- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #8681 üzenetére
A TV-n kikapcsolva az aut frissítés --- amúgy a TV találta, csak így én indítottam a keresést
---amúgy pár hete valaki írta hogy talált erre a típusra a TVje, akkor még az enyém nem
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7836 üzenetére
Én is így vagyok vele. Amikor vettem nagyon jó árban volt, és sem cseerélem le amiatt, hogy szoftveresen vannak hiányosságai.
De most már a HiSense mint "befutott" márka kb annyiba kerül, mint a régi nagy márkák.
Tipikus kínai kereskedelmi stratégia: Olcsón jót, majd amikor a dömping árakkal elárasztottuk a világot, akkor adjuk annyiért amennyiért mások is. Pl a Xiaomi is ilyen. -
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7833 üzenetére
A francia oldalon írta is:
4.6-os amit most raktál rá.Azért döbbenet, hogy ezt megengedheti, hogy ne menjen 1 ilyen alap stream szolgáltató app-ja.
Disney, Netflix, a másik 20-ét meg tudta oldani???
El nem tudom képzelni, hogy a MAX-nak lenne olyan igénye, amit nem lehet a 4.6-os szoftveren leprogramozni.
Az 1000 éves LG-n, Samsungon bezzeg azon megy....
Szánalmas. -
rainman72
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7831 üzenetére
U8QF 2020 vidaa 4.0 [link]
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7828 üzenetére
Azért ugye nem csak én nem vagyok ezen meglepődve....
Azért köszönöm,, hogy megnézted.
Akkor ott rohadjon meg én fel nem rakom.
Azért írdd meg, ha 1x csak megjelenik random.
Köszönöm. -
Cyone
tag
válasz
Ferenczi Áko #7828 üzenetére
A Vidaa app store-ban is megnézted a Max alkalmazást? Én onnan telepítettem fel, mert alapból nem mutatta a tv (55A6G).
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7826 üzenetére
Valamit fontos hibát biztos javítottak, mert nagyon gyorsan adták ki az új verziót.
Máskor félévente ha adtak ki, most pedig 1,5 hónap, ez csak valami nagy dolog lehet, hogy sűrgős volt. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7823 üzenetére
Szer.: 55U8QF modellnél ugyan ez és ugyan az a BIN file
-
válasz
Ferenczi Áko #7107 üzenetére
Nekem két napig volt, aztán tűnt el nyomtalanul.
Éjszaka frissül a szoftver, de csak a beállítások a VIDAA. Az ACR engedélyezése vagy tiltása csak beállítás.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #5582 üzenetére
Néha elgondolkodom hogy megveszem a depostore-s 65öst(u8qf) az LG 75ös helyett
---így hogy már van jobb hasonlítási alapom-- annak a képmegjelenítése nagy nudli
persze az alap kategória,akkor nem vártam tőle mást 3 éve-----itt az u8qf -t sokan dícsérték ,nagyon nem bántam meg hogy megvettem ,és nem vettem 7es sorozatú Hisense-t vagy épp TCL-t amiket néztem újan
-
dlor
tag
válasz
Ferenczi Áko #5263 üzenetére
Telóknál Arra figyelni kell hogy véletlenül se törölj vagy telepíts új alkalmazást mert akkor 1-el elcsúszik az ikon a sorban 😃😃😃 és akkor megkapja az ember összekevert mindent és legközelebb azt is mondhatják, hogy na azóta nem jó amióta piszkáltad. Nem azért mert 1MB tárhely sincs az 1000db 10MB-os sorozatképek miatt. 😃
-
szente
addikt
válasz
Ferenczi Áko #5256 üzenetére
Anyósomék új TV-t akartak venni, mert a UPC-s TV box a HDMI 1-re van kötve, de véletlenül átnyomták a HDMI2-re a TV-t. "Nincs adás, bármit csinálunk." Pedig van egy 20 éves fia.
-
dlor
tag
válasz
Az elmúlt években a legtöbb rokon kapott ajándékba ilyen olyan alkalmakra boxot tőlem. Mindre rászántam időt ..elmagyaráztam, hogy működik, feltelepitettem mindent. Örültek neki lelkesek voltak. Senki nem használja azóta sem.. ha kérdem.. nem tudják hogy kell bekapcsolni, hogy nézni lehessen.. már rég elcsomagolta..inkább abban segítsek hogy a kábeltévén rendezem el a csatornákat 😃😃😃. Vagy mondjam már el mi az a netflix és hogy melyik csatornán jön. 😃
-
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5258 üzenetére
ezt csak arra írtam, hogy egy PS5 beüzemelése kb egy 5 éves gyerek szintjén van..
-
HF77
őstag
válasz
"Ami kb egy 5 éves gyerek szintjén van."
látod, pont te is így gondolod, mert te épp otthon vagy a témában, de az emberek jó nagy többsége hidd el, hogy egyáltalán nem, sőt, és ezt nap mint nap tapasztalom.
egy új tévé beüzemelése sokaknak már problémás, és az még egy egyszerűbb művelet... -
Epike88
friss újonc
válasz
Ferenczi Áko #1801 üzenetére
Szia! Ez engem is érdekelt volna. Mert anyósom valamit nyomkodott rajta, és ő sorba tudja rakni a csatornákat. A miénken ugyanúgy nincs mozgatás lehetőség, mint legelőször, viszont az övén lett valahogy. Kicsit idegesítő.
-
válasz
Ferenczi Áko #5096 üzenetére
"0 bevilágítás és felhősödés.. "
A 8QF tévének is van némi bevilágítási problémája. A tévé indításánál jól látható, ha ki van kapcsolva a gyors indulás. De a HDR vagy DV tartalmak esetében ebből már semmi sem látszik. A Dplby Vision tartalom megjelenítésére van optimalizálva a széria
-
csucsu54
tag
válasz
Több mint 2 éve vagyok elégedett tulajdonosa egy Hisense TV-nek -65U8QF-,ez valóban egy prémium készülék!
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Hát én se csalódtam benne (55 u8qf),én is az itteni tapasztalatok--leírtak alapján vettem ---igaz outletes volt, de hibátlan, 16nap üzemórával
-
grafnet
veterán
válasz
Ferenczi Áko #5064 üzenetére
Igen, a sávos ilyen, azért kérdeztem hogy a gyári mennyi.
A MarketWorld-on 24 hó, MM-ban 12 hót ír, de természetesen 24 hó a sávos miatt, emag 36 hót ír.Mindegyik 250e alatt van.
-
grafnet
veterán
válasz
Ferenczi Áko #5061 üzenetére
Köszi neked is!
-
válasz
Ferenczi Áko #4845 üzenetére
Ha jól emlékszem menőből is telepíthető.
Egyszer csináltam és nem kellett a távirányítóval indítani.A korábban többször linkelt francia Hisense oldalon a firmware mellett telepítési útmutató is van a konkrét típushoz.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4845 üzenetére
Köszönöm!
-
csucsu54
tag
válasz
Ferenczi Áko #4812 üzenetére
Hát ez nagyon jó volt, meglepődtem először aztán jót mosolyogtam olvasva a további reagálást!Való igaz nagyon jó készülék,már több mint 2 éves ,semmi gond vele,nem bántam meg a vételt,igaz még nem láttam Oledet élőben,de ez a készülék maximálisan megfelel,és mint már régebben írtam,műholdazok,kiváló szerkezet és szinte csak HD,FHD külföldi adókat nézek!Ha van kérdésed,szívesen válaszolok,ha tudok!
-
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4817 üzenetére
mindig azt mondjuk itt az új érdeklődőknek...."vissza kell olvasni", háát Te megtetted
-
rainman72
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #4812 üzenetére
2 éves post
-
válasz
Ferenczi Áko #4788 üzenetére
Az nem mindegy, hogy a fázis azonos ágán vannak a készülékek vagy sem.
A közvetlen zavarást a falak azért csillapítják valamennyire. -
válasz
Ferenczi Áko #4786 üzenetére
Remélem nincsenek szomszédaid a házban.
-
válasz
Ferenczi Áko #4779 üzenetére
Azért keresd meg a hiba forrását. Ha saját magad zavarod, másokat is zavarhatsz.
-
válasz
Ferenczi Áko #4777 üzenetére
Valószínűleg ezek a csatornák egy muxban vannak. Egy analóg frekvencia, amibe a digitális csatornák csomagjai vannak összefűzve.
Amennyiben a tévé nem találja meg az adott frekvencia csatorna információit, nem találja meg a csatornákat sem. Amennyiben a másik tévéről megkapja a hiányzó csatorna információkat, általában sikerül a csatornát megjeleníteni a tévének. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4771 üzenetére
Sikerült usb-vel átmásolni a csatorna listát.. Az említett csatornákat azért nem találta meg a tv, mert gyenge ezeknél a jelerősség.. Fogalmam sincs, hogy miért.. 😒
-
NB2
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #4771 üzenetére
hányan fizetnénk, hogy ne lássuk ezeket a csatornákat
-
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4707 üzenetére
Biztos jó lehet.
Én mondjuk a szoftverrel is elégedett vagyok,ez monitor az 58 meg TV-ként van használva.
Ezekre meg teljesen jó. -
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4701 üzenetére
Nem ez qled direct led-es itt nincsen zónákra szedve a háttérvilágitás.
És ha jól olvasom nem is fehér ledeket használnak.
De annyira nem mélyültem ebbe bele. -
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4697 üzenetére
akkor nem kérdés, vedd azt ami már egyszer bavált
-
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4695 üzenetére
hát én lehet maradnék egy 2022 es modellnél, persze ki hogy vélekedik
-
válasz
Ferenczi Áko #4692 üzenetére
A8QF képmegjelenítése fejlettebb az emlékeim szerint.
Ha rákeresel az Amazonon egy készülékre, a leírásában készülék összehasonlítási táblát találsz. -
HF77
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4689 üzenetére
csak arra figyelj...55' IPS 58' VA 65' IPS
-
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4689 üzenetére
Igen manapság ez egy jó ár érte.
50-es méreten mértek SDR 9800 kontrasztot.
Ha azt hozza akkor bitang jó kép lesz. -
rainman72
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #4081 üzenetére
-
csucsu54
tag
válasz
Ferenczi Áko #4069 üzenetére
-
mihione
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4068 üzenetére
En is frissitettem M0222-re,ezel tutira lesz disney+.Nem kell semmilyen ID csak egy pendrive es ra a kb 800 megas update file.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4068 üzenetére
Megjelent frissítés után nekem is a Disney+..
-
csucsu54
tag
válasz
Ferenczi Áko #4050 üzenetére
Most néztem,nálam sincs,de még az alma + sincs!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3980 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy nem egyszerre érkezik az OTA frissítés, mint telókon sokszor, és ezért nem talált!? De lehet, hogy pár nap vagy hét múlva megérkezne!? Csak egy ötlet. Amúgy nem volna bajom az USB frissítéssel, ha utána nem kéne mindent beállítani újra, minden forrásnál. Na jó mondjuk a forrásnál már csak a képmódot kell átváltani.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3919 üzenetére
Valóban! Köszi!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3916 üzenetére
Nálam semmi menü nincs amiben hdr felirat van.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3891 üzenetére
Most jött ki a Xiaomi Stick 4K változata, az bôven megteszi!
Nekem a box van és tökéletesen kiszolgálja az igényeim!
-
rainman72
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3888 üzenetére
Tudom h neked az van
App.terén hogy áll,disney,apple tv?
Köszi -
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3838 üzenetére
Soket nem tudok rola, de amit kideritettem az szimpatikus lenne, de mivel kapni sem igazan lehet, igy nem igazan opcio.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3834 üzenetére
Szia!
Termeszetesen HiSense, azert irtam ide.
Nekem 65U8QF van, es nagyon tetszik, csak ha jol nezem nem igazan lehet mar kapni , es nagyon akciosnak is kell lennie, hogy beleferjunk az arba.
Amit lehet kapni, de sokat nem tudok rola: 55U8GQ
Errol valakinek valami infoja? -
zolem
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #3824 üzenetére
U7qf. De gondolom minden vidaa4-hez jön.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #3714 üzenetére
Én azért vettem, hogy hálózatról tudjak filmeket nézni. Működik plex-el, vlc-vel is. A 4k hdr10 60fps -t simán viszi. Nekem 5ghz-hálózatra van csatlakoztatva a routerren, 2.4 ghz-el nem próbáltam. A Netflix is sokkal jobb lett, mivel a mibox s nem támogatja a dolby visiont. Ezt azért mondom, mert a tv-röl közvetlenül Netflix-et használva, mivel a filmek 90%-a dv, átvált automatikusan a kép erre a beállításra, ami nekem nem jön be. Szerintem sokkal szebb a 4k hdr. Az én tv-men a dv-t nem lehet állítani, csak világos vagy sötét mód van, ezen kívül semmi. Nekem viszont nem jön be ennek a színvilága. Meg a kép is sokszor egy egy pillanatra átvált a netflixen dv-röl hdr-re, majd vissza, és ez film nézés közben nagyon zavaró. Nekem ezért jött be inkább a mibox s. Ami még pozitívum, hogy ez teljesen Android rendszert használ, így van rajta HBO GO/Max, Bluetooth-on kontrollert csatlakoztatva a Stadia-val játszani is lehet simán...stb.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3714 üzenetére
A célnak megfelel, van topikja, sokan használjuk ilyen butább tévékhez, mert egyszerű kezelni és 4k@60FPS HDR filmek mondjuk Kodival simán mennek, de jön a 4k stick is
-
yo.da
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #3694 üzenetére
Én is onnan töltöttem le. Eddig jó. Viszont a Disney+ nem látom pedig azt írták benne van ebben a verzióban.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3574 üzenetére
Így van, de nem minden tartalomnál. A Witchernél sokszor előjön például, de pár új filmet néztem eddig, ott nem.
-
Apucy01
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Csatornák szerkesztésére annó samunál valami ilyesmit használtam [link]
azt hiszem ugy müködött hogy megkereste a tv az összes csatornát majd lementettem egy penre a fájlt amit a progi fölismert és átszerkesztettem ahogy nekem jó majd ismét mentettem a szerkesztettet penre és vissza másoltam tv re és készen volt minden ott volt ahol én akartam. reméllem itt is müködik.
De találtam ilyet is. [link]
-
Jana33
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Köszönöm, szerintem nálam is ez lesz akkor.
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #3528 üzenetére
Részben.Nekem a7gq van 55 ősben.ez a tipus 50 es méretig va panel.afelett ips.hisense hu n.lehet nézni.kontraszt számok beszédesek.erre amim van 1:1200 van irva.50 esre meg 1:4000.ebből ki lehet találni.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3528 üzenetére
Igen? Én vagyok lemaradva, az biztos!
Közben leesett, hogy én tavaly vettem az enyémet, az idei év teljesen kimaradt -
jovás
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3341 üzenetére
Kifutó széria, és elvileg már nem kapni sehol (65").
-
jovás
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3309 üzenetére
Van benne valami, csak mivel kifutó széria, és nem biztos hogy kaptam volna helyette ilyen típust, ezért bajlódtam vele ennyit, de mivel nem megy a 120 Hz, lehet mégis ez lesz.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3309 üzenetére
Mar van 1108 is? Honnan lehet letolteni?
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #3278 üzenetére
Kőszőnőm.ha tull sárga a bőrszin,hogyan tudom nornálisra álittani?kifejezetten az az árnyalat érdekelne.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3258 üzenetére
Én is így jártam mikor felraktam az L0714-et... azóta sem tudom úgy beállítani vagy a kép lett más vagy nem tudom
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Ferenczi Áko #3239 üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3241 üzenetére
Mondom sdr..nem tv adás...sdr.:)de akkor lehet javították...
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3237 üzenetére
Érdekes, mert két hónapja még az l0714 az sdr világos részeket teljesen szerb*szta..totál kiégett volt minden
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Ferenczi Áko #3237 üzenetére
Egy linket tudnal adni?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3216 üzenetére
Én most tettem fel USB-n az L0714-et - wifin nem talált újabbat L0301-ről - és megoldódott a felirat problémám, hiába volt ugyanaz a fájlnév, hiába volt minden beállítva eddig nem volt. A karakterek is rendben vannak. Viszont nem tudom, hogy csak nálam, de továbbra is hiba, hogy csak akkor játsza le a TV a Dolby Vision-t ha az nem tartalmaz HDR sávot. Ha igen akkor csak HDR-ben (vagy HDR10+-ban) hajlandó lejátszani. Én szívesen kipróbálnám a legújabb szoftot ha meglenne valakinek.
-
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3219 üzenetére
1008 van az teljesen jó.
Igen érdekes kell valamennyi idő neki mig beáll olyan mintha tanulgatná magát aztán nagyon szép a kép vele. -
arabus
addikt
válasz
Hol van 1104?
-
válasz
Háá...át..
Erre én is kíváncsi vagyok, de nincs kedvem kipróbálni.
-
Andris...
tag
válasz
Ferenczi Áko #3152 üzenetére
-
Andris...
tag
válasz
Ferenczi Áko #3140 üzenetére
Én mindent PC-ről küldök át, kizárólag netflix-et nézem közvetlenül tévéről. Minden másra PC-re kötött monitorként szolgál.
Most meg épp verem a falba fejem, ma reggel látom, hogy 170-ről felment 190-re. Pár napot se lehet gondolkodni, és már dobtak rá egy huszastvagy most várjam meg, hogy utó black friday napon visszajóárasítják az eredeti 170-re? jó nagy átb.szás
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3136 üzenetére
Az 55U7QF is nagyon jo vetel.
-
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3059 üzenetére
Ezt nem tudom sajnos megnézni mert nincs rákötve semmi.
Xbox,Pc másik tv-re van kötve. -
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3047 üzenetére
Én még nem próbáltam mert az nincs meg.
De ez jobb ugyhogy nem is fogom. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Ferenczi Áko #3032 üzenetére
Hopp azt hittem a milyen tv-s topikban maradtam.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2965 üzenetére
Ja. Ez 1 fos.
Mintha koszos kirakatuvegen keresztul neznem a TV-t. Homalyos, fako, sz@r. -
gyuromoj
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2965 üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2895 üzenetére
Ebben is van valami, én 3db készülékről tudok itthon jelenleg ami produkálja...4. ami ki volt állítva a médiában...azt is teszteltem, bevittem a média lejátszó már.xd
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2890 üzenetére
De tovább megyek..a milliós lézer projektor promó videóján is vannak jelenetek ahol látszik a villogas....
-
válasz
Ferenczi Áko #2890 üzenetére
Az mindegy. Sarazni ezzel is lehet.
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2885 üzenetére
Hány angol fórumot mutassak?hány youtube videót mutassak? Épp most csináltam egy új videót....messengeren bárkinek elküldöm .nekem volt két ilyen db...mindkettő bontatlan dobozos média Markt, idei gyártmány..havernak ugyan ez .neki tavalyi gyártmány ....
-
válasz
Ferenczi Áko #2836 üzenetére
Én is vagyok.
Mi a típus hiba? -
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2784 üzenetére
Akkor jo!nekem a mozgás nem volt szép!darabos, szaggatott volt.nyilvsn nem annyira mint amikor nincs elég savszell...
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2774 üzenetére
Saját lejátszó nagyon fapad...közelébe sincs egy média lejátszó hoz képest..nem beszélve az usb2.0ról.
Hálózatról meg max fullhd ami aegy akadás nélkül, valamiért a tvnek nem megy a hálózati lejátszás nagy minőségben. -
válasz
Ferenczi Áko #2712 üzenetére
Egy mélynyomó azért hiányzik a tévéhez, De az átlag tévékhez képest valóban jó a hangzása.
-
pkaresz
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2712 üzenetére
Ez a típus mennyivel másabb mint a tiéd?
HISENSE 65U8GQ -
Márton
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #2635 üzenetére
A színekre, kontrasztra célzol? U7QF nagyon lemarad?
Nekem a 3D volt döbbenetes, persze projin -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #2568 üzenetére
Szívesen
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #2560 üzenetére
Megújult formátum:
Szerintem ez engedélyezi a teljes sebességet az adott HDMI porton, ez kell a 4k hdr játékokhoz és filmekhez is.A standard korlátozott sávszélességet enged csak meg.
-
Gabis
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2542 üzenetére
Jah, bocsi.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #2544 üzenetére
Ezért mondtam hogy nem éri u8qf venni, mert +80k és oled 140cm veszel már . Viszont a 120 -180k kategóriában jó ár értékűek a hisense tv-k a qleddel. Inkább ilyet vennék mint drágábban samsungot, de inkább gyűjtök oledre, már nincsenek elérhetetlen áron mint régebben . Pár év múlva meg oled lesz a sztenderd kb annyiért mint most egy qledes tv kb + sokkal nagyobb lesz a használt piac is körülötte ,az meg kiváló ár /érték arányt biztosít majd.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #2540 üzenetére
[link]
van egy pár fajta és méret bőven még 360k alatt is50-55” méretig hülyeség lenne qledet venni meg egyebeket,mikor oledet kapsz kicsit drágábban .
akinek meg 65” kell nyúljon a zsebébe
-
Gabis
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2540 üzenetére
Most 300-ért
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2514 üzenetére
Épp ezzel szenvedek...youtube...kikapcsolva kurva szar.tisztán jó...aztán most meg jó kikapcsolva...
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #2509 üzenetére
Ez milyen beállítás, olyan természetesre próbál hajazni? Ő vmi tv szakértő? Valaki pl (én is) a melegebb színeket szereti. Tegnap rendeltem egy 50u7qf t kíváncsi leszek a mostani LG IPS direct LED 42ln575s Tv-m képénél szebb lesz-e...
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2487 üzenetére
Nem csak szét baszott az ideg....amikor nem vagy laikus,és csak hallod a süket dumát....hallod mutatott két tvt.. az egyik egy kalibralt volt(kurva szarul) a másik sima..persze Samsung ....aztmondja:
Látod?!!a gyári kalibralas sokkal jobbint a kalibralt Samsung...
Diikkk mondom nem az a baj..az a baj hogy, az egy napos kalibraló tanfolyam lofaszt sem ér, és szarul van kalibralva a Samsung..
Azthittem lehidalok bazd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest