Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Valaki nem tudna véletlenül egy jó, megbízható mosógépszerelőt ajánlani Kerepesen, vagy környékén? Nem fűti fel az elöltöltős Electrolux-unk a vizet...
A neten rengeteg hirdetés van, de a fene sem tudja, melyik megbízható.... Jöhet privátban is, hogy nehogy a fórum szabályzatába ütközzön, mint reklámozás.
Az Electrolux saját szervizét ne ajánljátok, mert kb. 2 éve próbálkoztam velük és, amikor benyögték, hogy két hét múlva tudnak kijönni és 10ezer a kiszállás, akkor dobtam egy hátast...Előre is köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
Sziasztok!
Porszívót kellene vennem, de teljesen tanácstalan vagyok. Kb. 6-7 éve vettem egy Samsungot, most kezdi feladni.
Nincsenek extra igényeim. Jól szívjon, egyszerű legyen használni (ne legyen dögnehéz), és ne legyen túl drága. Porzsák nélküliről mindenfélét olvastam, nem győzött megElőre is köszönöm a segítséget
-
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Electrolux beépített sütőnk és benne teleszkópos sínek. Nem nagyon használtuk a síneket, inkább mindig kivettük a tepsit. Szomorúan konstatáltam, hogy teljesen be vannak állva. Fogóval sikerült kimozdítanom őket és megjáratni, de szerintem nem az igazi.
Mivel lehetne megtisztítani a síneket és mivel érdemes megkenni őket? Csak olyan anyag jöhet szóba, főleg kenésnél, ami bírja a hőt és nem káros az egészségre.
Vagy lehet ezeket a belső konzolokat cserélni valahogy? (Olyan, mintha rozsdás lenne a csúszó rész, de lehet, hogy csak összegyűlt, égett zsiradék... )
Előre is köszönöm a segítséget
-
nagyúr
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állok. Nem sürgős, de szeretném felmérni a terepet.
Elvárások:
- elöltöltős,
- keskeny kivitel,
- legalább 1000-es centrifuga,
- legalább 6kg-os töltési lehetőség,
- balra nyíló ajtó, vagy megfordítható zsanér ha jobbra nyílik,
- lehetőleg minél több garanciaidő és minél jobb energiatakarékossági besorolás.Extrák, amik nem létfontosságúak, de örülnék, ha lenne:
- késleltetett indítás,
- maradék idő kijelzés,
- utolsó öblítő vízben hagyás esetén néha forgassa át a ruhát, amíg kézzel nem indítok leeresztést, vagy centrifugálást,
- éjszakai program (nem centrizik program közben és az utolsó öblítő vizet nem ereszti le).Hajlandó vagyok a minőségért és a megbízhatóságért felárat fizetni, de a mókusvakítós feature-ökért nem. 4 fős családban (két gyermek) használnánk, úgyhogy lenne strapálva rendesen
Előre is köszönöm a segítséget.
Szerk.: Miele-t ne ajanljatok, mert azért 250k-t sajnalok mosógépre kiadni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm
-
nagyúr
válasz Csabroncka #17127 üzenetére
Köszönöm
2009. elején vettünk egy ilyet: [Electrolux EWS 10010]Még most is megy. Kétszer látta szerelő a 7 év alatt. Egyszer fűtőszál csere volt, egyszer pedig szénkefe. 2 gyerek mellett gyakorlatilag naponta egyszer megy a gép átlagban.
Igazán nagy gond nincs vele, csak elkezdett rohadni a mosószer adagolónál, meg néha nem akar elindulni, de lehet hogy pihentetni kellene már két mosás között."..minden gépet szerelni kell egy idő után kérdés milyen áron és mit.."
És itt akadtam el, hogy vegyek-e pl. egy Electrolux-ot 120ezerért, vagy inkább Gorenje-t 80-ért. Sajnos szerelő ismerősöm nincsen. Ahol lakom, van egy idősebb bácsi (olyan igazi békebeli szaki), ő szerelte az Electroluxot (vasárnap is kijött, ha nem volt nála alkatrész, akkor 2-3 napon belül beszerezte). -
nagyúr
Sziasztok!
Szendvicssütőt keresnék, mert ami volt (Hauser...) reggel megadta magát (az egész házban levágta az áramot... ). mondjuk sosem voltam megelégedve vele, mert megőszültem mire megsütött egy szendvicset, gofrisütésre pedig gyakorlatilag használhatatlan volt.
Ha már veszek, akkor jó lenne olyan, ami normálisan gofrit is tud sütni.Ezt néztem ki, mi a véleményetek? [link]
Olvastam itt a fórumon erről a Tefalról [link], de a boltnál a hozzászólások között van sok negatív...
Vagy inkább ez? [link]
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig szendvicssütő. Russel Hobbs, vagy Tefal?
mindkettőre 2 év garancia van. A Tefal 850 W-os, a Russel 750W-os. A Russel feleannyiba kerül, mint a Tefal.Melyiket ajánljátok?
Köszönöm
-
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy mosógép csere előtt állok. A jelenlegi kb. 8 éves Electrolux megint megadta magát (eddig volt egy fűtőszál és egyszer szénkefe csere). Szerintem most is ez utóbbi a baja. Viszont néha az ajtókapcsoló sem érzékel, meg kezd a a burkolat is rozsdásodni, szóval lehet, hogy csere lesz.
Milyen mosógépet ajánlotok, ami
- elöltöltős (keskeny, max 53 cm mély)
- legalább 6 kg kapacitás
- elég az 1000-es centrifuga, de legalább még két lépésben csökkenthető legyen
- minél több gyári garancia.A keret rá kb. 100ezer.
Köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
válasz Csabroncka #24791 üzenetére
Köszi
A centrit csak azért irtam, hogy az 1000 is elegendő. Mi lenne a konkrét modell, amit ajánlanál, ha mondjuk kicist kitolom az értékhatárt?
-
nagyúr
Sziasztok!
Sencor SVC 8YL Tizio típusú porszívóhoz milyen eldobható porzsákot tudnátok ajánlani?
Köszönöm szépen
-
nagyúr
Köszönöm Ezek ilyen szövetszerű zsákok, vagy papír? Papírt nem szeretnék, mert a régi porszívómban elszakadt és nem volt kellemes kitakarítani..
Illatosító rúd a második linken lévő dupla csomaghoz is jár vqjon?Szerk. : elolvastam a részleteket és megtaláltam a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Valami egyszerű vasalót keresnék. Lehetőleg gőzölőset. Melyik márkát, típust ajánljátok?
Köszönöm
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat vasaló ügyben
-
nagyúr
Sziasztok!
A 9 éves Electrolux beépíthetős sütőm ma reggel bemondta az unalmast. Levágja a biztosítékot, ha bekapcsolom, valami zárlatos lett benne gondolom.
Milyet javasoltok helyette? Légkeveréses, grillszálas kellene, semmi más extra. Óra legyen rajta
Ez a pirolitikus tisztítás ér valamit, vagy bullshit?
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46913 üzenetére
Szia!
Tudnál pontos típust adni? Köszi
Egyébként mi lehet a gond, ha bekapcsoláskor rögtön lecsapja a FI relét? Gondolom zárlatos a sütő, de vajon mi mehet egy ilyen egyszerű szerkezetben tönkre?
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46921 üzenetére
Köszi
A hőmérsékletet és a funkciót hol jelzi ki a készülék? A képeken a gombok körül egyik sincs megjelölve.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46925 üzenetére
Elsőre nem szimpi ez a megoldás.
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46927 üzenetére
Lehet, hogy csak meg kell szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest