Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dabadab
titán
A cfreqval azt allitod, hogy a melylada milyen frekvenciatartomanyba vegye at az uralmat, valoszinuleg van az erositodon is vmi hasonlo beallitas, azzal kell osszeloni (meg a hangfalak kepessegeivel), hogy minel jobban egyben legyen a rendszer.
A fazissal meg tulajdonkeppen invertalni tudod a bejovo jelet, mert ha ellenfazisban van a szub, akkor nagyon kilog (ha nem tudod, hogy mirol van szo, akkor sima sztereo felallasnal kosd be forditva az egyik hangfalat: ugy fogod hallani, hogy pl az addig kozepen szolo gitar helyett van egy gitar jobboldalt meg egy baloldalt: mivel nem stimmel a ket hang fazisa, ezert az agyad nem rakja egybe oket, hanem ket kulonbozo hangkent kezeli).(Sot, pl itt a Pink Noise 1 es 2 jol szemlelteti azt, hogy milyen az, ha a ket oldal fazisban van vagy nincs.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nemtom mennyire tudsz angolul. De a google segít...
[link]Ha nem túlságosan, akkor google translate-el letudod forítani, csak nem lesz túl magyaros, de a lényeget meglehet érteni
A phase jelentése: fok
fázis
mozzanat
szakaszGondolom ha elfordítod a ládát, bár ebben nem vagyok biztos
-
ProdyG
őstag
a mélyládámon van egy olyan gomb, hogy "crossover frequency". különböző állásokba lehet állítani, 50hz...stb ilyenek közül lehet választani. mit jelent ez?
és van egy másik gomb is: "phase", ennek 2 állása van: 0 fok, és 180 fok. ezt se tudom mire valóvalaki tud segíteni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
canniball #4588 üzenetére
Én annó az SB live karival még annak idején ilyet használtam a digit kimenethez. Ez is megtette a dolgát. Aranyozottat kerestem, lényegében hülyének néztek, hogy mi a pics*nak. És ezt kimondott szakboltban is. Pedig mondtam h minőség, meg minden egyéb, és azt mondták, hogy ez hülyeség. (hangfalakat árusító boltban, és kábel -csatlakozóboltban is ezt mondták.....)
Lehet úgymond "external"-on is vinni a jelet, csak ahhoz olyan erősítő is kell, amin van olyan bemenet.
-
canniball
nagyúr
Épp az a célom, hogy a kártya ne nyúljon bele a hangba, csak küldje ki az erősítőre úgy ahogy van. Ha sztereó sztereót, ha dts dts-t.
Az "aranyozott kütyü" pedig nem biztos, hogy drága cucc (a jelenlegi kábelem is aranyozott, mégis ha jól emlékszem 1,5-2k körül vettem a Saturnban), csak nem tudom hol lehet ilyet venni. -
dabadab
titán
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
canniball #4581 üzenetére
Szia!
Mindegyik Live karin van sima digit kimenet csak az új xtreme gamer az amin csak optikai van.
Régi Live 5.1 leírás (öcsémnek ilyen van teszteltem) [link]
Live 24 bit! Audigy SE (páromnak ilyen van tesztelve) Audigy SE
Alapból ezeken stereo pcm megy ki de az AC3-at meg a DTS-t simán átadják az erölködőnek.canniball : Ahoz hogy a digitális kimeneten stereo helyet 5.1 menjen ki ahoz dolby digital live vagy DTS connect szoftver kell. Egynémelyik alaplapi hangkari támogatja de elég ritka, creativéknál csak az x-fi sorozat, sajnos a live-ok nem legjobb tudomásom szerint. De ettöl még aminek DTS vagy AC3 hangja van az kimegy 5.1-ben.
-
canniball
nagyúr
válasz
vipisti #4582 üzenetére
Digitális az a csati: narancs színű, mellé van vésve hogy Digital Out. (A te esetedben valószínűleg a hangkártya szoftverében kéne valamit bűvészkedni, mint pl. ahogy az egyik lapomon így lehet sztereóból 5.1-et varázsolni.)
Közben a netet túrva megállapítottam, hogy egy ilyen adapterre lenne szükségem, de hol kapok ilyet itthon?"Más kérdés, mennyit ér a hangkártya D/A konvertere..."
Épp azét akarok digitális összeköttetést, hogy az erősítő végezze a hangok dekódolását. -
vipisti
tag
válasz
canniball #4581 üzenetére
Nincs S/PDIF kimenet azon a kártyán? A jack valószínűleg analóg output, sz'al digit inputba sehogy/értelmetlen. (ritka kivétel pl a laptopom, ahol a füles jack kimenetébe kombinálták valahogy az S/PDIF outot, de ilyet még nem láttam máshol, és ebben az esetben sem tudom, hogy lehet levenni a digit outot). Jack-RCA átalakító kábelek viszont vannak. Más kérdés, mennyit ér a hangkártya D/A konvertere...
-
canniball
nagyúr
Adott egy erősítő, aminek a Digital In/Coaxial csatijára van kötve egy asztali játékos. Utóbbi kicserélése egy PC-re tervbe véve, abban egy Sound Blaster Live! 5.1 lenne a hangkeltő. Kérdés: hogy lehetne összehozni az erősítő fent említett csatlakozóját a nevezett hangkártya Digital Out (3,5" jack) csatlakozójával? Aka: milyen kábelre/adapterre van szükségem?
-
fury71
aktív tag
A KEF C szett egyértelműen jobb választás. A két szett közti különbség azért elég nagy és ha zenét is akarsz hallgatni akkor mindenképpen KEF. Mélyet, ha kell később is tudsz venni hozzá, de mint írják nem biztos hogy fontos.
Ha csak mozi és esetleg nincs sok hely a nagy frontoknak akkor elgondolkodnék a JBL-n. -
-
Ninoka
tag
Ha panel lakásba kell, akkor én nem ragaszkodnék annyira a mélyládához. Nekem 5.0 van, tehát nincs mélyláda, és így is elég jól szól, pedig nekem gagyi videoton hangfalaim vannak. Azt nem mondom, hogy néha nem lenne jó egy kicsit több mély hozzá, de a szomszédok biztosan azt mondanák még így is, hogy elég az a mély ami most van
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ennek aktív a SUB-ládája?
Amúgy nem tom, de én ilyen hangfalakért nem adnék pénzt
Valahogy én nem látom értelmét. Max csak ilyen DVD szettel együtt. De az más kérdés, hogy olyat sem vennék...
Ilyen erősítőhöz kicsit bikásabb cuccot raknék
Pl itt a fentebb említettek. Vmi Wharfedale, vagy Jamo. Bár feljebb leírtam a saját véleményem a Jamoról
-
Dumy
csendes tag
Egy panel lakás nagyszobájába szeretnék házimozit összeállítani, szinte csak filmezésre használnám. Mit szóltok egy ilyen párosításhoz: Denon AVR-1509 + Panasonic SB-TP70 vagy SB-TP100?
Az erősítő nagyon tetszik, igazábol a hangfalszetten gondolkodom... -
hackeeeee
Jómunkásember
Én, a fentebb leírt SAL cuccot, ami szintén 8ohm-os, és az oldalt szerint 250 / 150 W. De ez az erősítő hajtotta az 5.1-es Wharfi Zaldek szettet, azzal sem kapcsolt ki, de az 6ohm-os volt. A Kenwood-al Magnat Victory 80-at hajtottam, azzal az kikapcsolt 1szer 2szer. De nem többször.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehetséges. De ezt nem tudom pontosan
Nekem 5ch Stereo-ban még nemsikerült kikapcsoltatnom az erősítőt. Pedig szokott lenni néha olyan alkalom, amikor nem kímélem
A Kenwood-omat sikerült 2.0-val kikapcsoltatni néha. De az sokkal jobban melegedett mint a Denon. Azon kb 10 perc zene után már tojást lehetett sütni, olyan meleg volt... És nem kellett hozzá max hangerő...
-
hkari
őstag
Szerintetek az miért lehet,hogy az erősítő max hangerőn kikapcsolt ? Lehet azért mert csak egy videoton volt rádugva?
-
Ninoka
tag
Akkor valószínűleg ugyanolyan hangfalad van mint nekem, DC 2550 A. Régebben én is gondolkodtam rajta, hogy kicseréljem e a hangszórókat, de miután százan százfélét mondtak, így inkább hagytam az egészet, és megjavíttattam a hangszórók peremét. Úgy gondoltam, hogy kár lenne kísérletezni vele, és beleölni egy rakás pénzt, miközben nem biztos, hogy jobb lesz. Igazából azt hallottam, hogy ezek a dobozok nincsenek jól eltalálva, nem az igazi benne a hangváltó sem, úgyhogy azt is ki kellene cserélni, és a mostani álló hangfalakkal összehasonlítva teljesen más, hiszen ez egy zárt doboz, nem basszreflex.
Nekem így is megfelel, 70%-ban filmre használom mert a tv is erről megy, de azt is keveset nézem. De ha neked megér annyit , akkor nyugodtan kísérletezz vele, hátha más hangszórókkal és hangváltóval jobb lesz. Sajnos tippem az nincs, hogy milyen hangszórót vegyél bele. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében úgy, ha pl a Front, pl sacc 2 méterre van az erősítőtől, akkor ne hagyjál bent az erősítő és a hangfal között 3 méter, vagy akár több kábelt. Stb.. valahogy így értem.
Szóval próbálj annyi kábelt használni a hangfalakhoz, amilyen távolságra van. Remélem így már érthetőbb -
hkari
őstag
Sziasztok. Ma kaptam meg a 2 Videoton hangfalam. Hát nagyobb mint gondoltam az az igazság. 3 utasok és 110 wattosak. Valaki írta,hogy hangosan szól csak szépen. Sajnos ez igaz. Elvileg ha 6 ohm os hangszórókat veszek bele ,és nagyobb érzékenységüeket akkor javul a helyzet? Milyen hangszórókat érdemes bele néznem?
-
ProdyG
őstag
kiderült, hogy a kábel, amit vettem a hangfalakhoz igaz, hogy ezüst, de csak 1.5-ös. ez elég? milyen hosszúságú ajánlott max ebből, ami még jó? vagy hogy van ez? köszi
-
tigipuf
senior tag
szerintetek ez a cucc (tegnap láttam az MM-ban)milyen minőséget képviselhet ?
[link]kár hogy nem volt beüzemelve így meghallgatni sajna nem tudtam
-
Keksz
senior tag
hi,
Ozaki b5-ot mennyiert lehetne eladni? van vmi otletetek?
[link]
Hasznalt, taviranyito neha nem mukodik, de egyebkent patent.Koszi,
Keksz -
bangyika001
csendes tag
Sziasztok!
Yamaha rx-v363 erősítő mellé szerintetek melyik szett illene jobban? Tudom, hogy a saját fülemre kell hagyatkoznom és szeretném is meghallgatni mind a kettőt de addig is hátha tudtok valami okosat mondani nekem.
Akkor lássuk a két versenyzőt:
JBL E60CH + EC25CH + E20CH
YAMAHA NS 555 + NS 333 + NS-C 444Felhasználása kb. 80%-ban film és 20%-ban zene lenne. Zeneileg minden evő vagyok.
-
Kobe
veterán
válasz
hackeeeee #4545 üzenetére
voltam ma benn mediaba, ott 99 volt :S
Kicsit körbejártam ma mediát újfent, Quadral Quintas 500 szett volt leakciózva 59 ért - ez nem tűnt rossznak, sem méretben sem minőségben, illetve s416 jamo ugyanennyiért. Nomeg a magnat 990. A quintas egész jól nézuett ki, a 3 utas hangfal valahogy sokkal jobban nézett ki mint a magnat picinyke hangszórói, szóval cska remélni tudom hogy nem kapkodják el
A Jamo kicsit silány minőségűnek tűnt, a védőháló sem volt a legjobb, a hangfal kivitelezése is alapkategóriásnak tűnt, szóval látszott, na. És kicsit böhöm darabnak tűnt, a quintas mérete pont optimálisnak tűnt egy akkora szobába. A magnat semmivel sem alacosnyabb magasabb a quadralnál, csak kicsit keskenyebb. Azért tetszett, mert az ilyen bazi nagy darabokat nem tudnám hova tenni. A gáz az, hogy csak márciusban kapok lóvét, így addig mindenképp jegelem a témát, addigra meg tuti kicsúszok az akcióból.
Neten meg sajna sehol nem találtam olyan helyet, ahol az 500as szettet a jelenelgi akciós árakon lehetne rendelni. Ahol lehet kapni, mindenhol ilyen 50-60 között vagy icipicivel feljebb, netes shopok meg még mindig 80 körül árulják, valszeg nem aktuális a listájuk, de a fő probléma az hogy ismert cégek nem is nagyon vannak benne, mint pl ed*gital, meg hasonlók
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gyakorlatilag a fene tudja
-
Kobe
veterán
a jamo s406 os szettet tudom, mennyibe fáj, de létezik, hogy az s506os még mindig 100 ezer körül mozog? Sajna a neten alig találok infót rola
-
hkari
őstag
Már csak azt nem tudom hogy ez az SW Mode Normál,és az SW Mode+Main között mi a különbség.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Őőő.. Hirtelen így nem tom, nekem azon a részen csak on/off van, meg a +db, a hangerőhöz. Max ha sehogy sem megy, és nincs túl sok beállításod, akkor adj neki 1 use default-ot, és akkor elvilet tuti jó lesz. Ha már lényegében be van állítva az erősítő teljesen, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam
-
hkari
őstag
válasz
hackeeeee #4537 üzenetére
A mélynyomó ügy megoldódott,mert lejjebb csavartam a satelitek hangerejét,és így nem kell felnyomni nagyon a mélyet. Viszont miközben állítgattam valamit átkapcsoltam,vagy nem értem és a hangerőt sokkal nagyobbra lehetett rakni. +6 ig engedi amúgy,és úgy meg +20 ig engedte. Most megint csak +6 ig enged. Ez mitől volt?? nem találom hogy lehet visszaállítani úgy...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó hagyjuk a hülyeségeket
Nálam is földelési gond van. Ha a gépet leföldelem, monitort nem, nem búg, ha a monitor földelve van, gép nem, nembúg. Ha mind2 földelve van, búg. Mégmielőtt azt mondanád, hogy a géppel van gond, másik géppel kipróbálva, ugyanez a hiba, laptoppal 220V-ról szintén. Havernél 1 emelettel lejjebb szintén. Normálisan földelt magánházban tesztelve, nincs búgás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ninoka
tag
Nekem is lenne egy kérdésem.
Szerintetek mennyire lenne használható egy autós mélyláda egy házimozi rendszerhez?
Ez a kérdés csak azért merült fel bennem, mert egy havernak a kocsijában kipurcant az erősítő, pontosabban az egyik csatorna, nem akarja megjavíttattni, hanem lehet, hogy nekem adná. Eddig 2x120W-ot tudott 4 ohm-on, most értelemszerűen csak 1x120W, ami nekem tökéletesen elég lenne. Van rajta rca bemenet, hangerő szabályzó, és vágási frekit is lehet állítani. Kocsiban elég jól szólt, de hát azért egy lakás teljesen más, sokkal nagyobb a légtér. Csak nem tudom, hogy érdemes e foglalkozni vele. Már elég olcsón lehet autós szubládákat és csöveket kapni, így sokkal olcsóbban kijönnék vele, mint egy ugyanekkora teljesítményű aktív házimozi szubbal. -
Ninoka
tag
Nekem is Videoton van betéve előre. Nem egy nagy szám, de azért hallgatható. Csodát azért nem kell várni tőle! Hátul Magnat Monitor 220-asak vannak, és egyszer kíváncsiságból betettem őket frontnak. Kb úgy szóltak mint a Videotonok, azzal a különbséggel, hogy a Videotonnak nem szól olyan szépen a magas sugárzója. De amúgy meg minden erősítő és zene függvénye. A régi, kb 20 éves (talán Grundig) erősítőmmel százszor szebben szólt a két Videoton, mint a mostani Yamaha HM erősítővel.
Kár, hogy olyan drágán javítják a hangszórókat. Az én hangfalaim már 22 évesek, és eddig egyszer kellett gumiperemet cserélni rajtuk. Akkor 1000 Ft-ért cserélték, és nem az eredetihez hasonló szivacsos peremet tettek rá, hanem rendes gumiperemet. Ez sokkal jobban bírja. Az eredeti kb 5 év után megadta magát, ez a mostani meg már több mint 15 éves. Persze ettől valószínűleg megváltozik a hagzás karakterisztikája, de kit érdekel....?
Igazából nekem csak egy bajom van ezzekel a Videotonokkal. Az, hogy valószínűleg kicsi az érzékenysége (és ugye az, hogy ez zárt doboz és nem reflex), és kis hangerőn nem nagyon teljesít. Elég jól oda kell tekerni a hangerőt, hogy tényleg jól szóljon. Csak hát panelben ezt nem nagyon díjazzák a szomszédok. -
hkari
őstag
válasz
perempe #4528 üzenetére
Eredeti hangszórókkal van,de a szivacs perem már kipurcant. Gondolom csak azt kell cserélnem,és jó lesz. De még talán úgy se lenne nagy összeg ,ha új hangszórókat tennék bele. Ezt az oldalt néztem,hogy foglalkoznak ilyennel.
[link]Elvárás csak annyi hogy viszonylag szépen szóljon. Frontnak raknám be őket. Hátulján az van hogy 120 wattosak. Remélem meghajtja az erősítő...
-
hkari
őstag
Szerintetek érdemes két régi 3 utas videoton hangfalat megcsinálni,és használni? Mennyire szólhat az jól vagy rosszul?
-
hkari
őstag
Azt senki se tudja mi lehet a baj a mélynyomóval? Nagyon idegesítő este a búgás
Gondoltam hogy a rca- jack átalakító miatt,de szereztem normális kábelt és úgy is sajnos
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
NovaBlue #4520 üzenetére
Ha lényegében external kimentet használsz. Szal külön külön megy ki minden. Akkor elvileg igen, legalábbis sztem. Mert ugye van subwoofer kimenet a hangkártyákon is. Asszem együtt a centerrel. Vagyis 1 kimeneten megy a center, és a sub. Szal sztem lehet, de ez az én véleményem, lehet más mást gondol, -tud erről.
Ha kipróbálod, kiderül, hogy megszólal e'
-
NovaBlue
aktív tag
Hy all
Bocs, hogy ide irok de máshol nemnagyon akarnak válaszolni a kérdésemre.
Annyi lenne az egész, hogy van egy ilyen méyládám és, hogy ezt rá lehet- kötni a szgépre vagy nem erősitő meg minden ketyere nélkül?Előre is köszi!
Üdv: NB -
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem nem rossz. Én megvagyok elégedve vele
Feljebb már egyszer linkeltem. De megutatom:
Front
Center
HáttérTudom, hogy nem a legjobb cucc, de sztem nem szól rosszul
Ő, az árak. A 2 háttér volt 6500ft, a center volt 2500ft, a 2 front 11500ft. A center és a 2 front használt volt, azért voltak olcsóbbak, a 2 háttér új. Ennyi volt a keret, ennyiért sztem megérte
-
hackeeeee
Jómunkásember
Általában a kiállított darabokat olcsóbban adják. Ha csak az az 1 db van az adott termékből.
Annó én is szemeztem a Vardus-sal, csak akkor még jóval drágább volt, így jött volna a Zaldek, de még az is drágácska volt, pedig baráti áron vettem volna át havertól, de egyben nem volt annyi kp-m
ígyhát lett a Somogyi
Szép
-
hkari
őstag
A mélynyomót mennyiért vetted? Persze ha nem titok
Szeretnék én is venni majd. Most ami van az se rossz,de bármit is csinálok vele van egy alapzaja sajnos. Ha valakinek van ötlete hogy miért akkor jó lenne
Érdekes hogy amíg gépről külső hangkártyáról hajtottam nem volt alapzaja. Nem értem miért van sajnos,de eléggé idegesítő este.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe. Havernak volt a Zaldek 5.1 szettje, az batár volt. Nekem nagyon tetszett. Filmben nagyon szépen szolt, a zenei teljesítményét meg sem merem említeni. Betonszaggató volt, főként ládával
De csak a 2 front külön is...
Most egy Wharfi Diamond 9.1-e van a srácnak, de csak a 2 "kicsi". Mert kis lakásban van, és nem mozizik, csak zene, arra elég. Hajtja egy Denon sztereó erősítő
Gondolkozik, hogy megépíti belőle az 5.1-es szettet, csakhát az sem a legolcsóbb kategória
A tiéd melyik típus a wharfin belül? Én ha egyszer lecserélem ezt a SAL-t, akkor tuti h csak Wharfi lesz helyette
-
ProdyG
őstag
válasz
Dassler #4507 üzenetére
wharfedale-t hallgattál már? én egy 85 ezres 5.0-s szettet vettem, nagyon hallgatni nem volt lehetőségem a boltban, szép hangja van, de tényleg nem tudom mihez viszonyítani. a MM-ban, ahol vettem nagyon istenítették, hogy árához képest mennyire jó, a saturnban viszont azt mondták h ne vegyem, mert nem egy nagy szám.
azért vettem meg a MM-ban, mert utolsó kiállított darabok voltak, és lényegesen olcsóbban adták eredeti árához képest. ez a VR-300-as szett. -
Kobe
veterán
na, ma voltam MM ben körbejárni, violt kinn egy Magnat szett, fekete. Állat. Nekem tetszett, a Jamo is jól muzsikál, de furcsamód nekem a Magnat méretben szimpatikusabb volt, és mégsem tűnt rohadt kicsinek - 15-16 nmre kellene. Valamint volt system fidelity is egy szett, a régebbi 2000es széria, méretben még az tetszett, emghallgatni nem tudtam. Viszont az új, 3000es szériának állítólag valami brutális ár érték aránya van.
-
bazsi1000
tag
Digitális átvitelre melyik jobb 5-7000ft ig a koax vagy az optika??
Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest