Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz
Phobion #12898 üzenetére
Osszetenem a kezem egy ilyen legendaryert.
whitezo88: Imadni valo egy pakli. Elozo koromben nezem warlock, ez ugye ketott jelent. Elsokoromben passz es o is. a gondoltam egyet ez biztos handlock, ugyhogy lerusholom
Sorban: wathcer, owl, argus. A 7. korre ki is vegeztem, ugyhogy egy gianto es draket se jatszodtam ki. Kopni nyelni nem tudott
-
Phobion
őstag
Még ha csak egy kicsit is, de kárpótol a játék, első legendary-m hearthstone-ban
-
whitezo88
nagyúr
Gwalls nagyon daral most a handlocckal. Szerintem en is osszedobom igaz lj nincs de o sem futtat a maradek ket oriast meg lecraftolom.
-
válasz
szildavid90 #12887 üzenetére
Trump mostanában warlockozik, már ha aréna helyett constructedhez van kedve.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szildavid90 #12887 üzenetére
legutóbb Kolentó szintezett azzal.
-
szildavid90
aktív tag
Tudnátok olyan játékost mondani nekem aki a Twitchen szokott játszani és Warlockal szokott lenni? Köszi!
-
whitezo88
nagyúr
ez a malyrogue nagyon jó, kár hogy olyan 2400 dust kéne, azaz 4000 vancleeffel. [link]
annyival jobb mint a miracle, hogy több win condition van nem kell az egész deck hozzá. -
SLYM
veterán
válasz
norbi1989 #12878 üzenetére
nem ettől lesz egy játék szar, vagy nem szar, én el nem tudom képzelni, hogy lehet betörni valamit véletlenül. az viszont tény, hogy nem túl izgalmasak a meccsek egy idő után, nincs túl sok most a játékban, kellene bele valami extra. szóval annyi nincs benne az biztos, mint a diablo 3-ba, de azért bakker, én a dioba kb 1100 órát tettem bele, ebbe nem tudom, de kb 250-300-at már tuti beletoltam. most csak úgy összehasonlítás képpen: dishonored, kb 20 óra, max 30, dead space 3 is kb ennyi, witcher 2 mondjuk 100-150, bioshock infinite 15 óra, hogy csak az utóbbi 2 év termését említsem. nincs miről beszélni asszem, pláne, hogy ha kitérünk az árakra is, mert ez pl ingyenes game, míg az ilyen 20 órás FPS-ekért nyugodtan elkérnek 15.000-et, mint a több 100 órás diablo 3-ért. ez is egy szempont, ha a legalitás talaján maradunk. ennyit a blizzről...
-
föccer
nagyúr
válasz
norbi1989 #12878 üzenetére
Nyugi van, nem kell így felfortyanni... A disenchantot vissza lehet vonni, amíg nem kezdesz más akcióba, szóval Javaslom, hogy egyrészt játssz nagyobb odafigyeléssel, vagy ha nem tetszik akkor nem is játssz vele. De leginkább ne itt a fórumon éld ki a csalódottságodat.
üdv, föccer
-
Phobion
őstag
Hihetetlen, ebbe a ............. arénában sose lehet nyerni? Sz@ros guide-ot is nézek hozzá icy-veins-en, de természetesen az ellenfél mindig topdeckel, jó játék.
-
-
DonCapello
tag
Itt nézegetem ezeket a decklisteket, és mindig rájövök, hogy milyen kevés kártyám van... ><
-
Fr0z3n
őstag
Olyan ragyi dekket még nem láttam mint amivel most játszottam. Druid-murloc dekk. 4 kör volt a játék, aztán meghaltam.
-
whitezo88
nagyúr
mintha már lazulna fel a ranked, de érdemes midrangel nyomni, most a druiddal is arra mentem, a ramp (control) túl lassú sajnos. a watcher is, mert ma még rush nem is jött. csak hunter.
-
ZS3NI
őstag
-
whitezo88
nagyúr
a legendek sem verhetetlenek
bár számított hogy nem húzott egy hexet sem. korábban 2 ragom is volt kint, csodálkoztam is.
[link] -
whitezo88
nagyúr
-
norbi1989
csendes tag
Szerintem törlöm a fenébe. Az összes ilyen online sz.rság felbasz agyilag.
-
dejaris
addikt
válasz
Kashim #12845 üzenetére
Nagy kihivas kinyomni egy swipe-ot, wrathet vagy egy starfallt. Ja, hogy ezek automatak, mig az unleash the skillnel hatszor meg kell gondlni, mit utsz meg vagy hogy teszed le dire-t. Igazad is van, attol lesz skilles egy pakli, hogy tele kell rakni minimum 20 4 mana folotti doggel es az osszes legenddel, ami megvan, majd telesirni a forumot.
-
Kashim
őstag
válasz
F-ECT$ #12844 üzenetére
Igaz... bár olyan rettenetes különbség nincs a kettő között, nem kell sokat gondolkodni safarival sem, bármit játszol összepasszolnak a lapok a beastekkel, unleash the skill hiénával meg buzzarddal, két kill command aztán nyerted az egészet. Szóval no offense, mindenki azzal megy amivel akar, de számomra szánalmas mindkettő, egyszerűen nincs kihívás.
Inkább megyek a palámmal meg druiddal és szenvedek 2x annyit, de nem alacsonyodok le az ilyen nyomi deckekre meg tolom mellé az emote-okat, hogy még jobban idegesítsem a másikat.Kicsit visszasírom ebből a szempontból bétát, ott nem volt ilyen erős a pakolgatós rush a murlock-on kívül, de az meg nagyon lapjárás függő.
-
-
Fr0z3n
őstag
Egy délután alatt agro warriorral rank 13-ig mentem. Mára elég volt. Meg most volt 2 bukó zsinórban rugók ellen. Fáradok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
emperorka #12837 üzenetére
úgy hogy a tököm televan a zoo-val. meg a topdeckelő mákostésztákkal. 6 órája játszom (minusz 2 aréna) és gyakorlatilag nem haladok. (kitkatz warrior és ramp druid)
most is zoo ellen megyek, WW-vel tudnék takarítani. jön? nem jön. se Geddon. így nulla az esély ellene.tessék. free win. [link]
megint rank17 2 csillag, ugyanaz ahol elkezdtem... Hafut nézem közben, ugyanezzel megy r12 és zooval nem is találkozik. én meg folyton. -
emperorka
tag
Srácok nektek hogy megy most a játék?A safarival előző szezon vége fele csak szenvedtem,most meg zsinorban nyerem a meccseket,pedig még legend játékosokkal is összefutottam.Vagy csak szerencsém volt?
-
F-ECT$
titán
válasz
Ereshkigal #12833 üzenetére
Azért a legtöbb játékban van random. Pl CS-ben a Headshot, vagy WoW-ban a crit, és bár az SC-hez nem értek, de gondolom ott is van olyan döntési helyzet, amikor az alternatívák között hasra ütéssel választasz, és vagy bejön vagy nem.
Egyébként érdekes lehet fellistázni őket, hogy hányszor segített és hányszor volt ellened a mák. -
F-ECT$
titán
válasz
Ereshkigal #12829 üzenetére
túl sok a random
Ez kártya, ahhoz képest nem is vészes.többnyire gyors deckkel kell játszanod, különben sokat fogsz veszíteni
Ez már inkább gond. Ha 50-50% lenne a conrol-rush meccs nyerési esélye, akkor még ok lenne, de sajnos a rush sokkal kevésbé függ a drawtól, így valószínűleg 50% felett nyer. -
whitezo88
nagyúr
engem csak az 'idegesít', hogy ramp druiddal safari jön ellenem meg murlock, váltok warriorra akkor meg zoo.
legend overload, csak brawl nincs. szét is vert 1 körre rá.
[link] -
-
norbi1989
csendes tag
Őszintén titeket nem b.sz fel idegileg az a játék? Mert engem állandóan!
-
whitezo88
nagyúr
ez a sorozatos topdeckelés megőrjít. teljesen skill nélkül nyomta és így nyer mégis.
-
válasz
whitezo88 #12824 üzenetére
Ezt mindig elfelejtem.
Barna sárga volt. Marha jól nézett ki hogy oldalt a pakliban lévő lapoknak barna volt az éle.Mentem egy arénát. Mage priest rouge. Rouge nem kell priest-hez meg nem volt kedvem szal megint mage lettem pedig azzal még értelmes draft-ot nem kaptam. Most is elég vérszegény volt de legalább két fireball-t adott.
Viszont csupa 1-3manás lényeket dobált.
3db 6-os lényt kaptam abból kettő lord of the arena meg egy az a divine shield-es charge-os.
Ja meg kaptam egy mountain giant-et és ennyi. első kettőbe szétszedtek aztán már nem is érdekelt és mégis megnyertem 2 meccset. kövi meccsen le kellett volna szednem flame-el egy 4/4-est de sajnáltam ara az egyre a flamet. 10 alatt volt a hp-ja nekem 14. nem volt lap a kezében, ere felhúzza pyroblast-ot meg támad a 4/4el és végem. -
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
na én is megnézem akkor milyen a szezon, szerintem kitkatz-paklival. az nem is lassú de nem is rush.
-
F-ECT$
titán
Uh, druida ellen toltam egy lapelfogyós meccset, én control warrior voltam. A durva, hogy olyan lapokat használt, mint Bite vagy Savagery, a vesztét viszont a Naturalize hozta, bár leszedte vele a Ragnámat, de a 2 lap elég volt ahhoz, hogy utána átvegyem a kezdeményezést.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #12798 üzenetére
A nearby funkció csöppet bugos, nekünk soha nem kattant be mégis megadta a hátlapot. /továbbra is simán a friendeknél mutatta az arcot, hiába voltunk egy lanon/
Ez nem bug, ha jól olvastam. Tehát ha 1 hálón vagytok, de nem vagytok barátok -> akkor a nearbynél mutatja, ha barátok vagytok, akkor mindegy, hogy hol vagytok épp, mindenképp a barátoknál mutatja.
-
válasz
Tyler Durden #12798 üzenetére
Szerk közbe elolvastam az angol leírást. Ez hamar meglesz.
Akkor én ezt buktam. Itt nem lesz 3 spanom.
Viszont azt vettem észre hogy mikor be van kapcsolva a nearby akkor rankeden is idiótább ellenfeleket kapok mint mikor nincs. Persze lehet csak véletlen egybeesés. -
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #12803 üzenetére
Felnéztem: Zoo, Hand, Zoo - köszi
-
Redcaster
őstag
Új season, új hátlap
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #12796 üzenetére
Nem lvl, hanem rank 20. A szezon végén adja meg.
-
Garada
őstag
Üdv friss játékos vagyok, tegnap kezdtem és egészen bejön a játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest