Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szebike001 #3457 üzenetére
Szia,
én a KEF-et venném, a Klipsch tölcséres (nem csoda hogy marha jó az érzékenysége) de ezzel egy időben a hang már el is bukott itt, gyenge iránykarakterisztika, és ha nem pont a tűzvonalban, előtte ülsz, azonnal kevesebb decibelt kapsz, zavaróan kevesebbet.
Ha Magadnak kell, nincs asszony, nincsenek haverok, és nem ülsz néha a kanapé közepe helyett a szélére, akkor ajánlható, egyébként meg ..
.. nekem "arcba tolakodó" a hangja kicsit, de nyilván nem egy kategória már így önmagában mint "Klipsch" sem egy Magnat-tal vagy hasonló kakival.
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm a választ!
A szobám alapterülete jó, ha eléri a 15-20-nm-t, szóval nem kell 1000watt teljesítmény. A Yamaha RX V361 nagyon megtetszett és szemezek a V363al is. Ezek között csak abban van eltérés, hogy HDMI-vel van ellátva a V363, vagy van más lényeges különbség is? Ami nem világos:ha mondjuk van egy HDMI-s tvm, akkor felsáklázza a DVD felbontását 1080ra? A sárga csatlakozók gondolom S video bemenetek. Ezzel kapcsolatban egy kérdés:a DVD lejátszó képét ráköthetem Svideon, majd az erősítőn lévő S-video out-al visszaköthetem a TVre? Alapból van vmi OSD menü az erősítőn, amit kivetít a TVre?(Most tényleg nem az az 5 ezer forint számít, csak kiváncsi lennék, hogy milyen egyéb külöbség van még a két erősítő között, képes vagyok többet is áldozni rá.)
A már meglévő 2 db 70/90 wattos 4 Ohm-os nagy hagfalaimat megtartanám a rendszerhez, elég jól szólnak a régi Fisher CA-38as erősítőmmel is.
Nem találom sehol ,de az erősítő gondolom 4-8 Ohm-ig támogatja a hangfalakat?
Nem kell bálteremnyi hangerő ,de egy centert és 2 háttésugárzót szeretnék venni hozzá pluszba a mozi élményhez. Megkérdezném a véleményeteket erről a két termékről(center+2 háttérsugárzó),h ogy melyik érné meg jobban és hogy meghajtja-e rendesen az erősítő?
[link]Yamaha NS-P125
[link]Yamaha NS-P60A válaszokat előre is köszönöm!
-
Winzsolt
aktív tag
wharfit nekem evo szériától ajánlottak, de sztem minimum a diamond. polk viszot tleg nagyon jó, még a kicsi rti6-os is
a crystal 40-esne 86db az érzékenysége, amit az erősítőddel sztem nem tudnal behangositani 25nm-en eléggé. most mennem kell esküvőre, nemtok utananezni meik lenne jo, de vki erősítse meg h ez a 86db nem eleg
-
Dassler
őstag
Szia,
A Wharfikat én alapvetően nem nagyn ismerem, mivel nem tartozik a kedvenceim közé hangban - ízlések és pofonok - hallgasd meg MM-ben mind2-tőt, és amelyik neked jobban tetszik.
Rockra én Polkot ajánlanám alapvetően - nekem is az van -, de az más árfekvés. Bár monitor széria kifutó darabjai lehet, elérhetőek akcióban, körül kell nézni.
TrueHD-re akkor érdemes áldozni, ha sokat akarsz Blu-ray filemket nézni, ahhoz meg ugye nem árt egy BD lejátszó, meg egy azzal kompatibilis (24p) képmegjelenítő. A nem túl drága erősítők közül a Yamaha ide vonatkozó modelljei egész jók ár/értékben. -
pilu69
csendes tag
Helo , melyik hangfalt érdemesebb megvenni? Azaz melyiknek jobb az ár/érték aránya? A wharfedale vardus vr-300-nak (50000) vagy a wharfedale crystal II 40-nek (40000 a MM-ban). Később megveszem hozzá a megfelelő centert és háttér hangfalakat is, csak előbb el kell adnom a régiket.A crystal II neten mindenhol 70 felett van szoval a 40 az elég já árnak tűnik , de a vardus meg idei modell, és ez nem tudom jelenthet e valami nagy pozitívumot. az erősítőm Sony-str-500g , a szobám pedig kb 25nm . Egy kis rock hallgatásra és egy kis filmnézésre használnám. Vagy milyen egyéb alternatíváknak érdemes még utánanézni, ebben az ár kategóriában?
Felmerült az erősítőcsere kérdés is a Dolby True HD miatt, csak nem tudom hogy érdemes e pénzt költeni erre csak ez miatt.?.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
#67688960 #3586 üzenetére
szerintem a tökéletes megjelenítő már kész van
kb fél éve láttam, épp a szobám egyik falát takarta be próba céljából a jvc dla-hd1. még vászon nélkül is gyönyörű volt, és ugy vettem észre, hogy a szemem nem is képes szebb szineket látni ennél...
-
Dassler
őstag
Konkrétan nem erősítő, de HM témakör. Nem tudom, hogy írta-e már valaki, csak mint érdekesség: [link]
Kapható az első lézer tv 4999$ a 65"-os verzió. Olcsóbb, mint a hasonló plazmák és LCD-ék. -
Thom!
veterán
Compressed Music Enhancer ér vmit??
-
Dassler
őstag
válasz
Neurotoxin #3580 üzenetére
Amit venni szeretnél, mint ahogy azt Winzsolt is írta, minimum egy százas a legolcsóbb cuccokból. Lehet, hogy megfelelő lehet az egydobozos rendszer is - legalábbis iylen pénzmaggal nem nagyon érdemes egy komplett rendszerbe belefogni szvsz -, attól függ, hogy hova meg mire (hm, zene stb.) kéne.
Egy külön komponensekből álló már használható és jó minőségű 5.1-es rendszer bolti árakkal újonnan tv-vel együtt min. 250e. tv, erősítő, dvd lejátszó, 2 front, 2 hátsó, 1 center, mélyláda, kábelek, de ez is igény függő, meg hogy miylen körülmények között kell teljesítenie.
Szóval vagy spórolj még, ha jobbat akarsz - ne vedd sértésnek, nem ismerem az anyagi lehetőségeidet - vagy az 1 dobozost ajánlanám. -
Winzsolt
aktív tag
válasz
Neurotoxin #3580 üzenetére
szerintem
Ennyi keretből nem lehet kijönni, csak az erősítő és a mélynyomó lenne meg.Yamaha RX-V361 ~40k - - - viszonylag jo, de olcsobb nemigen van
Yamaha YST-SW030 ~20k - - - olcso, és jokat hallani rola
Yamaha ns-50e ~ 32k - - - ezt is azért mert szinte a legolcsobb
Yamaha NS-CG75 ~ 15k - - - ezt meg azért mert ez is yamaha akkor márelsőre ennyi:\
-
Neurotoxin
őstag
úgy nézem túlléptem az időkeretet....Szóval a fenti linken egy LG HT503HT van. Többen írtátok, hogy ezek az egydobozos rendszerek nem szólnak igazán jól 5.1ben, mert gyakorlatilag az anyag 6 hangszórón szólal meg 2 helyett...
Ezért más alternatíva után kell néznem, hogy élvezhesem a DTS/5.1 kódolású zenei DVD-imet. Van egy haldokló ősrégi Fischer stúdiós erősítőm ,ami haldoklik....tarthatatlan a helyzet...
Van 1 pár 3 utas hangszóróm, vmi német gyártmány, (kb 3 éve lett benne cserélve az alsó 25cm-es mély, a márákját nem tudom, 70/90watt van ráírva) és egy MM-ben vásárolt, koaxiális kimenettel rendelkező DVD lejátszó(kérdés:a koaxiális kimeneten tudná fogni az 5.1es/DTS jelet az erősítő?bocs, ha hülyeséget kérdezek). 60-70ezret szeretnék max költeni egy rádióserősítőre, egy pár hangfalra és centerre és egy subwooferre. Ti mit ajánlanátok? A válszt előre is köszönöm!
-
Neurotoxin
őstag
Hy!
Mostanság megfogalmazódott bennem, hogy veszek egy belépő szintű 5.1-es "egydobozos" hangrendszert. Ki is néztem magamnak egy LG[link]
-
kosaga
tag
Holnap venném.
-
kosaga
tag
Sziasztok!Házmozi erősitőt szeretnék venni a már meglévő system fidelity 2505-szetthez.Nem horror árra gondoltam,a kiszemelt tipusok:
-Yamaha RX-v363,
-Denon AVR-1306.
Melyik a jobb tipus?A szett 6 ohm-os!A szoba mindössze 16m2.
Köszönöm a gyors reagálást! -
Ninoka
tag
válasz
#67688960 #3568 üzenetére
Kíváncsiságból előkerestem az erősítő papírját, és megkerestem ezt a két dolgot benne, úgyhogy mindjárt begépelem ide, hogy mit ír.
[I]Straight:
Straight módban a 2 csatornás sztereó műsorforrások csak a B/J fronthagfalakból szólnak. A többcsatornás forrásokat az erősítő egyenesen a megfelelő csatornákba dekódolja, további effektek hozzáadása nélkül.Direct stereo:
A Direct stereo funkció lehetővé teszi, hogy az erősítő dekódereit és DSPprocesszorait kiiktatva élvezhesse kiváló minőségben a 2 csatornás PCM, és analóg műsorforrások hangját.
megjegyzés:
- Ha többcsatornás jel (Dolby Digital, vagy DTS) érkezik a bemenethez, az erősítő automaikusan a megfelelő analóg bemenethez kapcsol (DTS bemeneti mód esetén nem hallható hang)
- Nem hallható hang a Subwoferből.
- A Tone control, és a Sound menu beállítások nem használhatók
- Előlapi kijelző automatikusan elhalványul[/I].Ezek szerint van különbség a két mód között. Bar nálam nincs pl subwofer, így azt nem érzékelem, hogy szól vagy sem, és csak szteteó hanggal próbáltam ki, így nem hallottam különbséget. Többcsatornás jellel pedig nem próbáltam, de ezek szerint az csak Straight módban szólna, Direct stereo-ban nem.
-
Ninoka
tag
Köszi, most már ezt is tudom!
Lehet, hogy ha egy "süketszobában " hallgatnánk kis hangerőn valamit, akkor ott tényleg hallnánk különbséget bekapcsolt és kikapcsolt kijelző között, de szerintem is egy átlagos használat mellett ez nem jelentős. Ennyi erővel összeszedhet bármilyen zajt a körülötte levő elektronikai készülékekből.
Amúgy nekem is visszakapcsol a kijelző egy kis időre, ha megnyomok egy gombot a távirányítón, pl a hangerőt. -
Ninoka
tag
válasz
#67688960 #3568 üzenetére
Nagyon egyszerű a képlet. Most megnéztem, hogy mit csinál a Direct stereo, és a Straight, és a Yamaha rxv-459-nél annyi a kettő között a különbség, hogy Straight módban engedi az EQ-t, Direct stereoban pedig a magas és a mély is 0 dB-en van (pontosabban ki van húzva, hogy nem lehet állítani, de közben nullán van). Persze egyik módban sincs effekt, hanem csak a sima sztereó jel megy be és ki. A videót azt nem néztem, hogy lekapcsolja e.
-
fury71
aktív tag
Azért kapcsolja ki a kijelzőt, mert az is zavarforrás lehet és befolyásolhatja a hangképet. Legalábbis a gyártók szerint.
Kérdés, hogy tényleg szükség van-e a kijelző kikapcsolására és hallható egyáltalán a különbség vagy ez is csak egy parasztvakítás.
Nekem is kikapcsol az Yami 1800-as kijelzője, de a ha megnyomom a távkapcsot ismét kigyullad rövid időre.
A pure direct amúgy nem rossz megoldás, mert javul a sztereó tér viszont egy sztereó erölködő szintjét nem éri el, még a középkategóriában sem. -
törölt tag
onkyo pure módban lekapcsolja a kijelzőt és a videó áramköröket is, de csak az európai modellek
a straight mit csinál? -
törölt tag
bocsi nem értem miért, de két hsz. lett a módosítás után
-
Ninoka
tag
A direct stereo és straight teljesen más. Legalábbis a yamaha rxv 459-ben, mert abban mind a kettő van. Egyébként a yamaha rxv459 is kikapcsolja a kijelzőt, pontosabban elhalványítja direct módban. Bár nem értem mi értelme. Én azt hittem hogy valami szoftverhiba. Ha én terveztem volna az erősítőt akkor inkább a night cinema üzemmódra tettem volna ezt a kijelző elhalványítást, hiszen ha valaki éjszaka mozizik, akkor általában sötét van, és zavaró lehet a kijelző fénye. Napközben meg ha zenét hallgatsz, akkor nem tök mindegy, hogy milyen erősen világít!? Úgyhogy én azt hittem, hogy itt a gyárban rotottak el valamit, de ezek szerint nem.
-
-
sbazsi
veterán
válasz
Dassler #3533 üzenetére
és egy alap 50 ezres stereo erősítő mennyivel tud többet egy alap 5.1es erősítőnél, amiben még rádió is van?!
avagy miért ajánlja mindenki a stereo változatot
bár az, hogy nincs benne rádió, nem feltétlen hátrány, mert akkor legalább nem az szól
megjegyzésképp az igényre: most egy stereo hifi torony zenél, két hangfallal.
tehát nem kell se studió minőség, se koncert hangerő. -
Demolator
tag
Nah megrendeltem a Yama 363-at péntekre elvileg megkapom
kiváncsi vok milyen lesz
-
Demolator
tag
OLyan kérdésem lenne hogy a YAma 361 a 363-tól csak abban kevesebb hogy nincs rajta hdmi? mert most olvasom hogy igazándiból semmi értelme a hdmi-nek ezeken az alap erősítőkön...
kb 4-5K a különbség megéri ezt a hdmi? van értelme?
-
Thom!
veterán
H/K AVR 132 59990.- kerül
a szegedi MM-ben hát most nem is tud ez vagy a Yami 461 vagy 363 legyen?????
-
O_L_I
őstag
válasz
bigdigit #3550 üzenetére
Ez házimozi esetében így is van, de ha jobban belegondolsz akkor is a legjobb ha minden hangfalad kellőképen lefedi a teljes frekvenciatartományt. Én annyit mondok hogy nekem nem hiányzik egy mélynyomó. Ráadásul zenehallgatáshoz minenképpen kell 2 rendes front hangszóró.
-
bigdigit
addikt
hát nem tudom.bennem még kb 5 vagy 6 éve az a kép alakult ki 5.1 szettben mély szempontjából kell egy jó subfower meg 5 szatelit sugárzó.amiknek nem is kell tudni mély hangokat mert ugye a mély hangzás nem pozicionálható.magyarul szatelitnek elég 5 aránylag kis teljesítményű magas,közép is.lehet én vagyok elmaradva.
-
gabor277
csendes tag
Ahogy nézem 5 centivel nagyobb a 300-asban a közép/mély, mint a 200-asban. Talán az elég lesz.
-
gabor277
csendes tag
HECO VICTA 300. Erről a hangfalról szeretnék tőletek véleményt kérni. Leginkább zenére használnám, időnként filmnézésre. 2.0 felállásban. Yamaha rx-v363 erölködővel 17nm szobába talán elég lenne. Van ebben elég mély? Véleményeket várok
-
O_L_I
őstag
válasz
#67688960 #3539 üzenetére
Hát ez az hogy az én alaplapi hangomnál is műkszik az EQ is meg ezek a hülye hangzás képek is, tehát ezek szerint a hangkari drivere bele tud nyúlni a PCM jelbe, úgyhogy ha a programok által előállított adatfolyamot a hangkari alakítja PCM jellé akkor máris lehet külömbég,
-
törölt tag
ja ez lemaradt a HDMI-nél LPCM van, talán azért szól jobban(csak tippelek)
-
törölt tag
válasz
bigdigit #3536 üzenetére
nem gondold hogy a kábel csinálja, az csak pár vezeték
O_L_I : az xfinél működik a crystalizer pcm-jelnél,
amúgy ez kivéve szerintem, a bit ráta és a mintavételezési sebesség ami számít(!és ezt most sem azért írom, hogy valami tudor megpróbáljon meggyőzi a saját igazáról!) -
O_L_I
őstag
Ezek a kérdések időről időre előjönnek viszont sosem kerülnek mindent eldöntően bebizonyítva sem pro sem kontra.
Még nem jött egy ember, sem itt sem máshol aki kerek perec meg tudná mondani alátámasztva, hogy igenis van külömbég ezért és ezért, vagy nem nincs külömbség ezért és ezért.
Ugyan ez a helyzet a hangkátyák közti külömbség (vagy nem külömbésg) esetében, digitális kimenet használata mellett. -
bigdigit
addikt
válasz
Winzsolt #3535 üzenetére
egyenlőre nincs a saját erőlködőmhöz magyar manul így eggyel kissebbet olvastam csak.
ott említve van,hogy hdmi-n érkező pcm formátumot magassabb tartományba konvertálja.
végül is ez nem tudom erősítő ficsőr vagy csak a hdmi specális csak hozzá rendelhető dolga lehet... -
Winzsolt
aktív tag
válasz
bigdigit #3532 üzenetére
ezt nem fogom felfogni.
erősítő kap egy digitális jelet, egy csomagot. azt a szgéptöl tökmindegy, hogy hogy kapja meg. optikai kimenet és hdmi sem nyul hozá a hanghoz. tehát elindul a jel mind2 esetben ugyan úgy. útközben ugytudom nem történik semmi fontos. tehát meg is érkezik a jel. és ott az erősítő feldolgozza.
nekem ugyan olyannak tünik o.O
elfogadom, hogy neked sokkal ütősebb lett, de valaki adjon erre nekem magyrazatot -
O_L_I
őstag
válasz
bigdigit #3532 üzenetére
De olyan jó lenne ha valaki technikai tényekkel el tudná magyarázni hogy mitől lehet az egyik digitális jel jobb mint a másik...
Az én tudásom szerint (márpedig olvastam utána eleget) Az AC3 és a DTS jel esetén mindenféle módosítás nélkül kerül rá a kimenetre és a legjobb tudomásom szerint egyik digitális kimenet esetében sem beszélhetünk (szabvány távolságokon) sem torzulástról sem jelveszteségről. Tehát ha az erősítő bemenetére minden eseteben ugyan az a jel kerül, akkor nem igazán értem, hogy mitől lehet hangzásbeli külömbség a többcsatornás tömörített jelek esetén.
A PCM jel az más tészta mert abba pl bele tud nyúlni a hangkártya is, plusz elképzelehtőnek tartom hogy a HDMI esetében a default output sample rate magasabb mint 44100kHz és ettől lehet, hogy jobbnak hat mint az optikai kimemenet 44kHz-ra állítva, viszont az optikai kimenet is tudja akár a 192kHz/24bit-es értéket is.
Itt viszont jön egy olyan dolog amit sajnos én sem értek és pont ezért nem vagyok 100%-ban meggyőződve az igazamról. Ha zenehallgatás (alias PCM mód) közben változtatom a kimemeneti jel frekvenciát 44kHz-től 192kHz-ig a hangkrátyán, akkor minden lépésnél hangosabbnak hat és mintha szeparáltabbak is lennének a hangok, amit nem nagyon tudok logikusan megmagyarázni. Esetleg az, hogy a töbszörösen túlmintavételezett hangot a legvégén a D/A konverziónál pontosabban tudja reprodukálni.hozzáteszem az hogy "mikor az elektromos jelet fénnyé alakítja akkor jelveszteség lép fel" nem tekintendő technikai magyaráznak (inkább ballada)
-
bigdigit
addikt
-
törölt tag
Szerintem, nagyon ritka az olyan szereó hifi amire nem tudsz 4db hangfalat rákötni A+B pár az 4db, mindkettőt bekapcsolod és kész.
példa volt ilyenem van benne szufla és maxon is zsépen szól
Az olcsóbb hm-ek, mint amit írsz elég messze van ettől, ha csak zenére kell szereo hifit vegyél. -
sbazsi
veterán
Ha én egy üzletet szeretnék zenével ellátni, és a hely 1 nagyobb (kb60nm), 1 kisebb (kb25nm) helységből áll, ki mit javasol?
Ha pl veszek egy alap 5 csatornás erősítőt, és rákötök 5 egyforma hangfalat?
Yamaha RX-V361. veszek hozzá 5
Sony SS-MB250H-t, annak mi lesz az eredménye?
De akár Jamo S 602 is lehetne. A lényeg, hogy ne torony hangszoró legyen, és ne kerüljön az egész százezrekbe...mindegyik hangszóróm ugyanaz fog szólni, ugyanolyan hangerővel?
nyilván ha úgy állítom, be, hogy a stereo audio jel az 5 csatornán szóljon...vagy tud valaki olcsóbbat?
nem kell hogy nagy hangerő legyen, nem dübörgő zene lesz, de jó lenne legalább 4 hangfal...
lehet sok is az a 100W, hogy mellette lehessen beszélgetni?! -
gabor277
csendes tag
A Yamaha RX-V363 erősítőt néztem én is ki magamnak, a nagy kérdés már csak az hogy hol vegyem meg. A Netdepo-nál ha jól láttam 24 hónap garanciával árulják. Mások is 2 év garival adják, mert az nem derül ki.
-
Demolator
tag
Most látom van Kenwood is KVR-5200D 45K körül az milyen lehet?
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
BemAnyó #3513 üzenetére
csak beleolvastam, de azért tetszett neki sokkal jobban a hdmi kimenetes hang, mint a terratec hangja, mert az erősítőjében lévő dekóder ennyivel jobb, mintha a hangkártya dekódol. ugyanezt a hangot elérhette volna egy optikai,vagy koax összekötéssel, ami soksok alaplapra integrálva van.
-
Demolator
tag
aszthiszem a Yamaha RX-V363 feketében nem rossz választás ha jól sejtem és 43.800,- pénz ami még sztem belefér.. de megnézem használtan hátha van...
-
Dassler
őstag
válasz
Demolator #3511 üzenetére
Ezekből szépen szólás szerinti hangrendben sztem: Denon, Yamaha, Pioneer, JVC, Sony. Bár nem tudom, hogy neked mit jelent a szépen. Ha vissza olvasgatsz - már lehet, megtetted - nagyjából kiderül, hogy melyik márka hogyan szól, bár érzésem szerint neked eezekből a Denon fekszik leginkább. Használtban lehet jó áron kifogni pl CA erősítőt, ami elég jó szvsz.
-
-
Dassler
őstag
válasz
Demolator #3509 üzenetére
Szia,
10nm-be tényleg nem kell túlzásba vinni. A létfontosságú dolgokat, amik egy házimozihoz kellenek, bármelyik 5.1-es erősítő tudja. Ezen a szinte ki-be menetekben sincs nagy különbség. 40 körül nem tudom mit kapsz újonnan, mert a legtöbb márkából is 45-50-től indul a kínálat.Használt picon is érdemes körül nézni, 5.1-ben technikailag sok változás nem volt, csak HDMI meg 1-2 néhány iylen újdonság jött be, emg persze aHD audio formátumok, de ez ennyiért biztos felejtős.
Az belépő szegmensben elég sűrűn jönnek újdonságok, bár újabban a felsőbb kategóriában is már évente is akár. -
Demolator
tag
Hali mindenki!
Erősítővásárláson gondolkodom, 40K környékén lenne a keret. Milyen 5.1-es arősítőt ajánlanátok? Mennyire sűrűn újítanak ebben a szegmensben? Érdemesebb használtan venni ? 1 két 3 éves arősítő is tud annyit mintha újat venék?
(házi hangfalaim vannak, nem vagyok "wájtfülü" szóval a drágább erősítők nem érdekelnek - nincs rá keret - a belépőszint sztem 10nm-es szobába bőven elég! Jelenleg 1 húsz vagy még több éves dyras sztereó reciver szól pc-ről és ez is jó csak nem 5.1 ... )
-
Ninoka
tag
Nézd meg a Digitalplaza-ban, ott most akciós (ha van még belőle) a Victa 500, és a 700 is. Igaz ez nem szett, hanem csak front. Szerintem annyit akkor is megér mint amennyiért adják!
-
-
Ninoka
tag
válasz
maszturbalin #3496 üzenetére
Én az új, Magnat Monitor Supreme szériára vagyok kíváncsi. Igaz, hogy alapszintű hangfal, de ha hinni lehet az adatoknak, akkor nem lehet rossz, 93 dB érzékenységgel.
Egyébként hasonló árfekvédben a Heco Victa sorozatot nagyon dícsérik.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest