Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
fury71
aktív tag
A legjobb, ha elolvasod ezt a cikket.
-
Diplomata
aktív tag
Az én ötletem az hogy ne rakd a frontokat a sarokba semmiképp,és legalább húzd el 30 cm-re a faltól őket lehetőleg legyen fülmagasságban a magas sugárzójuk,a center is ugyanezen magasságon legyen,a surroundokat lehetőleg egy vonalba a front-al,és kb. 60-80 centire a füled felett,a sub mehet valahová a két front közé mondjuk,de az a legjobb ha beállítod a fotelt oda ahol ülnél majd,lehetőleg húzd közelebb a szoba közepéhez,és tedd oda a subot,menj körbe a szobában,ahol a legjobb a hangja oda helyezd el utána.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mással nemtudod összekötni optikai kábellel? Hogy másról szóljon, hogy előjön e a hiba? Lehet a hangkártya hibája. Vagyis vmi illesztőprogram bibi lehet, nem biztos, hogy erősítő, de fene se tudja, kikéne próbálni valami mással is.
Én meg megszívtam az analóggal, alaplapi recsegőn a front kimenet úgynézki, hogy halott, szal vmi hangkártyát vadászok, vagyis folyamatban van.
-
Pyzoo
aktív tag
Szia!
Máskor s előferdült már?
Tudom hogy kicsi az esélye de az nem lehetett hogy feszül vagy nagyon meg van törve a kábel és pont azon a határon van hogy bizonytalan a jel.
De a hangkari is küldhetett egy pillanatig rosz jelet.
Nekem volt már hasonló bár akkor én a mintavételezést kapcsolgattam 48Khz-röl 96Khz-re és megfagyott az erölködő semmire sem reagált.
Melegedés esetleg? -
O_L_I
őstag
Azért az érzed hogy most egy mondaton belül mondassz ellent magadnak?
1, Azt hogy a sztereó is szar nemhogy az 5.1 - nem ezt nem igazán értem /szerntem a 5.1 pont olyan szar vagy jó mint a sztereó, amennyiben csatornánkénti hangminőségről beszélünk, márpedig nem hiszem hogy másról...
2, Ha pedig valaki azt monda neked, hogy vegyél egy xfit és az alaplapi helyett azt használt digitális összeköttetésre, azt pedig jelentsd fel mer kirabolt -
O_L_I
őstag
Ez PL 24k-ért DTS connectet tud: [link]
De ez egyéként is igaz h. érdemes mapaság utána nézni a jobb alaplapi csippek adatainak (PL Realtek), mert asszem sokan meglepődnének hogy miket tudnak. (persze nem a creative féle Crystalizer - alias magas hang kiemekés és egyéb marketing funkciókra gondolok)
-
O_L_I
őstag
Azt hogy ez így van! Tömörítetlen jelet csak 2 csatornás PCM jelként továbbít az SPDIF.
Tehát valóban csak DD Live és DTS connect segítségével tudsz a játékokból többcsatornás hangot kicsikarni. Mellesleg ha esetleg gépcsere elött álsz akkor érdemes olyan alaplapot venni aminek az alaplapi hangcsip tudja ezt, mert biztos nem lesz annyival drágább mint pl egy Xonar ára, cserébe max pár százalékkal több lesz a proci terhelés (de az meg kit érdekel manapság). -
O_L_I
őstag
-
O_L_I
őstag
Gondolom mer valami nagy audiofil kitalálta, hogy "ennek a Yamának nem elég kerekek a savképletei és túl későn jön a gyümölcsös utóíz"
De egyébként nekem sincs semmi gondolm vele. Olyan hangtechinkám ahol pedig az erősítő által nyújtott hangminőség lesz a szűk keresztmetszet szerintem soha nem lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest