Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Ekop vs Gnimsh döntő [link]
-
Redcaster
őstag
Amcsi szerveren sikerült a 2. 8:3-as arénát letolni... Rewardtól nem voltam elájulva: forked lightning, golden cruel taskmaster+155 gold... Forked lightning helyett igazán lehetett volna inkább néhány gold, annak jobban örültem volna
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #12190 üzenetére
15öt tegnap abban volt Cho de azt ide is kiraktam a másik 2 aréna pack volt
-
-
Fr0z3n
őstag
13as rang. Eddig ez a legjobb
Főleg, hogy teljesen saját dekk ötlet, nem netről nézett (csak hunter meg warlock dekk ellen játszok, fő a változatosság)
Teljesen ki vagyok büszkülve. Nulla legend, 3 epic lap, melynek egyike se pyroblast(vagy mi) -
whitezo88
nagyúr
aréna, első meccs. mage ellen: kb 10-11 murlocot játszott ki, volt minden, ami szokott lenni. attackot adó, saját magát buffoló, húzó, és warleader is. végén pedig argent commanderrel végzett ki. többször megnéztem, ez aréna?!! nevetséges. 10+ murlocot bead??
-
whitezo88
nagyúr
hol van a flamestrike?!
ja bocs...
7-3. elég nevetségeseket topdeckelt a végén a pala.packban kinyitottam a 3. bontott Ragnarost
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #12182 üzenetére
Azt hittem általánosságról van szó. Nem az esetedről.
Amúgy zoo, murloc ritkán fogja a handlockot.
A control wari meg más téma. Annak is megvannak a hátrányai.Reggel láttam zoo magét. 5 körre Lerooyal simán beverte a srácot. Kerekedett is az szeme.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #12180 üzenetére
Mindegyiket kb. Ha bucira vernek akkor molten. Ha zoo-murlock akkor sea. Ha sok lap van a kézben (te kezdtél és húztál is hozzá) akkor a mountain.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #12174 üzenetére
Ja, pontosan ezért nem szeretem a handlockot: kevés hp-n kell lavírozni, és ha nem jön a taunt, akkor azelőtt levernek mielőtt hasznát vennék a molteneknek.
-
Sirandrish
legenda
De szeretem mikor elbízzák magukat 1 lap miatt!
Kirak a rouge 1 Scarlet Crusadert, 1 Argent Squaret majd rájuk tol egy Bloood Knightot(9/9)...örül is magának..nyomja hogy Sorry meg hogy ki foglak nyírni stb.
Erre én laza mozdulattal tolok a BK-ra egy Slam+Execute kombót és a Slam-al mit húzok? Cleavet
Viszlát!...persze kövi körben fel is adta
-
whitezo88
nagyúr
9-3 lett a zoo aréna
240 gold, lightning storm a jutalom.
-
SLYM
veterán
és már 8-on vagyok. mondjuk itt már volt mikor 2x is elvertek zsinórban, 9-es szinten
-
whitezo88
nagyúr
csináltam poénból egy aréna zoo decket. 5-1 eddig
[link]
+doomguard, nightblade, tiger, argent. most maget 24 hról vertem -3ra egy kör alatt, pedig volt polyja, skillstrike, fireball, satöbbi. elég vicces. -
whitezo88
nagyúr
elvagyunk
[link]
-
xavix13
őstag
Na ma is nyitottam egy hasztalan legendet, megvan a második Velenem.
De legalább nem panaszkodhatokm volt mellé 2 epic is amik hiányoztak.
A legutóbbi 10 packomból 3 legendet nyitottam, kár hogy mindhárom hulladék. (2 velen, 1 gruul) -
whitezo88
nagyúr
pont ez kellett a randuinba, kár hogy nem Golden!
Millhouseal Combo Wombo!legyártottam még a Geddont, az is meglegyen.
-
Fr0z3n
őstag
Szerintem a hunterek könnyen verhetőek mage-el. Lévén kevés lénnyel játszom, ha meg jöttek a kutyák akkor flamestrike, ha kutya+hiéna akkor faceless manipulátor + poly.
-
-
SLYM
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ígyvanferi #12152 üzenetére
igen bár TM nélkül is lethal
közben egy 4-es streakkel megvan végre a rank9 warriorral. miracle rogue most ragequitolt (your opponent left), de megérdemelte mert elején már nyomta hogy Thanks a smmire meg ilyenek. de elbénázta mert mind2 auctioneert kijátszotta de nem concealelte le. igaz, egyszer Alex mentett meg 3 hp-ról... -
whitezo88
nagyúr
leugrok a háztetőről. kb 20 meccs óta nem láttam huntert, meg rusht, viszont toporgok Ramppal is, persze sokszor az RNG miatt, vagy mert mage 2 pyrot húz be stb. váltok control warriorra. egész jól megy, amíg 2 lényre nem játsztik ki 2x buzzard 2x doges, majd 2x kill commanddal ki nem végez... 10-re tudtam verni.
-
SLYM
veterán
válasz
whitezo88 #12145 üzenetére
de hát ez mi hallod. első level 10-es meccsem, figyeld: 5. körbe van egy 14/8-as szörnyem, az ellenfélnek 8 élete. 6. körbe feladja [link]. [link]
ennek a kasztnak olyan lapjai vannak, hogy hihetelen, ezek a kutyák 2 kör alatt kinyírnak kb ha megfelelő buffot kapnak, de legalább felerősítik ezt a hiénát. ha nincs lap, ott a madár. de ha elmegyek a 6. körig, akkor meg kiteszek 6 manáért egy 6/5-öt, ami ha meghal lesz belőle még 2 darab 2/2, amit csak a barizás meg a hex öl meg teljesen, deadly shot csak a főszörnyet öli meg, a 2 másikat, ami lesz belőle halál után már nem. és ez egy kék lap
-
SLYM
veterán
beszarás, az a hunter jobban OP, mint régen a diabloba a barbár, pedig az se volt piskóta
level 10
-
SLYM
veterán
ez igen, hát tudtam, hogy a hunter erős, de hogy ennyire... gondoltam most, hogy megvan a level 60 a mage-el csinálok egy hunter paklit is, hallottam, hogy ez is elég kemény. hát ez nem kifejezés. eddig gyűjtögettem a dustot egy jó legend lapra, de rájöttem, hogy ennek semmi értelme kb, mikor még sok kék lap is hiányzik, így lekraftoltam 2 flare-t 2 savanna highmane-t és egy kodo-t és összeraktam egy jó decket. eddig asszem 6-ból 5 meccset hoztam és elértem a 11-et, de szerintem be fogok menni 10 alá is [link]
-
whitezo88
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #12139 üzenetére
Pont ezért lehet hatékony az első körben, amikor nem nagyon van az ellenfélnél nagy manaértékű spell.
-
nofi
addikt
Hai!
iPades játékosoktól kérdezném, hogy miként szuperál a HS. iPad3-mon állítólag érezhetően lassúbb és durván meríti a tabletet. Air-en gondolkozom már egy ideje...
-
whitezo88
nagyúr
PRRRepare to face the mighty Millhouse Manastorm!
[link]
4. kör elején feladta -
netpeti98
addikt
Hogy lehet a Mracle Rogue-t megállítani? Reggel már nemgint megszívatott egy.
(akkor mega-el játszottam)
-
Zedz
addikt
Srácok, miben rejlik a Zoo deck ekkora sikere? Alap kártyákkal szétszed mindent...
-
Wolverine
félisten
Azért a teljesen tét nélküli, mondhatni érdektelen casual meccsek és a rankra menő ranked meccsek összehasonlítása ezen a téren felesleges. Igazából szerintem csak akkor van "értelme" casualt játszani, ha paklit tesztelsz bevetés előtt, vagy bizonytalan a netkapcsolatod és nem akarsz a szakadozás miatt anyázni.
-
SLYM
veterán
attól, hogy az ellenfelek azt hiszik, hogy az életül múlik egy meccsen és minden kurva lépés előtt fél percet gondolkodnak, de tök feleslegesen legalább, mert kb 70%-ban hozom a meccseket. nevetséges kb. így állok most és én valamivel több, mint 1.5 hónapja játszok, átlag napi 4 órát kb [link]
-
Druid 9:3 arena run (EU), swipe és gyakorlatilag late game nélkül
-
netpeti98
addikt
Mondjuk az a veszély, hogy ezzel játszák nem fenyeget, az említett legények közül csak ragnaros van meg, mire meglesznek a hiányzó lapok ki tudja merre mozdul a meta.
-
F-ECT$
titán
De jó, hogy így egyetértünk
Szerintem jobb 1-2 manás lényt (argent squire, potw) használni jelenleg, mint spellt, amivel le tudod szedni az ellenfél 1-2 manás lényét (claw).
A Starfall nekem lassúnak tűnik, bár ha valaki már fordított vele, az sikítson
Nekem hiányzik a 14 dmg-s combo is.
Persze ha eljutsz a 6-7-ik körig 20 körüli hp-val, akkor már csak Ysera okozhat gondot.
-
whitezo88
nagyúr
szerintem az arany középút talán a ramp druid vagy a token lehet. shamant gyengének érzem, watcherre meg nincs szükség, alig látok, pedig sokat játszottam ma. Rampra váltottam, de vertem vele most egy facehuntert simán. tazdingó sincs benne.
-
netpeti98
addikt
Erről amúgy mi a vélemény?
http://hearthstonehungary.hu/node/druid-midrange-pakli-a-metat-kovetveMondjuk nekem nagyon sok hiányzik hozzá.
-
netpeti98
addikt
válasz
F-ECT$ #12101 üzenetére
Bevallom az eredeti ötletet a Trump mage adta, anno elég sokat megnéztem belőle a youtube csatornáján. A sunwalkeren elég sok minden fenn akad ha van mellette más is, a 2 skillstike meg már elég sokszor fordított. A másik kedvencem amikor sikerül kijátszani az argust két Water közé. Amúgy nincs ok lapom magehez.
Az Ogre helyére gondolkozok még 1 Sea Ginaten, de azt már fogja a BGH.
-
whitezo88
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest