- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Skacok, ha a monster hunt valamennyi boss-át lenyomjunk kapunk valami végleges jutalmat, vagy csak örüljünk, hogy ingyért kaptuk ezt a szép kis single mókát? A koboldosnál mi a helyzet, kb 6 bossig jutok ott általában?
-
penge111
addikt
Belinkelnéd esetleg melyik lapkombinációval nyomod?
-
penge111
addikt
Azok a lapok, amik áprilisban kikerülnek, teljes áron törhetőek majd be, vagy csak a szokásos dust kapjuk majd érte?
-
penge111
addikt
Hát sokat nem változott a játékosok IQ-ja. Két év kihagyás után 3 nap alatt rank 5, és még egy darab paklit se vettem
-
penge111
addikt
Köszönöm mindenki segítségét, akkor paklit veszek majd belőle, de már fizetős szárnyak nem is lesznek? Nézem a Lich King is full ingyenes volt, igaz alig is ad lapot cserébe.
-
penge111
addikt
Sziasztok! Kb 2 év totál kihagyás után visszanéztem játszani. Kérdésem pontosan 3000 goldom van érdemes megvenni ebből a Karazan kieget vagy paklikat vegyek? Mikor kerül ki kara? Gondolom a lapok betoresevel jobban jarok esetleg mintha sima pakklikat vennék? Ha mégis pakklit éri megvenni a 3k goldból, melyiket vegyem? Köszönöm a segítséget előre is!
-
penge111
addikt
Akik sok év kihagyás után tértek vissza és be akarják fejezni a játékot, mert úgy gondolják nem lehet így már jó rankedezni üzenem, ne adják fel. Én is ebben a cipőben járok nagyon sok lapom hiányzik, de most még egy picivel jobb lett a ranked helyezésem, mint a múlt hónapban, mert meglett a rank 9
Sokat nem igazán játszom, olcsó, max 2000 dust körüli paklikkal értem el a helyezést! Legtöbbet a bubis palával nyertem, totem sámli nekem annyira nem adja, se a zoolock.
Ez a bubis pala deck, de picit variáltam rajta. Stand againt darknest kivettem én feleslegesnek éreztem ritkán jön vele össze a megfelelő combó. Helyette Leeroy van
De lehet más jobb olcsóbb lapot is betenni helyette, nagyon jól működik a pakkli számomra, és messze nem vagyok pro, szerintem lazán lehet ezzel egy jó játékos legend.
-
penge111
addikt
válasz
OgreImre #52569 üzenetére
Szerintem ne add fel, én is 2 év után tértem vissza LOE-ra kifarmoltam az aranyat, nekem megvolt NAXX régről az ottani lapokat mind betörtem így tudtam 1-2 közepesen erős paklit csinálni. Két hónapja tolom előző hónapban megvolt a rank 12, most zárás előtt is rank 12 vagyok, remélem sikerül legalább a rank 10. ZOO-val, Totem shámannal, Bubis palával (ő a kedvencem) jól lehet haladni, mindhárom olcsó pakli, igaz kieget is igényel, de kb lassú tempóban 1 hónap és kifarmolod LOE kieg minden szárnyát.
-
penge111
addikt
Tegnap jött ki IOs-re, lehet androidra is megjelent. Egy próbát megér ez a kártyajáték!
Enyhén JRPG-s beütésű
-
penge111
addikt
válasz
tomazin #52494 üzenetére
Nekem egy 3 éves Samsung Ace 4-em van, szóval nem egy mai darab és nagyon szépen muzsikál rajta a HS! Pedig ez anno is egy filléres teló volt, igaz én ha telót veszek napokig böngészem melyik a legjobb ár/érték arányú cucc. Azért Ipaden-en játszani más
, de melóhelyen ha van egy kis üresjárat tökéletes az Ace 4 is!
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Tegnap nyitottam egy ilyet Y'Shaarj, Rage Unbound, ahogy olvasom nagyon gyenge legend, ez nyugodt szívvel törhető?
-
penge111
addikt
Szerintetek várható valaha, hogy új kasztok jönnek majd a játékba? Pont a mai TB kapcsán gondoltam erre, Pl. egy Death Knight, Demon Hunter?
-
penge111
addikt
válasz
GoTReX #51877 üzenetére
Hogyne, simán lemehetsz rank 10-ig szerintem, még rank 5 is lehet. Én is kb ennyit játszok mint te, 1.5 év után kezdtem most májusba újra, szóval rengeteg lapom hiányzik és Rank 12 lett most. Mondjuk nekem megvolt Naxx, és annak minden lapját betörtem, így tudtam pár olcsóbb paklit gyártani.
-
penge111
addikt
"Imp Gang Boss" ez annyira kell Zooba? Azért egy Harvest golem nem rossz helyette, akkor ezek szerint ne fektessek a kiegbe se lóvét, se goldot?
Mondjuk azt nem tudom, hogy mikor járok jobban ha 25 dodóért megveszem a kieget és betöröm, vagy 25 dodóért paklikat veszek, vagy hagyom a kieget a picsába és minden goldért csak paklit veszek!
-
penge111
addikt
No, 1.5 év után rank 12-őn zártam és sikerült goldért megvásárolni LoE összes szárnyát is. Kérdésem az lenne érdemes a BRM kieget megvenni, vagy mivel kikerül jövőre a standard módból, ezért hagyjam? Ezt már kp-ért venném, goldért meg pakklikat!
-
penge111
addikt
Verseny 50 papírért Ezen indult már valaki, ide dobom hátha valakit érdekel, van itt azért pár jó játékos
-
penge111
addikt
No, itt egy újabb HS rivális [link] Bár nem hiszem, hogy komolyan kell venni, grafika az rendbe van azért.
-
penge111
addikt
Na, ma meglett életem első legend lapja pakliból:King Mukla, használható ez bármire, vagy inkább törjem! Max valami aggro deckbe tudom elképzelni, de még oda se nagyon. Szerintetek?
"-King Mukla: Rush és mill deckek szeretett kártyája volt, néha még feltűnik, de megtartani csak akkor érdemes, ha van deckünk, amiben játszanánk." ezt és hasonló dolgokat olvastam én is a ti véleményetekre vagyok kiváncsi
-
penge111
addikt
válasz
EmptyParadox #51170 üzenetére
Na rank 13 meglett este, nem rossz ez 2 év kihagyás után
Ez a kocsmai verekedés nagyon jó, szarrá farmolom magam kb max 5-6 perc a 3 win, jobb esetben annyi se. Én ezt a két kombót használom:
1. mage: arcana missiles+ mana Wyrm ez nagyon gyors 2-3 körbe feladják, viszont verhető pakkli, de 80% win rate idáig!
2. mage ice block+ fire ball - ezt még senki nem verte meg, nem nagyon használnak secret leszedőt, faja, de lassú a fentihez képest, viszont veszíteni én még nem vesztettem veleJelenleg 42 win 3 óra alatt, asszem második szárnyra is meglesz a zsé
-
penge111
addikt
Újabb kérdés van ez a láda ami a rankunk után jár, és nyitható a hóvégén. Ez a rankunkkal együtt mozog, ha pl. Rank 5 ről visszaesek rank6-ra akkor a chest is a rank6-os lootot adja, vagy a rekordnak számító rank5 szerintit?
-
penge111
addikt
köszönöm mindenki segítségét, és a linket is
-
penge111
addikt
Sziasztok, ismét én, a hülye kérdéseimmel! Ha jól vettem itt ki pár hozzászólásból, akkor rank 5 az egy fix állomás, úgy mint a rank 20, tehát rank 5-ről nem lehet visszaesni? Legendről vissza lehet esni? Ha vége az adott hónapnak, akkor a legend is rank 25-ről indul? Köszönöm a válaszokat előre is!
Ma meglett az 1000 winem, 300 gold jól jött meg tudtam venni a 2. kieg első szárnyát! Van még ilyen rejtett "acsi", a régieket ismerem azok meg vannak, erről nem tudtam.
-
penge111
addikt
Itt a fórumtársak közt van olyan amúgy aki elérte már valaha a legend rankot? Legenden belül is vannak helyezések? Mi van egy legend rankos játékos ládájában a hó végén?
(#51057) erre valaki?
-
penge111
addikt
válasz
NyxNyxNyx #51059 üzenetére
Ne, csak viccelsz?! Amikor a dinók korában wowoztam, akor volt paladinnak egy skilje egy buborékot rakot fel magára és sérthetetlen volt x ideig! Ezt hívtuk akkor bubis palának. --->Kérek egy "bubis" vizet, azaz szénsavast, no ez az én beteg elmém szüleménye ezek szerint
-
penge111
addikt
Sziasztok, jelenleg rank 16-15 között ingázok, aggro szénsavas palával, de mostanság ez a pakli jön állandóan, kb 10-ből 2* ha meg tudom verni, akkor is ha nagyon jól jönnek a lapok:
Nekem ez a deckem van:
Szénsavas pala, csak így hívomSajnos, ez nincs meg a pakliból, mert nagyon-nagyon rég játszottam, visszatérő vagyok mint Leonardo Dicaprio. [link]. Ezt helyettesítettem 2 ilyennel Shattered Sun Cleric míg meg nem lesz a 2*700 gold arra a szárnyra ahol megszerezhető.
Szóval valami ötlet, hogy tudnám ezt a Dudu decket lenyomni a fenti pakli megvariálásával, vagy valami olcsóbb esetleg más kaszt paklijával, ami nagyon hatásos?!
-
penge111
addikt
válasz
saelin #50955 üzenetére
Ez a Lady Paladint, hogy kell megszerezni pontosan? Használtam a googlet, tehát ha a wowban, amiért tuti nem fizetek elér egy karim lvl 20-at akkor megvan a hero? A wow ha jól tudom lvl 20-ig free igaz? Kérdés meddig tart ez az akció?
Azért izgat, mert most pont paladinnal kezdtem újra sok év után a Hs-es pályafutásom
Oké, látom végtelen ideig lehet!
Automatán megkapom, vagy ez hogy van?
-
penge111
addikt
A kocsmai verekedésnél miért számolja a wineket van valami reward utána, vagy mi értelme van?
-
penge111
addikt
Sziasztok van 1600 dustom, tudom nem egyszerű kérdés, de ti első legendnek mit craftolnátok ki? Mage a kedvenc kasztom, én Alexstrasza-ra gondoltam, de ti biztos okosabbak vagytok, lehet tudtok jobb első legendet is, ami több pakliban is megállja a helyét! Terv egy frostmage pakkli készítése, bár nagyon sok lap hiányzik még!
Más, mint mondtam Naxx-ot megvettem rég az összes szárnyt, de alig játszottam azzal is, az ott megszerezhető legendek és egyéb kártyák betörhetőek ha jól olvastam?
-
penge111
addikt
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy én anno kb 5-6 hónapot toltam ezt a játékot a megjelenésétől számítva, így rengeteg alap lapom nincs meg. Érdemes így visszatérnem a játékba, vagy inkább hagyjam? Ugye arénából is az új paklit kapom, alap kártyákat nem ad, csak ha 100 goldért veszek. Tudtommal aréna jobban megérte régen, mint a szimpla pakli vétel. Vagy ezekből az új kártyákból is összeállítható egy ütős pakli, az alapkártyák zöme nélkül!
-
penge111
addikt
válasz
Sirandrish #19056 üzenetére
Isten áldjon meg
-
penge111
addikt
Sziasztok! Gyors kerdesem lenne kb 1 hónapja nem játszottam már a játékkal. Ugye az első kieg ingyenes volt, azt megneztem es normal modon kipörgettem, heroic és a class modokat nem. Nos tudtommal kijött már azóta pár új szárny. Nekem iPadem van, de nem látom hol lehetne megvenni goldėrt a szárnyakat, nekem a shop menuben csak dollárért lehet megvenni a 4 szárnyat egybe! Szóval hogy lehet megvenni goldèrt ipaden ezeket, lehet az a baj, hogy csak akkor lehet ha heroic és class modban is megcsinálom az első ingyenes szárnyat? Köszi a segítséget előre is!
-
penge111
addikt
Azt kevésnek gondolom, 500 g nagyon hamar megvan, gyakorlatilag két szárny között 1 hetet mondanak, blizzet ismerve lesz az 2-3 hét is annyi idő alatt meg boldog, boldogtalan csak a napikkal minden erőlködés nélkül megcsinálja. Ebből nem lesz akkor pénze a blizznek, nyilván annyi goldba kerül majd egy-két szárny, amit időigényes lenne kifarmolni, így sokan inkább megveszik, mintsem 2 hétig farmoljanak érte. Szerintem a fenti tünik reálisnak vagy az 1000 g szárnyanként, ha pénzt is akar a bizz ebből látni
-
penge111
addikt
Mage volt ellenem, jól megszivatta magát a copy spellel
Más, ugye pletykák szerint naxxnak 5 szárnya lesz:
1: free
2: 500g
3: 1000g
4: 2000g
5: free ha sikerül mind a 4 szárnyat kitakarítani?Mert ha így van akkor elég 1500 gold, mert mikor megjelenik naxx akkor ez az első 3 szárnyra elég. A 4. szárny 2000g, de ezt ráér naxx megnyitásától gyűjteni, mert a szárnyak megnyitása között is 1 hét fog eltelni az alsó hangon 20+ nap, napi 100 goldal az lazán megvan. Szóval akinek megvan az 1500 gaz szerintem naxxig a megmaradt goldot elköltheti paklira,arénára bátran.
-
penge111
addikt
No kérem 3 nappal ezelőtt bontottam egy paklit és benne volt az utolsó murloc is ami nem volt meg, így meglett a legend murloc lap. Na mondom összedobok egy saját murloc decket locknak, hááát brutálisan muzsikál. Az az igazság rankeden még nem próbáltam, hanem csak constructedbe, szóval a lényeg megvan, hogy kell goldot farmolni gyorsan
40 gold/óra átlagban ahogy néztem a 3 nap alatt. Van olyan, hogy már 2-3 körben feladja az ellen. Szóval a murloc deck szánalmas, meg minden, mert sok ész nem kell hozzá, de goldfarmra nagyon jó. Volt egy nagy élményem is tauntos druidát is sikerült elpicsáznom vele, igaz az nagyon hosszú meccs volt, de 5-6 taunt lapot kb kitett és így is win lett, de nagy mákom volt a lapokkal nagyon jól jöttek kézbe.
-
penge111
addikt
monk és a dk szerintetek bekerül majd mint játszható classz valaha ebbe is?
-
penge111
addikt
Elméletileg 3 hét múlva kell megjelennie Naxnak nem? ugye még a priest és a hunter specifikus lapok nem lettek bemutatva ez két hét és a 3. héten jön az első kieg, vagy rosszul sejtem? Tudom nem lett ez így konkrétan kijelentve, csak spekulálok!
-
penge111
addikt
Mondjuk számomra az okoz dilemmát, hogy vegyek e paklit valós pénzért vagy sem. Idáig ellenálltam a kísértésnek, de így rohadt lassan fognak összejönni azok a kártyák amiket szeretnék.
-
penge111
addikt
Nekem is volt 1500 goldom, de én is 2 hónapja kezdtem a játékot, elvertem mind arénára, meg paklikra. Nagyon nem izgulok a kieg miatt az első két szárny az nem hiszem, hogy gondot fog okozni, a többi meg majd összejön. Nekem most az a fontos, hogy egyre több és változatos lapom legyen. Ugye a szárnyak hetente fognak megnyílni, meg nyáron jön a kieg, hát a blizzárdból kiindulva az időpontokat ritkán tartják, szerintem nyár végén ha kijön a kieg és a szárnyak között se venném biztosra az egy hetes megjelenéseket.
-
penge111
addikt
Köszi a válaszokat, másik gyors kérdés arany snake trap hunternek törhető? Mondjuk elég jól lehet vele lapot húzni.
-
penge111
addikt
Egyébként itt a fórumozók közül valaki elérte már valaha a legend rankot, ok azt mondtátok, hogy van sok legend magyar, de itt köztünk a prohardveren van?
-
penge111
addikt
Köszi skacok a sok hasznos tanácsot a legendary lapokkal kapcsolatban, amugy a fontosabb nem legend lapok már megvannak azure drake, argent commander, defender of argus stb...
-
penge111
addikt
No, melóhelyen nyitottam egy packot, megvan az első legendraym: Edwin VanCleef, törjem vagy sem, ahogy itt olvastam csak egy bizonyos rugó deckhez jó?
-
penge111
addikt
válasz
Tyler Durden #13844 üzenetére
Szerintem is, aki idáig is pénzt adott a játékért az kb leszarja mennyibe fáj Naxx. Mondok nektek egy érdekes sztorit anno toltam egy kevésbé ismert "free MMo"-t Runes of Magic volt a neve. A tárgyakat úgy lehet még erősebbé tenni, ha Tierezted azt hiszem t10-es tárgy, fegyver volt a legerősebb. Ehhez 3*t10-es runára volt szükség. Nem is akarom fejtegetni mennyi kő kellet 3 ilyen t10 runa eléréséhez, a lényeg volt egy barom német srác a klánomba, aki mindet a shopból vette meg, kiszámoltuk a szaros fegyvere cirka 1.5 milló forintba került. Más kérdés, hogy rá fél évre jött egy új kieg, amiben az első komolyabb mob jobb fegyvert dobott
-
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Student #13741 üzenetére
-
penge111
addikt
Csak,nálam nem megy a játék?
Ui: látom másnak se
-
penge111
addikt
válasz
fogtunder #13562 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos a lapokból azért van 1-1 db mert nincs belőlük több, knifom sincs meg sajna. No, de kérem rankedben teszteltem a paklimat rank 17-ről rank 9-ig jutottam
Ehehheh csak vicceltem sajna igazatok volt, ott nem működik jól a deck. Rank 16-nál vagyok sajna így
-
penge111
addikt
válasz
F-ECT$ #13548 üzenetére
Ghoul sok meccset hozott már nekem, raid leader néha jól jön, sajnos sok lapból még csak 1 van meg, de van amiből 1-től többet tuti nem tennék be. Most jól muzsikál, ha rankeden lesznek gondok nyilván nem lesz 11-1 arányú winem, de ha nem nyerek vele többet mint veszítek, akkor finomhangolok még rajta.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Hmm tegnap variáltam a mage deckemel semmi extra,imba lapom nincs igazán. Tegnap este 6 win egyhuzamban, 0 vesztés. Ma reggel beadta a win 5 game mage küldit 5 win lett meg egy vereséggel. Szóval összességében 11 win+1 vereségem volt. Lehet csak malacom volt, casualba mentem, ha tovább folytatódok a széria, akkor belinkelem a paklimat, nem vettem sehonnan se, magam kreáltam. Mondjuk elég erősnek érzem most még ezt a paklit, rankedben nem néztem. De Casual-on is találkoztam 3-4 emberrel, akinek a paklijába több legend is volt.
-
penge111
addikt
Én iPadről tolom a gamét a Pc-s vonalat nem ismerem, ott van valami lehetőség a chatre egymással? Illetve ha barátokat veszek fel, akkor ellenük is lehet nyomulni, vagy mi értelme a friendlistnek?
-
penge111
addikt
válasz
F-ECT$ #13436 üzenetére
Mage pakját megtaláltam Szerintem akkor is rohadt sok idő kell hozzá, hogy basic deckel valaki nyerjen és rengeteg skill. Én favoritom a mage sima basic lapokkal rank 15-nél járok, de se skillem se időm nincs annyi mint Trump-nak
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Student #13430 üzenetére
Ranked meccsnek annyi értelme van, ha eléred a rank 20-at akkor kapsz egy egyedi hátlapot, erre mindig egy hónapod van. Rank 20-at ha eléred visszább nem eshetsz, ergo rank 21 nem lehetsz. Így ha egyszer eléred a rank 20-at akkor megvan a szezon aktuális hátlapja. 20 alatt annyi értelme van, hogy a rank 1 a legendary rank, itt egy speciális hátlapot kapsz szintén, mindenki tudni fogja rólad, hogy über brutál jó játékos vagy. Tudomásom szerint nincs legendary magyar
Illetve egy szezon az egy hónapot jelent, tehát minden hónapban ha eléred a rank 20-at akkor megvan az egyedi hátlap. rank 1-ről még ne álmodj nagyon jó lapok kellenek oda
Rank 20 simán megvan 1 nap alatt
Illetve Rankednek még annyi értelme van itt találkozhatsz igazán skilles játékosokkal, sokat lehet itt tanulni. Arénába azért nagyobb a luckfaktor, mert lehet nálad 1 lapból 4-5 darab is, rankedben ugye kötve van a kezed laponként max 2 lehet nálad, persze itt meg sokat számít, hogy milyen lapokat sikerült már megszerezned.
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Student #13424 üzenetére
Előtte a legelső hozzászólásnál fusd át az arénás lapajánlót, így tudni fogod hogy melyik lapot érdemes választani, melyiket nem. persze ez függ attól is hogy mivel vágsz bele, meg hogy alakul a paklid, miket ajánl fel lapválasztáskor a játék. De nekem ezek nagy segítséget jelentettek.
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Student #13418 üzenetére
igen 3 vereségig megy az aréna, vagy max 12 győzelemig. Minél tovább jutsz annál nagyobb a reward pl 5-6 winnel már megtérül a befektetett gold mer ott 150g+pakli+dust a jutalom, de ha egyszer sem nyersz akkor is 1 pakli a garantált nyeremény. Nekem volt már olyan 1 winnel kaptam 1 paklit+20 dustot. 12 winnel már durva összegeket lehet nyerni 400 gold felett. Én sajna 6 winig mentem még csak de csak kb 1 hónapja tolom. A rewardok azok nem fixek mindenki más összeget, dustot, kártyalapot nyer. Ami fix mindig jár egy pakli.
Ui: na megelőztek
-
penge111
addikt
El is felejtettem anno mondani, aki esetleg rákényszerül, hogy egyszer majd mobilnettel tolja a játékot ne pánikoljon nagyon jó adatforgalma van a játéknak. Húsvétkor 4 napot voltam vidéken, no mondom hát az nem járja, hogy HS nélkül maradjak a nehéz napokon
vettem iPadembe egy simet és így toltam. Egy szónak is száz a vége, 4-5 játék kemény 1 mb adatforgalmat generál, jól megcsinálta a Blizzárd ezt a részét a játéknak.
-
penge111
addikt
Itt az Artist azt jelenti, hogy az illető személy álmodta meg a kártyát? Tudtátok, hogy van magyar is köztük, én egy kártyánál találtam magyar nevet
-
penge111
addikt
Nyugtassatok meg, hogy nem csak velem van ilyen. Szóval 1000+ goldot összeszedtem, még max 1 hónapja ha játszom. Szóval toltam vagy 7 arénát pár nap alatt. Az természetes, hogy pl mage draftnál, nem ad be egy fireballt, egy polit csak gyengébb spelleket. 7 arénából nekem pl 4-5-ben nagyon nem adta be a klassz specifikus erősebb lapokat. Fel nem tudom fogni, hogy tud valaki 12 wint elérni, mert azért itt nagyon nagy szerencsefaktornak is kell lennie szerintem. Gondolok itt olyanra pl. volt azért olyan arénám, ahol félelmetesen erős shámán paklit tudtam összerakni, zsinórba 5 winnel kezdtem, de utána meg 3* kaptam ki, de azért, mert nem jöttek úgy a kezembe a lapok ( pl választáskor csupa 4-5 manás lap, mikor eldobtam megint berakott 4-5 manásakat helyette), vagy volt egy mages arénám ahol már a 10 kör után voltunk, és a magemnek nem jött fel csak egy poli, meg egy missile spell, pedig sok spell volt a pakliban, ellen is folyamatosan csak írta, mistake. Gondolom nézett is, hogy mage aztán szinte semmi spellt nem nyomok
Nos egy szónak is száz a vége, egyenlőre én arénán azt látom, nagy benne a szerencsefaktor is, hogy zsinórba meglegyen a 12 win.
-
penge111
addikt
Köszönöm a válaszokat.
-
penge111
addikt
És aki eléri a rank 1-et, onnan visszaeshet, vagy az is már garantált mint a rank 20? Azt tudom kövi szezonba minden indul előröl, szezonon belül vagyok erre kíváncsi. Vannak ilyen garantált rank helyek még, sajna én még tejfelesszájú vagyok ebben a játékba, pár hete kezdtem rank 17 volt a legjobb
-
penge111
addikt
Ejj skacok, pont ma hagytam otthon az iPad-em pedig ez a király utcai KFC-s találka 12-15 között pont jó lett volna ma nekem.
Más, ha rankedbe eléred a legendary rankot, az milyen jutalommal jár, vagy miért tepertek ennyire érte. Annyit olvastam valahol, hogy aki legend az kövi hónapban rank 15-16-ról kezdi újra a lépdelést, nem 25-ről, egyéb reward?
-
penge111
addikt
Thx skacok
-
penge111
addikt
válasz
k.kristof #12202 üzenetére
Ezt a mondatod nem értem. Szoval ha most 19 vagyok és rank 20-ra visszacsuszok, akkor már rank 20 tol nem lehetek jobb. Azt írtad, hogy rank 20 alá nem tudok menni. Tegye már ezt nekem valaki tisztába. Mikor kapja meg az ember a rankedbe a hátlapot? Ha rank 20 vagyok az oké, de ha ezt egyszer elérem, vagy ha hóvégén ennyi a rankom. Szoval most 19 vagyok, de ha hovégére 21 re visszacsúszok, akkor jár vagy sem?
Válaszokat köszi
-
penge111
addikt
Sziasztok! No volt idöm játszani egy kicsit. Kérdésem lenne. Elkezdtem ranked mecseket tolni. Jelenleg rank 19 vagyok. Még egyetlen mecset se vesztettem rankedben, szóval a hátlap rank 20-ért már jár vagy csak 19-ért. Illetve ha kikapok, akkor a rankedem visszamegy egy szintet, ergo rank 20 leszek? Mert nem akarom a hátlapot kockáztatni, bár idáig elég simán ment a ranked, devolt pár necces győzelmem.
-
penge111
addikt
Nem tudom, de én kezdőként elég erősnek érzem a dudut, most is játszogatok 6 win zsinórba és még a basic card is csak 16/20-on van.
-
penge111
addikt
válasz
whitezo88 #11886 üzenetére
Csak 2 winem volt és 3 buktám, dudval mentem, mert szerintem nagyon könnyű vele nyerni, kis tudással is. ezt a 40-50 játék tapasztalatából vontam le
Mondom határozottam emlékszem, hogy 100+ gold volt a reward, nem lehet azért volt ilyen magas, mert ez volt az első arénám? Napi küldi csak 40 és 60 goldos volt 100 még sose.
-
penge111
addikt
Ti valós pénzt költötök a játékra? Én nem látom nagyon szükségét, hiszen az arénában mindenki egyenlő eséllyel indul, a ranked miatt meg nem látom értelmét nagyon költeni. Mert van 60 dodó itunes accomon, abból 40+ pakli éppen kijönne.
oxox: látod ebben igazad van, végig se gondoltam, hisz ha nem veszek paklit nem is lesz basic kártyán kívül más lapom
Basic packokkal meg érdekes arénára gyakorolni
-
penge111
addikt
Köszönöm mindenki válaszát
Persze már elkezdtem a videókat nézegetni, meg pakli javaslatokat tanulmányozni, nem is akarok még arénázni, még az összes hőst alaposan ki kell ismerjem, de akkor addig is nem költöm a goldot míg tanulok, hanem halmozom az arénára, meg hallom jön majd "nyáron" (ehhe Blizzard meg a pontos megjelenés") egy jó kis kieg, amibe a dungeon szárnyakat goldért kell majd megvenni.
(#11881) ollie : első arénám volt, amiért ugye nem kellett fizetnem semmit. Rewardon meg is lepődtem 100+ gold volt és 1 pakli.
-
penge111
addikt
Mire érdemesebb a goldot költeni? Paklira vagy arénára? Arénát mintha jobban megérné, mivel gold és pakli is jár érte, igaz még csak az első ingyenes arénán vagyok túl 2 winem volt sajna. Így is 2 winre 100+ gold+1 pakli volt a reward, bár gondolom ez csak a próbajáték miatt volt ilyen magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest