- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #2 üzenetére
Szerintem, aki ellátogat a rendezvényedre -legyen az gyerek vagy felnőtt- mindenki fog találni érdekességet, ami mellett nem fog csak úgy elsétálni! Ahogyan Én sem tudtam legutóbb! Volt ott egy idősebb kiállító, aki gyönyörűen helyre állított és máig működő készülékeket hozott, hogy azok láttán nagyon sokat beszélgettünk! Több fotóm is van Róla a munkái között! Sokan mások is megnézték a gyönyörűségeit!
Amin még nagyon meglepődtem: a Robokaland-os standon több féle ügyességi játék is volt! Sok-sok gyerkőc egymásnak adta a lehetőséget a kipróbálásukra, de érdeklődött ott egy idős bácsi is, mert érdekesnek találta és ki is próbálta ezt a masinát! Sokat kérdezett a működéséről...
Szóval, aki egyszer ott volt, az biztosan várja majd a következő alkalmat is!
Egy észrevétel: lassan újra kell gondolnod a plakátot, mert az azon szereplő Nixie-cső nem tudja majd a 10 vagy afeletti értéket mutatni! Biztosan szükség lesz majd rá!
...vagyis Én remélem, hogy így lesz!
-
-
Undoroid
őstag
Ezen a rendezvényen ott kell lenni! Nem "csak" azért, mert legutóbb is nyertem egy hasznos ajándékot az új hobbimhoz a tombolán, hanem a rengeteg látnivaló miatt is! Jókat lehetett beszélgetni a kiállítókkal, akik az ezerszer feltett kérdésekre újra és újra lelkesen válaszoltak! Hatalmas adag munkával készültek legutóbb is a szervezők! Ezt szerintem most is érdemes lesz megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kedves Fórumtársak!Szeretettel hívlak benneteket a VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóra, amely Békéscsabán,...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest