- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
Nightwish301
csendes tag
Bocsánatot kérek, nem akartam senkit megbántani!
Csak véleményt formáltam, egyébként volt szerencsém meghallgatni, jamo, kef, wharfedal hangfalakat és nem hatódtam meg tőlük!Persze nem mindegy milyen zenét és hogyan hallgatod!Nem hiába saját fülünkre kell hallgatni és nem a pénztárcánkra!
Mégegyszer elnézést akinek belegázoltam a lelkivilágába, nem állt szándékomban!!!
Sziasztok -
Nightwish301
csendes tag
sziasztok!köszönöm mindenkinek akik anno segítettek, de végül is magam döntöttem ezek mellett:-)))
igen furcsán olvasom a hozzászólásokat és leesett hogy ma magyarországon mindenki milliomos mert méregdrága cuccokat tudnak vásárolni(erősítők, hangfalak) egy vacak kis semmi szobába amit soha nem fog tudni kihasználni hacsak nincs palotája hatalmas moziteremmel!Nos megkövezhettek, megvettem a Denon 1306(egyesek szerint kiégett vacak) erősítőt(nekem 50 ezerért megérte),+JVC spf-500 hangfalpár.-))) nem egy nagy cucc sokak szerint, de.....adtam időt hogy úgymond bejáratódjon, nem adtam neki kakaót azonnal, alacsony hangerővel működött, erősítő beállítása után hangsúlyozom gyönyörű hangja van!!!zenében mindent győnyőrűen megszólalt és filmeket is élvezet nézni!egy 25 m2 szobába tökéletes!!!Potom 80 ezerértha másra hallgatok 200 ezer alatt nem úszom meg..
.mert csak a drága cuccok tudnak csodát művelni!!!!:-))))))))
Baromság
további jó költekezést!!! -
Nightwish301
csendes tag
esetleg tudnátok valamilyen összeállítást ajánlani?
-
Nightwish301
csendes tag
sziasztok!Segítsetek egy sztereo rendszert szeretnék összeállítani csak nincs tapasztalatom benne.elsősorban egy denon avr1306 vagy yamaha v363 erősítő wharfedale vardus 300 front hangfalakkal!Mi a véleményetek?ha van jobb ötlet várom!elsősorban metal zenéket hallgatok! szoba méretei 4x5x2.5! max összeg ami szóba jöhet 120 000 ft!
Aktív témák
Hirdetés
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest