5258 üzenetére
ezt csak arra írtam, hogy egy PS5 beüzemelése kb egy 5 éves gyerek szintjén van..
-
HF77
őstag
válasz
"Ami kb egy 5 éves gyerek szintjén van."
látod, pont te is így gondolod, mert te épp otthon vagy a témában, de az emberek jó nagy többsége hidd el, hogy egyáltalán nem, sőt, és ezt nap mint nap tapasztalom.
egy új tévé beüzemelése sokaknak már problémás, és az még egy egyszerűbb művelet... -
Ferenczi Áko
addikt
Nem követem min megy itt a perpatvar, csak a kommentedre akarok reagálni.. A Media marktban van olyan szolgáltatás 6000 ft-ért, ha veszel egy Ps5-öt akkor beüzemelik neked a helyszínen, csinálnak accountot,, "szűz" email címmel stb. Ami kb egy 5 éves gyerek szintjén van..És van akik veszik.. Lehet ezzel kellene foglalkoznom..
-
jozef76
csendes tag
1. Az emberek nagy része tájékozódhat, mielőtt több százezer forintért megvásárol valamit, és igénye van egy általa fontosnak tartott ficsörre. Egyszerűbb az utólag nyígás, mint az előre gondolkodás. Ha meg nem a képéért vásárolt tévét, akkor miért nem olyant vett, amin van HBO Max?
2. Az emberek nagy részének fogalma sincs, hogy mennyivel jobban járnának egy külső lejátszóval, és mondjuk egy frankón belőtt KODI-val a tévé gyári lejátszója helyett. Képminőség, lejátszott formátumok mennyisége, felirat testre szabhatósága és a többi...
3. Az emberek nagy része nagyságrendekkel több pénzt elcsesz f@szságokra, cigire, alkoholra. Igazad van, a szórakozására, esetleg a hobbijára akkor minek költene.
4. Az emberek nagy része bármit vásárol (lakás, kocsi, műszaki cikk), legtöbbször a kínálat, vagy a pénztárcája miatt kompromisszumokra kényszerül, amit aztán a lehetőségeihez mérten megpróbál áthidalni, mondjuk autóra költ nem kevés összeget. Egy tévénél miért nem akarja áthidalni ezt az amúgy apró problémát? Inkább sírjon hónapokon át, hogy nem jön az app, azzal meg fog oldódni a történet.
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de ezekkel az érvekkel nem sikerült meggyőznötök...
-
NB2
aktív tag
Ebben nem értünk egyet. Pontosabban nem mindenki gondolkodik így. Az emberek nagy része nem nézi a képet, ráadásul ők azt akarják, hogy bemennek a store-ba, telepítik az alkalmazást és használják. Ha vesznek egy tv-t, nem akarnak még +20e-ért még egy kütyüt venni (ami ugye elvisz ráadásul egy slot helyet), hanem az egyszerűbb megoldást preferálnák.
-
dropi
senior tag
válasz
SztiviVander #5246 üzenetére
Hát de ha van 2-3-4-5 százezred egy tévére, aminek tetszik a képe (nyilván egy tévét alapból a képe miatt vesz az ember, nem az appok miatt, ebben, gondolom, egyetértünk), akkor pont kit érdekel, ha egy pendrice meretű cuccot bedugsz a tévébe, aminek nem kell külön áram, nem kell külön más kábel, csak ami a tévé mögött van. Kvázi nem is tudod, hogy ott van. Épp ezért engem is rohadtul idegesit a szükölés egy app miatt. Azt meg h leszarják, én megértem, a világon nagyon perifériának számitó HBO Max, csak nálunk ennyire fontos az embereknek a sok szinkronos tartalom miatt, meg ugye ez volt az első ilyen, hozzászoktak az emberek.
-
tuzpenge
őstag
válasz
SztiviVander #5246 üzenetére
+1, bár engem sem érdekel az hbo, de azért na….
-
SztiviVander
addikt
válasz
jozef76 #5242 üzenetére
Hat kit/mit fikazzon aki vesz 3-4-500 ezerert egy "okos" tv-t es egy app miatt meg vegyen kulon dobozt is? Mindenki mas gyarto bele tud tenni ennyi penzert +1 appot, ok nem. Evek alatt sem, ugy hogy beigerik. Ha ez egy 100 ezres csupasz display vagy butatv lenne lenne akkor lenne jogos a vegyel hozza okosito dobozt mondas. Igy ennyiert szerintem ez gaz, a kamuzas meg foleg. Megoldasnak persze megoldas a doboz, de attol meg a support egy hatar fs es hiaba jo a hw, a brand megitelesebe akkor is mindketto beletartozik. Es mondom ezt ugy hogy pont nem erdekel az hbo, vagy ha erdekelne neznem xboxrol
-
jozef76
csendes tag
Számomra ugyanolyan érthetetlen az a fajta töketlenkedés és picsogás, amit különböző fórumokon és a Hisense Facebook oldalán a komment szekcióban tapasztalok az HBO kapcsán... Ha ennyire fontos valakinek, akkor miért nem áldoz be egy 10-est egy androidos TV boxra? De neeem, inkább sírnak hónapokon át. Nem beszélve arról, hogy így még kapnak egy a TV beépített lejátszójánál nagyságrendekkel fullosabb lejátszót. Mocskosmód idegesítőek tudnak lenni,főleg mikor emiatt rommá fikázzák a teljes (egyébként szerintem nem rossz) brandet...
-
HF77
őstag
65A7GQ most 200e az emagnál
-
HF77
őstag
amúgy valóban érthetetlen a gyártónál ez a fajta bénaság...sokan azért nem vesznek hisensét mert nincs HBO, hááát meddig tartana lebizniszelni, de tényleg?!!!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
SztiviVander #5230 üzenetére
Mikor kb 1 éve vettem tv-t nekem is azt mondta a srác az euronicsban. Persze tuti jönni fog...
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
SztiviVander #5233 üzenetére
A Gorenje,a Hisense tulajdona
A Hisense Group -
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #5233 üzenetére
Szép... Azért szar hogy az ember megvesz valamit és nincs segítség ha gond van. Amúgy supportba talán még az LG volt korrekt.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Kiskutya #5232 üzenetére
magyar gorenje kepviselete vallalta be (gondolom jo penzert) a hisense supportot is, de ok is annyira hasznosak mint hoembernek a hosugarzo. gorenje sutorol kerdeztem oket decemberben, arrol amit weboldalon nem talaltam adatot (es ezt irtam is nekik hogy ott nincs), erre egy het utan elkuldtek a weboldal cimet hogy ott vannak a termekek. kosz, ki gondolta volna
nem is tudtam sirjak vagy nevessek.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #5230 üzenetére
Akkor tipikus kínai hozzáállás van itt is.. A tcl-nél még magyar support se volt. A global support válaszára már több mint 2 éve várok.
-
zseko
veterán
Nemsokára jön a SkyShowtime. Vajon lesz hozzá app, vagy az is felejtős lesz ezen a platformon (vidaa)?
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5222 üzenetére
Amiatt aggódom, hogy Wifivel nem fogja bírni a streamelést a 4K-nak, de ha azt mondod, hogy úgy is megy, akkor azt egyelőre elhagyom.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Nick no.1 #5215 üzenetére
Az nekem se tetszik hogy a hangerő és a csatorna választó ,a központi navi alatt van a gyáriaknál ---semennyire nem esik kézre a hüvelykujjjnak .Eddig minden TV-mnek felette volt ,amit használtam . (LG ,Samsung, Toshiba )Én is rendeltem másikat,igaz gyárit a 55u8qf-hez (nem az volt hozzá,ami a tesztekben
) --de ez meg max olyan női kézbe való,keskenység
ez se jött be .
-
krisz13HUN
csendes tag
A TV-n van egy USB A bemenet, de az a chromecast with google TV-nek nem megfelelő mivel több áramra van szüksége.
Szóval a hozzá adott adaptert, konnektorba dugtam majd a chromecastot pedig a TV-be és felcsatlakoztattam a wifire úgy gondolom hogy HBO Max-on nincs olyan dolog amihez nem lenne elég gyors a chromecast wifi kapcsolata.USB-C hub-ot miért szeretnél ? PC-ről filmeket én Plex-en keresztül nyomom, és az is helyi hálózaton.
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
Winchester95 #5218 üzenetére
Sajnos nekem nem igazán jőtt be... sok "gondom " volt a gombokkal, valahol nem álltak kézre...
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5213 üzenetére
USB-C hubot vettél mellé, vagy az nem tűnik szükségesnek?
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5213 üzenetére
Rendben, köszi a tanácsokat, én is erre jutottam, meg a Cromecastos topic is ezt ajánlotta, akkor ezt meg összeszedem még korábban.
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5209 üzenetére
Rendben, bár ahogy olvastam chromecast nem is támogatja a 4k-t, szóval lehet olcsóbban kijövök egy hosszú HDMI kábellel, bár pont az volt a cél, hogy a PC legalább akkor ne legyen bekapcsolva, mikor filmezek.
@kiskutya
Az előfizetésnek utánsnézek köszi a tippet! -
Mardi
tag
Hello!
Kérdésem a következő: U7HQ ez a típus Chromecast kompatibilis, vagy rendelkezik a CChromecast-tal? (Szívesen venném, de az HBO Max hiánya elég nagy fájdalmam.) -
kelly416
veterán
válasz
Winchester95 #5205 üzenetére
A 10 éve vásárolt sima ledes tv-t bevilágítás, felhősödés tekintetében vastagon alulmúlja a qled (75a7gq), úgyhogy szerintem ne bánd.
-
Winchester95
őstag
Reméljük a legjobbakat.
Minden esetre én mostanáig el vagyok nagyon a sima Led-el.
Csak mindig az van a fejemben hogy vajon nem a Qledes 7-es szériát kellett volna venni?Most már mindegy...
Igaz jó 40 ezer ft különbség lett volna. -
zseko
veterán
válasz
Winchester95 #5196 üzenetére
Egyedül az OLED TV-kre mondtam azt hogy ez Igen. (Beégés meg a drágaság miatt nem kell)
Én képminőség miatt OLED-et vettem, igaz csak 55"-os, ám ha úgy bírja a kijelző, mint a tabletemen, akkor igazán elégedett leszek. Azt 2014-ben vettem, vagyis idén áprilisban lesz 9 éves, nem igazán látok beégést, legalábbis ami számomra kicsit is szembetűnő lenne, pedig nem volt kímélve, tuti hogy már legalább 12e óra benne lehet a kijelzőben.
Nyilván tv méretben azért csak jobban kitűnhet, mint a tablet 10"-os kijelzőjén, és a tévéadók logói se a barátja az olednek (nálam mondjuk olyat sose fog látni). Majd kiderül. -
válasz
Winchester95 #5196 üzenetére
A VA panel esetében egy speciális fóliával kompenzálják a középről érzett látott szuper erős színeket/fényerőt.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Winchester95 #5201 üzenetére
Nekem a qledben a színek tetszenek, főleg természetfilmnél. De a fekete az nagyon elmegy kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged