- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Na, tegnap voltunk bent az MM-ben.
Persze nem úsztuk meg vita nélkül, egyből el akarták vinni 3 hétre szervízbe, hiába van 5 év jótállás rá (vettünk GOLD kiegészítést még hozzá), meg akarták magyarázni, hogy ez a menete a jótállásnak. Pedig nem, de mindegy. Mikor előhúztuk a jogász kártyát (feleségem jogász), akkor gyorsan hangnemet váltottak és mondták, hogy nézzük meg hátul, hogy van-e másik ilyen TV.
Volt persze, de azt is gyorsan bekapcsoltattam, elvégre 20km-re lakunk, nincs kedvem visszavinni, ha az is ilyen. Naná, hogy ilyen volt. Sőt, a kiállított is. Csak ott kerestek egy olyan demót, ami nem mutatja ki ennyire. Jó fejek. Persze mindenhol ez a demó futott...
Na, mindegy. A következő egyeztetés, hogy egy másik típust viszünk. Találtunk is, kb egy árban van egy Samsunggal, így arra esett a választás. Ennek nincs ilyen gondja.
Sajnálom, mert tudásban, csatikban felülmúlta ezt a Samut a Hisense, de csak sokkal drágábbal lett volna másik, kisebb készülékük. Azt meg már nem vettem volna meg, mert akkor egyből azt vettem volna.
Úgyhogy ez lett a megoldás.Köszi a segítséget mindenkinek!
-
-
nyesteb
tag
válasz
Cartmenn #4883 üzenetére
Hát, a kiírások szerint Direct LED-es. Ezért mertem megvenni. Én is láttam, hogy volt, akinél ilyen volt a kép, de ma visszavisszük, kérünk egy újat helyette, ha az sem jó, akkor veszünk valami mást. Igen, nem akartam sokkal többet költeni TV-re, nem használjuk sokat, nem nézünk rajta 4k-s videókat, nem játszunk rajta, csak TV...
De azért ennél jobbra számítottam... -
Geza74
tag
A 65U7HQ ára egyre megy lejjebb, már 300-nál tart.
Légy szíves írjatok már erről a tévéről véleményt. Eddig csak a TCL-es, és a Milyen tv-t vegyek topicot követtem a Prohardveren, de most ez a Hisense felkeltette az érdeklődésem.
Van valakinek tapasztata, hogy milyen ez a tévé összevetve a TCL C63x és C73x szériájával?
Árban most a C635 szintjén van, de ez ugye FALD-os, natív 120 Hz paneles (mint a C735), állítólag a kontrasztra és a fényereje is jó.Sajnos igazán jó tesztet pontosan erről a változatról nem találok a neten (a rtings U7H tesztje kiemeli - a negatívumok részben -, hogy NAGYON különböznek a különféle nemzetközi U7H változatok).
Jobb lenne ha személyes tapasztalatot tudnátok megosztani, valós tartalommal.Most jön az, hogy nekem mire kell.
Full sötét szoba: nem
Játék: nem
Világos szoba: igen
Este felkapcsolt villanynál: igen
Tartalom: tévéből max. sport, amúgy Netlix, ill. hálózatról filmek (Plex fontos!)
PVR: jó lenne
Analóg hang kimenet: jó lenne
A keret: 300 alatt szeretnék maradni.
Méretben pedig 55" minimum, de inkább 65Samsung H6400-at váltana, tehát legalább azt a szintet hozza.
Az U7HQ talpa amúgy baromira nem tetszik.... Mondjuk a C635-é sem, az a csirkeláb... A C735 oké.Köszönöm előre is.
-
IQfályter
tag
Nos így egy hét használat után azt kell, hogy írjam nagyon tetszik a Hisense 43"A7 gq tv .A bekapcsolás és wifi csatlakozás után rögtön kiírta, hogy elérhető egy újabb szoftver verzió. A távirányítót még szoknom kell . Elégedett vagyok vele
-
dropi
senior tag
Szóval, ha ugyan annyiért vehetnétek egy 2 éves 65U8QF-et (5 év garival) és egy új 55U8GQ-t, melyiket vennétek?
Van egy Xbox Series X is, de a 120 Hz nélkül tudok élni.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
SztiviVander #4884 üzenetére
most átnéztem pár 6os sorozatú videót,amúgy tényleg ennyire még a fekete/sötét hátténél se világítanak így----inkább venném ezt outletesként
: https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/4k-tv/hisense-55u7qf-uhd-smart-tv-ultra-hd-138-cm-led-4k-tv.html
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
nyesteb #4882 üzenetére
Most néztem a YT-n egy elég sz.rul csinált kicsomagolós videót ilyen típusról , pont a bementek menünél (sötét háttér) kb pont ez látható---amúgy mielőtt vettem az u8qf-et ,azt itt nem is említettem, hogy benne volt a TCL 55C635 is,csak az árukeresőn volt egy kis jellemzés róla (én mindig a negatívokat keresem,mert valószínű engem is az zavarna) ott is tiszta felhősödést ír,még mikor visszavitte az üzletbe,egy másik ugyanolyan típuson is.Szerintem ezzel is ugyan az lenne.Ha ennyit szánsz TV-re én inkább vennék egy outlet-est, sokszor azokkal sincs semmi gond
-
nyesteb
tag
válasz
SztiviVander #4880 üzenetére
Szerdán viszem vissza, ha holnap nem jutok be...
-
nyesteb
tag
válasz
rainman72 #4879 üzenetére
Személyesen vettem a MM-ben november 8-án. Köszi, akkor felveszem a kapcsolatot velük.
Beszéltem velük telefonon. Hát, azt hittem, elalszik a túlsó felén az eladó...
Le akart rázni, hogy ez a készülék gyártójának egy állandó problémája, nem lehet vele mit kezdeni. Mondtam, hogy ezt nem fogadom el, ennél drágább volt a TV, szóval valamit csináljanak, mert nem ilyet vettem. A válasz kb 5 perc győzködés után, hogy vigyem be, ránéznek, ha tényleg ott a fehér csík, cserélik.
Miért kell ennyit küzdeni?
Másnál ezek szerint nem rossz a TV ennyire, ugye? -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Már kérdeztem korábban, de nem lett jobb. 58A6BG-t vettem nem olyan régen a MM-ban, de nagyon bevilágít(?) a széleken. Ez normális?
DirectOne a szolgáltató, épp M4 HD megy a képen. Eléggé zavaró nekem. Próbáltam a beállításokkal játszani, de nem lett sokkal jobb...
Van ötlet, mit lehet kezdeni vele?Most épp éjszaki mozi módban van, minden javítás kikapcsolva, minden alapra állítva.
Köszi! -
dropi
senior tag
válasz
SztiviVander #4875 üzenetére
Bocs, az előbb elütöttem véletlenül. Szóval az előbb az U8GQ-ról beszéltem természetesen
És xsx oldalról közelítve az U7HQ már tudja a 4k 120 Hz-et? Nem mintha ez annyira kardinális kérdés lenne azzal a kb 5 játékkal, ami azt ki tudja használni
Itt a kettő között viszont csak az 1000 nit vs 600 nit a különbség, ha jól gondolom. Viszont az U7HQ egy évvel újabb modell, újabb rendszerrel. Ez vajon számít? -
SztiviVander
addikt
u8gq csak fhd-ben tudja a 120hz-et, ezt nem sok helyen írjak le de tartsd szem előtt ha ps5 vagy xsx lesz rákötve. egyébként a miniledes u8hq verzió az utódja és az 1300 nit-et tud. azt te tudod eldonteni mire kell és meger e az újabb típus tudása (55"-nal) +100-150e matyit. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ce8d20d256
-
dropi
senior tag
Hello srácok, lenne pár kérdésem.
1., Van-e definiálható különbség a HQ és a GQ modellek között, valamint a az U7 és az U8 között.
Azért kérdem, mert első ránézésre elképesztően tetszett az U8HQ képe, és látszólag tudásban is jóval az U7HQ előtt jár, mégis hasonló áron mozog a kebttő. Illetve utóbbi az újabb modell, de mégsincs benne meg az, ami az U8HQ-ban igen.2., Az előzőhöz kapcsolódik, az U8GQ 120 Hz, HDMI 2.1, ALLM, VRR, 1000 nit, szóval látszólag mindenben a mai követelményeknek megfelel, az 1000 nit ráadásul még eléggé extra is. Mégsincs újabb modell (OLED-eket, miniledeket ne nézzük, mert más árkategória), ami tudná ezeket. Miért?
3., Van valami buktató, ami miatt ne az U8GQ-t vegyem meg?
Köszi
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Valaki használ PS5-öt Hisense TV-vel?
Egy barátomnak egy Hisense 50E76GQ típusú TV van rákötve a PS5-re. Két játéknál (Destiny 2 , Warzone 2) a játék indítása után pár perccel minden üzenet nélkül kikapcsol a PS. Egy közös dolgot találtunk a két játéknál, ez pedig a 120Hz. Mivel a TV nem tudja ezt az üzemmódot, a PS-en ki van kapcsolva. A PS5 más megjelenítőn nem produkálja a dolgot, és a TV-re kötött FAT PS4-sem. Tehát a PS5 és a Hisense nem csípik egymást. Minden más játék tökéletesen működik.
Esetleg tud valaki valami megoldást?
Köszi. -
Slyer
senior tag
Visszavittem, nem nagyon akartak cserét ajánlani. Vissza akarták adni a pénzt, és rendeljem újra. Már nem 205, hanem 220. Nem azon a 15-on múlik, de azért kiharcoltam hogy csere legyen. Már megrendelték az újat!
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Létezik valami tv beállítási összefoglaló hogy mit melyik értékre kell állítani hogy jó kép legyen? (legalább megközelítse a demo képeket ami a tv-n van)
Utólag is köszi a válaszokat! -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van rá lehetőség, hogy hangkimenetet valahogy gyorsabban váltsak. Optikai kimenet és tv hangszóró közt szeretnék gyorsabban váltani, nem 5 almenüből kiválasztani...
Köszi -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SztiviVander #4858 üzenetére
Igen alapból be volt kapcsolva a HDMI & CEC. Lista alján megnéztem a CEC listát és kiírja hogy nincs HDMI ezköz. Így gondolom nem ismeri fel a DIGI dobozát. Marad a 2 távirányítós mód.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4857 üzenetére
Úgy tudom létezik de akkor várok. Már ez is újabb mint ami volt. Hátha egyszer elindul.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Kiskutya #4855 üzenetére
Van a te tipusodra M-es? Marmint van itt olyan akinek pont erre (collban is azonosra) a típusra jött már M-es fw? Ha igen akkor probakepp át lehet állítani a régiót/nyelvet németre vagy franciara (meg talán egy aramtalanitas se árt hogy biztos atalljon belül mindene), volt olyan akinek írta hogy így jött fw. Bár lehet egy darabig így kell használni. Olyat is írt valaki hogy manuálisan kerestetve semmi, aztán egyszer csak jelzett a TV hogy töltené a júniusi dátumu fw-t. Én tipusomra senki se kapott ujabbat a 1029-nel úgyhogy én ezen nem is izgulok
-
Kiskutya
veterán
Kértem support-tól szoftvert de sehogy sem sikerült a tv-re varázsolni a francia oldalról leszedett ment elsőre. Elméletileg ugyan az a verzó mindkettő. (L1029) A lényeg most hogy ez van fent semmi változást nem tapasztalok és nem frissül tovább ez se... (65a9g) azt írja ez a legújabb. Egyéb ötlet, hogy m-es verzióm legyen?
-
NÓPARA
aktív tag
Helló! A tv tipusa: HISENSE 55U7HQ.
Sikerült beüzemelni félig a tv-t. Mivel digi műholdas a rendszerem valamiért csatornát nem tudok váltaniA modem távirányítójával sem. HDMI kábellel van csatlakozva a Tv-hez. Valaki tud valami ötletet mondani? Így elsőre kicsit csalódás ért.
-
Cartmenn
aktív tag
Ilyen van hozzá
,akkor lehet nem a gyári ami járt vele ? A pH! A7GQ tesztjében ahhoz ilyen van. Bocs SpongyaBob ha neked nem ilyen és úgy írtam
-
Cartmenn
aktív tag
Sziasztok!A mai napon megjött az outletes 55U8QF postával 183ezerért,ezt választottam hála nektek
majdnem az egész fórumot átolvastam a választáshoz ---U7QF (200e) lett volna alapban ,meg egy outletes Samsung 55Q95 (230e aztán már 270ért).Az U7nél az U8 még ha régebbi típus is,leírásotok meg az adatai alapján is jobbnak tünt--- A Samsungban max a hang kellett volna igazán,akkora fényerő már felesleges,és ott nincs DolbyVision --meg azért az ár is számított persze
(van egy LG 75un70703--350fényerő,nincs DTS, és DV ,direct ledes tiszta folt (persze mint általában a sötét részeken ---ezt 2éve 265ért vettem,annál nem szándékoztam kissebb tévéért többet fizetni,azt nézem kevesebbet házimozira ) Az U8QF egy Toshiba 55v5863d váltott (IPS, direct led a sima,350fényerő,2magos proci
,csak netflix---de ott is van DTS,HLG,DolbyVision---és Onkyo "hang". A kép Hisense-n alapvetően jobb, a "feketével" is elégedett vagyok az előzőekhez képest,így a háttérvilágítás szabályozásával is. A Toshiba se szólt rosszul, amúgy az LG se, pedig az csak alap hangszórós---a Hisense magas és mély hang tekintetében is jobb--bár a mély ahogy írják tényleg a hangerővel jön meg igazán.Az elszomorító hogy nincs csatorna sorrend átírás (itt a fórumon egy programot javasoltak erre+usb-keresztül) de ha pld a csatornákat a kedvencekbe(fav1) olyan sorrendbe rakjuk be ahogy szeretnénk--és ezt jelöljük ki használatra ,akkor a távirányító számgomjaival is erre a sorrendre fog ugrani (nem amit az aut. kereső megtalált,és besorrendezett
Amúgy nem tudom milyen távírányító jár alapban hozzá,mert nekem nem olyan mint a PH! tesztjében,az jobban bejött volna--de legalább ezen vagy alul egy szerkeszthető gomb a Disney+-nak
És még nem jöttem rá hogy lehet előhozni a Netflixen a bal felső sarokban,hogy épp milyen minőségben,sebességgel jön a videó--és már nem akadozik a Netflix menüje
mint a Toshiba-nál (2mag már kevés,de a 4K simán ment azért) most hirtelen ennyi
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
SpongyaBob #4125 üzenetére
Ott van 1db alul a rózsaszín free gomb mellett
-
rainman72
nagyúr
Az 55-65U8H már teljesen vállalható lett MM BF-ben mától
Mini ledről van szó. [link] -
Kiskutya
veterán
válasz
Hieronymus #4847 üzenetére
Francia oldalról szedtem le egy bin fájlt azzal mit kell kezdeni? Fat32-es penre másoltam de nem ismeri fel a tv ha manuálisan próbálom frissíteni.
-
válasz
Ferenczi Áko #4845 üzenetére
Ha jól emlékszem menőből is telepíthető.
Egyszer csináltam és nem kellett a távirányítóval indítani.A korábban többször linkelt francia Hisense oldalon a firmware mellett telepítési útmutató is van a konkrét típushoz.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4845 üzenetére
Köszönöm!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Kiskutya #4844 üzenetére
Ezt találtam [link]
How to manually update your Hisense TV with a USB drive
Unzip the file you received from customer support.
Locate and copy the ‘upgrade_loader.pkg‘ file on a formated USB drive (preferably FAT 32). Make sure the USB is empty.
Turn off the TV.
Insert the USB drive into one of the USB ports at the back/side of the TV.
Turn on the TV.
Press and hold the ‘Stand by’ Button on the remote until you see the message ‘Software Updating.‘
It takes almost 10-15 minutes to update the software. Once done, the TV will turn on automa tically. -
Kiskutya
veterán
Tudtok valami leírást, hogy kell fw-t usb-röl telepíteni?
-
juvegamer
tag
Sziasztok!
Xbox series x-hez keresek tv-t emberi áron és megakadt a szemem a 50E7HQ modellen. A hivatalos honlap szerint tudja a GAME MODE PLUS-t ezen belül az ALLM és a VRR funkciókat (illetve 2.1 HDMI??) bár ezt kétlem ezen az áron.
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Alkalmas játékra?
Gondolom az 55U7HQ modell lenne a legalkalmasabb ahogy néztem az adatait mivel natív 120hz a panelje csak nekem túl nagy az 55 col.
Előre is kösz.
-
laci laci
addikt
Üdv Hogy tudnám interneten keresztül nézni a foci meccset?Esetleg,hogy tudom a "hazai" play áruházat telepíteni? Köszönöm a választ és segítséget..
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Belépnék egy Hisense 55U7HQ tv-vel. Kezdi átvenni a szoba hangulatát és majd valamikor kicsomagolás következik. -
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4831 üzenetére
Ha IPS akkor is?
[link]
-
SztiviVander
addikt
Valaki vehetne egy ilyen miniledest, kíváncsi lennék mit tud.
-
LordPorcio
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy 55U7HQ televíziót. Nagyon elégedett vagyok a tévé tudásával viszont lenne egy kérdésem.
lehetséges valahogy a vidaa menüjét testreszabni pl. a fifa ajánlót leszedni, az ajánlott egyéb streaming appokat átrendezni - levenni? -
csucsu54
tag
válasz
Ferenczi Áko #4812 üzenetére
Hát ez nagyon jó volt, meglepődtem először aztán jót mosolyogtam olvasva a további reagálást!Való igaz nagyon jó készülék,már több mint 2 éves ,semmi gond vele,nem bántam meg a vételt,igaz még nem láttam Oledet élőben,de ez a készülék maximálisan megfelel,és mint már régebben írtam,műholdazok,kiváló szerkezet és szinte csak HD,FHD külföldi adókat nézek!Ha van kérdésed,szívesen válaszolok,ha tudok!
-
Kiskutya
veterán
Valakinek van tapasztalat a supporttal kapcsolatba mire számíthatok? 2 napja írtam a global meg a magyarra is de semmi válasz...
-
HaKo
aktív tag
válasz
Atesz0142015 #4821 üzenetére
5000:1
[link] -
HF77
őstag
válasz
Atesz0142015 #4821 üzenetére
gyanús igen, ott lehet némi elcsúszás....
-
HF77
őstag
válasz
Atesz0142015 #4816 üzenetére
én lehet ezt venném
szintén VA panel
-
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4817 üzenetére
mindig azt mondjuk itt az új érdeklődőknek...."vissza kell olvasni", háát Te megtetted
-
Atesz0142015
csendes tag
Sziasztok,elkezdtem olvasni a fórumot de gondoltam azért megkérdezem ,kérlek ne kövezzetek meg miatta Samsung 55RU8002 mellé szeretnék esti tvzsre venni tv-t hisenseket néztem jó ár/érték arány maitt ,VA paneles kellene gondolom sötétség és szemben lévő szög miatt.
HISENSE 55E7HQ 4K UHD Smart QLED (VA)
HISENSE 55A7GQ 4K UHD SMART QLED TV (IPS)
(160k körül vannak )
mivel nincs tapasztalatom velük kapcsolatban és élőben sosem láttam őket mi az ami hátrány lehet egyik másiknál ,illetve szerintetek melyik ajobb (már ha lehet ilyet kérdezni)
a válaszokat köszönöm előre is.Üdv. Attila -
rainman72
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #4812 üzenetére
2 éves post
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Black fridayen rendeltem egy 65A7GQ-t. Még nem érkezett meg, csak előre kérdezősködnék. Van esetleg olyan előre bevált beállítás ami jó lehet (TCL topikban láttam hogy vannak bevált setupok)?
Illetve érdemes lefrissíteni egyből a TV-t, vagy van erre egyáltalán lehetőség? OTA tudok frissíteni, vagy csak pendrive?
Köszönöm előre is!
-
sgx
tag
Sziasztok,
55U7HQ típusa van valakinek?
Inkább sötét szobában lenne - ezért jónak tűnik a VA panel -, nem lenne játékra használva, TV adás csak sport, leginkább NAS-ról sorozatok, filmek. Streaming, Youtube külső BOX-ról menne.
Ár/érték arányban a legszebb képre és a legjobb sötét színre törekednék.
Ami kicsit elriaszt, hogy MM-ben, Euronicsban néztem már a TV képét, de nem igazán győzött meg, igaz a 250ezres ár alatti sávban egyetlen TV képe sem győzött meg. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Lehet, hogy már volt téma, 55U8QF és 65U8QF, Disney+, hibátlan a streaming, Dolby Vision tartalmakkal is..
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #4806 üzenetére
XtremLor, SztiviVander: köszönöm szépen az infót, így már világos. Elengedem a dolgot, nem valószínű, hogy lesz mostanában újra hagyományos kábeltv. A rögzítés sem életfeltétel, csak a funkcióra voltam kíváncsi.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Levente1991 #4804 üzenetére
Igen. Ami a koax antennarol (vagy ha van rakotve parabola akkor arról is) jön jel azt tudja a TV rögzíteni. Hdmi, av bemenet, stream, stb-t nem lehet. Ha külső boxod van akkor azon tudsz csak felvenni, már ha tud ilyet a box.
-
XtremLor
őstag
válasz
Levente1991 #4804 üzenetére
Arra gondolt hogy ami coaxon megy be jel azt rogziti pl digi stb v. Mindig tv.... Pl a t-com belteris hdmi megy es ezt nem tudja felvenni. Nem tudom en nem haszalom rogzitesre. Ismerosnek van egy komoly kulso felvevoje, de ahhoz is kellet egy bypassos hdmi splitter a megszunteti a kodolast koze iktatva.
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #4798 üzenetére
Az csak tv adâst rögzít a saját tunerrol
Ez mit jelent parasztnyelven? 5 évvel ezelőttig volt egy tunerrel ellátott DVD-lejátszóm, ami tudott hagyományos földfelszíni kábeltv adást rögzíteni. Ez is hasonló? -
nagyzf72
csendes tag
Sziasztok olvasgatok itt is meg mindenhol is a tv tudja az airplayt?
nem igazán találok értékelhetőt .kőszi az infót…. -
kurtuzov
senior tag
Sziasztok
nagynéném vett egy 43e7hq modellt, képe rendben van, pedig csak HD TV adást fog rajta nézni.
Bluetooth headsetet párosítani sikerült, hangot csak a távirányítóról lehet állítani, fülesről nem.
Nagyobb gond, hogy bekapcsolás után nem akar a TV-hez csatlakozni a BT füles.
Be kell lépni mindig a beállításokba és ott csatlakoztatni.
Van erre valami megoldás, hogy auto csatlakozzon? -
ricsi0307
senior tag
Csak ugye ez a tv alapfunkciója lenne, nem szeretnék beruházni egy boxra csak azért mert a hisense valamit elszúrt. Futok egy kört az ügyfélszolgálattal, kiváncsi vagyok mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged