Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
-
PVD
csendes tag
Sziasztok!
A jövőben esetleg tervezek házimozi vételt pontosabban ezt:
http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/support.do?group=mp3playersaudiovideo&type=hometheatersystems&subtype=hometheatersystems&model_cd=HT-TZ315R/EDC&mode=CA mellékelt képen látható ahol hátlapopn található csatlakozók láthatóak. Van rajta HDMI-kimenet azt össze lehet csatlakoztatni a a TFT-mel? Ehhez jó a neten látható HDMI-VGA kábel átalakító? Csatoltam a házimozi hátoldfalán található csatlakozókat.
Valmint lenne még egy kérdésem, hogy a szgepet mint forrásként használjhatom audio átvitelére a házimozira?
Az megint nem tudom, hogy vagy az alaplapról lehet valahogy hangot belecsalogatni vagy a hangkártyáról?
A Hangkártyám Genius 5.1-es az alaplapom pedig egy ASUS P5K-E Wifi.
Van valakinek valami öklete, mert így elméletben nem láttom át, hogy valahogy müködjön is. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne h a sony SS-FCR4000 hangfal szett meg ér 39ezret vagy inkább egy jvc? melyiket érdemes szerintetek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cellpeti #4793 üzenetére
Ajánlom, hogy nézz szét aukciós oldalakon, ha jó a használt is. Mert lehet találni jókat is.
Pl.: Technics. stb, csakhát megkérik az árát....Ezt lapozd végig. Hátha találsz vmi megfelelőt itt is
Mondjuk ezek csak a Technics erősítők, meg nemtudom, hogy van e közte újabb, mert nem volt időm átnyálazni őket
-
kkrisi
senior tag
Hello Mindenkinek!
Lassan én is össze szeretnék dobni egy hangfalrendszert. A sub mindenféleképen fix hogy ez lesz: ([link]) De viszont két erősítő között nem bírok választani.
-Harman kardon erősítő: [link]
-Denon erősítő: [link]
Akinek vannak tapasztalatai az kérem segítsen nekem ebben.Ja és milyen hangfalakat vegyek hozzájuk? (12m' a szobám)
-
cellpeti
nagyúr
válasz
hackeeeee #4788 üzenetére
Csak erősítő 20K!
Esetleg ez?Mondjuk most egy Logi X230am van!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Én PChez szeretnék,nagy hangfalakat,valami jó erősítővel(20K max).
Tudnátok erősítőt mondani ami ilyen ár körül van,használtba? -
Kombat
őstag
válasz
JamesHolden #4785 üzenetére
Ezt elég sokan dicsérik: Quadral Quintas AS-2255
-
JamesHolden
aktív tag
először is köszi!
szóba jöhet még esetleg bükk hangfalból, mivel a padlóm az
viszont nem tudom mennyire ütne el a mellette levő többi fekete cucctól
(TV-m, DVD lejátszóm, Xbox-om, PC házam + monitorom is mind mind fekete)
bükkből pl mit ajánlanál?
ilyen színű a padlóm amúgy -
Kombat
őstag
válasz
JamesHolden #4783 üzenetére
Akkor Yamaha RX-V363-as erősítő!
+ 2db Yamaha NS-50F hangfal, de csak, ha tényleg muszáj feketének és állónak lennie! -
Kombat
őstag
válasz
JamesHolden #4780 üzenetére
Elég a szeteró erősítő, vagy házimozi kell?
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy erősítőt + 2 front álló hangfalat!
Egy Xbox360, egy DVD lejátszó és később egy PC is rá lenne majd kötve
100-110K-t szánnék rá összesen! Mit ajánlotok ebben az árkategóriában?
(egy kikötésem lenne csupán, hogy fekete színű legyen mind az erősítő mind a 2 hangfal!)
Vidéki vagyok, ha tudnátok esetleg webshopokat is linkelni hozzájuk azt nagyon megköszönnémüdv
-
Ulf
tag
Sziasztok!
Tudom hogy kicsit off, de sajnos nem tudom hol lehetne érdeklődni.
Érdekelne mennyit ér egy ilyen összeállítás. Egyben lenne eladó.2x120 Schneider
Denon DCD860 Cd lejátszó
Toshiba STS30 Rádio
dula CV 1200 2x60A segítséget előre is köszi.
-
Dassler
őstag
válasz
Secretive #4771 üzenetére
Épp arra próbáltam eme készülékekkel rávilágítani, hogy megfizethető áron is van jó/jobb minőség. Persze, mint írtam, mindenki azt vesz, amit akar, igényeinek, lehetőségeinek megfelelően.
100 alatt tényleg nehéz olyan HM erölködőt mondani, ami tud oylan sztereó minőséget, mint egy tök alap sztereó erősítő. De ettől még messze nem hallgathatatlan. NAD-ot érdemes meghallgatni sztem, kölcsönözhetőségre én sem tudok más lehetőséget, hacsak el nem kéred valakitől, akinek van egy -
Secretive
aktív tag
-
csizzah
aktív tag
válasz
Dassler #4770 üzenetére
Szerintem te a Jungson-ra gondoltál, nagyon jó kis gép, nekem már sikerült megfülelnem egyszer, csak egy baja van hogy nincs hozzá táv.
-
Secretive
aktív tag
válasz
Dassler #4770 üzenetére
nem olvastam át az egész témát, csak a HM erősítők apropójaként szóltam hozzá, most hirtelen nem is tudom,hogy ki-mit kérdezett.
egy barátom cserélné le az onkyo 575-ösHM erősítőjét (~75W),amit lehurrogtam,mert nincs benne mély és csutkán még röhög a hangfal, hogy csak ennyi szufla van?!
nézegettem,de hirtelen nem tudtam neki ajánlani olyan HM erősítőt,ami akár használtan is elfogadható (populáris, diszkó, instrumental, rock stb.) zenére is és 100 alatt van (meg 100W körül 8 ohmon).a NAD-ot nem lehet valahol kikölcsönözni? azért tényleg kiváncsi lennék, mit képvisel az én szemszögemből...és mennyi is az annyi wattban....
Jongshun-nal egyetemben biztos van még többtucatnyi márka és tpus,amiről nem csak nekem, de másnak sincs fingja sem, de hát én azzal is megelégszem, ha az enyémmel nincs gondom. annyira nem akarok belefolyni se a LO- se a Hi-End-be,mert az sokkal többe kerül,mint amennyit áldozni tudok rá, lés egy végeláthatatlan mindig jobbat és jobbat akarok folyamat elindítója lehet. -
Dassler
őstag
válasz
Secretive #4768 üzenetére
Azért írtam sztereó modellekeket, mert sztereó rendszerre vonatkozott az eredeti kérdés. Amúgy még egy igen jó versenyző egy kínai(!) Jongshun, ha jól emlékszem a nevére. Rengeteg díjat kapott. Egy angol szaklapnál szét is kapták, és igencsak minőségi munka és alkatrészek vannak a belsejében.
Ez a 40W elég szépen muzsikál, még nagyobb Polk dobozokkal is, elég sok 8x200W-os marketing erősítőt kenderbe ver.
A Denon tömegtermékei sajna elég sokat romlottak az utbbi években, jelentősen nőtt a meghibásodási arány is világszerte. (most nagyhirtelen nem tudok statisztikákat előhalászni, de a gugliba lehet iyleket találni) Az alsóbb kategóriákban meg főleg vannak jobb vételek nála, olcsóbban. Persze nem akciós árakra gondolok. HM erősítőből meg kb a 250k-ig mindegyiket leszólja egy 60-80k-ás sztereó erősítő, még laikus füllel is. Ami nem azt jelenti, hogy a házimozi erősítőkön nem lehetne zenét hallgatni, de ha csak zenére van, akkor bizony sokkal jobb vétel egy sztereó darab.
Persze mindenki a pénztárcája és igényei szerint dönt, mert itt is igaz, hogy "minden nőnél van jobb nő" fejlődés meg mindig van és lesz is. -
cyber86
őstag
Hali. 2.1-es Logitech ládát ráköthetek 1 Onkyo erősítőre nem teszi tönkre?
-
Secretive
aktív tag
válasz
#56474624 #4767 üzenetére
csak elméletben beszélgettünk erről a témáról,nem akarok egyelőre cserélni .....
tudom, hogy a 40W a jelentősen túlméretezett toroid trafó és a DF60 miatt is sokkal erősebbnek érződik nagyobb hangfallal is, meg azt is, hogy pl. az 5x100W 90%-ban marketingduma az alsó és középkategóriában is (a sztereó erőt legalább tudják), de konkrét tapasztalattal sajnos nem rendelkezem arról, hogy végülis pontosan mennyire elég az a 40W, mondjuk ugyanazzal a hangfallal nézve egy másik nagyobb teljesítményű erősítőhöz képest és sokféle zenén és hangerőn összehasonlítva. de szívesen meghallgatnám.hiszek sokmindent, de hallani jobban szeretem. persze ettől függetlenül a nad az NAD marad.
a lemezjátszókról semmilyen tapasztalatom nincs és valszeg már nem is lesz.... -
törölt tag
válasz
Secretive #4763 üzenetére
Ne azzal törődj, hogy mi van ráírva. Az a kis NAD rengeteg erőtartalékkal rendelkezik. Az én Polkjaimmal is bőven elboldogul, pedig tudvalevő, hogy azok erősen igénylik az erőt.
Sőt tudtommal nagyobb álló dobozokat is elhajt.
Egyébként pont a Denon az, aminél félni kell, hogy nem hajtja meg.
Én különben nem szimpatizálok a Denonnan már egy ideje mint márkával.
Van egy lemezjátszójuk is, ami gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Lenco L3806-os, csak jelentősen drágábban, mert ott virít rajta, hogy Denon. Közben meg ugyanolyan szemétre való az is.
NAD és CA ár-érték szintje eléggé üti szerintem a Denonét. -
nebulo5
senior tag
Hello!
Alapos keresgélés után, ezt a gyönyörűséget sikerült beszereznem:
[link]
Már sikerült néhány külföldi oldalon véleményezést olvasni róla, de szeretném hallani valaki személyes tapasztalatát is.
Egy 25 m2-es szobában használom. Sajnos, még tallér szempontjából gyúrnom kell, jelenleg egy pár 40 W-os hangfallal próbálgatom. Esetleg ha valaki már huzamosabb ideje használ ilyet,
megírhatná, milyen hangosítást használ hozzá, és mik a tapasztalatai. -
Secretive
aktív tag
válasz
Dassler #4762 üzenetére
CA, mi? valami típus esetleg? nekem ez a márkanév nem ismerős.....
a 315-ös tényleg megfizethető, de nem házimozi erősítő és a 40W nem biztos, hogy elég hangerőt termel egy szinus 100W-os hangfalnál, ettől persze szólhat szépen....a "NAD drága" kijelentést én a házmozi erősítőire értettem,azok közül is,ami 100W-nál kezdődik és új...
Láttam a rendszered, tetszett, elég nagy a tér is hozzá....
-
Dassler
őstag
-
Secretive
aktív tag
hát a merketingesek tolla jó vastagon fogott. 1000W összteljesítmény!
bruhhhahahahahha
biztos PMPO-ban adták meg, de abban is ámítás.....
hogy mit érdemes meg kinek,az többnyire pénztárca és igény függő.
ezt a kis ketyerét max egy 10nm-es helyiségben tudnám elképzelni, ott talán megtölti a teret valamilyen akusztikai zajjal, amit képes kisegíteni a mélynomócska ládicska. persze lehet rakni nagyobba is, csak ott nem a lehengerlő dinamika és hangnyomás fog meggyőzni valószínűleg. 60ért. -
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
van valakinek tapasztalata a Samsung HT-TZ315R-el kapcsolatban?
érdemes ezt venni?
-
sanyi001
csendes tag
RENKFORCE E-SA9 erősítő 4 vagy 8 ohm ?
-
Secretive
aktív tag
-
tigipuf
senior tag
válasz
deicide #4749 üzenetére
hello!köszi
,nem tudom azok amik pl a MM-ben vannak mostanság 40-50k körül milyenek lehetnek,majd megfülelek egyet.Mondjuk azt láttam,hogy pl a jvc-n nem volt 5.1 analóg input(kb 1 árban voltak a yamahával)viszont a yamahán volt,szerintem ez is yamaha mellet szól.amúgy nem vagyok vájtfülű,bőven megfelel igényeimnek ez a kategória színvonala
-
tigipuf
senior tag
hali! Tudnátok ajánlani olyan alsó árkategóriába eső erősítőt,amelyik inkább sztereó módban(zene) jeleskedik?viszont az 5.1 -re is szükségem lenne a játékok+filmek miatt.De 80 % ban zenehallgatásra használnám.köszi,üdv!
-
Secretive
aktív tag
válasz
deicide #4744 üzenetére
ez ugye jelenleg legfeljebb egy BD-videónál használható ki, de nem tudom, jelenleg egyáltalán van-e ilyen hangsávú lemez forgalomban.....a kihasználhatósága majdnem nulla mostanság.
120 alatt (talán a legolcsóbb az Onkyo - TX-SR606) nem nagyon lesz ilyen, de inkáb a felső kategóriás elite, prémium stb. marketinggel átitatott AV erősítőkbe rakják bele ezt a tudást. -
hackeeeee
Jómunkásember
Csak kicsit
De mondjuk tény, h 6ohm-os szettel durvábban szól. Vagyis a 1306 az biztos
Ha nár ittjárok megkérdezem, AUDIGY 2 ZS-hez tud valaki valami jó kis Vistás drivert? Ami jobb mint a gyári Creative? Mert asszem itt ajánlotta valaki, csak már nemtudom, hogy ki, és hogy melyiket
-
deicide
veterán
Van valakinek tudomása normális árfekvésű DTS-HD Master Audio képes erősítőről?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Denon-ok meg asszem 6ohm-on, de ebben nem vagyok teljesen biztos
-
Secretive
aktív tag
hát az már elvileg a prémium kategória, erősítő részében a dsp-je több szabványt támogat, mint a kisebbeké, emiatt eltérhet a hangminősége is, bár egy sima sztereó megszólalásban vagy normál DD,DTS dekódolásban nem tudom mi lenne a különbség, hisz valszeg ugyanaz a DSP áramkör felel érte,mint a többiben.
ezek a 1018-as adatai,de a 1017 nem valószínű, hogy nagyon különbözne ettől:
ezen kívül 7csatornás és +15W teljesítménytöbblet
(persze 8 Ohm-on,mert ugye ezzel is variálnak, pl a HK rendszerint 6 Ohmra adja meg,így látszólag hangzatosabb telj.adatok jönnek ki)
az usa specifikációja szerint elvileg ez tényleg jobban szólhat, már csak az S/N IHF-A szabvány 103db / IEA szabvány szerinti 83 decibel miatt is (európában ugyanez 103 helyett 92db-ne van megadva, ami nagyon nem mindegy....)
. a kisebbek az usa szerint 96/78db-sek, europa szerint 88/65db-sek.sokszor a brossúrák és a dokumentációk eltérő adatokat közölnek, úgyhogy sokszor már tényleg nem tudom, mi a valós adat....
ja és érdekes adat
a te 1017-esed jóval nagyobb teljesítmény hoz ki egy 13,5 kilós meghajtásból,mint az én 839-esem (THX minősített) 16,5 kiló beltartalomból (gondolok itt elsősorban a tápegység teljesítményére és egyéb teljesítményspecifikus alkatrészekre)
na ezek is érdekes dolgok manapság. -
Secretive
aktív tag
én kicsit kibuktam azon,hogy végignéztem a pioneer,harman-kardon,yamaha,denon AV Receiver kínálatát (hawer akar erősítőt cserélni) és azt tapasztaltam, hogy az utóbbi kettő egyszerűen nem adja meg a je3l-zaj viszonyt az erősítőihez a hivatalos oldalakon sem, más szempontból meg szinte már mindegyik típus motorja,magja,belseje ugyanazon minőség köré épített, esetleg kinézetében, szolgáltatásaiban és teljesítményében tér el.
pl. a pio 418-918-ig (40-90ezerig) teljesen megegyezik mindenben, kizárólag nüansznyi szolgáltatások, csatlakozók térnek el,meg a távirányító és a hdmi. de maga az erősítő rész mindben ugyanaz.
a yamahánál és a denonnál is hasonlókat tapasztaltam, sőt a Hk is ehhez közelít. ez már tényleg a globalizáció hatása vagy egyszerűen bullset marketinfogás egy erősítő ára,ahol gyakorlatilag ugyanazt kapom mondjuk 50ért,mint 150-ért?!
vélemények?
-
nebulo5
senior tag
Köszi szépen a tanácsot!
Igen, a pendrive csatlakoztatás lehetősége alatt arra gondoltam, hogy adathordozóként a zenét arról hallgatni. A Denon termékek nekem is tetszenek, de úgy vélem, MP3 formátumú zenéhez hiába a jó hangzási lehetőség, nem igazán jut kifejezésre...
Szorgalmasan kutatok tovább, mert jól meg kell gondolni mit veszek. Az elkövetkező 3-5 évben nemigen lesz lehetőségem cserélgetni.
-
hkari
őstag
válasz
nebulo5 #4728 üzenetére
Hát el kéne döntened hogy mire használnád többet. Én is kezdő vagyok a téren,remélem kijavítanak ha valami rosszul írok
Denon inkább zenébe jobb a lágyabb hangja miatt. Yamaha és Onkyo meg filmekbe mivel nekik inkább keményebb a hangzásuk. Ennyiért amennyit írtál már elég jókat lehet találni. Amiket írtál azokat szinte mindegyikre rá lehet dugni. A pendrivet úgy érted hogy zenét hallgatni róla? Azt nem tudom melyik tudja,de szerintem csak a viszonylag felsőbb kategória.
Itt nézegess szerintem:
-
Játékos
addikt
Eddig a Harman/Kardon AVR 132 a befutó.
Hát nem gyönyörű?! -
nebulo5
senior tag
Hello Guruk!
Néhány hét múlva jönne össze egy kis pénzem, amin házimozi erősítőt szeretnék vásárolni. Már egy ideje olvasgatom ezt a topicot de bevallom, nem sokkal lettem bölcsebb. ( a bőség zavara...)
Szeretném a segítségeteket-tanácsotokat kérni, hogy mégis milyen tipusú, és tudású erősítőt érdemes keresni. És főleg: hol!
Amire szeretném használni: főleg MP3 zenét, rádióműsort hallgatnék rajta, és természetesen filmet néznék. Nem lényeg a "falatbontó" hangerő, szerintem egy kb. 60W-os teljesítmény megfelelne. Valószínűnek tartom, hogy a számítógépről is kötnék rá egy csatlakozást, de ha ezt ki lehetne váltani egy pendrive-al, az még jobb lenne. Illetve egy LCD tv. és egy DVD lejátszó lenne még hozzácsatlakoztatva.
Első lépésben, csak az erősítőre lenne pénzem kb. 75 - 90 E. Ft. Hangfal rendszert csak a nyáron tudnék hozzá beszerezni, addig beérném a jelenleg meglévő 2 db. 30 W-os hangfallal. (majd csak lábujjhegyen hallgatnám...)
Azt hiszem, sikerült vázolni az elképzelésem. Ezek alapján várnám tanácsaitokat.
Kösz előre is a türelmeteket! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Le kellett cserélnem a Z-5500-amat, helyette lesz egy JBL SCS 178-t 45k-ért. Sztem ez elég jó ár. Na ehhez keresek valami erősítőt. Tudnátok mondani valami konkrétumot? Nézegettem eddeig Denon 1306 6.0-t, meg Yamaha RX-V459-t.
Vélemények? -
-
Kombat
őstag
Tudja valaki, hogy mi a különbség a Yamaha RX-v és a HRT sorozata közt?
Konkrétan az RX-V363 és a HRT-6030/6130 érdekelne!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez igaz. Deonnak nagyon faxa sztereó erősítői vannak. Csakhát az ár...
Itt meg lehet lesni őket (discontinued products-ra kattintva mutatja a régebbieket, de lehet azokat is lehet találni itthon)Viszont, használtan lehet elég jó Technics sztereó erősítőket kapni, azok is nagyon jók ! Havernak volt, hát nem semmi volt, ahogy szólt...
-
Ninoka
tag
válasz
Nightwish301 #4715 üzenetére
Én csak hangfalakat vennék újat, és az összeg nagyrészét (kb 100k) arra költeném, mellé pedig vennék vennék egy használt erősítőt ami jóval olcsóbb egy újnál.
-
hkari
őstag
-
ProdyG
őstag
válasz
Nightwish301 #4715 üzenetére
pár hete vettem vardus 300-at, nekem tökéletes. sztem a denon 1306-tal ütne, aztán később vehetnél még mellé hangfalakat meg mélynyomót esetleg.....
-
perempe
veterán
válasz
Nightwish301 #4713 üzenetére
Ha használtan veszel cuccot, akkor jobb ár/érték arányt érhetsz el. Esetleg építésre is vállalkoznál?
-
Nightwish301
csendes tag
esetleg tudnátok valamilyen összeállítást ajánlani?
-
hkari
őstag
válasz
Nightwish301 #4710 üzenetére
Ha sztereoba szeretnél zenét hallgatni,és filmre nem kell,akkor nézz szerintem sztereo erősítőt.
-
Nightwish301
csendes tag
sziasztok!Segítsetek egy sztereo rendszert szeretnék összeállítani csak nincs tapasztalatom benne.elsősorban egy denon avr1306 vagy yamaha v363 erősítő wharfedale vardus 300 front hangfalakkal!Mi a véleményetek?ha van jobb ötlet várom!elsősorban metal zenéket hallgatok! szoba méretei 4x5x2.5! max összeg ami szóba jöhet 120 000 ft!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mással nemtudod összekötni optikai kábellel? Hogy másról szóljon, hogy előjön e a hiba? Lehet a hangkártya hibája. Vagyis vmi illesztőprogram bibi lehet, nem biztos, hogy erősítő, de fene se tudja, kikéne próbálni valami mással is.
Én meg megszívtam az analóggal, alaplapi recsegőn a front kimenet úgynézki, hogy halott, szal vmi hangkártyát vadászok, vagyis folyamatban van.
-
Reno7
senior tag
Egyáltalán nem feszül,a kábelekre meg nagyon vigyázok,nem hiszem hogy ez lenne a baj,az a baj hogy nem csak pillanat jel volt,mert többször is kinyomtam mire megjavult,~fél órája ment,és nem volt különösebben meleg...átlagosnak éreztem
Amúgy ez volt az első alkalom,de kicsit megijesztett mivel nem ez az első rendszer itthon,és eddig ilyet nem tapasztaltam,nem örülnék neki hogyha gond lenne valamelyikkel -
Pyzoo
aktív tag
Szia!
Máskor s előferdült már?
Tudom hogy kicsi az esélye de az nem lehetett hogy feszül vagy nagyon meg van törve a kábel és pont azon a határon van hogy bizonytalan a jel.
De a hangkari is küldhetett egy pillanatig rosz jelet.
Nekem volt már hasonló bár akkor én a mintavételezést kapcsolgattam 48Khz-röl 96Khz-re és megfagyott az erölködő semmire sem reagált.
Melegedés esetleg? -
hkari
őstag
A CR. Over-t mennyire érdemes tenni? Most a sub ki van kapcsolva így is számít hogy mennyin van?
-
Reno7
senior tag
Nektek volt már olyan hogy filmet néztetek,és hirtelen kegyetlenül elkezdett sípolni a rendszer?
Kikapcs-bekapcs,és megy tovább normálisan.
Onkyo TX-SR304E - Jamo s406 -
Kombat
őstag
válasz
hackeeeee #4698 üzenetére
1 kell a pc-vel való összekötéshez, a másik meg WD TV-hez (ezen 1 optikai meg 1 HDMI bemenet van).
Persze így még megoldható lenne, hogy a pc optikain, a WD TV meg HDMI-n csatlakozna, de "ki tudja, mit hoz a jövő?" alapon jó lenne fenntartani még egy optikai vagy HDMI bemenetet!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- YouTube
- Nők, nőügyek (18+)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest