- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Új lap:
TGT Force Tankja. Arenaba nem lesz rossz.
You are not prepared.
-
törölt tag
http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/the-grand-tournament/#vote
Elvileg itt lehet szavazni, hogy melyik legyen a következő bemutatott kártya. Kinézet alapján nekem a jobb oldali manus jobban bejön. #nohomo
Bocs a link miatt, telefonról vagyok.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz ígyvanferi #34995 üzenetére
A másik, hogy a(z igazi) kártyák szövegeiben szokott lenni pont a mondat végén. Itt nincs pont, szóval tényleg fake-nek tűnik.
-
HuMarc
veterán
válasz pachito #34991 üzenetére
Ez lesz a Hunter Dark Cultistja. Mondjuk szerintem a Hunter az utolsó, aminek szüksége volt OP 3-dropra, de mindegy.El kéne kezdenem 7+ wines arénákat menni, mert 4 hónapig tartott kifarmolni a Naxxramast, a Classic lapok nagyon lassan gyűlnek, a GvG-lapokból nagyon kevés van, a BRM-ből semmi. Sose hozom be a pénzes gamereket.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Vótmá?
-
EmptyParadox
senior tag
Mi a véleményetek egy echo mage-ről az új Frost Gianttel kiegészítve?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
no comment [link]
-
törölt tag
válasz férfiállat #34983 üzenetére
ez hülyeség, ennek a játéknak alig van köze a szerencséhez. az egész tiszta skill és te vagy béna. kappa
-
zolka95
őstag
A millhouse manastormot semmilyen pakliba nem szokták belerakni?
ha utána kiraknám Loathebet akkor először lemenne 0-ra az enemy spellje, aztán +5 manába kerülne?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
férfiállat
tag
válasz férfiállat #34983 üzenetére
na brm 4. szárny kipipálva 10 évet biztos öregedtem közben.
itt látszik hogy a játék 80%-a csak azon a szerencsén múlik hogy mit dob a gép a kezedbe -
törölt tag
válasz férfiállat #34981 üzenetére
-
férfiállat
tag
Chromaggus normált nem bírom sehogysem megverni:S
-
h3lios
addikt
CW-vel mentem Hybrid mage ellen. 10+ . kör:
Neki kint egy 5/4-es tanunt portalból, + egy 4/4-es Technician.
Ellenfél HP-ját levittem 15-re Alexxel.Nekem kint előző körből Dr. Balanced + 2 boom bot.
Shield Slammel letakarítottam a tauntot Boom pedig ment arcba. Botokkal pedig a techniciant ütöttem. Mind a két bomba 4 dmg-vel arcra pattant. So Balanced...Szerk.: 4 meccsből 4-et nyertem CW-vel. Volt Tempo, Hybrid mage, Pap, Hunter is, de esélyük sem volt. Szegény hunter 1 off Lethal-ban volt, mert armorsmith-el minden körben pont annyikat armor up-oltam, hogy pont túléltem a heropower + random burst párost. Nem jött neki fel a skillcommand.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Manapság egyre több az OTK priest a metában. Mindegyik Shade-re épít, aztán várja a combo lapokat. És a vicc az, hogy ha nincs korai AOE, vagy Brawl akkor nem lehet sehogy leszedni....
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #34974 üzenetére
Szerintem jobb mint a portal, mert nagyobb ráhatásod van arra, hogy mit kapjál. Valami statisztika nincs arról, hogy portalból mennyi jó/rossz lény származhat?
F-ECT$: Ha ha kap pár jó tauntos lapot a warrior akkor jó lehet, amúgy valóban nem, mostani control warriorba tuti nem férbe.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Ez a Fizzlebang olyan mint a Portal: vagy nem csinál semmit (húz valami hulladékot, 1 vagy 2 manást) vagy kb megnyeri a meccset (Jaraxus, Malygos, Óriások, Emperor, Ragna...)
viszont ha Thoughtstealelik / Portálozzák akkor semmit se ér
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #34972 üzenetére
Nagyon lassú lap viszont a képessége BETEG, főleg azzal a lappal ami lehető teszi, hogy 1 körben kétszer is tudjad a hero powert használni. (Előtte mondjuk érdemes emperort kirakni, hogy 5-ért legyen 4/4, úgy már kevésbé vészes + 6. körben emperor után 7. körben már úgy tudnád kirakni, hogy tappelni is tudsz. Ha meg behúzol vele egy giantet, akkor opieop).
Amúgy tegnap Csabinak volt a fejtegetése a varianciáról, és ennek a lapnak jóval kisebb mint más random lapoknak, hiszen csak a deckedre épül. (Nem az van, mint a 5-ért 4/5-ös új legendarynál, ami bármilyen spellt adhat, tehát jó nagy kuka spelleket is).
Nyilvánvalóan Zooban, vagy midrange deckben vacak, viszont el tudok képzelni újfajta controllock decket, ami még a mostani Handlocknál is több big miniont tartalmaz. Oda ez a lap kiválló lenne.
Warrior fegyver is érdekes, alapból rosszabb mint a winaxe, viszont be akarják hozni vele a tauntcity warriort?
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
ez elég határeset, 8 körös játék ugye, mert ha T6 kirakod, csak meghal, aztán meg, ha belehúzol egy mortal coilba, vagy watcherbe akkor meg vagy alázva. nekem olyan Bane of Doom érzésem van, meg kell nézni majd, hogy hogyan aránylanak a rossz/jó lehetőségek egymáshoz egy handlockban pl.
engem a priest 3/5 jobban érdekel, ez simán jobb, mint egy tazdingo vagy egy trogg ugyanennyi manáért.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Yodamest
veterán
válasz ígyvanferi #34968 üzenetére
Nálam sokszor előfordul, most hogy csináltam direkt a rákok ellen taunt deckeket, hogy levisz mondjuk 10-15HP-ra, de ekkor kirakok egy belchert, creepert stb amivel megtudom fogni a lényeit.
Innentől viszont nagyon is számít, hogy körönként 2-t vagy 3-t lő rám, mert elkezdődik egyfajta versenyfutás a hero powerjével. Én ezt tapasztalom, szóval én, legalábbis amik nálam elő szoktak fordulni helyzetekben, nagyon megérezném ezt.De veletek is biztos volt már 1000X, hogy kifogy a face a lapokból, megtudjátok fogni úgymond, nálatok a control, viszont a hero powerrel hamarab lelövi a maradék életeteket, mint hogy letudnátok csapni a lényekkel. Így ez méginkább aktuális lesz és az a rossz, hogy a taunt sem véd meg, nincs heal véged van.
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
3 új lap: [link]
Ez kedves
Warlock Legendary: Wilfred Fizzlebang! 6 mana 4/4. Every card you draw with your hero power costs 0. -
DaveNo1
veterán
válasz Yodamest #34966 üzenetére
A facehunter nem boardcontrol deck mint mondjuk a zoo lock, 1-2 hp-s charges lények egyből meghalnak így nem kell mást megoldani. 6/3-at meg nem nehéz megoldani egyik hősnek sem, gyakorlatilag már minden hősnél van olyan spell, ami 3-at sebez 2 manáért.
A midrange hunter némileg más, de először azt kell tisztázni, hogy mennyire is számít a boardcontrol/tempó stb.
A lényeg ami a lényeg, hogy ez egy lassú lap, mert 6/3 6 manáért, és ha a 6. körben rakod ki még csak nem is csinált semmit sem abban a körben, úgyhogy jobbára csak control deckekbe ajánlott. (Midrange paladinba azért lehet jó, mert a midrange paladin deck inkább a control irányába hajaz, ráadásul van token szinergia már, a midrange hunter viszont inkább a tempó deckek irányába húz, ahol a tempó veszteség könnyebben visszaüthet).
You are not prepared.
-
Yodamest
veterán
válasz DaveNo1 #34964 üzenetére
Jó mert te azt feltételezed, hogy a hunter eleve rosszabbul áll és úgy persze, hogy nem segít rajta. Viszont, ha a boardon egyenlő a helyzet, kiteszi ezt, és ha még meg is oldod OPTIMÁLIS esetben egy 2 droppal vagy spellel (ha ez nincs akkor teljesen value a dolog és well played) ,tehát akkor is max kicsit jobban állsz a boardon, de ha nincs módod rá, hogy életet nyerj vissza, kb van 3-4 köröd, hogy végezz vele különben véged.
De ha már egy jetit kell beleütni vagy fireballt ellőni rá, mert nincs más kéznél, akkor már nem járt rosszul a kijátszásával.
Tyler Durden durva lesz de nem shadow-ba, hanem ha ez után egy auchenait kiteszel, amit nem tudnak megoldani azonnal, az 4 seb 2 manáért onnantól... na úgy eszement durva lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz Yodamest #34962 üzenetére
Pappal gyakorlatilag alig lehet lényt veszteni körönként 4 manáért, mert ezzel mindent ki fogsz healelni. Az armort meg nem kell magyarázni, stackeled ezzel + lapokkal a végtelenségig. Többit kifejtette DaveNo1 kolléga.
Amibe még esetleg el tudom képzelni, de csak esetleg, az még a handlock. Mert mondjuk a laphúzás így nem fog életet szívni, valamelyest tovább lehet bírni az arcba ütést. Csak mondjuk nem tudom megéri-e feláldozni ezért a 6. körünk. A Pap - Warri szerintem majdnem tuti.
-
DaveNo1
veterán
válasz Yodamest #34962 üzenetére
Miért jobb a hunter mint a warrior vagy a priest? Hunter --> 2-ből lesz 3 sebzés, warrior/priest 2-ből 4 armor/heal, az én matekomban a 4>3.
Ráadásul mechanizmus alapján is jobb az armor/heal up. Az armor up gyakorlatilg a control warrior lényege, ez tovább erősödik, a priestnél pedig új lehetőségek nyílnak meg, például minionokra jobban épülő deckek, mivel a 4 heallel gyakorlatilag max hp-ra vissza tudsz tolni bármilyen midrange miniont. Mondjuk erről Mike jobban tud nyilatkozni, ő a pap játékos.
Hunterbe viszont nagyon rossz ez a lap, mivel:
Facehunter arról szól, hogy minden körben minél hatékonyabban minél több az arcba: ha ezt lerakod 6. körben mi történik? Buksz akár 7-8 sebzést, ami utána 7-8 kör alatt tudsz visszahozni, mert csak +1 sebzést kap a hero powered. Ennyi idő alatt már rég elvesztetted a meccset. Ez a lap 0 facehunterben.
Midrange hunterbe? Soha. Túl gyenge a mostani midrange deckbe a 6/3 és csak az arcba lövést erősíti, gyakorlatilag akkora tempó hátrányba fog rakni, hogy onnan nem fogsz visszajönni többé. Midrange hunterben 6. körbe Savannah 7. körben Dr. Boom 8. körben meg Ragnaros az ajánlott, persze ha ezek a lapok fel is jönnek. Ha nem, akkor is jobb opció egy jó 4-5 drop/beastek + hero power használata, mint ez a lap. Az a +1 sebzés arcba nem fogja visszanyerni egyszerűen a tempóhátrányt amit elszenvedhetsz a gyenge statjai miatt.
Tyler Durden: Csak az alap hero powert cseréli ki, shadowform 2 sebzéséből nem lesz 4 sebzés!
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
addikt
-
Zedz
addikt
válasz DaveNo1 #34959 üzenetére
Főleg ha jó kezdő keze van a druidnak, és kirakja már mondjuk a 4. körben. Így működhet a dolog. De mondjuk egy Velennel a 2 manás 8 heal? Vagy a sok shieldet adó warri lappal ez? Halhatatlanság.
(#34960) Yodamest: Szerintem pont a hunteré nem lett OP. A 4 heal, 4 shield durvább lett. Meg lehet jó a mage ping is még.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Hunter bazz.... még rákabb lesz mint valaha. Ezt kitudja tenni onnantól meg vannak számlálva a köreid rendesen.
Amúgy az teljesen jól látszik ebből is, hogy az aggrot próbálják visszaszorítani. A kis lények által okozott sebzés elnyelése illetve a kis lények megölése sokkal könnyebb lesz így. Csak juss el a 6. körig, hogy ezt kijátszhasd.
-
DaveNo1
veterán
Control Pap, Warrior, Control/midrange paladin, Valamilyen új control mage, és tauntdruidban tudom leginkább elképzelni. Magenél például az új rare lappal 3-at is sebezhez egy pingelés, ami már egy frostboltnak felel meg. Druid nem tudom milyen új lapokat kap, de mivel hamarább ki tudja tenni nagy előny lehet számára ez a lap + a több armor hatékonyabbá teszi az agro/face deckek ellen.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #34934 üzenetére
Ha nem lenne most discount, akkor tuti nem vennék. De így ha később venni szeretnék, akkor verhetem a fejem a falba, hogy ezt nem olcsóbban tettem.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
spell masterhez tökéletes brawl [link]
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz zolka95 #34947 üzenetére
Nekem akkor szerencsém van, mert sok hunter, warlock questet kapok, ami meg nem az - és kevés goldot ad -, azt cserélem. Pala, rouge, druid nálam instant csere, mert azokhoz nincsenek lapjaim, basic deckkel meg nem fogok kínlódni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
zolka95
őstag
napi questnek nektek is mindig shaman, druid vagy rogue questet ad?
nagyon ritka a mage, warlock vagy a priestunom már
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
-
opzozi
tag
Onnantól kezdve, hogy kirakod a hős képesség buff megmarad akkor is, ha leszedik.
Ki tudja milyen lapok jönnek még? Simán lehet jó. Ezt majd az idő eldönti.Véleményem szerint, most még csak azt lehet eldönteni az adott lapokról, hogy lehet-e belőle jó vagy sem. Nyilván már most vannak hulladékok, amikből tuti nem lesz jó sosem. (pl. 6 manáért 3 webspinner )
Most még egyik lapra se mondanám azt, hogy OP, ez sokban függ a többi kb 110 lapból még ami kijön.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco X3 Pro
-
gbela
senior tag
Csak én érzem h ez szörnyen gyenge lap?
Az én matekom.
6 mana 6/3. Mondjuk maga a lap statjai érnek 4 manát. Bár 4 mana 6/3-at sem nagyon játszanánk ki, de mindent próbálok most úgy számolni h a lapnak legyen jó. Tehát a szöveg rajta kb 2 manát kóstál.
Akkor most mit kapunk 2 manáért.
Tegyük fel szuperoptimistán, hogy kirakás után még 2szer is használhatunk hero powert. Ez azért optimista, mert ha mondjuk 6. körben rakjuk ki akkor tuti le lesz szedve, szóval egyszersem. Ha 8.-ban vagy utána akkor 1szer biztosan, és valsz ennyi is marad benne, de én jót akarok a lapnak, tehát 2-vel számolok.
Szóval két manáért kapunk összesen (2 kör alatt):
Pala: +2 recruit (value)
Priest: +2+2 heal (value?)
Hunter: +2 dmg (nope)
Warri: +4 armor (value?)
Druid: +2+2 (?)
Mage: +1+1 dmg (nope)
WL: "+4hp" (nope)
Rogue: na itt nem is fogjuk kétszer használni, ahoz nagyon ki kell jönnie a lépésnek, de legyen: +2 weapon dmg)
Shaman: nem igazán mérhető, sztem 0 valueAZ 1 hero power használat sokkal reálisabb, és inkább lefedi majd az esetek nagyrészét, akkor fenti számok feleződnek, sztem nagyon nem jó. Hozzátéve h 2-3 manából szinte minden class leszedi.
De kiváncsi vagyok Ti hogy látjátok. -
Zedz
addikt
Trump egy kicsit meghízott.
-
saelin
veterán
válasz fogtunder #34936 üzenetére
Akkor random jön classic, gvg és tgt pack? Az tényleg nem lesz rossz, nekem classic-ból úgy ahogy van, de gvg-ből és természetesen az új packból semmi. Szóval 2 pack adhat sok új kártyát, míg egyből csak a ritkábban hiányoznak (druid, rouge, pala, sámán lapok).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #34934 üzenetére
az a baj, hogy az aréna nyeremény random lesz (persze akinek sok lap hiányzik még, annak jó), nem választható, úgy azért kissé lassabban jönnek a kártyák majd, minden esetre azt kell majd tolni, amíg az emberek nem tanulnak meg játszani az új szett lapjaival. lesz addigra kb. 4500 Gold, abból 450-et meg is kell tartani belépőre.
-
Prof
addikt
Lol nagyon durva dolgokat lehet muvelni ebben a brawlban.
Kiraktam Chromagust.
Ellen kirakta Ragnarost, ami megolte. Feltamasztottam aztan elloptam Ragnat es kiraktam Blackhandet.
Aztan loptam egy korben muster+quartermastert lol. Tele lett a board a csavonak eselye se volt hiaba peacekeeperezte a chromit amire pakoltam hp-t+inner firet is :d
-
F-ECT$
titán
válasz h3lios #34925 üzenetére
1 javaslatom lenne: ha mégse nyitnál, akkor se craftold le, mert lehet pár nap múlva megbánod
A preorderen erősen gondolkozok én is, ugyanis nem tudom, hogy a kb 8500 goldom elég lesz-e annyi nyitásra amennyi kelleni fog. A GvG után már nem reménykedek abban, hogy kevés legendary / epic lap lesz, de ott legalább jó részük használhatatlanul rossz, tehát nem kellett őket craftolni (így elég volt a goldos ~90 pack nyitásom rá). Ha itt is hasonló lesz a lapok eloszlása, de több jó lap is lesz, akkor nem árt majd ~150-et nyitni.
Dive ever, work never.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz h3lios #34927 üzenetére
Kb. már mindenki kifejtette handlockba miért nem jó az új giant: earlybe jobb a mountain (ki se tudod rakni 4-5. körben ezt az újat), late gameben meg a molten (+agro ellen is a molten a jó). 6 giant meg nem fér be a deckbe. Ráadásul már midgame nem az eszetlen tapolásról szól. 6-7 manáért egy 8/8 ami nem csinál semmit nem jó. Belcher stb. sokkal többet ér midgameben.
You are not prepared.
-
törölt tag
az érzés, amikor arany huntard, belcserre akarja ráhúzni a houndmaster-t és még így is nyer.
(#34927) h3lios:a midrange hunter-nek ott a játék egyik legerősebb 6 drop-ja, a Savannah Highmane. hülye lenne egy ilyet kitenni, ami nagy valószínűséggel kár okozás nélkül megpusztul a következő körben.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #34926 üzenetére
Handlockban addig halott kártya ameddig a Molten Giant ki nem került, mert tudod szabályozni a saját hp-dat. Az ellenfélre hagyni, hogy mennyire visz le meg elég nagy kockázat.
Hozzáteszem, ha már kint vannak a moltenek akkor már nem rossz, viszont akkor már nagyon amúgy sincs mit húzni, mert a meccs végén jársz.
Ugyanakkor a Frost titán sok helyre mehet többek között handlockba. kidobálni a Mountain-t azt elején, aztán a sok tap után ez is mehet ki olcsón.A huntert meg hála a jó istennek nem tápolták fel mégjobban. 6. körre a facehunter vagy nyer, vagy veszít nem ezen a lapon fog múlni a sorsa. A midrange-be, viszont még belefog férni, mert 3 dmg körönként arcba az elég sok. Nem tűnik soknak, de két kör alatt az már egy teljes normál heropowert jelent. Ami rohadt nagy tempó előny a végén, amikor már sok helyen a taunt miatt nem tudsz arcra menni. (taunt is cheat) Ezzel viszont mehet a skillcommand + hero power arcra az már hirtelen 8 dmg.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #34919 üzenetére
CW deckembe tuti bekerül, illetve a Priestbe is esélyes. Mage-ben mondjuk dragonnal beteg dolgokra lesz képes.
Eddig tetszik ez az új szinegria, attól viszont félek hogy 1 teljesen új decket kell erre építeni, és csak 1-2 ilyen lap lesz jó kiegészítésnek a meglévő paklikba.Remélem a preorderes 50 packból ebből nyitok majd legalább 1] -et.
Ez és ez a legendary meghatározó lehet az új metában.
Legyen már jövő hét- augusztus eleje.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz voyager4.4 #34922 üzenetére
Aha meg egy olyan totemet ami 30at sebez az ellenfél arcába (kappa)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
voyager4.4
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz voyager4.4 #34917 üzenetére
a sámánnal kb. a legjobb, amit tehettek, kivették a randomot belőle, akármikor kaphatsz tauntot, spell powert, healinget, amikor kell. ez azért elég durva.
-
P00By
nagyúr
-
HuMarc
veterán
Jééé, csak most láttam, hogy már jönnek az új lapok. Várós, bár nekem még a GvG-ből is nagyon kevés lapom van meg.
-
DaveNo1
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=UBZEiXP68Lg
Trump math
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz Yodamest #34907 üzenetére
Hogyne lehetne mit tenni ellene. Handlocknak jó matchup a patron, persze kérdés az RNG és hogy milyen szinten játszanak. Múltkor Zalae úgy lett Top 1 Lenged az NA szerveren, hogy egy 2 moltenes tanuntos handlockot ütött le magas HP-ról. Persze kell hozzá a mák is. De legend alatt 15-5 környékén még nem lesznek profik, ők simán belehibáznak a játékba. És ez az a deck, ahol egy korán elkövetett hiba - elveszett berserker a játék végét is jelentheti.
A kombó paklik jellegzetesssége pedig mindig is az OTK damage volt, ami ellen nem lehet mit tenni. Maly Lock ugyan ez. Ha korán be tudta vinni a megfelelő damage-t és megmaradtak a burst lapjai. Akkor lehetsz te 25 -ben is úgy, hogy neki nincs kint semmi, vidáman rád fogja dobni a 2 dark bombot és a soulfire-t.
-
Yodamest
veterán
válasz #75376384 #34906 üzenetére
A grim patron féle?
Na szerintem ilyenkor broken egy pakli, a patron warri tökéletes példa erre:
Tudod mivel jön ellened, tudod mit fog csinálni DE nem tudod kivédeni sehogy. Na ilyenkor van baj.
Ennek azért nem szabadna így működnie, ha tudod mit fog játszani az ellen, kellene, hogy tudj tenni ellene és megakadályozni. Ez, hogy kivédhetetlen, mert jön egy kör és bumm véged ez nagyon rossz. -
törölt tag
ranked megint nem áll másból mint warrior és warlock fesztből... elképesztő mennyire unalmas. gondolom már nem is fog semmi se változni kieg megérkeztéig és után se..
6 meccsből eddig 4 warrior...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Egyik 3-ért 3/3, hero power használata esetén 1/1-es paladin tokent idéz
Másik 2-ért 2/3, kétszer használhatod a hero powered.Mindkét lap erősnek tűnik, mondjuk a pala lap tovább erősíti az agro/face palát.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
ez egy t3 volt [link]
Miracoli is back
de ha nem jön Auctioneer akkor concede.
már nem csak nagy lényes deckek jönnek, előbb murlock warlock is volt...ott azért kellett kicsit dolgozni, de meglett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla