Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zsiz
őstag
Ha visszakeresel: [link] én ilyet vettem, eddig elégedetten használjuk. Ilyen Beko meg egyéb török noname akármiket én biztos nem vennék, mert ha elromlik, nem fogsz kapni hozzá alkatrészt. És ugye ami el tud romlani, az el is fog romlani. Volt egy Orion kombi tűzhelyünk. Elromlott a sütő funkcióválasztó kapcsolója. Alkatrészt sehol nem kaptunk. De még a megadott szerviz sem. Meg még 1 vagy 2 másik sem. Törökországból rendeltek elvileg, de sosem érkezett meg. Hónapokig sütő nélkül voltunk, aztán meguntuk és beraktunk egy régi hagyományos alul-felül gázosat ideiglenesen. Majd mikor összejött rá a keret, lecseréltük egy Gorenjére azt is.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
Mikor én vettem, akkor a termék regisztrációjával kaptam meg a +1 évet. Nem tudom ez tart-e még. (Persze ehhez mindenképp hivatalos forgalmazótól, gyártói garanciával kell venni a készüléket.)
A csövek nekem elég hosszúak voltak, igaz nekem a kifolyó meg van toldva egy PVC csővel a kádig, mert az első automatánknál így lett kialakítva (messze van a gép a lefolyótól). Aquastop ha jól rémlik, akkor nincsen.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Az AEG-t én is tudom ajánlani.
-Én ilyet [link] vettem kb fél éve és nagyon meg vagyok vele elégedve,csendes,energia és víz takarékos,inverter motoros,1400-s cenri stb stb és igen van olyan jó mint egy Miele..-Ennek a változatnak van keskeny kivitele is [link]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Bacusuz
addikt
Én most vettem egy gorenjét.
Sajnos a +1 év csak a beépíthető gépeknél van .
Én MM-ben vettem Lamour napokon,-8% kuponnal így 105000.- lett az ár,de kibővítettem gyári +2 év teljes körű garanciára +10 ezerért.Mi 3 főre mosunk, azért cseréltük le az 5 kg-os mosógépünket,mert folytotn tele pakoltuk és nem mosott szépen(meg mert már a torka is véres volt).
Mindenki azt mondja hogy nem szabad megtömni,mert úgy nem mos szépen,és nem gazdaságos,ráadásul előbb tönkre megy.
"Minél nagyobb dobosat és kevésbé megtölteni" lehet a jó megoldás,bár tudom hogy adott helyből nehéz nagyobbat csinálni....ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Csabroncka
Topikgazda
Fontos tényező lenne, hogy olyan márkát válassz lehetőleg amiben tudnál találni esetleg ismerős, vagy meghízható szerelőt!
Kár tévhitekbe ringatni az embert, minden gépet szerelni kell egy idő után kérdés milyen áron és mit. Itt ezen állandóan megy a cirkusz, hogy (előbb már ki is bukott), hogy ki mit ajánl. Alapvetően azt hiszem abban nincsen vita, hogy újonnan 150 ezer forint alatt gyakorlatilag tök mindegy milyen gépet veszel, azt válaszd amire több a gari és a funkció.
"in medias res"
-
-
Csabroncka
Topikgazda
Az LG-DD-s gépeket egyelőre nagy megelégedéssel használják itt a fórumon. Azt jó ha tudod, hogy normális mosógép az nagyjából ettől az összegtől indul. Lehetőleg ne alapmodellt válassz, a garancia tiszta legyen és ha tudsz vásárolj hozzá még és terjeszd ki 5 évre legalább.
A centrit nem egészen értem, egy valamire való gépnél már szinte alap az 1200-as fordulat...
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
Ha lehet egy kicsit több is, akkor minimum ez.
Beerwolf
Egy kicsit csöndesebb, mint a hagyományos szíjas hajtásúak, viszont nem tartósabb, ellenben hatékonyabban tud kevesebb víz mellett mosni, mivel ezek sokféle dobmozgatásra képesek.Az a tartóssági teszt kicsit félrevezető, mivel önmagában a rövid idő alatti sok mosás (fél év, képenként 600 mosás) nem modellezi normálisan az életszerű hosszú távú használatot. Azt sem tudni, konkrétan hány és milyen jellegű hiba jelentkezett. Ebből ne indulj ki...
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
BigBear
senior tag
A legolcsóbbat, amelyik tetszik. Régebben megvettem az extradrága Tefalt, mert húdejó. Aztán kellett még egy, az asszony kibökött egy Tesco gazdaságos ( asszem teflonos, nem én vasalok ) gőzölőst. Ennek vagy 8 éve. Ugyanazt tudja tizedáron mint a Tefal. Tök felesleges a drága cucc egy vasalóból.
-
Degeczi
nagyúr
Engem meg kombitűzhely kapcsán érdekel ugyanez, azzal, h mindenképpen 10A alatt kell maradjon a sütő áramfölvétele - de a legtöbb gyártó vmi érthetetlen okból cseszik megadni az elektromos teljesítményt... Többnyire csak egy sütési ciklus fogyasztását adják meg kWh-ban, kösz szépen. Pedig elég gyakori, h az egész lakásra jut 16A, így ez is fontos szempont lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Opera böngésző
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest