- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Akciókamerák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz EmptyParadox #35897 üzenetére
Nekem tetszik
(#35898) DaveNo1 BW is ebbe a kategóriába tartozik a hotsnál?
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha már van egy lopós hős, akkor miért nem azt erősítik ilyennel, miért Valikát kell
megelrontani...no fate but what we make
-
DaveNo1
veterán
Gondolom valahogy így gondolták, amcsi gyerek megmutatja otthon szülőknek, hogy itt milyen "cuki lapok" vannak, aztán adják a zsetont a játékra.
You are not prepared.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz ígyvanferi #35880 üzenetére
Ezzel nagyon egyetértek. Nem tudom hogy gondolták ezt a Burgle artwork-öt. Leültették az egyik designer gyerekét, hogy rajzoljon valamit, aztán bedigitalizálták, meg kiszínezték, vagy mi...?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #35895 üzenetére
Nekem 90-100 közötti nyitásom lesz goldból, ezért áll egyelőre a "nem veszek" nyerésre, de ez még változhat ha bejön pár erős epic és főleg legend lap. A pap epic pl tetszik, de nem tudom, hogy akarok-e pappal játszani, főleg, hogy még a Lightbomb sincs meg tőle, no meg így is van jó pár control deckem teljes lapkészlettel (CW, Ramp druid, Control pala és shaman, Handlock).
A nagy kérdés még az, hogy a jelenleg metán kívüli lapok közül mennyi lesz használható az új lapokkal, mert az még boríthatja a spórolós tervemet.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #35890 üzenetére
Én 100at nyitni akarok, úgyhogy megrendeltem. Sok múlik azon, milyenek lesznek a class epic lapok. Eddig 4-at ismerünk, abból a Huntard és Pap epic lapban van fantázia, a rogue trash, de a roguet úgy látom utálják a Blizznél (ha GvG-ben nem kapta volna meg az olajat, akkor egyedül a Malygos rugó lenne használható valamire), a Mage sárkány meg olyan "van benne fantázia, de szerintem senki se fogja használni" kategória.
Warlocknál eddig Bane of Doomot leszámítva az összes epic trash volt (ezt is utólag buffolták), talán most már végre kap valami jót, Paladin 2 jó epicet kapott GvG-ben, úgyhogy ez kérdőjeles, Druidnál ugye azt mondták nem fogunk csalódni a druid lapokban, és eddig ez igaz, talán a 2 druid epic lap is jó lesz (GvG-ben két használhatatlant kapott), Shaman epic lapok egytől egyig használhatatlanok, ha fel akarják hozni a shamant a legszarabb hős szintről akkor kapnia kell két jó epic lapot. Warrior két epic leszedést kapott utoljára, amik alapvetően hiába jók, senki nem használja őket mert nem kell már több a controlba, talán most kap használható epic miniont.
You are not prepared.
-
alpihun
senior tag
válasz ígyvanferi #35891 üzenetére
Ellenpélda: még mindig azzal játszik amivel 4,5 órája
működésről meg annyit, hogy reggel óta rank 1-2 szóval kb 50%.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #35888 üzenetére
én komolyan nem tudom, hogy most akkor előrendeljek-e, mert 50-nél többet nem fogok tudni nyitni, és ha nagyon peches leszek vele, akkor lehet vennék néhány packot. ha választható aréna nyeremény lenne, meg se fordulna a fejemben, de így a Blizz RNG megszívathat.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DopeBob
addikt
Nekem eddig pont az a kedvencem Jöhetne még pár ilyen stílusban
MZ/X
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #35885 üzenetére
Ha kiadják 14-e után, akkor még van majdnem fél hónap, de ha nem, akkor tényleg szemétség a rankért menőkkel az, ha a szezon végén így megkavarják a dolgokat.
Viszont most nálam egyelőre a nem rendelek elő áll nyerésre, az eddig bemutatott kártyák alapján elég lesz nekem a ~90 nyitás. Persze ez még gyorsan változhat
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #35885 üzenetére
láttam előbb pont, akkor nem a héten jön, de redditen valami 18-at is sejtenek. De akkor is ökörség szezon végén kiadni egy 130 lapos expac-et, ezzel beszopatják az egész laddert, főleg akik blizz pontokért mennek. teljesen "volatile" lesz a meta, főleg a sok random miatt is. Ja igen, BB azt mondta anno, TGT-ben kevesebb lesz az RNG, mint GVG-ben 4Head...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #35879 üzenetére
Ja ebben a lapban tényleg van lehetőség, pl. ellenfél druidnál van lent egy belcher + ancient of war, madness a belcherrel, eltolod a swapot, war 10/5, belcher 5/3 lesz, és ott is a trade. De ez egy csak a rengeteg variáció közül amire lehet használni.
Zoley: Frodan vs Ben Borde lesz 14-én új lapok bemutatásával, szóval vagy akkor fedik fel a maradék lapokat, és utána héten jöhet a kiegészítő, vagy tényleg képesek 24-ig húzni
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Shamy
tag
válasz alpihun #35868 üzenetére
Az rng fakto az, ami a tudással szemben a casual játékosokat felemeli.
Ha csak a laphúzás szerepelne rng faktorként, akkor fele ennyi meta pakli lenne, és ha most egy paklival tudsz 55%-os win rate-et, akkor randoom nélkül hoznál 65-70-et. Szten ki játszana ezzel a játékkal, ha csak az esetek 30-35%-ban nyer.
Sikerélmény a casualoknak. A profik sírnak miatta, de azért él a játék, mert így van.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
whitezo88
nagyúr
ha valaki azt mondja előre, hogy ez a deck működik rank5 alatt, nem hiszem el stream
-
alpihun
senior tag
blizztől öniróniának elmegy (az az artwork)
brave hunterről meg annyit, hogy "Heroes of Warcraft"..várom a garfield beastet
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz NyxNyxNyx #35879 üzenetére
Én még mindig a Burgle képén vagyok kiakadva. Azt hogy gondolták? Annyira elüt az az összes eddigi kártyától. Eadric is elég f.sul néz ki. A többi azért blizz minőség ismét (mondjuk nem lenne rossz, ha egységes stílusban készülnének az artworkök, de ugye innen-onnan, korábbi megjelenésekből szedik ezeket össze). Van egy-két egész aranyos is. Pl. a Brave Hunter, ami egyértelmű Merida, a bátor (a név se véletlen).
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #35877 üzenetére
Ugyanez linkben (lustáknak )
Nagyon tetszik, biztos lesz deck amiben jó lesz.
az artwork is nagyon szép[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
alpihun
senior tag
válasz DaveNo1 #35877 üzenetére
Ez vagány deathlordok, ysera, buffolt cuccok, akármi, tipikus "na, pont eleget védekeztünk, most mi ütünk".
Eddig is pap volt az egyik legfunabb, de ha ez életképes lesz, akkor újraszórakoztató időtöltéssé válhat a hs[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Pap epic spell: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/card-discussion/54316-new-priest-card-confuse
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz tomazin #35875 üzenetére
Szerintem pont az első volt a legkönnyebb. Én csak 3-at találtam el, de ezt betudom a fáradtságnak. Utólag volt pár amire ha rászánok egy kis gondolkodási időt valószíűleg tudtam volna. De tanultam azokból amikről fogalmam sem volt. Pl. a második ami neked egyértelmű volt, én nem tudtam hogy a stea... (nem akarok spoilerezni).
A harmadiknál nekem a kép megtévesztő volt, biztos tudtam volna ha nem látom.Nekem úgy általában véve az egészre volt ez a reakcióm "ezt illett volna tudni, de nem"
-
tomazin
veterán
válasz #75376384 #35873 üzenetére
SZPOJLER!!!
4 sikerült.
Az első szerintem a legnehezebb.
Második szerintem teljesen egyértelmű.
3. kitalálható, de én nem jöttem rá.
4. szövegezést megnézve egyértelmű
5. ezt sosem fogom megérteni (mint ahogy a life of treenél sem)
6. ezt illett volna tudni, de nem
7. ezt is illik tudni, ez ment is
8. hát ööö miért is az triggerel először?
9. ez sem jött össze
10. ezt is illik tudni (ennyi patron wari mellett) -
NyxNyxNyx
addikt
-
törölt tag
amikor a paladin 10. kör után kijátsza Tirion-t és a kezemben ott az MC.. néha szerencsés
ez amúgy elég nagy poén.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #35871 üzenetére
Probléma az hogy ezen a sloton ott van emperor, sylvanas, piloted shredder esetleg Cairne, vagy tech lapnak a tbk. Tempó mageknek toshley, huntereknek savannah, papoknak cabal, warrioroknak shieldmaiden.
4-es slotra jöhetne valami jó rare/epic lap, kicsit már unalmas a shredder.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz #75376384 #35860 üzenetére
Control
paladinba találták ki gondolom. Mint egy nagyobb azure drake, azzal az előnnyel hogy +1 lapot kapsz a deckedbe fatigue esetére (control vs control gyakran jut odáig). Nyilván hátránya vele szemben hogy nincs +spell power, és tök random. Jó lap, de nem elképesztő.szerk.: Ja hogy nem paladin lap. Akkor akármelyik controlba jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz F-ECT$ #35866 üzenetére
Sehol sem célzott arra, hogy ingyen kijátszható lenne, csak hozott másik példát a kiszámíthatatlanságra.
Már 'anno' wowban hatalmas téma volt az rng, pedig ott nagyjából 'csak' critekről meg kis skálán mozgó sebzésekről volt szó. Nem tudom mit élvez ebben annyira a blizz.capicorn jelen
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
capicorn és Barricade innen valakik?
tretyak: a kapott lap nem lesz ingyen kijátszható.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
-
törölt tag
az ellenfelem mindig tirion-t kap. babyrage
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz DaveNo1 #35858 üzenetére
Na jó, én is csatlakozom.
Aréna.
Egyik meccsen hunter, pakolgat mindent, de tradelek. 2 lap van a kezében, amikor elkezdek a keze megürítésére gyúrni. Köv körben azokat is kijátssza (egyik valami taunt), utoljára húzott lapja meg jeeves.
Másik meccsen szintén fogy mage kezéből a lap, vagány boardom van, hungry dragon, hízlalt drakonid stb, neki már 3 kör óta semmije se él meg s akkor topdeckel egy yolowinget s azzal az egy lappal megnyeri.Szerk: hálisten azért még megy annyira, hogy a nyert gold+kövinapiküldi elég az aznapi arénára mindig, szóval napi 1 szinte free pack
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
A front teszi, hogy mindenki bőg?
-
gmx9
aktív tag
Elmúlt 5 meccsemen csak try-hardokkal találkoztam. Jöhetne már valami értelmes ellenfél.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
SLYM
veterán
válasz voyager4.4 #35853 üzenetére
bad dream card
nekem a rekord a gvg-ből az a summon 5 wisp or + 5+5 epic kártya, szerintem abból bontottam kb 8-at
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
Alábbi levél fogalmazódott meg bennem az imént:
"Kedves Blizzard
Nem szeretnék több jung priestess-t, 5 bőven elég.
Köszönöm"
no fate but what we make
-
SLYM
veterán
válasz Gyuri27 #35797 üzenetére
persze, csak van nála jobb. bááár, priestnél igazából leginkább felesleges, nem kell bele egyszerűen. warriornak meg a grommash, thaurissan, rag, sylvanas, geddon (mai metában a geddon nagyon, nagyon jó lap) mellé egyszerűen nem fér be. rag helyett mehetne, de szerintem az jobb lap a tempó miatt, gyorsabb, mint az ysera, hiszen kör végén lő egyet. de tovább megyek, volt olyan, mikor a geddon volt gyenge a metában, de akkor is előbb fért be egy harrison a helyére, mint az ysera
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz DaveNo1 #35845 üzenetére
Ragna hol jó hol nem.
Sylvi szintén ez.
Boom marad az potenciálisan 16 seb.giorgio: ki mit használ. Gondolom te az újabb handit tolod.
Nekem a fenti két lap helyére mehet. Ha meg nem lesz annyi rák az egyik shadow vagy siphon is kikerülhet tőlem, de majd meg látjuk. Még malganis is ugorhat akár.emperorka: az ellenkezőjére is találnánk példát. Ha lassul a meta (és nem esz meg a rák, bár ebben nem nagyon bízok) combónak, kontrollnak nehéz lesz 6 8/8-t leszedni bárkinek.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
-
emperorka
tag
-
F-ECT$
titán
Az Inspire lapokon nagyon sok fog múlni a jó lapok számát illetően. Jelenleg egy sima hero power főleg az első körökben óriási tempo loss, ugyanis pl a mage 1 dmg-je 2 manáért nem túl value egy mad scientist-hez képest. (Az előbbi kb 0.5, az utóbbi meg 4.5 manát ér.) A későbbi körökben meg ott vannak a value lények: shredder, belcher, emperor, boom, amik helyett nem tennél ki szívesen egy kisebbet a hero power miatt. T8-10 körül meg már a lethalt keresed, nem a value-t (kivéve néhány elhúzódó control meccsen).
Az első pár mana szint között akkora ugrás van, hogy egy T4-hez képest egy 2 manás lény + hero power sokkal kisebb value, amit az Inspire-nek kellene behoznia, sőt lehagynia, hogy megérje használni, viszont a jelenlegi lapokon nincs ekkora érték.
Így egyelőre úgy látom, hogy csak több lapos Inspire combo-k (1 manás hero power + inspire lap + hero power) múlják felül a jelenlegi lapok erejét, de ez ritkán fog összejönni.
Így szerintem azok a lapok fognak működni, amik önmagukban is jó value-t képviselnek, azaz beférnek a jelenlegi deckekbe valami helyett.
Max 1 full Inspire decket várok, de ahhoz még jó pár Inspire lap kell, hogy működjön, különben olyan rövid életű lesz, mint a dragon pala.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Yodamest
veterán
Nagyon megy itt a legendaryk elemezgetése most, kicsit beszállnék: nálam aki pozitív csalódás volt az nem más mint Ragnaros. Mostanában nagyon alul van értékelve, gondolom az aggro fölény miatt, de baromi jó lap. Komolyan, kedvenc legendem jelenleg ez a kártya.
Annyira nem szoktam figyelni, mikor, mi miatt nyerek meg egy-egy meccset, de az feltűnt már párszor, hogy Ragna tisztán lehozza. Még egy facelesst lenne jó lecraftolni és kész is lenne az epic kombó -
DaveNo1
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #35835 üzenetére
Általában véve a gvg óta nem volt bajom a druidokkal sosem. Lightbomb segített sokat. Jó curve(+wg) és korai shredder ellen persze túl sokat nem lehet csinálni.
Ez a mostani deck szerintem rosszabb druid ellen az auchenai/blademaster + circle combo hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #35834 üzenetére
Ysera druid ellen is tökéletes lap, ha előtte, vagy legalább a következő körben nem tud kombóval megölni, semmit se tud kezdeni a 4/12-vel mert nincs hard remove képessége rá. Mondjuk a te papod a taunt + velen kombó miatt hatásos lehet druid ellen, de általában druiddal könnyedén verem a papokat, mert nem tudnak mit kezdeni az erős midrange minionokkal.
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz h3lios #35779 üzenetére
Ez esetben tekints úgy rá, mint egy Priest class legend.
Ysera nélkül nem működne a deckem. Konkrétan kapnék ki folyamatosan a non-agro ellen. Agro-t fogja tök simán, facehunter ellen 80%+ winrate masszívan. Agropaladin vacsora. Zoo olyan 50% körül van, de az inkább midrange. Két counter-deck van ellene: freeze mage(minden priest-et szarrá ver) és midrange hunter (nem találkoztam eggyel sem ebben a szezonban). Hülyeség ez a "9. körre már halott vagy baromság", nem arra van a Ysera. Arra a 4 taunt van amiket fel is tudok buffolni.
Dr Boom-ot és Ragnaros-t nem tudok játszani, nem egyszer kaptam már ki a bgh okozta tempoveszteség miatt.Sylvanas után számomra a második legjobban bevált legendary a Ysera. Ragnaros-t anno lecraftoltam, de sírok a dust után annyira nem tudom használni sehol sem. Cw és handlock deck-em nincs, ezekben tudnám használni maximum.
Ezt "a nem csinál semmit" szöveget nagyon átvetted, csak nem jól alkalmazod. Ennyi erővel az Antonidas se csinál semmit mert ahhoz hogy kinyerj belőle 2 fireball-t 9 mana kell és csak a következő körben tudod elhasználni. "A 10. körben meg már rég halott vagy." De nem, az Antonidas is kötelező lap a maga deckjében.
Most komolyan mit szeretnél? Körönként húz lapokat és átlagban megél 2-3 kört. Annyira kockázatos lap hogy ha lekerült, a paladinnak megéri magában elhasználni rá egy equality-t, vagy betradelni 3db 4 attack-os miniont. Utóbbi esetben egy boardclear-rel ér fel, ami húzott neked egy dreamcardot ami jobb mint egy sima lap és 30+ lapossá teszi a deck-edet mint a thoughtsteal. Thoughtsteal-t elismerted mint jó lap control ellen, ezt miért nem?
Tudod mi nem csinál szinte semmit egy átlag deckben? Az általad említett Vol'jin. Sok sesetben csak egy value minion, agro ellen ráadásul teljesen kijátszhatatlan (úgy látszik akkora agro utálat van hogy 100%ban ez lett a mérce. oké alkalmazkodok). Olyan deck-ben kötelező ahol van smite, de egyébként nem véletlen hagyjuk ki többen.Értem én hogy a te deck-edben nem vált be a Ysera, de nem kell oldalalas hsz-eket írni hogy non-sense dolgokkal elmagyarázd miért szar a lap, mert akkor oldalas válaszokat fogok írni, hogy megcáfoljalak.(pedig el lehetne intézni annyival hogy a te paklijaidba nem illik, máséba meg pótolhatatlan)
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #35827 üzenetére
A neutral legendek közül ami eddig érdekes az a két 3 dropos ikertesó, azok közül is elsősorban az, ami 3-at sebez, a 4 manás körül még elég nagy a vita, tesztelni kell majd élőben, valaki szerint autopick lesz zoo/token deckekbe, valaki szerint nem jó, és ha lesz működő inspire deck, akkor a 6/3 ami erősíti a hero powert, bár ez is csak néhány hősnek lehet jó (druid, warrior, paladin elsősorban).
Class legendek közül eddig a druidban látok fantáziát (még a mostani kombó druidba is be lehet rakni, legrosszabb esetben, egy 2-3 manás 5/5, ami segít előkészíteni a kombót), a warlock a druidnak szerintem rosszabb verziója, a rogue egyelőre kuka, a paladin meg hiába tűnik jónak, nem hiszem, hogy kell még egy hard remove palába.
You are not prepared.
-
törölt tag
válasz fogtunder #35830 üzenetére
amilyen mennyiségű agancsos van mostanság ranked-en simán megpróbálhatnád ott is. én nem találkozok mással az utóbbi két napban, csak hunter és druida. néha aggro pala, elszórtan warlock.
egyébkén reynoodle ma druidával ment brawl-ban, 16+ winstreak (lehet több is volt, de nem láttam tovább).
itt a pakli, kicsit retek minőségű a kép, de hátha jobban adja ezzel: -
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #35823 üzenetére
Eddig a lapok ~45%-a jelent meg, ez összesen 8 epic és 11 legendary kártyát jelent.
Azt még nem lehet tudni, hogy lesznek-e durva combo deckek az inspire mechanikára, illetve egyéb még nem látott lapokra, de az eddigi meta alapján én ezeket látom olyan lapoknak, amik játékba kerülhetnek komolyabb szinten is:
-Lock & Load
-Frost Giant-Aviana
-Eydis
(-Skycap - ha lesz pirate deck)Szóval az arány egyelőre nem túl fényes, inkább BRM-es, mint Naxx-os.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
istenem, hogy ez az új brawl mennyire felkúrta az agyamat. mondom letolo ott a druid dominance-t, hátha gyorsabb, mint rankeden, de félelmetes, mik történtek. a full kretén módban játszó hunter MC techje Kel'thuzadot lop, majd mikor kinyírom, kidob egy Sylvanast, a gyerek meg nyomja a well played-et. persze eleve én voltam a hülye, hogy belementem a randomfesztbe, de nem hiszem, hogy csak ezzel lehet érdekessé tenni a játékot.
-
F-ECT$
titán
Rank 15 play. Boardon lenn 10 sebzésem, ellenfél lock, 12 hp. Letesz egy Voidcallert, majd rájön, hogy nem lenne jó, ha a Flame Imp-et idézné le, mert az nem value, így inkább kijátssza azt is, majd End Turn...
Dive ever, work never.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz alpihun #35825 üzenetére
Az új lapokat mindig lekorlátolják a régi erős lapok, és amúgy se rakhatnak be 100 op lapot, mert akkor tényleg pay to win lenne a játék. Ha a 130 közel fele használható lesz metában, azzal már ki lehet egyezni. (Naxx-ban volt 50%-os a jó/használható lapok aránya, GvG-ben valami 30% körül volt, BRM meg 20%... )
You are not prepared.
-
alpihun
senior tag
válasz fogtunder #35802 üzenetére
blizz nézessen ilyeneket a lvl20 goldenfarmolókkal eltiltás helyett
(#35823) DaveNo1
ezzel csak az az egy baj van, hogyha már új content, akkor legyen értelme vagy valami, hanem naponta kihozhatnak 100 fos legendaryt is. Csak lesz pár jó lap s 100+ fos, hogy azt a pár jót nehezen nyisd ki.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #35820 üzenetére
Itt gyűjtik amúgy a már megmutatott kártyákat és hogy mennyi hiányzik
Elvileg minden class 9 lapot fog kapni (ami több mint GvG-ben és talán jobban megvariálhatja a metát).
Ami pozitív, hogy eddig nincs túl sok jó neutral legendary és epic (epic konkrétan egy se), így talán nem kell olyan rengeteg nyitás az új jó paklikhoz
You are not prepared.
-
férfiállat
tag
hát ez a Nefarian egy mocskos paraszt! eddig 3-0 oda látom a mai nap ez fogja megenni az idegrendszerem.
http://www.hearthpwn.com/decks/239665-cheap-brm-nefarian
ezzel a paklival mentem neki -
whitezo88
nagyúr
nyomják a showmatcheket GC-n de nincs stream pedig úgy volt hogy lesz... ennyit találtam eddig csak [link]
-
tomazin
veterán
válasz tepenzed #35815 üzenetére
Ha jól tudom a hearthpwn-on (de lehet másik oldal is tudja, vagy másik tudja), beregelsz, felveszed az össze kártyád, ami megvan és tudsz dustköltség alapján szűrni.
de szerintem ez amiatt rossz, mert sok esetben a techlapok nyomják meg a költséget, amik helyettesíthetőek.
pl.: harrison vs ooze
persze, jobb harrison de ha nincs, akkor egy ooze is megteszi. -
Genji
őstag
válasz tepenzed #35815 üzenetére
Nem tudok ilyenről, de a deckek a meta függvényében változnak.
Szeintem számold ki mennyi dustod lenne egy deckre és annak függvényében nézz netdecket magadnak. Ha csoró lennék Patront csinálnék. Olcsó és jól működik (egyelőre). Lehet érdemes lenne várnod pár hetet hogy alakul a helyzet TGT után.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tepenzed
őstag
Srácok tök profik és hasznosak ezek az aréna deck összeállító oldalak, de ranked/casualhoz nincs valami hasonló?
Mert tök jó,hogy tudok böngészni a töménytelen mennyiségű deck összeállítások között, csak mikor elkezdem nézni kiderül,hogy ez meg az nincs meg és több ezer dust kéne még hozzá. Valami olyasmi oldalra gondoltam, ahol az összes lapomat fel tudom vinni a rendszerbe és az alapján javasolna a cuccos deckeket számomra, amihez megvannak a kártyáim vagy pedig nem járna nagy dust költséggel.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz fogtunder #35811 üzenetére
Nem volt előbb kint, épp ez a lényeg és ez kivételesen logikus. Rag lelövi Domot, ezzel egyidejűleg Geddon az eredeti hősödet megöli. Az már egy más kérdés, hogy ilyenkor miért jön be rag 8 élettel és hal meg azonnal. Akkor vagy legyen vége és ne jöjjön be rag, vagy ha bejön akkor ne haljon meg, mert ő nem kapott halálos sebet.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Ugyanakkor hosszú idő óta most először sikerült egy epic wint tolni 1 mage ellen. Ilyen Grinder szerűség volt, és a végén 1 mythbusting résznek köszönhetően nyertem.
Nekem kint volt rag ő pedig kijátszott 1 Domo-t.
Én kiraktam mellé Geddont és passzoltam, a HP -ja -1 -re ment, aztán átvette a helyét rag, mert az enyém természetesen Domo-ra célzott. Aztán a Hero Ragnaros instant meghalt, a srác fel is vett, mert nem értette.B-tag: H3lios#2825
-
tomazin
veterán
válasz fogtunder #35802 üzenetére
komment:
No wonder all the cards suck. These are our testers.btw érdemes megnézni, hogyan kell összeszámolni az 1atcos minionok támadását (kb 5mpet kell csak megnézni), majd miután jól megszámoltad, hogy 4 jól beleverni a belcherbe. (közben meg nézegeti, hogy milyen jó lenne még használni a truesilvert, az nem zavarja, hogy kint van 1 neki)
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Sikerült kikapni a control warival, egy rák huntertől. Komolyan mondom legszívesebben sugárban hánynék a monitorra, mert ez már nevetséges. Az RNG is ellenem volt és ilyen random szarokat is játszott. Így nincs értelme ennek a játéknak...
2 facehunter ->2 lose
Legszívesebben szájba rúgnám azt is aki kitalálta ezt a fost, meg azt is aki használja...[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
fogtunder
nagyúr
random Gamescon meccs, új lapokkal, premade paklival, csak erős idegzetűeknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla