- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begbiebike
csendes tag
válasz
pethYeti #2999 üzenetére
Pár hete van meg nekem is ugyanez a típus/méret.
Én szinte csak "film" színmódban használom, kikapcsolt mozgásjavítással. Nem szeretem a túlszaturált, mesterséges színeket.De a legjobb ha van dolby vision-os forrás, azok (szerintem) gyönyörűek. Egyelőre csak a netflixen gyakori.
-
pethYeti
addikt
Megjött az 55-ös A7500F.
Egyelőre 20 perc után meg vagyok elégedve vele. Keresgéltem neten miket érdemes beállítani, de egyedül a Motion-ről találtam valamit hogy érdemes Smooth-ra vagy inkább kikapcsolni.
Van még valami amit érdemes átállítani színmód, kontraszt amit esetleg érdemes átállítani?
-
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #2994 üzenetére
Egyebkent igen,egy reszet megfinansziroztam a banyabol befolyt osszeggel
Tenyleg jol elcsesztek a mozgasmegjelenitest az oszes hisense modellnel,de kikapcsolva meg hianyzik a smoothsag,ugyhogy marad igy.Amugy az a vicc h f1-et neztem vasarnap es ott tok vaj volt vegig
Majd talan 1x szoftveresen javitanak valamit rajta...Ezt az egy dolgot leszamitva pedig baromi jo kepe van,szoval nalam tuti marad 220k-ert meg igy is best buy volt szerintem.Neztem a tcl65c728 is,de fenyeroben karcsu.Az es egy u8qf keresztezese lenne a best
Nalam a clear motion pont az ellenkezojet teszi ha be van kapcsolva ...villog a kep es dimmelve van.
-
Gino20
őstag
válasz
szkutyi #2995 üzenetére
Natív 120Hz samsung TV-mben (Q70R) is be van kapcsolva az interpoláció (clear motion), mert e nélkül az az érzésem, hogy folyamatosan akad a kép, így viszont valóban van benne alkalmanként némi anomália, de úgy vagyok vele inkább ez.
Nem tudom létezik-e olyan TV, amin interpoláció nélkül ne látnád/látnám az "akadást"Persze amikor mutattam 1-1 cimbinek, akkor kb hülyének néztek, mert Ők ebből semmit nem láttak (őszintén irigylem Őket).
-
Zizi123
senior tag
válasz
mihione #2993 üzenetére
@mihione Te is erre koltotted a kriptopenzt
Sajnos a smooth motiont ha tetszik, ha nem, be kell kapcsolni, mert anelkul olyan fos a kep, hogy szinte nezhetetlenul laggol, es maga a kepminoseg is gatya.
Mondjuk en azt sem ertem, hogy ha 100/120Hz-es a kijelzo, akkor miert laggol.
Vagy ez csak "gaming" modban kapcsol be, addig csak 60Hz-en mukodik, amikor Netflix-et, vagy kulso lejatszot hasznalok?Sajnos az igaz, hogy ha viszont be van kapcsolva a smooth, akkor a legkisebb fokozaton is idonkent megfolyik a kep. Erdekes, hogy a legvaratlanabb, es legindokolatlanabb pillanatokban, es nem is feltetlenul a gyors jelenteknel.. De meg ezzel egyutt is sokkal elvezhetobb a minoseg, mint ha nincs bekapcsolva.
-
mihione
őstag
válasz
mihione #2985 üzenetére
Erre valaki?gyors bekapcsolast offoltam igy mar megmaradnak a beallitasaim.Mostmar csak a smooth motionre kene tipp.Bar yt motion teszt alapjan akarmire allitottam voltak akadasok.De a valo eletben gondolom nem ilyen szelsoseges a helyzet.judder 5 motion blur 0. Jo lesz vagy lehet meg ezen finomhangolni?
Zizi123:udv itt is!
-
Zizi123
senior tag
válasz
milan26 #2991 üzenetére
Ezidaig en sem terveztem, hogy beaktivalom.
En csak a NetFlixet hasznaltam eddig rajta, semmi mast, eddig nem is terveztem.Most is csak ezt szerettem volna kiprobalni:
"Képminőség javítás Egyes részei csak regisztráció után működnek."
Teljesen szkeptikus vagyok, hogy ez igaz....
El nem tudom kepzelni, hogy ez igy legyen... -
milan26
senior tag
válasz
Zizi123 #2988 üzenetére
Nem tudom, mire kellene a vidaa account. A plex az egyetlen értelmes alkalmazás rajta, de az azt hiszem alapból fel van telepítve. A másik a beépített média lejátszó, az nem olyan kényes a formátumokra mint a plex, de nem működik rendesen csak a windows bépített dlna szerverével. plex dlna szervere szintén nem látja a furcsa kódolásokat, UMS szerver meg akadozik.
-
válasz
Zizi123 #2988 üzenetére
Képminőség javítás Egyes részei csak regisztráció után működnek.
Az Amazon Alexa szolgáltatásai csak a VIDAA-n keresztül működik. Kb 100.000 skill (app) érhető el rajta keresztül. Időnként nyafog, hogy válasszak más eszközt a kért skillhez, de sokat végrehajt a tévén is.
Illetve minden elérhető, amire egy személy asszisztens képes. Ha Alexa kompatibilis az autód, szólhatsz neki, hogy indítsa be a fűtést. -
Zizi123
senior tag
válasz
Hieronymus #2987 üzenetére
A VIDAA igazabol mire jo? Milyen szolgaltatasok vannak benne? Film stream, vagy mas?
-
válasz
Sebokzoli #2986 üzenetére
A tévé szolgáltatásaihoz lehetőleg azonos email címmel kell rendelkezni. Ha eltérés van, az Amazon Alexa esetében folyamatos a probléma.
Böngészőből regisztrálsz a VIDAA regisztrációs oldalán.
Az email címre érkezik egy megerősítő email. Megerősíted a címet.
Ezek után a tévé beállításaiban megadod az azonosító párost. Ezek után mennie kell a szolgáltatásoknak. -
Sebokzoli
friss újonc
Sziasztok
Nem boldogulok a vidaa bejelentkezessel. Most vettem egy Hisense 65A7GQ tv-t, de regisztrálni sem sikerül, de mobilon azt megcsináltam, illetve bejelentkezni sem tudok.
Hálózati hibát ír mindkét esetben. Wifin és kábelen sem engedi. Mi lehet a gond? Köszi előre is -
mihione
őstag
Hali!
Vettem egy 65u7qf-et baromi jo kepe van,nagyon megerte black friday-es arban.Egy gondom van csak vele a smooth motionre van valami tuti beallitasotok?Mert az rettenetesen rosszul sikerult benne.Jelenleg egyedin vagyok az elso ertek 5-oson a masodik 0,igy mar egesz turheto ,de meg igy is vannak neha kockasodasok gyors mozgasoknal.Illetve a ki-bekapcsolas utan visszajon a gyari szappanoperas beallitas.Ezt olvastam masnal is hogy bug,ezek szerint meg nem javitottak? -
Vhiktor
nagyúr
Felkerült a youtube csatornámra a legújjabb teszt videóm egy TCL C728 készülékről.
A jövőben természetesen várható Hisense tv teszt is a csatornán. -
Veron
addikt
válasz
Hieronymus #2982 üzenetére
Nem változik a mozgatás hatására. Csak áramtalanítás segített.
-
-
Veron
addikt
Miért csinálja következőt az 55U7QF?
Már kétszer kiírta, hogy "weak or no signal" a TV bemenetre, de egy áramtalanítás után vígan ad képet. Digi optika van nálunk, koaxon megy a jel az ONT és aTV között. -
gyuromoj
veterán
eMagnal 280k a 65u8qf
-
NB2
aktív tag
BB topicból hoztam
Pécs vagy Nyíregyháza közeli embereknek
[link] -
mihione
őstag
Hali 65 u7qf vs 65 u8qf kerdes.Megeri a +50 ezer kulonbozetet az u8qf?A 120 hz nem erdekes szamomra,a nagyobb fenyeron kivul van meg valami mas extraja?
-
rainman72
nagyúr
Sziasztok
Hisense idei IPS paneleiről van már vásárlói tapasztalat itt??
Például erről? [65A7GQ]
Az ára már elég barátinak tünik -
Zizi123
senior tag
válasz
Recon666 #2972 üzenetére
Ugyanez.
En meg annyit megcsinaltam, hogy kerestem az interneten mas beallitasokat is, hogy kinek mi valt be, es azt is beallitottam a mozi ejszakara.
Teljesen mas a 2 beallitas lenyegi resze, de a kep minoseg, szinek ugyanaz.
Pl.
Standard:
Local Dimming Hattervilagitas: Energiatakarekos
Fenyero: 50Mozi ejszaka:
Local Dimming Hattervilagitas: Magas
Fenyero: 14En nem latom a kulonbseget a 2 beallitas kozott.
Ami meg nekem nagyon fura. Mindenhol kivetelnelkul mindig letiltjak a Smooth-ot.
Csak nekem laggol a mozgas, ha le van tiltva? Ha engedelyem a legkisebb fokozatra fenyevekkel lesz jobb a kepminoseg. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
gyuromoj #2966 üzenetére
Még az amatőr kalibrátor is tudja, hogy a 2, 10, 20 pontos fehéregfyensúly beállítások és a színkezelő rendszer beállítások csak 1 adott panelra jók. Hiába van otthon 2 ugyanolyna tv-d és csak az egyiket kalibrálnám be akkor hiába másolnád át a beállításokat a másikra garantáltan rosszabb lenne a kép mint a gyári beállításokkal.
Jelenleg 28 db monitort kalibrálok egy cégnél, mind ugyanolyan, már csak 5 van hátra és mindegyikhez egyedi beállítás kellett.
Ugyanez igaz a tv-kre is, ha az utóbbi időben nem kalibráltam 20 db LG C1-et akkor 1-t sem és természetesen köszönőviszonyban sincsenek a beállítások.
De legalább alul odaírja, hogy nem lesz jó.
Ha van aki megveszi akkor én is szívesen eladom a beállításokat
-
Danex
addikt
Ha minden jól megy a héten érkezik képernyő kalibrálóm és remélhetőleg sikerül valami pontosat kihozni belőle.
Bár ugye ami látványos az a soap opera effekt, az mindenkinek más ami bejön (de hivatalosan off / Film), a kalibrált képet meg az átlag felhasználó először fakónak látja, mivel kb minden is túlszaturálva jön ki.
De ahogy néztem mind a sima adásnak, mind a hdr és mind a dolby vision jeleknek külön beállítása van, ezt azért jó tudni, mert gyakorlatilag ezzel a 3 különböző móddal netflixen simán lehet találkozni. -
MésziGab
tag
Sziasztok
Az alábbi tv készülékkel szemezek55" Hisense 55U7QF
Valaki használ ilyet,tudna pár gondolatot mondani róla pro - kontraKöszönöm
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2965 üzenetére
Ja. Ez 1 fos.
Mintha koszos kirakatuvegen keresztul neznem a TV-t. Homalyos, fako, sz@r. -
gyuromoj
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2965 üzenetére
-
Zizi123
senior tag
Hamar igy felporgott itt az elet, akkor megkerdeznem meg 1x, hogy esetleg valaki megtudna osztani a sajat beallitasait HDR, es SDR beallitasokra? Mar en is rengeteget finomitottam az eredeti beallitasokon, de hatha volna olyan aki megosztana a sajat tokeletesitett beallitasait.
Gondolom sokan vagyunk igy vele, hogy ha ugyanabbol a TVbol jobb kepet is ki lehet csalni jobb beallitasokkal, akkor miert is ne csinalnank.
Elore is koszonom. -
Egy kis elmélet az USB2 adatátviteli sebességéről.
Az elméleti maximum 480 mb/s azaz 60MB/s
A gyakorlat azt mutatja, hogy régebbi merevlemezekkel 35MB/s adatátviteli sebességet lehet átlagosan elérni.
Ez 2.100 MB/perc, ami 126.000 MB/óra.Az USB2 adatátviteli sebessége kevésbé optimális esetben is 100GB/óra.
-
Ferenczi Áko
addikt
No, mint előttem többen is írták, saját belső lejátszójával használom én is, 50+ gb-os HDR 4K filmeket is gond nélkül lejátszik. Majd holnap megnézem mit kezd a Gyűrűk Ura Király visszatér filmmel. 136 gb.. 😅 Emellett Ps4 Pro van rákötve, élvezet játszani rajta. Ennyi :)
-
Zizi123
senior tag
válasz
Recon666 #2956 üzenetére
Akkor jol gondoltam, hogy en vagyok a bena, hogy nem talalom, hogy hol van, es milyen nevre hallgat a sajat belso lejatszoja...
El nem tudtam kepzelni, hogy nincs benne media lejatszo, mivel a 12 eves Sony-mba is volt mar, de miutan a tomenytelen tok felesleges app kozul jopar ismeretlenre rakattintottam, es nem talaltam meg, igy feladtam a keresest. -
Zizi123
senior tag
Ertem, hogy mindneki kulso USB HDD-rol nezi a filmeket, de mivel jatszatok le?
-
Recon666
Közösségépítő
Szinten usb rol hasznalom kulso hdd rol nem volt gond a 40-50gb mkv fajl sem.
-
MrRL19
senior tag
-
MrRL19
senior tag
Csaó Sziasztok !
Hisense 65u8qf: kérdésem ,hogy a 4k tartalmakkal hogyan birkózik meg pl külső hdd ?!
-
Danex
addikt
Hali, megjott az u8q TV-m viszont nem sikerül a dolby vision jelet kikuldeni rá az nvidia shieldrol.
Beállításoknál már bekapcsoltam a kiterjesztett hdmi-t de valamit valahol szerintem kivagyok.
Valakinek valami tipp?
-
aronpapa
tag
Nem lehet, hogy erre a topicra gondolt a fórumtárs?
-
Zizi123
senior tag
Van akinek ez a beallitas bejon?
Ha erre allitom, akkor kb olyan lesz a kepe, mint 1 Junoszty -nak."De olvasva a topikot kb minden ember más, nincs normális beállítás
van aki így szereti, van aki úgy..."
Melyik topicot? Kivancsi lennek ra, hogy altalanossagban milyen beallitasokkal hasznaljak az emberek.Azert ugy latom, hogy ennek a full array panelnek, is vannak fura dolgai. Az a stroboszkop effekt, amit a szereplok felsorolasan muvel... Csoda, hogy nem kaptam epilepszias rohamot.
-
szkutyi
addikt
válasz
Hieronymus #2941 üzenetére
Igen..lassan feledésbe merül ez is...:)
-
mr.tamasbiro
őstag
Mivel nincs bluetooth a hisense 40 colosban így valószínű nem hisense lesz a választás.Bluetooth kell feltétlen.
-
mr.tamasbiro
őstag
Sziasztok.
Ez a típus 40A5100F blueetooth-os? -
ZedTheOne
csendes tag
Sziasztok
A hisense 50A7GQ Qled tv-ről mik a vélemények? Most egész baráti áron van a média marktban, konkrétan egy 20assal olcsóbb mint a Samu au9002 crystal-ja. Viszont félek, hogy ez az olcsóság visszaüt . Hbogo van rajta?
Köszönöm szépen! -
válasz
szkutyi #2935 üzenetére
Nyilván minden digitális kapcsolaton átküldhető digitális vezérlő jel.
A nagy kérdés, hogy a két eszköz ugyan azt a megoldást támogatja vagy nem.
Illetve az optikai kapcsolatot az új készülékek már csak "megszokásból" támogatják, régebbi eszközök használhatósága okán. A HDMI minden tekintetben felülmúlja az optika lehetőségeit. -
Recon666
Közösségépítő
Megnéztem a mm marktban az uj hisense oledet, beszeltem az ottani hisenses sraccal is par szot.
Eleg faintos az oled tegnap kaptak meg 55 colt es valami nagyon kedvezo aron 310e volt. Annyiért elég jó vétel, viszont 60hz tud. -
szkutyi
addikt
válasz
Hieronymus #2934 üzenetére
Volt egy Samsung q60am...az optikai keresztül felismerte, és tudta vezérelni a Denon avr erősítő...ne kérdezd hogyan, miként..én örültem neki.xddd..a hisense nem tudja...új Sony tv-n sem tudja!
Ritka az ha valami tudja optikain keresztül.:/ -
válasz
mihione #2929 üzenetére
HDMI kábellel összekötött eszközöket kezeli. A távszabályzó jelet a szétdobja a csatlakozó eszközök között,
Az AVR kapja meg a hanggal kapcsolatos jeleket, A külső lejátszó eszköz a tartalomhoz kapcsolódó jeleket.
Sőt az eszközök be- és kikapcsolni tudják egymást. Az újabb készülékek feladat orientáltan. A régebbiek általánosan.Az optikai kapcsolaton átvitt hangerősség változtató jelekkel én még nem találkoztam. Elméletileg nem lehetetlen egy gyártó termékei között. Esélytelennek gondolom.
-
mihione
őstag
Hali!
U8QF távja tud kezelni más eszközöket?
PL egy optikán rákötött házimozit hangerőszabályzását?
Samu tv-t cserélnék rá,az tud ilyet.Most jó árban van,de kicsit elbizonytalanodtam ezzel a villogással kapcsolatban,tényleg minden darab szar lenne
-
gyuromoj
veterán
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Zizi123 #2925 üzenetére
Szia!
Elvileg a jobb felső sarokban logoval jelzi, hogy HDR vagy DV amikor elindul a tartalom, de a gyakorlatban nem mindig. Ezt ùgy ellenőrizheted, hogy beàllítàsok-->kép-->képmód. HDR vagy DV tartalomra vonatkozó beàllìtàs lesz illetve SDR-nél sima standard lehetőség.
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Beuzemeltem az uj TV-t. Nagyon kiraly, nem produkalja a Szkutyi altal tapasztalt problemat.
Viszont volna 1 kerdesem:
Honnan lehet tudni, hogy ha Dolby Vision, vagy HDR filmet nezek rajta, akkor a TV atvaltott ebbe az uzemmodba?
Most neztem rajta a Dune-t Dolby Vision-el 4K-ban, szep ,szep, de gyanus, hogy a TV nem kapcsolt at Dolby Vision uzemmodba. Ha nem kapcsolt at, akkor hol lehet raeroszakolni?
(Kulso mediaplayerrel hasznalom)
Koszonom -
Zotmund91
újonc
Sziasztok!
A Hisense 70A7100F-ről mi a véleményetek? Érdemes rá beruházni? Mindenképp 70 colosat szeretnék és árban ez tűnik eddig a megfelelőnek. Illetve a Hisense szervízzel mik a tapasztalatok eddig? Volt korábban két LG-m is, de egyik sem vált be, mind a kettő hibás volt. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
balkoger
tag
Szia, nekem egy régi ARM-es 2 magos Qnap-on is elszaladgált a plex.Igaz max fullhd-ban.
A szerverben le lehet tiltani, hogy transzkódoljon, van jópár beállítás guglizz rá. A kliens is fog működni utána azt hagyd alapon, akkor nem kell a TV beépített dlna-s media-lejátszója.
Milyen Qnap egyébként az új vas? 4K-nál max 1x2x az Atmos hangú h265--ket dobálja, de csak a hangot, megállítva majd folytatva a filmet visszajön a hang, de ez inkább a TV-m hibája nem a szerveré. -
-
olloczky
senior tag
válasz
Hieronymus #2915 üzenetére
Pin kódot talaltam egyedul de defaultot nem tudok (0000, 1234 nem mukodott). Barmit irok be azt irja helytelen. A hivatalos használati utasításban sincs benne.
-
Danex
addikt
válasz
Mátésum #2918 üzenetére
De ez nem TV hiba, a Plex kényes arra, hogy milyen anyagot milyen eszközön játszol le.
Ha te olyan forrást játszanál le amit nem képes a tv directplay-be lejátszani, akkor a NAS-odnak transzkódolnia kell ami egy 4K filmnél egy rendesebb PC-nek is izzasztó.
Tehát vagy olyan forrás kell ami jó mindenen is vagy olyan lejátszási eszközök amikhez nem kell transzkódolni. (pl truehd hangsávot ne próbálj meg a TV-vel megetetni)
Én a plex miatt vettem truehd/dolby atmos kompatibilis soundbart, hogy a hanganyagok transzkódolása ne okozzon problémát. -
Mátésum
aktív tag
Ja, azt nem irtam
nem igazán játszik le semmit a plex. Már a qnap fórumon és a plex fórumon is próbálom megtalálni a segítséget, de egyelőre nem megy. Szaggat, állandóan megáll a lejátszás, tölt, vagy el sem indul. Ha elindul, pixeleire van szétesve a kép. Valószínűleg transzkódolni akar, de azt nem bírja a nas. Ugyanazt dlna szerver beállítással lejátsza a tv media lejátszó gond nélkül. Az viszont egy olyan app, amit nem minden családtagom fog tudni használni. Jó lenne valami intuitív app, ami képileg is jól átláthato. Persze, ha plex ügyben tudsz adni tanácsot, nagyon megköszönöm (qnap ts-230 nas).
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nemrég vettem egy Hisense 50U7QF tv-t. Valami nem ok a plex-el, amíg arra nem jövök rá, van olyan alkalmazás, amivel lehet helyettesíteni? Valamilyen jó média app. Illetve, tudtok javasolni plex-el kapcsolatban beállításokat. nas-t is cseréltem, és a korábbi, lg tv-n sem működött jól a plex az új nas-al, ezért gondoltam, hogy nem a tv hibája, bár olvastam, hogy nem támogatja a plex-et már a hisense - ez tényleg így van?
Köszönöm -
-
olloczky
senior tag
Ora atallitas nem történt meg automatikusan a tvmen (h55u7b). A beallitasok, rendszer, ido menuben pedig azt irja, hogy ez a beallitas nem elerheto. Akkor most wtf? Mas is tapasztal ilyet?
-
kiske13
tag
Azt hiszem kétszer frissített valamit a hisense u7qf.
Amúgy nem bánom, mert a samun egy ilyen frissítéskor tünt el a youtube. -
Zizi123
senior tag
válasz
Recon666 #2910 üzenetére
Anyam LG-je viszonylag sokszor frissitett, az en Sony-m ami elromlott most 5 eves, de az Android 7 miatt meg a mai napig frissitget.
Szerintem a HiSense is frissit, de en nem talaltam, hogy honnan lehet letolteni.
(Gondolom, ha kap netet, akkor automatikusan megcsinalja)https://hisense.co.uk/support/u8qf/
Itt csak 1 user manual van, semmi mas. -
Zizi123
senior tag
Az LG, Samsung, Sony-k idonkent frissitgetik magukat. Hibajavitasok, uj alkalmazasok, stb...
HiSense TV-khez nincs szoftverfrissites? -
brcz
tag
Sziasztok!
U7QF tvhez tudnátok adni egy jó képi beállítást?
Szüleim használják tvnézésre.
köszi előre is.
-
szkutyi
addikt
válasz
Hieronymus #2901 üzenetére
Megértelek egyébként, akár úgy is tűnhet..
Szivessen látlak egy délutánra, megmutatom, ha nagy filmes vagy, rögtön kiszúrod, ugyanis a szemed veri szét, és két perc után már a fejed is fáj...amint mondtam nálam2db..egy kiállítási dbm.havernak egy évvel öregebb de ugyan az a típus..és még méretben is ugyan az....és youtube videó, avforums...nekem ez elég! És szó nélkül csere utalvány, nem csere....mivel nem tudják záros határidőn belül javítani...vajon miért?
UI: én lennék a vilagegboldogabb embere, ha kerek perec akár kimondaná a hisense hogy ez és ez okozza, vagy ez és ez a szar benne..
Mert akkor tudom H javítva lessz és szevasz...úgyis eszméletlen jó a tvreszemrol itt zárom a témát. -
szkutyi
addikt
válasz
Hieronymus #2901 üzenetére
2 média lejátszó volt nálam.a Dune 4k hdr-dv és zidoo 4k hdr-dv.es nem csak medián, youtubon, netflixen, mindenhol villog.
Értem hogy nem találtál.av-forum- angol...van pár;)
Aztán youtube.: Hisense u8qf flickering. -
szkutyi
addikt
válasz
kiske13 #2899 üzenetére
Hát egyet is értek veled és nem is...tudom hogy nem figyeli a hisense, de valamilyen szinten mégis fontos nekik a márka védelem, hisz rögtön ugrottak!
Amivel nem értek egyet hogy olcso és olyan is ..jó részben igaz ..hisz valami baja van ..de most is ülök előtte és ámulok, a szám tátva marad, milyen képi megjelenítése van.eszneletlen...es ebben az árban kurvara nem fogok hasonlót sem kapni, csak stabilabbat!
UI.egewz nap azon agyalok mi az ami kiválthatja belőle ezt a hibát.xd -
válasz
szkutyi #2896 üzenetére
"...azt is teszteltem, bevittem a média lejátszó már.x"
Vagy a média lejátszód produkálja.
Cseréltettél készüléket már egy olyan hibával, ami csak nálad jelentkezett.
Tudsz néhány olyan készülékről, amit te teszteltél a média lejátszóddal. Rajtad kívül senki sem jelezte a fórumra ezt a hibát."(#2835) szkutyi: U8qf tulajokat keresek, egy tipushiba miatt, ami minden készüléket érint .."
2838 "a hisense más országokban nem tud vele mit kezdeni, inkább visszatérít.. ....én már jelentettem, teszik a hülyét hogy nem találkoztak még ilyennel, holott már egy éve aktív probléma világszinten!"
2881 "Én a helyedben át sem venném!"Olyanokat írsz le, aminek nincs alapja. Perelhető lehetnél hitelrontásért. Képtelen lennél egy perben bizonyítani az állításaidat. Néhány videó és a te magán véleményed. nem bizonyíték. Főleg nem a minden készüléket érintő kijelentésedre.
Mielőtt ezt leírtam nézelődtem.
Megnéztem az Amazon német oldalán elérhető negatív értékeléseket.
Ötszáz szöveges értékelésből kilencvenöt esetben kapott a készülék 3 vagy kevesebb csillagot.
Ezek egy része valós műszaki problémát írt le. Képhiba. A kijelző egy fix része világosabb a többinél, folyamatosan. A normál megjelenítés átmegy sötétszürke-feketébe néhány perc alatt. Egy perc után lekapcsol a kijelző.
Volt balesetes kijelzőprobléma. Ujjlenyomat méretű folt a kijelzőn. Szabályos hüvelykujj formájú sötét rész a kijelző tetején, középen. A kijelző felső fóliájának leszedése félig sikerült, de vissza simítani már nem lehetett.
Voltak szubjektív vélemények. A készülék nagyon csúnyán jeleníti meg az SD adásokat, inkább visszarakom a HD tévémet.
Voltak tisztán felhasználói problémák. Nem sikerült beállítani a Netflixet, VIDAA problémák. (Okozhat kellemetlenséget, de nem kell IQ 180 hozzá.)
Egyetlen egy sem volt az általad leírt problémához kapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged