Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkbla

    senior tag

    Üdv mindenki!

    Néhány tanácsot szeretnék kérni.

    Már elég régóta játszom, gyűjtögetem a goldot, dustot, mászom a laddert, arénázom több kevesebb sikerrel. Most 13-14es szint körül ragadtam és most látom azt h inkább hátra mint előre tudok haladni.
    Több decket is kipróbáltam, kártyákat kraftolgattam. Mint pl zoolock, facehunter, patron warrior (talán ezekkel megy a legjobban) van még aggro pala, mechrugó mech saman, midrange hunter is.
    A legnagyobb hiányosságom, hogy az OP kártyákat (mint pl malganis, tirion fortring, antonidas, ragnaros firelord, ysera, justicar,grommish hellsream, dr boom... stb ) nem kraftoltam le, nem volt rá elég dustom eddig, megpróbáltam nélkülük játszani inkább kevesebb mint több sikerrel, és ahogy egyre feljebb jutok, egyre több ilyen kártyával találom szemben magam amikkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni egyszerűen szopóágon vagyok.
    A kérdésem az, hogy ti imilyen deckekkel toljátok mostanában, mi a menő, mik a legjobbak ahhoz, hogy legend szintet elérjem?

    Vagy csak elég lenne ha a icyvains és társai oldalakon található deckeket simán lekraftolom pontosan ugyanugy és nem cserélem ki benne a legend lapokat? (pl arra ami van, KT, tarzan stb)

    Vagy inkább bontsam le dustnak az arany lapjaimat és csináljak belőlük az aktuális deckemhez illő OP kártyát, hogy az legalább teljes legyen? (pl zoo locknak malganis, warriornak grommish?)

    Sikerült egy aviana legend lapot kihuznom druidhoz, lehet valami értelmes decket épiteni köré? Én keresgéltem kicsit, de csak olyanokat találtam amikben még másik 3 legend volt legalább...

    Előre is köszönöm az épitő jellegű hozzászólásokat és tanácsokat :R

    ''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák