Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
modflow
veterán
Sziasztok!
A későbbiekben szeretnék a TV-m (Samsung LE37 A431T2) mellé egy jó 5.1-es hangrendszert is. Mert ugye ha már szép tv-m van, úgy az igazi, ha a hanghatás is megfelelő.
Tudnátok ajánlani valami jó 5.1-es hangrendszert?
A lényeg az legyen, hogy:- vezeték nélküli legyen, mert utálom a mostanin is a rohadt sok kábelt ide oda pakolni
- tényleg ütős térhangzást biztosítson, megfelelő mély, közép és magashangokkal.
- az ára olyan 80-100k körül legyen maximumKöszi a segítséget!
-
DroneZ^
őstag
hopp, RX-V szériának sincs mind, csak RX-V657-től felfele van PRE-OUT... az meg már elég jó árban van.
-
DroneZ^
őstag
válasz
DroneZ^ #3195 üzenetére
ja de ha jól látom a sima RX szériának nincs csak a végfok... Így előerősítőnek nemtudom használni, csak az RX-Vnek van RCA-s hangfal kimenete... és szerintem nem is szól rosszul, bár az előerősítőnek nem is kell olyan iszonyatosan jónak lennie
Szóval pár előerősítőt ajánlhatna egy szakértő...
-
DroneZ^
őstag
válasz
rayoliviero #3194 üzenetére
Fatternak van egy nappaliba, Yamaha RX-V657... elég jó, és elég jó árban. Van ilyesmi v jobb minőségű előerősítője a Yamaha-nak, csak nem házimozira, hanem csak Audio-ra? Esetleg más gyártónak?
Yamaha RX-497?
-
rayoliviero
veterán
Nekem Yamaha RX-V361 erősítő van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár néha csinál olyat, hogy amikor le akarom halkítani a távirányítóval, akkor nem lehalkul, hanem felhangosodik.
-
-
törölt tag
Ha megtalálod a laptopon a füles kimenetet, azzal tudod összekötni a dimarsont, az antenna melletti input-al. De így csak szeteró, ill. a prologic-al valszeg tud csinálni neked 5.1-et a dimarson.
-
törölt tag
válasz
JuveGabor #3189 üzenetére
Laptopon nem láttam még 2 csatornánál több analóg kimenetet(füles), szóval esetleg úgy vagy spdif-el ha van rajta, vagy usb, esetleg pcmci hangkarival tudod összekötni mással.
A fényképen nem hang hanem kép kimenet van, azok nem jók.
Tudni kellene hogy a dimarsonnon milyen bemenetek vannak.
Ha a hangfalakat akarod majd esetleg rákötni másik erősítőre, akkor meg kell nézni hány ohmos a hangfal, hogy hozzávaló erősítőt vehess. -
JuveGabor
csendes tag
Hali mindenki.
Lett egy kisejeltezett Dimarson házimozi szettem (értsd: lett egy másik helyette) és gondoltam tv hiányában csak a hangszórókat és a mélynyomót megpróbálom rákötni a laptopra. Ez lehetséges?
Első kérdés, hogy az integrált hangkártya (Realtek 98) vajon támogatja-e az elképzeléseimet?
ha nem akkor meg is állhatunk, ha igen akkor itt a folytatás:
Itt van két kép, az elsőn az látható ahogy a hangszórók a dvd-lejátszóhoz csatlakoznak,
[link]
a másodikon pedig a laptopon található kimenetek, amik esetleg használhatók erre a célra, ezeken kívül csak usb és ethernet portok vannak.
[link]
Létezik ilyen átalakító amivel megoldható ez? Mondták hogy vegyek erősítőt, ha nincs más megoldás akkor veszek is, de gondoltam érdeklődök még, hátha megúszom olcsóbban is.
Előre is köszi a válaszokat. -
törölt tag
Az xfinek nincs mérőmikrofon módja(mondjuk az erősítőmnek se) ellentétben az alaplapival, mert annál él ez a mód, legalábbis vistán.
Játékhoz és filmhez be kell állítani a minden hangfalnak a hangerejét, ha nem tökéletes szimmetrikusan helyezkednek el, ami elég ritka, távirányító nélkül kicsit szar belőni. -
DroneZ^
őstag
lehet hogy gyártok egy XLR-RCA kábelt hozzá és akkor a Genelec output-jára kötöm a mélynyomót... csak eddig volt nekem ideiglenesen itt 1 rendes előerősítő, azon mindig külön maxra huztam a bass-t meg a treble-t...
most nemtom vajon hogy fog szólni alapon
amúgy vannak a hangfalak hátulján ilyen jumperek, vagy kapcsolók, amivel a lehet alakítani a hangzásán, mélyeket magasakat rakok majd bele, remélem az dob rajta egy kicsit.. -
DroneZ^
őstag
kell neki, mert arra tervezték, vagyis megy elöerösitő nélkül is, de ugy nem lesz tökéletesen egyforma a hangerő sem, és a mélynyomo sem megoldhato hozza (maximum sorbalehet kötni és akkor a hangszorokat 1 hiddal összehozni, de ahoz is kellene előerősítő), a gyárto honlapjan is elöerösitövel és mélnyomoval ajánlják... ugy maxra kell tekerni az aktiv hangfalat és mélynyomot és előerősítővel szabajozni a hangerőt... Ezekhez a genelec-ekhez elengedhetetlen a mélynyomó...
Lényeg a lényeg, fater valami drágább yamaha erősítővel oldotta meg és az XLR-t ő is átalakitotta, azt a végét amelyiket az erősítőbe dugta... abban van D/A converter is... valami ilyesmi kellene nekem, csak már azt a típust nem gyartjak, ahol van, ott is egy vagyon... (apám valamilyen akcióban vette még régebben 60e-ért)
-
DroneZ^
őstag
Mivel nem találtam sima erősítős topikot, ezért ide írok.
Egy XLR kimentes, digitális ki és bemenenettel IS rendelkező erősítőt keresek (+D/A converter), valami komolyabbat, mert aktív Genelecet kötnék rá, 1 pár aktiv studio monitort, 8030-ast és mélynyomot is... fontos lene a mélnyomo kimenet is rajta... 120ezerig mit lehet kapni? -
Thom!
veterán
6Ohmos Sony hifi hangfalaimat rátudom kötni a Yamaha rx363-ra?
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Irtam már ide a forumba azzal kapcsolatban, hogy milyen hangrendszert ajánlotok! SIkerült is megvennem a rendszert ami áll a következőkböl: Jamo s406 hcs1 5.0; denon avr-1306; jamo sub 200
Az erősítőt összekötöttem a számítógéppel spidf-en keresztül és rendesen szól is, de az a baj, hogy csak stereoban! Ha pedig adok neki egy DVD filmet aminek 5.1-es hangja kéne legyen akkor annak abszolót nincs hangja! Az erősítőn automatikusra van állitva a bemeneti jelnek a felismerése, aza ha kapna olyan jelet ami 5.1 akkor magától odaváltana!
Egy alaplapi hangkártyára kötöttem rá a szettet, az alaplai hangkarim egy Realtek ALC889A.
Vista alatt nem tudom mit kéne átállítani vagy valami mást variálni vele, hogy rendesen szoljón rajta az 5.1Kérlek segítsetek!
-
Reno7
senior tag
1. Őőő igaz
nemjól mondtam...nekem gyári hibás az integrált hangkari,és gyak csak simén xarul szól rajta a hang,minden csatornán,a mikrofon meg búg
2. Nem Xfire gondoltam konkrétanhanem csak vmi olyanra ami támogassa a DTSC-t,és ezt a zikszefi nem adja meg
...bár egy ilyen karitól ellehetne várni szerintem.Csak sajna az én cuccaimhoz már nemnagyon van olyan alaplap ami támogatná ezt a funkciót,rendszert meg nem akarok cserélni.
-
O_L_I
őstag
Azért az érzed hogy most egy mondaton belül mondassz ellent magadnak?
1, Azt hogy a sztereó is szar nemhogy az 5.1 - nem ezt nem igazán értem /szerntem a 5.1 pont olyan szar vagy jó mint a sztereó, amennyiben csatornánkénti hangminőségről beszélünk, márpedig nem hiszem hogy másról...
2, Ha pedig valaki azt monda neked, hogy vegyél egy xfit és az alaplapi helyett azt használt digitális összeköttetésre, azt pedig jelentsd fel mer kirabolt -
törölt tag
Igazából nem értem miért akartok, nem alaplapi hangkártyával, spdifen 5.1-es játékot!
Ott az analóg kimenet, hiszen azért perkálja le az ember a zsét hogy használja a karit, nem azért hogy átküldje rajta a jelet, arra tökéletes az alaplapi is. -
yodgi
csendes tag
Sziasztok urak !
Egy kis segitséget kérnék menü beállitásához. Ezekről nem tom mit állitanak:
S.F (link/fix)
DEC (Auto/PCM)
PWR.S (On/Off)
A.FUN (On/Off) -
O_L_I
őstag
Pontosan arra. Tudtommal nincs is olyan Creative kari ami tudná a DD liveot vagy a DTS connectet. (persze a 24eFt-os alaplapon lévő csipp tudja.... makes you wonder)
A filmek alatt nem az audigy csinálja az 5.1-et, hanem ha analógba nyomod akkor a kodekek dekódolnak és csinálnak 5.1-es analóg hangot, digitális kimenetnél meg hozzá sem nyúl a kártya csak ráteszi SPDIFre és az erősítő dekoldolja. -
FefeeX
veterán
Ezzel arra akarsz utalni, hogy hiába van Audigy-m, sose lesz a játékokban 5.1 hang? Ezt egyébként nem értem miért, mert a filmek alatt biza megcsinálja az 5.1-et... Mondjuk a kimenetet a hangkariról át kellett állitani a Pistában SPDIF-re...
Egyébként azóta nem reccsen be
-
O_L_I
őstag
Ez PL 24k-ért DTS connectet tud: [link]
De ez egyéként is igaz h. érdemes mapaság utána nézni a jobb alaplapi csippek adatainak (PL Realtek), mert asszem sokan meglepődnének hogy miket tudnak. (persze nem a creative féle Crystalizer - alias magas hang kiemekés és egyéb marketing funkciókra gondolok)
-
O_L_I
őstag
Azt hogy ez így van! Tömörítetlen jelet csak 2 csatornás PCM jelként továbbít az SPDIF.
Tehát valóban csak DD Live és DTS connect segítségével tudsz a játékokból többcsatornás hangot kicsikarni. Mellesleg ha esetleg gépcsere elött álsz akkor érdemes olyan alaplapot venni aminek az alaplapi hangcsip tudja ezt, mert biztos nem lesz annyival drágább mint pl egy Xonar ára, cserébe max pár százalékkal több lesz a proci terhelés (de az meg kit érdekel manapság). -
Reno7
senior tag
Aham,értem akkor
MegnyugodtamViszont szembesülnöm kellett egy másik problémával :S,ahoz hogy a játékok is rendesen térben szóljanak necsak sztereóban,ahoz a játéknak támogatnia kell a DDL/DTSC-t
De ha jóltudom ez nem kérdés ha a támogatja ezeket,ha télleg így van,akkor viszont tudtommal csak a Xonar és AuzenTech hangkariaival lesz működőképes így a rendszer
csak persze ezeket sem kilóra mérik
Erről esetleg tudsz vmit?
-
O_L_I
őstag
-
Reno7
senior tag
Ennek örülök akkor
Miért is nincs jelentősége a hangkártyának?
Azért mert úgyis az erősítő küldi szét a hangot amilyenre kell?Csak mert örülnék neki hogyha nem kéne hangkarira költeni
Az nemgond hogyha pl a [front/hátsó/center] és a mélyláda különböző márkájú?Nemszámít az erősítőnek ugye? -
-conrad-
addikt
Sziasztok!
nem szorosan ide kapcsolódik, de mivel itt remek segítséget kaptam a házimozi vásárlásomkor legutóbb, gondoltam hogy egy kis segítséget kérek Tőletek is:
A feladat az lenne, hogy a pc-től valahogyan elvigyem a jelet wireless a hifi-ig. Ez elsősorban audio jel lenne, de ha van megoldás akár a video jelet sem lenne rossz átvinni. Költséghatékony megoldás kellene, mert bár wireless net van a lakásban egy htpc-t azért mégsem szeretnék beszerezni jelenleg.
Három ötletet kaptam eddig, nem tudom életképes-e valamelyik egyáltalán.
Nincs valami ötletetek? -
O_L_I
őstag
válasz
#67688960 #3140 üzenetére
NNNNAAAA itt van a kutya elásva!!! Ha én 48khz fölé teszem a PCM jelet akkor elkezd pattogni, mind az optikai kimeneten mind a fülesben, függetlenül a forrás fajtájától vagy a lejátszó programtól. ALC888-van az alaplapomon. Már írtam a Realteknek is....
Huh kezdünk kicsit offolódni... de az spdif topik nagyon halott...
-
törölt tag
válasz
ambrus14 #3139 üzenetére
Általában 48Khz-t használnak a filmek(DD, DTS), ezt a leggagyibb alaplapi is kiteszi, pont ugyan úgy mint egy
hatszáznyolcvanhatmillókétszáznegyvenháromezerötszázhúszonötforintos.
Viszont ha tudja érdemes nagyobbra tenni a PCM jelet, mert szebben szól egy picivel(szerintem), ha hallasz különbséget. -
ambrus14
tag
Erre én is kiváncsi vagyok! De ebben az esetben aza kérdés is felmerül, hogyha a gépemben integrált optikai kimenetis van, annak vajon hallható külömbsége van egy jóval jobb kategóriájúhoz képest?
Szvsz nincs, mivel nem hiszem,hogy lenne veszteség a digitális jelben!
Várok véleményeket!
-
O_L_I
őstag
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha SPDIF-et használok akkor végülis van bármi jelentősége annak hogy milyen hangkari van a gépben?
-
O_L_I
őstag
Gondolom mer valami nagy audiofil kitalálta, hogy "ennek a Yamának nem elég kerekek a savképletei és túl későn jön a gyümölcsös utóíz"
De egyébként nekem sincs semmi gondolm vele. Olyan hangtechinkám ahol pedig az erősítő által nyújtott hangminőség lesz a szűk keresztmetszet szerintem soha nem lesz. -
O_L_I
őstag
Hát nálam már nem fogod, mer én már eladtam a Magnat szetett (majdnem) és vettem helyette egy Heco-t, mellesleg pont a mély miatt, mégpedig azért mert a Magnat 990 oldalszerelt mélysugárzóval van és az nálam a bútorok miatt miatt nem volt szerencsés, tehát vagy mélynyomót kellett volna vennem, vagy egy nagyobb (és előre sugárzó) frontot.
A mélynyónak nem nagyon lett volna jó helye, úgyhogy a front csere maradt. Magnat monitorból a 880-as vagy az 1000-es lett volan játékos, de szinte lehetetlen őket beszerezni, elütő hangfalakat pedig nem akartam. így Vettem egy Heco Victa 500 szettet és meghírdettem a Magnat cuccot. -
-
O_L_I
őstag
Nincs akkora mélye (vagy legalább is nem olyan) a Magnatnak szettnek mint a z5500-nak, de egyébként ez egy meddő vita, mert a zenére kitalált front hangszórókban egész más a mély hangok karakterisztikája, tehát nem nagyon lehet őket összehasonítani. (Viszont a 17-ből kettő van!)
-
st81
tag
válasz
zfarkas #3127 üzenetére
Ha már dvd-lejátszó, akkor a pana helyett inkább a pioneer dv-600-at javasolnám.
Jobb minőségű szerintem.
Az egybemozival az a baj, ha meghibásodik vmi alkatrész benne, általában komplette a kukában landol. Ráadásul mivel minden egyben van, nem is fejleszthető. És nem ad jobb minőséget, mint a genius+pio kombó.
Ha később még lesz gubesz, a geniust el lehet adni, és kell helyette venni egy HM-erősítőt és egy hangfalszettet. És máris egy jó kis minőségi ugrást csináltál (ez új készülékeknél is kijön olyan 120eFt-ból). Ami azután ismét fejleszthető, akár egyenként.
A harmadik verzió a félig-házimozi. Ez azt jelenti, hogy első körben a geniust eladod, veszel egy HM-erősítőt (használtan) és egy pár front hangfalat (a keretet figyelembe véve polcsugárzót). Elkezdesz tovább gyűjteni, és később veszel egy centert, majd még később 1 pár háttérsugárzót. Végül megfejeled egy mélysugárzóval.
Előnye a jobb minőség, hátránya az, hogy nehéz megállni, hogy ennyi pénz elköltésével egy ideig (lehet hogy jópár hónapig vagy évig) csak fél megoldásod legyen (2.0 ás rendszer 5.1 helyett).
Persze én nem tudtam megállni, hogy ne komplett rendszert (erősítő, dvd-lejátszó 5.0-ás hangfalszett) vegyek. Viszont az egybedobozos házimozit már az elején kilőttem a lehetőségek közül. Az alaprendszer beszerzése után 1 évvel vettem csak meg a mélyládát. -
zfarkas
senior tag
Elképzelhető, hogy rossz a topic, de megkérdezem: Ti otthonra házimozinak mit válaszanátok? Megjegyzem, adott egy Genius SW 5.1 HT, amit akár el is adok.
Eddig ezeket néztem:
Genius SW 5.1 HT + Panasonic DVD-S100 DVD lejátszó: 35e Ft. Azért tetszik, mert van 5.1 kimenet a Genius-hoz (nem kell eladnom), és HDMI-n rá tudom dugni az LCD-re.
Philips HTS3357 házimozi rendszer: 50e Ft. Ez azért jó, mert van USB csatlakozó, HDMI és Dolby Pro Logic II (már amennyire ez nekem kell). Viszont szórakoznom kell a Genius eladásával.Ti mit választanátok, illetve mit vennétek 50e Ft-ig?
-
Reno7
senior tag
És esetleg egy Yamaha RX-V363 erősítő a pio helyett?
A mélyláda majd később lesz...egyenlőre ennyi a keret -
törölt tag
válasz
#54980608 #3116 üzenetére
Viccelsz?
Soundblaster Surround 5.1
SoundBlaster X-Fi Surround 5.1
Mindkettőn van, én az utóbbit venném.Reno7:egy szavazat a magnat+pio párosra
-
fury71
aktív tag
Nekem a Denon lekerekített formája jön be
Ha Denon, akkor már itt vannak az új HD-s erősítők, egész korrekt áron (talán itthon is). Én ajánlanám a Denon AVR-1909 v. 2309-t. Szerintem már jobban megéri az árukat, mint modjuk az Onkyo 606.2008-as Denon AV erősítők
Reméllem hamarosan itthon is lehet öket kapni. Én mindenképpen megvárnám ezeket, ha már a denon tetszik. Amúgy tényleg szép és jó erölködők. -
Reno7
senior tag
Hali
A szgéphez szeretnék hangrendszert építeni,főként zene,film,játékokra,szal úgy mindenre,eddig két lehetőséget látok:
Magnat Monitor 990 set+Pioneer VSX-417
Logitech Z-5500
Igazándiból az lenne a kérdésem hogy szerintetek egy 3,50mx4m -es szobába melyik az ideálisabb? Vagy hogy egyálltalán melyik szól jobban?
Sajna nem vagyok otthon a témában -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#67688960 #3113 üzenetére
Na igen, csak hogy ez nem egy komolyabb hangkártya...
Ez egy Alaplapra integrált HD audio ALC8613-es. Azaz van rajta egy line out/SPDIF out és egy MIC/Line In (1-1 jack ajzaton osztozva)Mellesleg ez a JVC HT-L1-es tetszik... de mért ilyen olcsó?
Bár mondjuk a hangszóró adatokhoz nem értek... csak nem ott van a turpisság? :p -
O_L_I
őstag
Ja 50-ből kapsz használtan z5500-at, de a fórum alapján és hogy haveromank most ment tönkre másodjára, ezt nem nagyon ajánlom...
-
O_L_I
őstag
válasz
#54980608 #3108 üzenetére
Hát ha digitális kimementem gondolkodsz akkor kevés lesz az 50. Dekóderes 5.1-es szett úgy tudom csak Logitech és Creative van mind a kettő 70k magasságában. Erősítős témában megint csak 40-50k a legolcsóbb erősítő és akkor még nincs hangfalad.
Tehát 2 megoldás van.
1.: Lemondasz a digitális kimenetről és veszel egy nem dekóderes 5.1-es szetett, amiből ennyiért már elég kót kapsz, viszont akkor kell egy jó hangkártya is, valamint zenére nem lesz túl jó.
2.: Veszel használtan egy viszonylag jó erősítőt (25-35k), és szépen lassan ahogy a pénzed engedi elkezdesz felépíteni egy jó rendszert. És ha kifutsz a pénzből akkor azt is megjátszhatod, hogy először nem a frontokat hanem a hátsó hangszórókat veszed meg amik ha jó fajták, akkor önmagukban is megálják a helyüket amíg nem szerzel be minőségi front sugárzókat, valamit azt is tudni kell, hogy (szerintem!) viszonylag nagy tejesítményű jó álló frontok esetén nincs szükség mélynyomóra. -
törölt tag
Sziasztok!
Mint hozzá nem értő ember a segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék egy hangrendszert a számítógépemhez. egy 7.1-es coax spdif kimenet van rajta. És annyi kéne nekem, hogy egy kollégiumi szobában egy igazi mozit tudjak kialakítani magamnak. Illetve zenehallgatásra is megfelelő legyen. DVD lejátszó sem szükséges, de mivel nem tudom TV-re kötni ezért az erősítő része kezelhető legyen "vakon is". Azt hiszem a 7.1-es rendszert se használnám ki, így megelégednék egy 5.1-el. Maximum amit ráköltenék az úgy 50e ft körül lenne, de azt is már fájó szívvel. tudnátok segíteni, hogy mit lenne érdemes vennem? -
O_L_I
őstag
Szerintem annyi logika azért lehet az erősítő DSP-jében, hogy ha pl mind a 2 hátsón ugyan az szólna akkor azt kiküldi a hátsó centerre. A THX-ről meg annyit hogy az pénzről meg számokról szól. Számok tekintetében pedig lehet hogy egy high end Dali vagy Wharfedale rosszabb mint a z5500, arról pedig asszen nem kell vitatkozni hogy melyik is szól jobban. Tegnap vettem át a HECO Victa 500 szettemet, ami ugye önmagában nem sokkal drágább mint a z5500 (persze most az erősítőről nem beszélünk) de hát nem egy kategóira na... Ha lány lennék még mindig nedves lenne a bugyim asszem
-
törölt tag
Nem hinném hogy a lejátszóknál van thx. Illetve ha a digitális hangkimenetét használod akkor lényegtelen. Erősítőknél és hangfalaknál számít inkább, meg asszem filmeknél is láttam.
A thx egy minősítés, hogy megfelel azoknak a kritériumoknak amiket a lucas art felálított annak érdekében, hogy úgy szóljon a film ahogy a hangmérnökök elképzelték. Ha jól tudom.
Engem azért nem érdekelt a thx, mert én négy álló hangfalat akartam használni teljes tartományban, nem 5 totál egyformát 100Hz-n vágva meg egy subládát, és ez eleve kizárja.
Akkor érdekelt volna, ha két külön rendszert szerettem volna, egy 5.1-es mozi szettet, és egy sztereó szettet zenehallgatásra.
Bár azon később gondolkoztam, egy thx-es hm erősítő 5.1, vagy 7.1 thx-es hangfalszettel, és egy komolyabb szetreó hagnfallal a B-re kötve lenne az egyszerűbb legjobb megoldás. -
kcst
tag
válasz
#67688960 #3103 üzenetére
Aha, szóval all stereo-t kell nézni, gondolom, ezt más erősítőknél is így hívják.
A THX-ről mi a véleményetek? Érdemes erre pénzt kiadni? Vagy úgysem használnám ki.
Ja, és nekem az sem tiszta, hogy pl. a DVD-lejátszónak kell tudnia külön a THX-et, vagy a HDMI kábelen át ez automatikusan átmegy az erősítőre... Egy Samu BD-lejátszóm van, de nem ír sehol a THX-ről, csak a DTS HD-ről és a Dolby True HD-ről.
-
FefeeX
veterán
-
kcst
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy ismét szőke nős kérdésem lesz...
Ha én összedobok egy 7.1-es rendszert, akkor a jelenlegi DVD-k lejátszásakor lesz 2 süket hangszóróm, vagyis kidobtam rá feleslegesen a pénzt, vagy azért egy 7.1-es erősítő arra is "oszt" hangot?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- További aktív témák...
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest