-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Te most komolyan a film, sorozatszínészeket hasonlítod össze a csöcs kirakós idióta csajokkal, akikra a sok nerd aki még *****-t se látott ráizgul, és ezért dollár ezreket küld? Nem trumpra vagy kolentora mondtam ezt hanem az ilyen alanity meg legendaryleia félékre.
You are not prepared.
-
SLYM
veterán
pont ez az, pl az édes élet mitől más? a nagy filmeket hagyjuk, azok pénzbe kerülnek, amit ők csinálnak az egy ember tehetsége, ezt adják el, nincs benne 100 profi munkája, mint egy filmbe
DaveNo1 igen, pontosan őket. kolneto és trump az égvilágos semmi műsort nem csinál, ők sportolók, a legendary lea félék meg eladják magukat. szórakoztatnak. mi nem világos ezen?
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
de ez a +2 sebzes nem veszik el a turn vegen
-
sagem
addikt
No offense, de a "műsor" az esetek 90%-ban annyi,hogy xy ül, és játszik (közben jogsértést követnek el az ismertebb zenekarok dalainak lejátszásával, egy petákot nem fizetnek érte - remélem rálépnek ez ügyben a Twitch tyúkszemére, ha már a YT-n terrort vezettek be a kiadók vagy ott is legyen szabadság..), ha nőnemű, akkor az a plusz még, hogy kiteszi a mellét is amennyire csak megengedett és próbál kedvesen mosolyogni
Tudom, tudom, utánuk lehet csinálni, bárki videózhat stb. ez mind igaz, nem is irigylem őket, de túlnyomó részük nem teremt több tartalmat, mint mondjuk egy való világ szereplő Persze az is megérne egy misét, hogy perpill ott tartunk, hogy ennyitől is "boldogak" az emberek (idevág: a "Hülyék paradicsoma" című film), de ez már egy másik kérdés, meg nem is biztos hogy nekem, a fanyalgónak van igaza
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
SLYM
veterán
válasz DaveNo1 #35993 üzenetére
hogy műsort csinálsz, amit néznek emberek és amitől ők boldogok lesznek és ezért fizetnek? hát ha ez neked az ingyenélés akkor gondolom nem nézel TV-t, filemket, sőt PC-s játékokkal se játszol, az sincs ettől nagyon messze... van elég tolvaj ingyenélő az állami szektorban, akikre lehet ezt mondani, rájuk ez egyáltalán nem igaz
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
új lap, 2 mana 1/2, battlecry permanens plusz 2 seb egy friendly minionnak. az abusive szerintem még mindig jobb, a teste semmit nem ér. az artworköt meg hagyjuk, ilyen elven óvódásokkal is rajzoltathatnák a kártyákat.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
LBandi
aktív tag
válasz h3lios #36041 üzenetére
Ez így igaz, ezért nem javallot sokat játszani napi szinten mert kiég az ember. Én letolom a napiquestet ritkán még egy pár 10gold ha olyan kedvem van, és hétvégente meg aréna. Ha időben nézem akkor naponta 1-2 óra ennyi viszont kell is hogy fejlődjön az ember taktikában és ezzel a türelmét is fejleszti (vagy nem )
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
h3lios
addikt
válasz LBandi #36039 üzenetére
Valamilyen szinten az aréna is szívás. Ha nincs szerencséd, akkor dobálja a játék a 40-es questeket. Rossz esetben egy kezdőnek 3 napi játék kell ahhoz, hogy mehessen 1 arénát. Ha 1-2 win-t elér az még mindig nagyon durván bukó és spórolhat megint 3 napot.
B-tag: H3lios#2825
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon jó a meta.
mai nap:
2 druid (1ramp,1combo)
3 mage (2 molten, 1 concede mage (tökéletes kezem volt, neki ezek szerint nem)
2 shaman (bloodlust)most hogy beírtam, jön is a warlock BabyRage
egg pw voidterror
komolyan ez a legkönnyebb deck a ladderen. A facehunternél legalább sokat kell gondolkozni mikor ne facere menj[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
LBandi
aktív tag
válasz h3lios #36038 üzenetére
férfiállat fórumtárs aréna játékmódról írt, annak nem sok köze van az ingame pénzköltéshez inkább a tanuláshoz, gondolkozáshoz és egy adag rng-hez ofc
Én egy 40-es classic packot vettem még a pályafutásom elején, illetve a BRM kieget és jól elvagyok a játékban, igaz open béta óta játszok megszakítás nélkül. Eddig van 1355 play mód és 1048 aréna winem
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
h3lios
addikt
válasz férfiállat #36037 üzenetére
Aki elkezdi ezt a játékot csak úgy vágjon neki, hogy vagy rákölt 1 kisebb vagyont, vagy csendben eltököl fél-1 évet és gyűjtögeti a lapokat. Most oké, hogy jutalmazzák a rankedezést, de a kezdőknek ez sem jelent semmit, ugyanis rank 20-on sok az agyhalott idióta, akik zoo-val / hunterrel farmolják a golden hero-kat.
B-tag: H3lios#2825
-
férfiállat
tag
haverom most hagyta abba a játékot.
próbáltam érvelni hogy maradjon, de nehéz
mikor az http://www.heartharena.com/ által összepakolt paklivel 2-2-es állásnál bedob a játékos ellened egy kt-t mikor neked a legjobb lapod meg egy epic giant mondom köszönöm..... -
DaveNo1
veterán
-
alpihun
senior tag
válasz F-ECT$ #36033 üzenetére
Jajigen. Face hunterben nem hiszem, de aggro palában azért lehet helye.
Elég manipulatív a sok néző egy csatornán, bár általában többet is megnyitok s kb 10 perc után ragadok le valahol. Massan sztem uncsi, mint stílusra, mint játékra (legalapabb deckekkel játszik folyton). A 14e bot talán túlzás, mivel amint egy másik nagyobb fellép streamelni, átszivárog a nép oda, mert nem nézik a twitchet percenként tízezren, hogy ki jött fel.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Sturdiridge
tag
forsennek most küldtek a tweet- et, hogy massannál a 18e- ből 14e bot volt.
-
alpihun
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
ismét bebizonyosodott, hogy a Patron ladderra az egyik legerősebb, de versenyen elpicsázzák, korábban is sorra ez volt, most is... készülnek ellene, és tudnak ellene játszani.
ja és S A P C A S T E R S.
-
DaveNo1
veterán
Csak hogy meglegyen a napi babyrage betevő: arénában zsinorban 3 pap akinél minimum 3 dark cultist volt (ennyit raktak le), utána constructed malygos rogue...nem kellett volna belépnem ma
Ja a darkcultistok természetesen úgy jöttek, hogy coin dark cultist, majd dark cultist, aztán vagy yeti vagy dark cultist megint.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
törölt tag
Lifecoach vs. Kolento döntő 9k néző, Massan 17k. ha rosszindulatú lennék azt hinném van közte néhány bot. valahogy nehéz elhinni, hogy ennyivel több embert érdekel az a nemtommi..
-
whitezo88
nagyúr
Brawlban lehet csalni Nozdormuval, shaman így akart exploitolni most csak nem jött be neki 1 köröm teljesen kimaradt.
-
oba
addikt
Tudnátok ajánlani egy jó dragon pala decket? Illetve Tirionhoz egy használható decket?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
DaveNo1
veterán
válasz alpihun #36019 üzenetére
Igazából teljesen mind1 mit húzol, csak legalább legyen egy sticky minion. Ramp druidban eddig is maximum körönként egy miniont raktál le, ez a lap némi lap áldozat árán pedig lehetővé teszi hogy azaz 1 bármekkora legyen. Probléma akkor van ha rossz lapot húzol következő körben mondjuk egy innervatet. Akkor elvesztetted a meccset.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz alpihun #36019 üzenetére
én egészen biztosan
A brawl-on amikor 10 manával kezdtünk nagyon jó volt miracle rogue-zni. Csak azokat a meccseket nyertem meg amikor feljött az első pár körben az auctioneer, de azokat biztosan. Itt is ez van, csak ezzel a spellel.
Laphúzásból meg úgyis kb kell bele az összes, nem azzal lesz a gond."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #36005 üzenetére
Nekem tetszik. Nem tudom hogy lehet-e vele competetive decket építeni, de egy tier 3-as fun deckre biztos jó. Druid fanok nem hiszem hogy túl sokat elégedetlenkedhetnek eddig. (itt elsősorban nem csak erre a lapra gondolok)
Jeeves synergy
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #36007 üzenetére
Az a lap szar mert face ellen lassú, midrange, combo meg control ellen meg death lap. Ez azért érdekesebb csak kellene valami jó boardon lévő card draw kártya meg hozzá. Ha első körben coin innervate segítségével eltolod akkor dobsz két lapot de utána bármit ki tudsz rakni. Egy idő után viszont halott lap. Mostani midrange druidba nyilvánvalóan szar lap de az új lapok köré talán lehet majd építeni valami új control druidot. Meglatjuk.
Ráadásul nem empty mana kristalyt kapsz tehat ha van boardon egy acolyte of pain és húzol vele egy lapot akkor egyből ki tudod rakni amit húztál. Probléma az hogy se az acolyte se a loot hoarder nem illik bele a Druid deckekbe, ezért kellene valami új hasonló laphúzó minion, vagy akár a blessing of wisdomhoz hasonló druid buff.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
HuMarc
veterán
Gyűjtöttem egy kis goldot, hogy majd veszek pár TGT-packot, de most elköltöttem, és mivel eddig alig nyitottam GvG-packot, ezért 400 goldból két classic és két GvG packot vettem. Az első 3 a szokásos, 4c1r, aztán a negyedik az 3c1r és Dr. Boom. Ez a harmadik nyitott Legendarym, Tirion és Ragnaros után. sometimes lucky.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Új druid epic spell: 4 mana, gain 10 mana crystal, discard your hand
You are not prepared.
-
alpihun
senior tag
Am metabomb meghalt? Régebb napi több (többé vagy kevésbé) vagány cikk jött ki, s most kb egy hete semmi, még a szezonvégi jelentés sem jött ki.
-
emperorka
tag
válasz EmptyParadox #35998 üzenetére
Én úgy emlékszem hogy lifecoach régen félmeztelenül streamelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM