- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
-
Yodamest
veterán
Ahojj!
1 hete játszom a gémmel és olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet annyi lóvét összeszedni? Olvastam, hogy van aki heti 10 paklit nyit vagy még többet. Vettem párat, hogy legyen valami kis elindulási alapom, de naponta csak 1 új questet kapok ami ad 40-50g-t + 3 győzelemből van 10g, hát ez elég lassúnak tűnik nekem.
Van esetleg valami amiről nem tudok?Feltornáztam magam rank 15-re, ilyen alap lapokkal, de az a baj, hogy itt már nyerni sem tudok, mert mindenki tele van ragnarossal, meg az összes kaszthoz illő kombó lapjuk megvan. A casual játékmódban is ugyanezek az emberkék játszanak, sőt sokszor még erősebbek mint rank 15-16-17-en.
Ha kapnék valami tippet, főleg a gold gyűjtésben azt megköszönném!
Tovébbi szép napot! -
-
válasz
Tyler Durden #14241 üzenetére
A druid deckedet tedd már be ide lécci, kíváncsi vagyok rá. Bár lehet, hogy már betetted, akkor bocs.
Ja és melyik handlock variánssal játszol? Én egyre több fajtával találkozom. Nekem összenen 2 legend van benne, Bloodmage és TBK, de elgondolkoztam most még a Leeroyon is, de nem tudom mi helyett tehetném be, mert kb minden lap nagyon fontos. Nincs power overwhelmingem sem a pakliban.
-
Nekem ma shammy ellen volt pechem handlockkal. Lent 2 molten + közötte argus. Kirakja Ragnát, aki meg lelőtt
Amúgy tényleg ez működik a legjobban jelenleg. Malygoddal felhagytam, mert esélytelen megfognom vele a hordákat. Handlock mellett még saját gyártású spellpoweres druiddal megyek, meglepően jó tud lenni.. -
F-ECT$
titán
válasz
penge111 #14238 üzenetére
Ha tetszik a játék, akkor szerintem az anyagi helyzetedtől függően bele lehet tolni egy kis pénzt. Ha nem akarsz rá pénzt szánni, akkor arénázni kell keményen 2-3 hónapig, és abból is összejöhetnek a lapok.
Azt azért vedd számításba, hogy 40 pakli vétele még szinte semmire sem elég, olyan 100 pakli körül lesz meg a common, rare kártyák nagy része, jó néhány epic és pár legend, 200 pakli körül lesz meg az epicek nagyja meg 15-20 körüli legend.
-
válasz
whitezo88 #14235 üzenetére
Igen, handlock nagyon jó, és egyre többel is találkozom. Akkor nagy esély van a nyerésre, ha a 4. körig kerül mountain giant a kézbe. Persze ilyenkor még lehet BGH az ellennél. És pont ez a legnagyobb gond amúgy, már egyre több handlock-nál is találkozom BGH-val. Rouge-t általában könnyű verni, a többi, most divatos deck ellen sokat számít a szerencse. Legveszélyesebb szerintem a shaman, a többi kb.kiegyenlített. aggro és zoo ellen akkor van esély nyerni, ha korán tudunk tauntolni, de az ugye legalább 2 kártya handlock -nál.
-
penge111
addikt
Mondjuk számomra az okoz dilemmát, hogy vegyek e paklit valós pénzért vagy sem. Idáig ellenálltam a kísértésnek, de így rohadt lassan fognak összejönni azok a kártyák amiket szeretnék.
-
penge111
addikt
Nekem is volt 1500 goldom, de én is 2 hónapja kezdtem a játékot, elvertem mind arénára, meg paklikra. Nagyon nem izgulok a kieg miatt az első két szárny az nem hiszem, hogy gondot fog okozni, a többi meg majd összejön. Nekem most az a fontos, hogy egyre több és változatos lapom legyen. Ugye a szárnyak hetente fognak megnyílni, meg nyáron jön a kieg, hát a blizzárdból kiindulva az időpontokat ritkán tartják, szerintem nyár végén ha kijön a kieg és a szárnyak között se venném biztosra az egy hetes megjelenéseket.
-
whitezo88
nagyúr
én reggel játszottam pár meccset a palával. vicc, hogy előtte 3ból 2 zoo volt, mióta váltotta erre (rank7) 8-9ből 1 db zoo jött (amit persze lazán vertem). mellette minden, shaman, handlock (2ből 2 lose, mert egyszer sem jött EQ...), mirror matchek... közröhej.
goldot én is gyűjtöm, bár csak 1300 van, de úgyis fokozatosan jönnek majd és első free lesz. handlock ilyen jó? mondjuk énis jónak éreztem csak a héten alig van időm/kedvem játszani a sok rush miatt. amik persze akkor jöttek, palám ellen nem
-
nofi
addikt
válasz
penge111 #14233 üzenetére
Én múlt héten kezdtem félretenni, de minden alkalommal baromi nagy a kísértés, tekintve, hogy még 10-15 paklit vettem csak és bőven lenne mit kinyerni. A fix leg, ami segíti a spórolást.
Emlékszem, egy hónapja mikor haver hívott játszani. Nagyon nehezen vettem rá magam, béta idején nem kaptam rá. Aztán toltam vele egy-két meccset és 2. paklibontásra kiesett Ragna. Na azt az anyázást amit kaptam Skypeon
-
-
Devas
őstag
Micsoda meccset nyomtam Druiddal.
1. kör: Innervate + Raging Worgen
2. kör: Wrath a Worgen-re majd 2x face.
3. kör: Mark of the Wild Worgenre, 2x face... 10 élete maradt és kilépett. -
-
xavix13
őstag
UTH nerf óta nem játszottam hunterral, mostani metában mennyire életképes? Zoo ellen egész jó lehet, secretekkel, uth is megszaladhat, heropower duplán jó warlock ellen, és van elég burst is.
Ilyen lifecoach féle midrange hunterra gondoltam, mennyire halott ötlet? -
whitezo88
nagyúr
akit érdekel egy jó anti zoo deck, ami még agró is: [link]
-
tomazin
veterán
-
Fr0z3n
őstag
Vicces ez a Bloodlust
[link]
-
válasz
Ereshkigal #14214 üzenetére
hibátlan szoftver (jelző; fogalom):
1. Ógörög kifejezés: olyan dolgokat jelöltek vele, melyről tudni lehetett, hogy a jelző alanya
a) nem létezhet, vagy
b) természetfeletti képességekkel bír (pl. félisten), vagy
c) mindenható2. Kocka (geek) jelző: elsősorban a geek mitológiában használatos, gyakran az (elérhetetlen) álmok, célok jelölésére.
3. Bizonyos kultúrákban ez jelenti a működő szoftvert (lásd "egységsugarú júzer" definíciója).
Eredet [magyar: hibátlan/hibbant (hülye, kocka) < azerbajdzsáni: soft (birka) < magyar: ver (erőszakoskodik < vér (ősturul nyelven))]
-
k.kristof
őstag
válasz
Ereshkigal #14214 üzenetére
Nincs neki, mivel nincs hibátlan szoftver
-
fogtunder
nagyúr
iPaden nincs ennyi frissítés
-
kovsol
titán
válasz
Ereshkigal #14210 üzenetére
maga a battle.net klienshez jött ki mostanában több javítás is, nem mindig a HS-t javították.
-
válasz
Ereshkigal #14210 üzenetére
Hát ööö... Jó munka <> hibátlan szoftver, még ha furcsán hangzik is, ugyanis lehetetlen hibátlan programokat írni.
-
válasz
szildavid90 #14207 üzenetére
Nekem a frissítések nagy része max 1 percig szoktak tartani, ritka a hosszabb (pár perces). De amúgy nincs is sok frissítés, havonta talán 2 szokott jönni. Akkor updatelget valamit, ha váltogatod a szervereket, de az kb. 10-15 mp nálam.
-
F-ECT$
titán
válasz
szildavid90 #14207 üzenetére
Gondolom bug fixek. Tényleg felháborító, hogy javítgatják folyamatosan a játékot
-
szildavid90
aktív tag
Mért frissít mostanában ilyen sokat a játék? Mondom belépek már játszani aztán vagy 20 percig frissítgetett, nem is csoda, ha utána el is ment a kedvem a játéktól.
-
whitezo88
nagyúr
igen elég gyakori 1 db coldlight a gyors lapszerzéshez, hiszen a miracleben úgyis olcsó lapok vannak és kell a kombó. én shadowsteppel is szivattam egyszer ellenfél papot, túl sok volt a kezében így tettem róla, hogy 5 lapot burnoljön húzással együtt
ráadásul lopott egy auctioneert amit 2x sapoltam vissza és 2x tette ki újra, mikor tele volt a keze...
-
Ereshkigal
őstag
Köszi.
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish #14203 üzenetére
Egész jól jöttek a lapok, de így is az 1. 2 meccsemet elvesztettem, mert lategame minion nagyon kevés van
De azóta nyertem kettőt, most meg egy ilyen paladin ellen megyek, szegény nem tudja, hogy mi fog rá várni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest