- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
már spectelem a srácot, előbb secret palát vert el elég szépen, most szintén secretadin, last boss legendhez. Azt mondja hunter se rossz matchup, patront meg nem is látott. mod: nem sikerült, pala húzott vagy 6 lapot favorral aztán onnantól nem volt comeback.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz whitezo88 #38697 üzenetére
amúgy egyáltalán nem mindegy, hogy melyik decket a létra melyik részén veszed elő lehet hogy feljebb ez a deck tényleg lehet működőképes, de lejjebb, mondjuk úgy rank 15-12 -nél már nem biztos, mert ott teljesen mással játszanak az emberek
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
whitezo88
nagyúr
ugyan a shaman a tier lista végén kullog, redditen linkelte egy srác a deckjét [link] EU-ról, legutóbbi bejegyzésénél rank1en volt tizes streakben. Úgy tűnik műküdik, tett mellé btaget, felvettem, majd megkérdezem hogy ilyen sikeres vele.
-
DaveNo1
veterán
Tökre izgalmasak ezek a blizzcon selejtezők, meccsek 95%-a patron warrior, kombo druid, handlock és secret paladin. Összesben van kb. 3 tgt lap, nice work blizzard
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
oba
addikt
válasz ígyvanferi #38690 üzenetére
Hát ja... ez vaj sajnos. Free to play.. azaz "Blizzard to play"... Nevetséges reward system (a ranked chest is elég vicces...), a shopban is minden drága... nem a magyar pénztárcához van ez kitalálva.
-
oba
addikt
Felvittem az egész collection -ömet egy collection manager -be... ide: [link]
Aztmondjahogy: a teljes gyűjteményhez úgy hogy minden lapból 2 van, összesen 420 lap hiányzik (beleszámolva a dupla lapokat is) aminek a teljes dust költsége 191700 dust lenne. Mire a negyedét összeszedem jön a következő lap kiegészítő update Kicsit lelombozódtam... Azt hiszem kb. 1 éve játszom, eddig igazi pénzt csak az utolsó 3 naxx szárnyra (a többit goldból vettem) és a teljes blackrockra költöttem. Eh.[ Szerkesztve ]
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok,
van olyan oldal, pl. hearthpwn, ahova fel tudom vinni, hogy milyen kártyáim vannak és azok alapján írja, hogy egy adott deck összerakása mennyi dust lenne? Vagy éppen a meglévő lapkészletből melyik a legsikeresebb variáció.
-
Gyuri27
félisten
válasz ígyvanferi #38684 üzenetére
Már egy hete feltünt. Valaki streamelte szerintem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ígyvanferi
addikt
A Molten Giantes hunter valami új hóbort?
-
whitezo88
nagyúr
RDU elkezdett mászni NA-n egy SMOrc mage-el, Mana Addicttal, eddig 4/0 volt t5 winje is. Igaz, kb csak hunter jött. Meg előbb kapott egy Fizzlebanget, kirakta, Hunter meg Quick Shot, meg bow trade, és spammelte az Apoligise-t szerinte azért, mert az okos hunter úgy gondolta, sima draw-ot is olcsósítja...
-
DaveNo1
veterán
válasz JNashville #38677 üzenetére
Vannak deckek amiknek a pozíciója nagyon volatilis. A tempó mage most pont feljott t3 aljáról t2 tetejére mert sok a Druid és paladin, ezek ellen pedig nagyon jó.
Friss tempo storm meta snapshotban most demon handlock is tier1 mert patron és Dragon priest ellen nagyon jó (másik két tier1 deck), hunterbol meg relatíve kevés van.
You are not prepared.
-
JNashville
senior tag
válasz NyxNyxNyx #38678 üzenetére
Rosszul is esett, amikor ma kiírta, hogy 10 nap van még a szezonból mindegy, a hónap végén úgyis szabin vagyok, legrosszabb esetben akkor kiseggelem a legendet. Végre van olyan lapkészletem, hogy 2-3 dekket tudok váltogatni a metától függően, így talán most sikerül. Még a béta után volt egyszer egy Rank 5, de azóta semmi.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
addikt
Én ott vagyok kb 2 hete, 5ön nem sikerül keresztül vergődni. Leesek 7re visszajövök 5re kb ez megy. Persze lehet itt a vége skill ügyileg ide vagyok beosztva (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyxNyxNyx
addikt
Akkor kezdj el grindelni, mert az a tíz nap nem olyan sok mint amennyinek tűnik.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
JNashville
senior tag
válasz whitezo88 #38675 üzenetére
Nem, a sima Flamewaker-ös tempóra gondolok, mostanában szóba került, hogy komoly profik nem viszik versenyre, mert annyi benne a random, hogy nem oda való, hát Firebat és Dog is játszott vele egymás ellen, és mindkettő kb megalázta a másikat.
Own stuff: lehet, hogy végre sikerül megütni a legendet ebben a szezonban, a Dragon Priest jó volt Rank 10-től 8-ig, de tegnap eltűntek a Hunterek, szinte csak Warriort kaptam. Patron, CW, dragon CW vegyesen, így előszedtem megint a Secretadint, éjfélre már Rank 6-5 határán voltam.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
válasz JNashville #38674 üzenetére
Ki nezi le? Gondolom ez a spellslingeres tempo mage amirol szo van, az meg elveri azert nem nehezen a patront mivel elejtol fogva folyamatos tempoja es agresszioja van amit a patron nehezen tud lekovetni es kombo korre konnyen vege a dalnak. En is elvertem ma a vagy tegnap a legend backes patront. Amugy szerintem a slinger nem jo lap. Tul nagy a szorasa amugy csak egy spidertank. Ellenfelem mar kapott flamestrikeot is belole vagy egyeb eros leszedest, nem vicces foleg ha totemic mightot vagy sense demonst kapsz.
-
JNashville
senior tag
Firebat vs Dog van éppen, a lenézett kaszinómágus olyan szépen megalázta a patront, hogy öröm volt nézni.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
[link] érdekes kezdés. A játék folyamán ráadásul 3-4 lap kivételével CSAK legendet kaptam
-
oba
addikt
válasz ígyvanferi #38671 üzenetére
nincs olyan hogy no1 deck, nincs olyan, hogy verhetetlen deck RNG is a bitch!
-
F-ECT$
titán
Dive ever, work never.
-
thesound
addikt
válasz h3lios #38667 üzenetére
Most kipróblom ezt a ATLC-ről való decket, ehhez csak Ysera kellet és egy Tw guardian.
Casualon toltam három meccset eddig, de kettő feladta a 3. körben, egy patron meg megalázzott rendesen. Le OTK-zott 30-ról.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
Dragon
priestbeplébánosba mennyire kötelező Vol'jin? Esetleg Chillmaw-val helyettesíthető?[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
KTony
tag
Csak a hátlap miatt linkelem. Úgy tudom Dalaran Flame hátlapot nem egyszerű szerezni vagy igen ?
-
whitezo88
nagyúr
na megakadtam én is rank10en, control pap, tempo magek vernek szarrá, secret pala, akkor meg mirrorban vernek szarrá, illetve aztán valami lassú mage ellen se favor se dr6... eddig 1w4l... bár most 8 kör alatt elvertem egy legend patront.
[ Szerkesztve ]
-
fendre
tag
válasz shouryuken #38656 üzenetére
Ez csak a Reaper of Souls-ra vonatkozik, ugye? Én is day1 vettem D3-at online, de akkor még se híre - se hamva nem volt a HS-nek
Más: aki mobilról (is) szokott játszani az be tud jelentkezni? Eleinte csak játékot nem tudtam indítani (we were unable to start a game for you - vagy vmi ilyesmi), mostanra pedig már simán DC bejelentkezés közben (Closed - you were disconnected)
[ Szerkesztve ]
-
-
vFerko
tag
válasz shouryuken #38653 üzenetére
Az rendben de ott hol?
-
vFerko
tag
Diablo 3-ból vhogy lehet szerezni ha jol tudom 3 paklit. Azt akodot hol találom?
-
DaveNo1
veterán
válasz emperorka #38649 üzenetére
Ez az enyém:
Kis magyarázat:
Azért 1 secretkeeper, mert late gameben ez a lap már nem jó, early gameben meg nem a secretekre fogod a mulligant tolni, viszont jó leszedés csali lap: tegnap is lazán tolták el rá a frostboltot, stb-t úgy, hogy csak 1/2 volt.
1 coghammer, 1 truesilver: coghammer jobb mirror és agro meccsekbe mint a truesilver, márpedig ebből van több.
1 conc: Mivel ez egy tempó deck, nem igazán kell bele 1-nél több aoe, mivel az elejétől kezdve már az a cél, hogy tiéd legyen a board.
1 divine favor: azért nem kettőt raktam bele, mert ez nem az agresszívabb változata a secret palának, inkább a tempó/midrange jelleg, 1 laphúzás viszont jól jöhet ha elején kiürül a kezed, amikor az olcsó lapok jönnek fel.
Loatheb és a Piloted Shredder nagyon jó tempó lapok, Dr 7 és Tirion pedig alternatív befejezések ha Dr 6-ot megoldja az ellenfél. Általánban Dr. 6-ra sok erőforrást tolnak el, hogy megoldják, így már nem marad semmi Dr 7-re és Tirionra.
2 Blessing of kings lehetővé teszi a jó tradelést tauntos lapok ellen, főleg ha minibot vagy a haunted creeper kapja.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Gyuri27
félisten
válasz emperorka #38649 üzenetére
Kb mindegy. Az eye kivételével az összes secret. A 2 lovas, 2 silver, meg a 2 secret keeper 2 divine. A többi 1-2 drop. Van amelyik játszik pakollyal van amelyik kingsel, van amelyik tyrionnal. De ezek már csak izlés beli dolgok. Az alapja az amit fent írtam.
Amd - Radeon - Ryzen
-
emperorka
tag
válasz shouryuken #38646 üzenetére
Egy secret pala decket tudsz linkelni?Van egy pár verziója,nem tudom most melyik működik a legjobban.
-
F-ECT$
titán
World last-ként lenyomtam Heroic BRM-et, pár gondolat:
-Eleinte azt gondoltam, hogy minden heroic bosshoz én fogok majd decket készíteni, de aztán erről lemondtam, mert sajnos mostanában nem tudtam erre napokat szánni.
-Ha lett volna is, akkor se tudom, hogy mit kezdtem volna az olyan bossokkal, ahol a legjobbnak mondott deckkel is 30-40 kísérlet kellett a győzelemhez, csak azért nem adtam fel, mert tudtam, hogy az adott decknek működnie kell. Saját deck esetén nincs meg ez a biztos tudás, így 10-15 kísérlet után tuti kukáztam volna, pedig lehet, hogy jó a deck. (Ez a bizonytalanság egyébként a ranked deckek esetén is megvan, legalább 40-50 meccs kell, hogy el tudd dönteni, hogy jó-e a decked.)
-Összességében netdeckelve is elment ~6-8 óra a bossokra, pedig többsége 1-2 kísérletből meglett.
-Sokat szívtam Drakkisath-tal, mert nem volt Spellbenderem ehhez a deckhez.
-A legtöbbet egyértelműen Chromaggus-sal szívtam, még az itt leírt álom kezdés után is sikerült tőle kikapni 2x is.
-A netdeckek nem nagyon lettek frissítve TGT-vel, pedig lehet 1-2 boss sokkal könnyebb lenne.
-Lehet visszanézek szórakozni picit, főleg a Sideshow Spelleater lehet fun néhány bosson.Dive ever, work never.
-
zolka95
őstag
Az új kiegészítővel együtt most milyen paklikkal lehet feljutni rank5-ig?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez mekkora luck. Minden nap egyre jobban bánom, hogy nem veszem fel a meccseimet.
A nyert meccs után meg nyitottam egy arany Bolf Ramstein-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kolento druiddal bedingelte lego rank1-t
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz emperorka #38618 üzenetére
Egy hete rank 5-7 között lebegek. Egyszerûen nem tudom az 5-t átlépni. Kombó druid, secret pala, dragon priest, mid hunger, handlock. Ezekkel próbáltam, legjobban a secret pala ill dragon priest mûködött, palával, mondjuk a mirrorokat folyamatosan buktam a trágya kezek miatt. Mai best:
T1 minibot koinnal
T2 juggler
T3 mustár
T4 shredder
T5 tc és meghaltam"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ígyvanferi
addikt
válasz whitezo88 #38602 üzenetére
Zseniális. Ezeket az idióta effekteket ki kéne venni a játékból, vagy valahogy lerövidíteni az idejüket. Esetleg procoljanak egyszerre és kész.
Én egyébként díjazom, ha valaki valami egyénivel próbálkozik. Nekem nincs ilyesmihez kreativitásom, nem látom át igazán a játékot, és persze időm sincs kísérletezni. Így marad a netdeck egy-két opcionális lap módosításával. De legalább ezekkel sem haladok sehova.
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #38628 üzenetére
A vélemény nyilvánítás és a basztatas között ég és föld különbség van.
Szerintem elég érthetően leírtam hogy a deck azért rossz mert a minibotot leszamitva nincs benne early game. Aki szerint gyors metaba ez nem baj, az egyértelműen félrevezető információval látja el a fórum közösségét. Amúgy sok innováció sincs a deckben, mert ez szinte egy az egyben a gvg előtti control paladin ami arra volt elég hogy gvg-ig a paladin volt egyértelműen a legrosszabb hős.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
[link] Kolento rank30nál jár Inner Fire pappal, még legend sincs benne, epicből 1 darab Cabal. (és 1 shade)
mod: már 21.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Rank15-ig működött a taunt warrior, hó vége felé még lejjebb is menni fog vele
-
pachito
őstag
válasz F-ECT$ #38627 üzenetére
Mind1, ide úgy látszik nem érdemes linkelgetni, mert így is, úgy is le lesz húzva. Majd linkelem az 'innovatív', unalomig ismert copy paste face hunter, savage druid meg demon zoo deckeket, mert az a menő. Utólag is elnézést, amiért merészeltem saját decket összerakni egy kártyajátékban.
-
-
F-ECT$
titán
válasz pachito #38609 üzenetére
Engem érdekel, hogy meddig sikerül a rankeden eljutni a deckkel.
A stílusról meg annyit, hogy nem kell, hogy tetsszen, ahogy valaki mond valamit, de ha igazság van benne, akkor ettől függetlenül érdemes lehet meghallgatni, és aztán dönteni, hogy felhasználod-e a hallottakat vagy nem.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #38624 üzenetére
"Akinek nyalod a zacsijat" --> ez olyan epitojellegu hozzaszolas volt, kb 14 éves színvonal
Kripp amúgy mindig elmondja hogy fun deck, és olyan szinten is szórakozik vele. Itt a fórumon sok kezdő van, aki hirtelen azt látja valamiről hogy jó, közben meg nem is jó, és elkezd hülyeségeket craftolni.
Amúgy Belezo Csabi éppen streamel be lehet neki linkelni a decket, kb 10szer jobban le fogja húzni mint én, de akkor bizonyára ő is hülye lesz csak azért mert őszintén meg mondja hogy ami rossz az rossz.
Tegnap amikor a srác mikor megkerdezte mit craftoljon, leírtuk neki vagy 5en, hogy tiriont mert best legend EU, ehelyett egy totál rossz lapot használ a legjobb class legend helyett. Normalis midrange és control pala nem létezik tirion nélkül, aki szerint ez nincs így az troll.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Gyuri27
félisten
válasz emperorka #38623 üzenetére
A meta mozog, változik, él. Egyik nap a dragon priest win streakel, másnap lose. De van, hogy 4-5 win után szopat. Válts decket. Néha elég egyet mással menni.
Most amiket használok: handy, demonzoo, dragon priest, fagyi mage, ritkán cw és face hunter.
Ma 3 fagyi meccs 3 bukó. Az egyik cw volt esélyem nem volt. A másik mirror. Az ellen tökéletes kézzel. A harmadik druid akit simán ütnöm kéne. Ott se jött semmi.
Aztán handyval vissza másztam.
Nincs tuti deck ami mindent visz.Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #38616 üzenetére
De akkor most ami nem netdeck az már überfos? Vagy már nem lehet deck-et összerakni? Ráadásul ez egy létező koncepció, nem is teljesen saját.
Kripp, akinek nyalod a zacsiját ugyanezt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
emperorka
tag
válasz whitezo88 #38620 üzenetére
Mindennel próbálkoztam,először mechmage-gel,eddig működött de ma valahogy sehogy nem akart.Egyszerűen nem jöttek a megfelelő lapok,kezdő kézben mulligan után dr boom,fireballok,meg antonidas volt általában.Ezután váltottam warriorra meg priestre,jöttek is a druidok.Hoztam a face huntert,warri és priest volt az ellenfél.A secret pala sem akart ma működni,meg úgy általában az ellenfeleimnek tökéletes keze volt,meg mindenre ott volt a válasz.Szokott ilyen rossz szériám lenni,de eddig ez a csúcs.
Amúgy az is igaz lehet amit mondasz hogy egy pár vereség után már úgy bepukkan az agyad hogy már nem is figyelsz oda rendesen.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
SC2 LotV extrák közt van cardback is, kb olyan szép mint a Tespa, nagyon csecse! (sokkal szebb mint a WoD-os...)
-
-
pachito
őstag
válasz DaveNo1 #38616 üzenetére
Mint mondtam, ha van építő javaslatod, nagyon szívesen meghallgatom. Tudod, hogy jobb legyen a deck. Ezt az undorító, lekezelő hangnemet meg elhagyhatnád...csak egy példa:
'Úristen, még bgh sincs benne' -> 'Szerintem jó lenne egy bgh a deckbe ezért és ezért...' Ugye, hogy mennyivel jobban hangzik?
Sikerült a Sacrifical Pactes kommentet is kihagynod. Nem, nem jó a Wisdom. Ebben a fajta deckben viszont kötelező. Mint ahogy a Sacrifical Pact sem jó semmilyen más deckben, csak a Dreadsteed Lockban.
Illetve ezt a viaszt nem kellett 'szarni', hiszen egy létező deckre épül, amit nálam sokkal okosabbak raktak össze.
-
emperorka
tag
Aki kíváncsi arra hogy rank 5-ről hogy lehet 2 óra hossza alatt rank 9-re lemenni,az bátran forduljon hozzám,tudok neki tanácsot adni.De legalább megvan a arany epic kártya
-
DaveNo1
veterán
válasz Gyuri27 #38613 üzenetére
Jó akkor játsszatok a hulladék lapokat, nekem igazából mind1, minel több a rossz lapos deck annál gyorsabban van még a napi küldetés
De azért azt imádom, hogy páran itt azt gondolják hogy a spanyol viaszt is ők találják fel, miközben a legjobb deck builder játékosok 4 hét alatt képtelenek voltak kitalalni ezeket a szenzációs kombinációkat de ki tudja lehet majd kolento és a többi pro pár hét múlva rajön mennyire jó a blessing of wisdom és az új pala legendary legit
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Nozdormu bug miatt vesztettem Brawlban: kiteszi Majordomót, miután Nozt kitettem. Én leütöm, de a rope INSTANT leég mielőtt akár arcra, akár a 4/5-t leüthettem volna Nozzal... ő: Icehowl, Noz lecsap, és megöl... ggwp.
köv meccsen kapom a t6 Krust, amiben csak az a vicces, hogy előtte 5:1 a Hemetet dobta el a SF amit szedtem korábban portálból. Még itt is never lucky. EU-n olyan 2w 8l a mérlegem Brawlban, NA-n fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz DaveNo1 #38611 üzenetére
Jó, nyertél, szar a deck. Csupán azért linkeltem, nehogy valaki véletlen játssza. Ne haragudj meg, de nem tudok olyan ember véleményére adni, aki 1 meccset nem játszott még vele és csak a negatívot hányja.
Ha van építő jellegű kritika, azt minden további nélkül elfogadom, sőt, ilyen jöhet nyugodtan, örülök neki. De az ilyen kommentekkel hogy 'hurrdurr még bgh sincs' meg 'Eadric mekkora szar' (ezt egy 4 hetes lapra)...ezekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. -
DaveNo1
veterán
válasz pachito #38608 üzenetére
Úristen ne hasonlítsad már ezt a decket a freeze magehez amiben nagyobb az effektív HP, van két ice block és tengernyi befejezés amit nehéz kivedeni.
A deckedben gyakorlatilag 2 befejező lap, azok sem a legjobbak.
A face deckek ellen meg semmit se érnek az általad felsorolt lapok.
Zoley: ja pre gvg pala. Nem véletlenül volt gvg előtt a paladin a legrosszabb hős
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
pachito
őstag
válasz whitezo88 #38607 üzenetére
Tirion hiányzik, ezt érzem is, tény. Ha összejön a dust, megy Ragnaros helyére.
Eadric pedig nem rossz. Nem játszott =/= rossz. Többi Pala deckben nincs keresnivalója. Itt van.
Rank 10en vagyok jelenleg, 6 meccs után 50%.
Gyuri: Igen, ez nagyon jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz DaveNo1 #38606 üzenetére
Minek BGH 2 Humility, 2 Equality, 2 Peacekepeer, 2 Conseq mellé? Harmadszorra, épp az a lényege a decknek, hogy pakolja a boardot mint egy Freeze Magenél. Freeze Mage mit csinál? Nova, Blizzard, Flamestrike. Itt ugyanaz megy, Wisdommal, Humilityvel, Peacekeeperrel húzom az időt, aztán jöhet az Equality...
Control Warrior hogy szed le? Execute 1 lap + mivel aktiválod? Ja, hogy egy másik lappal...Shield Slamhez is sokszor kell a Shield Block, vagy jó esetben is 2x hero power. Nem értem...
Tény, hogy senki nem játssza. Ehhez csak annyit, hogy a múltkor valamelyik hasonszőrű épp Revenget próbálgatott a deckjében csúcsidőben streamen, és lám, 2 perc múlva már jöttek is szembe a Revenges Warriorok ladderen.
Sacrifical Pactet láttál Dreadsteed előtt? Nem hiszem.
Wisdom ehhez a deckhez tökéletes. Az, hogy mi 'viable' (népszerű) meg mi nem, elég forgandó... -
whitezo88
nagyúr
válasz pachito #38604 üzenetére
így van, ki kell próbálni.
rankeden, lehetőleg 15 alatt.
casual SEMMIT se jelent. Tirion szabira ment? Eadric még Bolvarnal is rosszabb. 2 Wisdom is teljesen érthetetlen, főleg hogy Acolyte jobb helyette (főleg a tonnányi 1-esítő lap miatt)
Minek BGH 2 Humility, 2 Equality, 2 Peacekepeer, 2 Conseq mellé?
megöli a lényt >>>>> semlegesíti az attackját. És még kapsz egy 4/2-t is. Amúgy ez majdnem ugyanaz mint vanillában voltak a control palák, csak Tirion nélkül. Meg Harrisont se látok, de amúgy tényleg csak pár non-vanilla lap van benne.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz pachito #38604 üzenetére
Ja biztos nem. Azért nem jatsza senki a wisdomot mert annyira jó lap
A deck amit linekeltel gyakorlatilag egy paladinba atultetett control warrior, csak annál 10szer rosszabb mert nincs armor up, és minden leszedes 2 lap kombinációja. ( Jézusom még bgh sincs benne)
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz pachito #38598 üzenetére
Aha tehát arra épül az egész deck, hogy turn5-ig passzolgatsz ha nem jön a minibot, és bízol abban, hogy utána feljön az aoe clear kombó. Legit.
Az kit érdekel, hogy a mostani metában addigra vesztesz kb 20 hp-t, az egyetlen heal meg a deckben a lay on hands ami 8 mana, tehát 8 körig abban kell bíznod, hogy az ellenfél nem ver be 30-at
Ami amúgy elég hihetetlenül hangzik, hogy mindenféle védelmi mechanizmusok nélkül egy face hunter nem ver be 30-at 8 kör alatt. Szóval az a 7-ből 6 facehunter win, vagy nem facehunter volt, vagy rank25-ös retardok ellen játszottál.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Patron is fine ep. 420: [link]
"I don't think it is lethal" - Forsen 2015
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook