Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Mini-ITX
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Winchester95 #5196 üzenetére
Az a baj, hogy a képminőség akkor jön ki mikor otthon lekapcsolod a villanyt. Egy boltban nem látszik, hogy fos a fekete. Ott nem nagyon fogod látni a VA IPS különbséget.
-
Winchester95
őstag
Ahogy néztem ezek a legfontosabb különbségek:
QLED vs LED
BT 5.0 vs BT
Talpak állíthatósága. ( A6 -nál 2db lehetőség).
HDR 10+ VS 10
6 széria többet fogyaszt mert nem QLED.
12W hangszórók vs 15WHa valakit érdekel.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Kicsit offtopik, bocsi. Olyan led szalagot keresek, ami elég egy 65A7GQ hátuljára 3 oldalra, és megy külön tápegység nélkül USB-ről. Régebben még nekiálltam mókolni ilyenekkel, de most valami kulcsrakész megoldást keresek, amit nem kell forrasztani meg ilyesmi, csak összedugni és megy
Lehet RGB, vagy meleg fehér is.
Köszönöm!
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #5196 üzenetére
Egyedül azon gondolkoztam mennyire követtem el nagy hibát.
300-ért lett volna Hisense 75A7GQ.
Gondolom ez újabb változat lett volna. De nem tudom mivel lett volna jobb +40 vagy 20 ezer forintért. -
Winchester95
őstag
El is vetettem ezt az ötletet.
Tegnapi nap megnéztem élőben egy Hisense 75A6BG TV-t.
Összehasonlítottam a VA paneles társaival, más márkákkal is.
Valószínű nincs hozzá szemem, de nekem nem volt sok különbség képminőségben, sőt kb 0.
Egyedül az OLED TV-kre mondtam azt hogy ez Igen. (Beégés meg a drágaság miatt nem kell) De tényleg gyönyörű a kép.
Sony TV után nekem az IPS panel jobban bejön mint a VA. Kicsit oldalról is nézem néha stb....
Színek nálam tökéletesek, anyaghasználat nálam okés.
Kapcsoló nem tűnik minőséginek, de hihetetlenül kézre áll, kényelmes használni. (Sonynál borzalmas volt).
Menü rendszer rohadt gyors, "Andorid" hiányát nem érzem. Max a chromecast tükrözést nem tudom használni, de ennek a gyári böngészője gyors, kapcsoló miatt gyorsan tudok netezni, és lejátsza a videókat.
Bevilágítást nem nagyon találtam, illetve olyat nem ami kicsit is zavaró, talán a jobb alsó sarkában van valami, de abban sem vagyok biztos.
260 280 ezer forintos áron bőven megérte szerintem.Ilyen áron 120 Hz VA Panelest nem találtam volna sehol 65"-ban sem szerintem, nem hogy 75".
2 negatívumot tudnék felsorolni, bár nekem pont nem gond.
1. Lábak nem valami stabilak, kicsit olyan érzée mint ha egy huzat simán le tudná dönteni a TV-t. Valószínű azért mert túl közel vannak egymáshoz a lábak. Nekem ez pozitívum, mert ráfért a régi asztalra.
2. A hangja szó szerint borzalmas. (Mint mindegyik másnak is) Bár ennek szerintem a leggyengébbek között van. Engem ez nem érint mivel 5.1-el használom Jack csatlakozón keresztül.Fél nap után én bátran ajánlom mindenkinek.
-
HF77
őstag
válasz
Winchester95 #5191 üzenetére
sajnos simán lehet hogy az itthon megvásárolható 65E7HQ az IPS paneles.
számtalan esetben előfordult már, hogy VA panellel hirdetett készülék europába már iPS panellel érkezik, sajna -
atimucsi
újonc
Sziasztok! Van egy Cisco ISB2201MT típusú set top boxom, illetve egy Hisense TV-m. Ha jól olvasom ez a set top box nem támogatja a HDMI CEC-et. Valahogy eltudom érni h a TV távirányítóval tudjam változtatni a csatornákat?
Köszi!
U.i.: a box irányítójával tudom hangosítani, némítani, kikapcsolni a TV-t, de ez kevés -
dniki88
tag
válasz
Winchester95 #5189 üzenetére
-
nikos21
aktív tag
válasz
Winchester95 #5180 üzenetére
-
Winchester95
őstag
-
kelly416
veterán
válasz
Winchester95 #5186 üzenetére
A gta5 megjelenésekor véttem egy olcsó Samsung 40 colos tv-t. Köszöni, azóta is príma és sosem világított be.
Tucat mocskot gyártanak, mi meg jól megvesszük. -
dniki88
tag
válasz
Winchester95 #5184 üzenetére
Szia
Találsz (akár youtube-on, vagy visszakeresel itt a fórumban) tesztet, hogy lehet ütögetéssel/újj végighúzásával látni a különbséget az IPS és a VA panel között.
Továbbá a fekete színeken is látszik (van itthon egy VA paneles tv)
Ezek alapján IPS paneles. -
kelly416
veterán
válasz
Winchester95 #5179 üzenetére
Az a7gq bevilágít. Ha ez zavar, szerintem nézelődj oled körökben. Az a tuti.
-
dniki88
tag
válasz
Szia
Decemberben vettem egy 65E7HQ-t, felhősödés, bevilágítás előfordulhat.
A panel IPS, 60Hz, oldalról nézve is renden vannak a színek.
Magyar hisense honlapon írnak kontraszt értéket 1200:1.E7HQ papíron fényerőben kicsit gyengébb, és az A7GQ-nak van fényérzékelője, viszont az E7HQ-ra sok helyen 3 év garanciát adnak alapból.
-
Winchester95
őstag
válasz
Gyártó honlapján csak 60HZ-t ír sajnos a 65E7HQ-ra.....
Valaki tudja mi az igazság? -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
2 TV között szemezgetek. Lényeges tudni hogy a bevilágítás és ha kicsit oldalról nézem a TV-t és elmennek a színek/ kép azt nem szeretem. ( Jó szép mondat volt..)HiSense 65E7HQ Ez tényleg valós 120Hz lehet VA Paneles?
Vagy esetleg ez? 75A7GQ
50 ezer ft különbség van köztük. -
dlor
tag
Újra le kell kerestetni a csatornákat. Ott kell piszkálni valamit a kijelöléseknél. Én sem tudtam rendezni. Aztán a szerkesztés részben már lehetett mozgatni.
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Tegnap raktam fel a Hisense 65UH7-est, amit a sávosodó LG70Nano763 helyett vettem. Nos, első blikkre szebb képe van, tesztelni még nem volt időm.
Belőttem rajta a Disney+-t, de nem látom aktívnak a HDR-t mikor elindítom a filmet.
Van esetleg valami amit még be kell állítani?
Rtings-es lista alapján próbálom majd beállítani ha egyszer odaérek, de ez a HDR történet kissé idegesít...
Amúgy esetleg valakinek vannak beállításai amit megosztana?
Köszönöm a segítséget! -
SztiviVander
addikt
Bocs nem ismerek olyat aki olyan esőben hogy a fulebol kifelé ömlik a viz (és onnan bele a füles belsejebe) vígan zenét hallgat... Én elhiszem h a 8ezres vackot leszrod és bedobod, aztán egy fél év múlva meg kidobod amikor kinyuvad, mondván mekkora olcsó szr ez, de ez akkor is egy hülyeség ha százan csináljátok. Majd muti meg lecci hol van a(z említett) fülhallgató(k) leírásában az hogy vízálló és a gyártó szerint is mosógépben kell tisztitani, aztán utana vitatkozhatunk. Ez az erveles kb olyan mint az "egyel sz.rt, mert 1 milliard légy nem tévedhet" graffiti
na OFF off. -
tuzpenge
őstag
Mondjuk nyilván tartalom függő, de nekem az 50u7q (nincs semmi sound bar, semmi erősítő csak a gyári beépített hangszóró) sima TV műsornál 15-ön már zavaróan hangos, este meg mikor totál nyugi van, van hogy 2-re, 3-ra is leveszem....
A youtube-ot mondjuk fel kell toljam, van hogy 20-25-re is.. -
HF77
őstag
válasz
Levente1991 #5170 üzenetére
egy biztos, nekem egy sharp sounbar-ról megy a hang hdmi keresztül.
fél éve még egy 58A7100 volt, ott 35-40-es szintre volt belőve a hang, attól függ mit néztünk, most 65A7GQ van, itt simán elég a 25-30 szint! -
-
HF77
őstag
javaslom maradjuk a tévéknél
mit, hol, mennyiért...és miért
-
dropi
senior tag
válasz
kelly416 #5166 üzenetére
Oké, megértem, de sztem, ami úgy van kitalálva, hogy órákig birja az esőt, annak a 30 fokos viz fél óráig csak nem árt. De persze nem kötelező, nekem bevált, meg egy csomo másik embernek is. Lehet, hogy egy 150 ezres Senheisert nem dobtam volna be, de egy 8000 ezres amúgy használhatatlan fülesnél ez nem okozott túl nagy szivbajt
-
Epike88
friss újonc
válasz
Ferenczi Áko #1801 üzenetére
Szia! Ez engem is érdekelt volna. Mert anyósom valamit nyomkodott rajta, és ő sorba tudja rakni a csatornákat. A miénken ugyanúgy nincs mozgatás lehetőség, mint legelőször, viszont az övén lett valahogy. Kicsit idegesítő.
-
kelly416
veterán
Azért a vezetékesben nem volt akku, ebben van. És az eső nem ugyanaz, mint vízbe meríteni. Azt meg ne is említsem, hogy centrifugazáskor olyan fizikai behatások is érik, amilyenek normál használatkor sosem kellene érjék. Szóval azért van baj, de nyílván kioldja a fülzsírt a meleg víz.
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #5161 üzenetére
Szia!
Laptoppal és telefonnal is próbáltam mind a négyet, Airdots Basic mindennel egyforma, és korrekt, erős hangzással bír, de csekély üzemidővel, a két Haylou hangosabb, de nem tiszta hangzású, a Redmi Buds pedig gépen és telefonon is hangosabb, mint a tévével párosítva, de elég erőtlen.
Annak idején az Airdots Basic egyik feléből kiesett a belső, gumiharang által lefedett védőháló, sokkal tisztábban szólt utána, így a másikból én magam szedtem ki, azóta rendben van. A Haylou GT3-nál ugyanez nem vált be, Moripodsnak ugye nincs ilyen, mert félig fülbe helyezhető forma, Redmi Budshoz nem nyúltam hozzá.
Utóbbinál tudok az applikációról, de kifejezetten tévéhez használom a füleseket, telefonon nem hallgatok zenét, laptopon szintén ritkán, de annál meg vezetékest használok, ha mégis.
Ami a vízzel tisztítást illeti, tartok tőle, hogy utána töltésnél zárlatos lenne, nem akarom leégetni a házat, annyit nem ér egyik füles sem. Nem vonom kétségbe, hogy működhet utána egy alapos törlés után, de ha víz kerül olyan helyre, ahonnan nem szárad ki rendesen, akkor gond van.
-
Hieronymus
veterán
válasz
"Meg jó hogy a TV nem fér be a mosógépbe mert biztos lenne aki azt is "kimosna" ..."
Befér az, csak ügyesen kell hajtogatni a tévét. -
HF77
őstag
te jó ég, miket nem "tanul" itt az ember....fejes a mosógépbe oszt jól van
(csak azt nem tudom, a színes vagy a fehér ruhák közé hajítsam majd... mondjuk fekete, az akkor színes lesz) -
dropi
senior tag
válasz
Ki mos 30 fokosnál melegebb vízben?
Amúgy miért menne tönkre egy füles a víztől, esőben szted nem használja senki?
Az eltömődés meg függ a kialakítástól is, nekem volt olyan fülesem, aminél ez nem volt jellemző, ennél meg igen.
Amúgy ha a nekem több ismerősöm is rendszeresen beteszi a mosógépbe, én is így takarítottam a vezetékeseket is annak idején, szal bevált módszer, különben nem ajánlottam volna.
Nyilván mindenki hülye, aki így takarítja, csak te vagy okos -
SztiviVander
addikt
válasz
Levente1991 #5158 üzenetére
Egy vadiúj fülesben vajon hány kiló fulzsir lehet amit ki kéne pucolni? Forróviz az biztos jót tész neki... Meg jó hogy a TV nem fér be a mosógépbe mert biztos lenne aki azt is "kimosna" hogy tisztább legyen a kepe
Én freebuds 4i-m egy éves, ugyanúgy szól mint új korában. Az fel se merül hogy az újabb fulesekben a hallás védelmében korlátozza a füles a hangerot amit a saját appjával esetleg ki lehet kapcsolni? Oké TV-re azt nem lehet telepiteni, de telefonra igen, Mondjuk huvejnel nincs ilyen opció és tv-vel sem próbáltam még párosítani szoval passz hogy azzal hogy szólna, de helyedben én parositanam telohoz és megnezem azzal hogy szól mielőtt toknrevagod a közel sem forróvizben buvarkodashoz készült fulest.
-
dropi
senior tag
válasz
Hát én egy adag ruha mellé tettem be, semmi baja nem lett semminek
-
grafnet
veterán
válasz
Mosózsák...?
-
Levente1991
tag
-
dropi
senior tag
válasz
Levente1991 #5155 üzenetére
Hello, nem szoktam fülessel tévét nézni, szal arra a problémára nem tudok választ. De...
Nekem is van egy Haylou Moripods és ugyanez volt a baj vele. Nos, én már végső elkeseredésemben bedobtam a mosógépbe a tartója nélkül, és az meg is oldotta a problémát, azóta úgy szól, mint új korában -
Levente1991
tag
Sziasztok!
50'-os A7GQ-t használok, hangot illetően csak és kizárólag Bluetoothos fülhallgatókat használok, 4 fülesem van, ezek vásárlási év és ár szempontjából is így követik egymást:
Mi Airdots Basic (2019), Haylou GT3 (2021) Haylou Moripods (2022) Redmi Buds 4 (2023)
Azt vettem észre, hogy bármelyik fülest is használjam, 50%-os hangerő fölé hangosítva nem igazán érzek számottevő erősödést, csak teszem azt 80 vagy 100%-nál. A fülesek közvetlenül a tévéhez vannak párosítva.
Van valami beállítás, amivel valóban jobban érzékelhető a hangerő emelkedése?
A 2019-es, akkor kiszállítási díjjal együtt 6000 forintos füles becsületes erővel szól 4 évesen is, igaz, képes álltó helyében lemerülni, és teljesen feltöltve sem nagyon bír ki egy hosszabbításos, büntetőpárbajos meccset, utána ha szerencsém van, a bölcső még egyszer feltölti, de aztán vége. A két Haylou (8000 illetve 13 000 Ft) rendben volt mind hangerő mindig üzemidő szempontjából is, az utóbbi még mindig korrekt, de a hangzás 1-2 hónap után olyan szinten eltompult, hogy 100-as hangerővel sem lehet jól hallani, mintha el lenne tömődve, zenére alkalmatlan, de beszédnél is nagyon fülelni kell, hogy érteni lehessen, ami szól belőle.
2 napja vettem át a legújabb, immár 21 500 forintos kütyüt, életemben ennyit fülhallgatóra nem költöttem és szerintem nem is fogok. 50-es hangerőn lehet érteni, de halk, 75-80%-on elfogadható, a 100-as már közelít, de nem az igazi, zenei hangok, részletek nem igazán jönnek ki.
A 4 éves Airdots ellenben 50-esen korrekt, 75-80-on hűha, 100-ason borzongok, de ugye nagyon gyenge az üzemideje.
Bedugok egy vezetékes fülest, az 25-ösön korrektül és számomra teljesen elfogadható hangerővel szól, de nem akarok már kábellel vesződni, és 5-10 méteres jack hosszabbítót húzni az egész szobán keresztül.
Mindent összevetve: létezik valami hangbeállítás a tévén, ami a Bluetoothon keresztüli hangokat felerősíti 50%-os hangerő alatt is, és amivel lehet érzékelni az apróbb felfelé léptetéseket is? Vagy ez együttélős történet, ez a tévé vagy ezek a fülesek egyszerűen ilyenek, vagy pedig én menjek fülészetre?
Előre is köszönöm!
-
tomszli11
tag
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Hisense 50A7500F típusú 4K LED Tv, ami sajnos az elmúlt hetekben (kb. egy hónapja) furcsaságokat csinál.
A jelenség a következő:
Főként videojáték közben veszem észre, de már jelentkezett Netflixezésnél is, hogy amikor hosszú ideig sötét van a képernyőn (esti jelent, vagy barlang vagy bármi ilyesmi), akkor fényesebb jeleneteknél is sötét marad a kép, ilyenkor csak úgy tudom orvosolni, hogy a kép beállításoknál egyel átváltom, majd vissza HDR dinamikusba.
Szerintetek ez mitől lehet?
Olyan mintha beakadna a fényerő és nem erősödne vissza.
Köszi előre is! -
NÓPARA
aktív tag
-
Tatter
csendes tag
válasz
davdivid #5129 üzenetére
Szia! Én karácsonyi akcióban vettem meg, több kiszemelt tv is volt ami tetszett (TCL, Samsung, oled pedig nem fért bele a keretbe). A látottak alapján engem meggyőzött nagyon szép képe van. Külső háttétárról nézünk filmeket, kis mesecsatorna a gyerekeknek. Mélyrehatóan nem tudok nyilatkozni, mivel nem használom ki a tv teljes lehetőségét.
-
zseko
veterán
Megvettem a legegyszerűbb wifis wireless bill+egér kombót amit találtam, a vevőt bedugva a tévémbe (A9G), simán működik mindkettő (amúgy pc-hez kellett).
-
davdivid
csendes tag
Üdv mindenkinek! Tv vásárlása előtt állok és az egyik kiszemelt a Hisense 55U7HQ.
Tudnátok véleményt mondani nekem erről a tv-ről?
Köszi előre is! -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
ha választani kéne, melyiket ajánlanátok? Nappaliban lenne, nappali és esti használatban is lenne, többnyire streaming filmezés, komzol.
65A7GQ, vagy 65U7QF
köszönöm!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Pityu89 #5117 üzenetére
Ez az 1 kivételesen nálam is gond amit már jeleztem régebben. (65a9g) Ezen kívül viszont mást eddig nem vettem észre. Tcl-nél a gyors indítást alapból ki kellett kapcsolni mert csinált gondokat bőven csak ott majdnem 1 perc volt mire elindult minden viszont ott rengeteg kisebb nagyobb problémák voltak ezen kívül is szoftveresen. Ha rájössz hogy lehet a 2 órás bekapcsolást megoldani a gyors indításon kívül írj légyszi!
-
kelly416
veterán
válasz
fecke78 #5116 üzenetére
Na igen. Itt már van összehasonlíthatóság.
Igen, mint írtam is, nekem is szemet bántó a bevilágítás mértéke, de csak nagyon sötét jelenetnél meg sötét statikus képnél. Egyébként túl tudok lendülni rajta.
Viszont ez a kontrollkép meg igen jó ahhoz képest, hogy elméletileg nem sokkal jobb a készülék. Ez a tv egy jó vétel volt. -
Pityu89
senior tag
válasz
Kiskutya #5110 üzenetére
55A8G
1. Nem lehet kikapcsolni a smooth motiont, választod a ki opciót, látod hogy nem történik semmi.
Ha a gyors bekapcsolást kikapcsolom, akkor megjavul,de jön a következő gond:
2. Minden este pontban 2.kor bekapcsol a tévé, hallani hogy kattan a relé, képet nem kapcsolja be. Gondolom frissítés után néz, pedig ki van kapcsolva minden (szoftver, csatorna, minden!) Majd ki is kapcsol, de a HDMI-re kötött eszközök is bekapcsolnak vele, pedig ez a funkció is ki van lőve a CEC-nél. Este mókás zenére kelni, mert benyomja az erősítőt.
Most vettem észre, hogy ha Amazon Fire Stick volt az utolsó bemenet, akkor 2-kor azt is felkelti, ami nek hagyja kikapcsolni a tévét. Megy a fekete képernyő kímélő reggelig, amit beégés védelme miatt bekapcsol.
Ha a gyors bekapcsolást aktiválod nincs ilyen anomália, csak életbe lép az 1. pont... -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Hieronymus #5109 üzenetére
Bevilagitast en sem tapasztaltam sehol a széleken 65u8qf en. Elemben ha a fald zónát kapcsolgatja, ott azért lehet az épp megvilágított területen "felhő"jelenség, itt azért már előjön a panel technológiai korlátja.
De azért lcd tv-k között igencsak felső kategóriát képvisel most is. -
kelly416
veterán
válasz
fecke78 #5112 üzenetére
Most komoly, hogy egy világos képpel mutatod be? Világos tartalom mellett a hisense-en sem, meg másik gyártó képernyőjén sem fedezhető fel bevilágítás. Vagy ha igen, akkor az már nagyon durva.
Ugyanerről a tv-ről van fekete hátteres képed, ahol minimális a nem fekete tartalom? Az már összehasonlításhoz jó volna. Merthogy ez itt ugyan nem fekete, de valami nagyon sötét háttér lenne. Mondjuk maguk alatt vágják a fát, tettek volna a settings menünek valami színes hátteret és akkor kevesebben vennék ezt észre.
A másik, hogy ott Nálad a menüs képen tuti max közelében volt a fényerő és a háttérvilágítás. Azért az is tud rontani rajta. Nekem is hasonló készülék lóg a falon, hasonló anomáliát én is el rudnék érni, de tartalomfogyasztás közben nagyon ritkán van zavaró bevilágítás vagy felhő. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Hieronymus #5109 üzenetére
Na én meg a Dolby vision tartalmakat nem szeretem pl, olyan sárgás-barnás meleg az alap színárnyalat.. Biztos van rá beállítás de inkább kerül az ilyen release-ket..
-
Hieronymus
veterán
válasz
Ferenczi Áko #5096 üzenetére
"0 bevilágítás és felhősödés.. "
A 8QF tévének is van némi bevilágítási problémája. A tévé indításánál jól látható, ha ki van kapcsolva a gyors indulás. De a HDR vagy DV tartalmak esetében ebből már semmi sem látszik. A Dplby Vision tartalom megjelenítésére van optimalizálva a széria
-
zseko
veterán
válasz
fecke78 #5095 üzenetére
Én egy 55A9G-t vettem, és bár panaszkodtam rá keveset az elején, de azóta imádom, és egyáltalán nem bánom hogy megvettem. Pedig én még 150e-et sem igazán akartam egy tévéért kiadni, sőt, azt is olyannak éreztem mint egy foghúzás, ám pont az ilyen bevilágításos, foltos, felhős panaszkodások miatt döntöttem úgy, hogy a t.köm se fog kísérletezni melyik tévégyártó melyik tévéjének képminősége lesz jó, és igencsak a fogamat szívva, de inkább megvettem ezt az oled-et. Őszintén mondom, sokkal jobban bánnám ha feleennyiért vettem volna bármelyik gyártótól egy led/qled/akármiled tévét, az ezért kiadott 300e-et egyáltalán nem bánom, még ha nem is 100% hibátlan.
Persze van amit nagyon hiányolok, HBO Max, Spotify, Rakuten Viki például, ezek hiánya kicsit fájó pont számomra, ám én eleve is csak mint megjelenítőnek vettem tévét, streamekhez, mivel már tíz éve nincs, és soha nem is lesz hagyományos tévéadásom, így már eleve volt egy FireTV Stick 4K Max-om, így azok ezzel pótolhatók.
Az biztos, hogy ezek után csakis oledet vagyok hajlandó venni. Haver egy LG 55C1-et vett előttem, az is segített a döntésben az oled felé (na meg a telefonom, tabletem is amoled, hozzászoktam ahhoz a képminőséghez), viszont nem érzem azt, hogy az a tévé megérte volna azt a 90e forint felárat, amennyivel többe került. Jobb, de nem annyival.
-
dlor
tag
Nagyon felhúzott pár a HDR-es tartalom. Ennek a hulladék HDR képmódnak elvben mi a legjobb beállítása ami nem úgy néz ki mint a mosott sz@r? 😃😃😃
-
HaKo
aktív tag
Nekem A8G oledem van, igaz nem vagyok nagy streaming nézegető, így sokat a Hisense szoftverről nem tudok elmondani - valószínű ha kellene egy mediaplayer nem ártana mellé. Youtube és a képernyő megosztás hibátlanul megy, ahogy a hálózati filmlejátszás is.
Sajnos az A8G már elég kifutóban van, jelenleg a Mediaban 300.
De volt ez korábban 240 is a Bestbyteban pl.
Szerintem annyiért elég jó vétel volt.
Előtte nézegettem pont én is az 58A7GQ modellt, az VA paneles, nekem az sem tűnt rossznak 160e körül. De nyilván ez a széria tényleg nem a csúcs, de ár értékben nem hinném hogy rosszabb mint egy hasonló bármilyen más márka. -
csucsu54
tag
válasz
Ferenczi Áko #5096 üzenetére
Több mint 2 éve vagyok elégedett tulajdonosa egy Hisense TV-nek -65U8QF-,ez valóban egy prémium készülék!
-
SztiviVander
addikt
válasz
fecke78 #5095 üzenetére
pont ugyanezt írtam az LG belépő nanocelljere, felhős, bevilagitos, a nem fullhd digitális tv adasoknal egy határ f*s kepminoseggel (vagy pixeles vagy homályos), borzalom lassú szoftver, egy forintot nem ér az se. és pont ezért nem a legolcsobb modellt vettem a hisense-bol, de így is 215 volt nem 350-400 mint egy belépő kategóriás lg oled. lg-bol amúgy meg nem is nagyon láttam a nanocell meg az oled között valami minőségibb lcd-t, úgyhogy ha a nanocell után még lett volna kedvem hozzá akkor se lett volna mit venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest