Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ígyvanferi #14694 üzenetére
Nője már több hónapja van, ha minden igaz, miatt költözött Görögországba. Így meg már érthető a szabadság is, kell az asszonnyal is némi időt tölteni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
először én is így értelmeztem, de nem akartam elhinni, hogy egy streamer két hét szabiján így kiakad valaki. ezek szerint mégis.
-
Sirandrish
legenda
válasz
És 2 hét alatt letolja az egy évnyi interakciót, és megy vissza kockulni
-
xavix13
őstag
Legutóbbi 3 pack ami tartalmazott epicet így néz ki:
- Bloodsail Raider, Temple Enforcer, Golden Mark of Nature, Sea Giant, Kidnapper 2014.05.25
- Silvermoon Guardian, Harvest Golem, Summonning Portal, Silver Hand Knight, Kidnapper 2014.05.29
- Cone of Cold, Dust Devil, Argent Protector, Starfall, Kidnapper 2014.06.05Remélem megpiszkálják hamarosan, úgyse használja senki, jól esne 1200 dust.
-
válasz
fogtunder #14684 üzenetére
Addig is gyűlik a gold.
Más
Ma játszottam egy kicsit mert volt 3 napi. (be is buktam vagy kettőt mert ez elmólt napokban annyi időm nemvolt rá hogy egy két win-es napit megcsináljak.) Rankedre mentem pedig gondoltam hogy jön majd a sok zoo és társai de volt két lock egy warri meg egy hunter és mindenek normális paklija volt. A warri se rush-olt a lock nem volt se zoo se murlock és a hunter sem volt safari. Úgy volt a 3 napi hogy druidával (taunt druida paiklim van) egyszerre meg tudtam csinálni szóval csak azzal játszottam és mind kikapott.Más
Ez a zöld hátlap marha jól néz ki a sötét lapélével együtt. Szerintem ez marad ahogy láttam milyen hátlapok vannak, lesznek még. -
penge111
addikt
Elméletileg 3 hét múlva kell megjelennie Naxnak nem? ugye még a priest és a hunter specifikus lapok nem lettek bemutatva ez két hét és a 3. héten jön az első kieg, vagy rosszul sejtem? Tudom nem lett ez így konkrétan kijelentve, csak spekulálok!
-
válasz
superfinest #14681 üzenetére
Ingyenes marad, legfeljebb a kiegészítőkért kell majd fizetni. Hamarosan jön is egy 4 vagy 5 részletben, az első rész ingyenes, a többi fizetős lesz, de azt is lehet majd játékbeli golddal fizetni.
-
válasz
superfinest #14679 üzenetére
Bugos a battle.net launcher? Milyen oprendszer? Nekem win7 és win8.1 alatt is tökéletesen működik (mindkettő 64 bites).
-
superfinest
tag
Üdv, olyan gondom lenne, hogy amikor tölteném le a battle.net-ről a játékot ugye kér születésnapi időpontot. A program már a gépen van.(A battlenet) Nekem az ugye bugos nem jelzi rendesen a dolgokat, plusz ha leakarom nyitni a fület, hogy kiválasszam az évszámot nem nyílik le. Ugyanígy se a continue, ok gomba nem lehet kattintani. Valami megoldás?
-
DjDanee87
addikt
Elég jól kell ahhoz kijönnie a lépésnek, de el tudnék képzelni egy olyat, hogy kijátszod és túléli az ellenfeled körét.
Ellenfélnek lesz lent 1 lénye, ami meg tudja ölni, te meg ráküldöd és kijön a kezedből a chargeos Doom Guard ingyen, valszeg a battlycry (vagy mi, lapeldobása) nélkül. És emellé még kijátszol valamitPersze ez nagyon szituáció függő sajnos.
Am találkoztam egy csak arany lapokat használó mágussal. Volt neki Archmage, meg Dalaran mage is 2 vagyis már lvl60 megvan neki.
Szerencsére nekem nagyon jól jöttek a lapok handlockkal. A 2 polyt elején ellőtte a 2 twilight drakere. A mountain giantomat lelőtte spell powerres fireballal. Utána viszont a molten ginatot csak fagyasztani tudta frostbolttal. Én következő körömben felgyógyítottam, csináltam másolatot majd elérkezett a vég a mage számára: 30 HPról halt meg Elég ritkán jön ki ilyen jól a lépés nekem sajna. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Fr0z3n #14665 üzenetére
ne vedd bántásnak, de aki nem bírja a random faktort, az ne játsszon nagyon kártyajátékkal, ne csak ezzel, semmilyennel. ha egy nagyjából értelmes pakli ellen mész, ő jól húz, te meg szarul, akármilyen hülyén játszik, simán elverhet. ez abból adódik, hogy egyszerre max a paklid 33%-a lehet a kezedben, de átlagosan inkább 10-15% a jellemző és az agresszív laphúzás használaton kívül nem nagyon tudod ezt befolyásolni. volt már nekem is, hogy 1 sebzés kellett volna, és az egyik soulfire eldobta a másikat 4 lapból, ezekkel nem nagyon tudsz mit csinálni.
szerintem újra kezdeni fölösleges, mert valami olyan lap nem fog esni sokáig, ami most megvan és akkor amiatt fogsz anyázni.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #14674 üzenetére
Ez még nem 100%-ig hivatalos, ha jól tudom, szóval lehet, hogy fake.
-
whitezo88
nagyúr
szegény arany pap
[link] -
whitezo88
nagyúr
ellenfél murlock pap:
t1: priestess, coin, raider.
én: sviv, backstab
t2: murloc tidehunter, én: FoK -
DjDanee87
addikt
válasz
Sirandrish #14664 üzenetére
Mind visiont/thoughtsteal képes néha szép dolgokat összehozni
Nekem volt nemrég egy mage elleni meccsem, ahol első körös mind vision adott nekem egy pyrot a kezéből. Nem nagyon örültem neki, mert a paklimban nem igazán van olyan burst amivel le tudnám vinni 10-re, csak a boardon - de akkor meg már úgyis nyernék. Aztán később megkaptam a másik mind visiont is és lopott nekem egy 2. pyrot is
Onnantól megvolt a terv, boardját kicsit megritkítottam majd első pyroblast. Utána Holy fire hogy 10 alá kerüljön, és a végén 2. pyro. Szegény mage, imádom a papot! -
Fr0z3n
őstag
válasz
Sirandrish #14664 üzenetére
Pont ezért kezd megint elmenni a kedvem a játéktól. 10ből 2, max 3 meccset tudok nyerni. 2 cimbi már abba is hagyta. A másik, hogy játszok látszatra egy teljesen kezdővel, aztán kitesz egy Ragnát, meg még 2 legendet és nyer.. 3 lény lent, de ragna 2x képen lő. Azon gondolkozok, hogy újra kéne kezdeni, hátha kicsit jobb lapokat ad.
-
Sirandrish
legenda
Agyfaszt tudnék kapni a Lucky Faktortól, de most már komolyan.
Druid vagyok..priest az ellen. Nekem lent egy 4/2es Yeti, neki semmi..mind vision..keeper..nice.
kövi körbe nyom egy Thougtsteal majd 2 ezt követő körben lenyom 2 Ancient of Wart.
Kövi meccs..én warri ellen Shaman. Végig előnyben van, de tudom tartani magam...elfogy minden lapja..nekem 12HP-m van neki lent 10 sebzése...topdeckel egy Fire Elementalt...de BENÉZI és elkezdi leszedni a boardom.
Ezután én fegyverrel meg 1-2 spellel letakarítom a full boardot...lent nekem Yeti..neki egy 1/1es totem nekem 5 HP-m. Kövi topdeck? Argent commander...gg.. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #14658 üzenetére
Thalnos olyan lap, amin nem érződik, hogy legend, hiszen semmi olyat nem tud, amit alap lapok ne tudnának. Viszont a 2-ik körben kirakni nem túl célszerű, így tempó vesztést okozhat.
Én sem craftolnám le pl Leeroy előtt, de 10-12 jobbfajta legend után már eléggé esélyes lenne.
PhobioNN7: engem se.
-
fogtunder
nagyúr
win streak, 8. meccs, sámán ellen, 12. kör. már mindene elfogyott, nálam bgh, faceless, 2 savage roar, egy druid és egy force, erre kivág a szerver. gondolom buktam a meccset.
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14657 üzenetére
Fel lehet hozni 1000 példát arra hogy mikor hasznos, de ugyanúgy ezret arra is hogy mikor felesleges, sőt néha még hátrány is. De mondom..nem rossz lap ettől, de nekem pl nem érne 1600dustot. Bár jelenleg hogy csak a napikat csinálom meg, semmi sem ér 1600dustot
Majd ha egyszer nyitok egyet akkor talán meglesem -
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #14653 üzenetére
persze, azonnal kinyírják, csak abban a körben érdemes kirakni, mikor varázsolsz is, viszont tapasztalataim szerint nagyon ritkán kap silence-t, szóval a laphúzás majd mindig megvan. egyszerre kobold geomancer és loot hoarder, nekem ez már pont elég, hogy ugyanazt a lapot két feladatra is tudom használni. ha már kettőnél több plusz damage jön belőle (pl aoe), akkor megéri.
egyébként ezért szokott a legtöbb rush mage deck 2 loot hoardert is berakni, hogy minél hamarabb összejöjjön a kombó. ha meg túlélésre kell játszani, earthen ring farseer, ice block, alex. aztán 10. körben thalnos+2*frost bolt+2*ice lance.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Sirandrish #14655 üzenetére
Már én is kértem, de önzőzik
-
SLYM
veterán
gyerekek, arra mennyi esély van, hogy tegnap kihúztam egy cenariust, ma meg egy golden cenariust és előtte is kihúztam már, tehát 3 jött belőle
-
Sirandrish
legenda
válasz
xavix13 #14652 üzenetére
Jó, csak ehhez kell elég mana és a spellnek is a kezedben kell lennie, és nem utolsó szempont hogy meg kéne érni elnyomni.
Pl hiába van nálad Wrath ami akár már 4et is sebezhet, ha az ellennek csak 1 olyan lénye van lent amit hero powerrel leszedsz. Vagy pl 2. körbe kirakni "felesleges" mert a spell powert nem fogod tudni kihasználni..ha meg tartogatnod kell akkor meg "hátrány"..
Emellett ha pl silencelik akkor semmit nem kapsz mert ugye a laphúzás a DT effekt..
De ezek után sem mondanám hogy sz*r lap...valszeg nálam is beférne 1-2 helyre, de 1600dustot nem adnék érte, csak nagyon speciális esetben, pl ha minden más egyéb legend meglenne ami használható, vagy az az egy lap hiányozna a collectionből, etc etc. -
xavix13
őstag
válasz
Sirandrish #14651 üzenetére
Pedig az egyik legjobb/leguniverzálisabb legend, szinte bármilyen pakliba befér, de pl. Druidból, Sámánból, Rugóból ki nem hagynám semmi pénzért. Az a lap egy 2 manás spell dmg, tehát van 6 manából egy starfall mindkét opcióját magában foglaló swipeod, 2-t vagy 4-et lövő wrathed, 5-t lövő eviscerate, min. 3-at sebző lightning storm etc. ÉS ami a legfontosabb hogy ezek után ha meghal (ami természetes, de nem is kell hogy körökig éljen, hiszen már valuet nyert) még lapot is húz, tehát vagy lapelőny-t szerzel vele (bár ez a ritkább), de semmiképpen sem laphátrány mint pl. egy kobold.
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14650 üzenetére
Az az igazság hogy Thalnost én kb nem nézem semmibe..
Tudom én hogy szuper spéci a laphuzás meg a spell dmg miatt, de 100ból 99szer nem él többet egy körnél, így a spellpower kb mindig megy a levesbe, ha meg 2 manás laphúzás kell akkor ott az Engineer vagy Loot Hoarder.Egyébként meg sincs Thalnos de kb az utolsó legend lenne amit lecraftolnék..mármint a használt legendek közül. Azért Muklánál valszeg hamarabb nah
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #14643 üzenetére
akkor meg azure drake yeti helyett, az legalább lapot is húz. meg ugye egy thalnos hiányzik nagyon szerintem, de gondolom ha lenne, akkor raktál volna bele.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ígyvanferi #14648 üzenetére
Pont ez az hogy nem.
Nem kell hozzá sok ész hogy egy működő paklit össze tudjon rakni az ember...legalábbis szerintem.
Engem nem zavar ha sok a Zoo...minél többen vannak annál könnyebb dolgom van, mert csak arra kell felkészíteni a paklim.Én sem tudok mindent kipróbálni..
Pl Giantjaim nincsenek..Argusokat nekem is craftolnom kellett(persze azóta kaptam is, meg már nem is használom szóval faja), Jugglerből meg mióta játszom összesen lett 1.
Blood Night-m sincs, pedig nagyon megnézném egy Pala pakliba..
És még sorolhatnám -
ígyvanferi
addikt
válasz
Sirandrish #14639 üzenetére
És ez a pakli már akadémiai szint vagy még csak főiskola? Vagy csak azon akadsz le ennyire, hogy mások által kipróbált paklit futtat valaki?
Ha ezzel 70%-ban nyersz, akkor 1 hét alatt megvan a ranked, úgyhogy hajrá!Én is ilyen saját kútfőből összerakott öszvér paklikkal játszom, bár nem casualon, de én főleg azért, mert a kevéske arénázásból nyitott kollekció elég szűkös. Nincs pl. még Argusom vagy Knife Jugglerem se. Az sem segít, hogy március elején új accounton kezdtem játszani, de ez már az én hülyeségem. Szóval én is jól elvagyok a saját összeállításokkal, bár nem is mentem 10 alá előző szezonban, most se hiszem, hogy sikerül. Ha tehetném, szívesen játszanék valami kontroll warriorral vagy soklegendes druiddal, palával, de egyelőre nem fogok.
-
SLYM
veterán
válasz
én is hasonló mage deckkel mentem régebben, míg meg nem lett a 60, kb soha nem vert el zoo warlock, viszont priest ellen se nyertem kb soha
-
Fr0z3n
őstag
Én most priest-tal játszok, elég sok lapot nyitottam hozzá. Főleg epic lapot. Elég változatos, pedig soha nem volt kedvenc, sőtt...
A shadowformot miért nem használják? Próbálgattam, annyira nem rossz. Midgametől jobb mint gyógyulgatni. De még tesztelem magasabb ranked meccseken mit tud.
szerk.: zoo-hoz akartam írni, hogy egymás után 5 jött tegnap. Aztán 3 aggro mage, meg egy frost. Az tudott megverni.dejaris: az pyromancer
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14641 üzenetére
Én Yetire gondoltam, mert kéne valami ami sebez is
Mármint a spelleken kívül..Reggel vettem ki a Pyrot is mert nem tartott addig a meccs hogy el tudjam tolni
whitezo88 Hát pedig nyomják ezerrel..
Én 1szer csináltam meg a 2wines napit casualon, aztán visszatértem a saját paklimra -
whitezo88
nagyúr
válasz
ja igen a mage is jó rá. Casualon meg tényleg nevetséges ilyen paklikkal nyomulni. Még azt se lehet mondani, hogy gyakorol, mert kb 5 perc alatt megtanulható, mi a jó kezdés vele.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
-2 flamestrike +2 kobold geomancer vagy knife juggler.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
De most komolyan..itt egy ilyen játék ami lehetőségek ezreit rakja eléd és a hülyegyerek micsinál?
Gugli első találat és 1 az 1be copy...és aztán persze veri a mellét hogy "huhahuhuuu mekkora király vagyok"Ennyire nincs ötlete az embereknek?
Én most kaptam egy olyan napit hogy nyerjek 5öt Mage-el..csináltam rá egy paklit.
10ből 7 meccset lehoztam..megfogtam 5zoo-t egy lock-ot meg egy Rouget...2zoo meg egy másik Mage tudott elverni csak.
A 2 flame helyett mehet amúgy 2 yeti is akár mert nem nagyon van kihasználva
Verhetetlen a pakli? A legkevésbé sem...de 1000szer nagyobb élmény vele játszani mint egy netes receptel..Nah mindegy..nem vagyunk egyformák
whitezo88 Casualon hova halad?
Mellesleg ez is nevetséges...felmegyek Murloc-al rank5re aztán elkezdek egy másik paklival játszani és azt mondom hogy "ezt figyi..ezzel a paklival is rank 5 vagyok".
Semmi értelme..jusson fel azzal a paklival amelyikkel játszani akar..ha meg Zoo-val akar, akkor meg nincs értelme ennek a kifejtésnek -
Djuree
félisten
ez az si7 agent milyen lap?
nem találom a kártya listában sehol. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #14633 üzenetére
vagy csak a gyors, egyszerű haladást részesítik előnyben. Zoo-val is lehet rosszul játszani, de aki jól játszik vele (és jól is húz) azt alig lehet megállítani. A handlock jó ellene, meg a tauntos druid. Továbbá a Tempo rugó, a miracle akkor, ha korán behúzza a leszedéseit, FoK-ot, si7-eket.
-
Devas
őstag
válasz
Sirandrish #14633 üzenetére
+1
-
Sirandrish
legenda
Úgy látom az emberek egyre jobban utálnak gondolkodni.
Eddig is elterjedt volt de 6ból 6 meccsen Zoo Warlock és mind kopp ugyanaz...recept 4ever.
Szánalmasak az emberek -
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$ #14631 üzenetére
Hát elég sokat.
Pontosan biztos nem tudnám megmondani, de kb minden goldomból paklikat vettem.
Volt kb két hét amikor Arénára is költöttem, de szerencsére ott bőven pozitív volt a mérlegem így nem csak hogy 90%ban visszajött a gold a Arénás paklin kívül, de még plusz is termelődött így még több paklit vehettemEgyébként mákosnak semmiképpen sem nevezném magam, mert az lehet hogy az átlag (20/1 legend) nyitásoknál nekem jobban jött, de hiába ha 10ből 9 számomra értéktelen. 400dustért meg...hááát, nem szívesen töri be az ember.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #14618 üzenetére
Mert mákos vagy
Mennyit nyitottál goldból, arénából?
-
whitezo88
nagyúr
rip in pepperonis ESGN? [link]
-
Djuree
félisten
válasz
szilva01 #14626 üzenetére
ha nem érted akkor sztem nem igazán vagy diablo fan, legalábbis az elözö részekkel biztos nem játszottál. semmi értelme nem volt játszani amig volt AH, megölte az élvezetet, bár nekem most sincs, így is gyenge eresztés még mindig a kettöhöz képest.
késö már kivenni az AH-t, már rég megkopott a dio név, ki se kellett volna adni AH-val...de a megfelelö topikban ez részletesen ki lett tárgyalva.
freemanone: ne busulj, 4M az kb. egy lapra lett volna elég, nem pénz.
-
szilva01
őstag
tudom hogy nagyon off-off de ez az aukciós ház miért szűnt meg? (nem mintha fenyegetne a veszély, hogy d3-ból pénzt csináljak, csak nem értem mi volt vele abaj...)
-
Sirandrish
legenda
válasz
freemanone #14623 üzenetére
50M volt a legkisebb tétel amit el lehetett adni a "célegyenesbe"
-
kovsol
titán
válasz
freemanone #14623 üzenetére
4M gold az nem mennyiség.
-
freemanone
addikt
köszi mindenkinek! és bakker h erre nem gondoltam még márciusban..... ott fekszik 4m gold, lassan 9 hónapja, na mind1!
-
Sirandrish
legenda
válasz
freemanone #14619 üzenetére
Már ketten is megválaszolták a kérdésedet így én már nem fárasztalak
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Eladott játékon belüli gold-ot valós pénzért a 'real money aukciós házban' (ami március közepén egyébként megszűnt).
Abból a pénzből meg paklikat vett HS-ben. -
whitezo88
nagyúr
válasz
real money AH-ból lett pénze.
-
freemanone
addikt
válasz
Sirandrish #14618 üzenetére
"Én D3as goldeladásból talán 15-20paklit vettem..." ez hogy is értendő?
-
válasz
Sirandrish #14616 üzenetére
Nem is feltétlen kell. Én összesen 77 packot (1x2 + 5x15 pack) vettem pénzből, ha vennék még, azzal csak a dustot gyarapítanám, az meg nem ér meg nekem igazi pénzt. Inkább arénázok sokat, azzal gyorsan gyűlik a pack és a dust.
-
Djuree
félisten
válasz
Tyler Durden #14610 üzenetére
hát eléggé, mostanában nem is veszek pakkot az tuti, gyűjtögetem a goldot inkább aztán várom naxx-ot.
-
fogtunder
nagyúr
mostanában velem is szűkmarkú a játék, az utolsó kb. 15 csomagból talán kettőnek volt 50 felett a dust értéke.
-
-
Djuree
félisten
vettem egy 40-es pakkot, volt benne egy nozdormu.
meg egy faceless egy arany mountain giant meg vagy 600 dust. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #14606 üzenetére
kíváncsi vagyok, beválik-e, nekem nincs, egyszer játszották ellenem, de nem nagyon vesztettem tempót miatta. a te paklid sokkal inkább midgame fókuszú, szóval lehet jó, viszont én csak a removal mágnest látom benne. ragnával szemben hátránya, hogy a silence használhatatlanná teszi.
-
Phobion
őstag
Csak nálam szarakodik megint a battle.net?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #14602 üzenetére
mondom rendes
én ragna párti vagyok, innervate-tel hamarabb is ki lehet csapni, nem olyan rossz az.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #14600 üzenetére
Cenarius hiányát én annyira nem éreztem még, úgyhogy azt vagy bontok vagy nem, de dustot nem költök rá. TBK kellene nagyon, mert ugye rendes hard removal nem igazán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest