Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pachito

    őstag

    Ez aztán a fasza meta már megint gyerekek...None of your business Pala into Tempo Mage into Face/Midrange Hunter into None of your business Pala. Rogue nuku, Shaman nuku, Warlock, Priest, Warrior elenyészően kevés. Még jó, hogy 9 class van a játékban. Ladderen meg vagy beállsz a sorba birkaként és te is ezen 'nagyszerű' deckek egyikét játszod, vagy maradsz szopóágon, rank 15ön.

    ZÉRÓ változatosság a deckekben. 1, azaz egy darab wildcardot sem láttam egyik decktípuson belül, mindig csak ugyanaz a netdeck 30 lap. Ez természetesen nem az emberek hibája, miért játszana bárki useless szart?

    Kurvára unalmas ez már így. Itt nemcsak hogy minden classt normális, játszható szintre kellett volna hozni már hónapokkal ezelőtt de több, használható deckkel kéne rendelkezniük...az teljesen rendben van, ha a kiegenként változik, hogy épp ki a király és vannak gyengébb classok, de az egyenesen őrjítő, hogy a sámán/overload totál garbage...hogy a druidának van EGY életképes deckje, ami metától függően vagy eltűnik, vagy dominál mindent...hogy ami broken (Buzzard, Warsong, Tinkmaster ésatöbbi), azt nem lehet normálisan nerfelni/reworkölni hanem ki kell VÉGEZNI...és még lehetne sorolni reggelig.

    Blizzard úgy érzem, nagyon elszállt az utóbbi időben. Ez nem az a minőség, amit név alapján elvárna az ember.

Új hozzászólás Aktív témák