- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamastoth
csendes tag
Ha valakinek gondja lenne a Heroic Construct Quarterrel (4. szárny) itt vannak deckek, amik kizárólag basic lapokat használnak és megcsinálta velük. 36:36-tól kell kezdeni nézni.
-
tamastoth
csendes tag
válasz Cathfaern #18504 üzenetére
Ne félj annyira a Heroic Naxxtól sem, basic kártyákkal is meg lehet csinálni. Igaz semmi reward nincs egyelőre, csak a végén, ha kész van mind, kapunk egy hátlapot. Nagyon sajnálom ezt a buta döntést a Blizztől, hogy nem az arany keretes lapok jönnek a Heroicból. Az indok az volt, hogy sokan, akik tesztelték nyafogtak, hogy túl nehéz, ezért inkább craftolni lehet őket.... Én nem tudom kik nem voltak képesek megcsinálni a Heroicot, de hogy annyi dustot összeszedni 1000x több idő és fáradság, abban biztos vagyok.
-
tamastoth
csendes tag
Hát nem volt vészes ez a szárny sem. Sokaknak tetszett a 6 leeroyos videó, ezért itt egy hasonló vicc
[link] -
tamastoth
csendes tag
válasz ígyvanferi #18410 üzenetére
Nem kéne, hogy elférjen, elvileg semmi hatástól. A 4. rész 4. pontjában is van egy viszonylag könnyebben emészthető eset.
-
tamastoth
csendes tag
válasz whitezo88 #18338 üzenetére
Nekem tegnap Rankeden sikerült az, hogy 21 HP-ja volt a Warriornak, lent volt nála egy Armorsmith, egy Kor'Kron Elite és még valami. Nekem volt egy Deadly Poisonnal buffolt Assassin's Blade-em, a kezemben pedig Leeroy, Shadowstep, Blade Flurry meg még 2 lap. Kiszámoltam, hogy simán nyerek, ha ütök a fegyverrel, Leeroy + Shadowstep, és Blade Flurryvel széttöröm a fegyvert, mert ez 22 seb. Aztán nagy örömömben elrontottam a sorrendet és ütöttem, Leeroy, Shadowstep, majd mondom amíg visszajön a kezembe eltolom a Blade Flurryt... és akkor jöttem rá, hogy ostoba vagyok, mert az Armorsmithet elfelejtettem Így köv körben el is vert, 10 HP-ja lett az 5 Armor miatt, amit adtam neki. Inkább nem is játszottam többet utána.
-
tamastoth
csendes tag
válasz Redcaster #18327 üzenetére
Itt találsz mindegyik Heroic Naxx bossra stratégiát. Meg minden másra is választ, ha keresel az oldalon
http://mana-addict.com/category/strategiak/naxxramas-strategiak/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Mazda topik
- Gyúrósok ide!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla