Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #36998 üzenetére
Még nincsen sztereóm csak ötletként merült fel... Az avr-em tesz róla hogy odázzam a vásárlást.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #36989 üzenetére
általában nem.akár kárt is tudsz tenni valamelyik erősitőben.
hallottam,már,h van aki hónapok óta hazsnálja,problém nélkül,de nem tenném.
ezenkivül antennaként tök jól működik a fölös kábel. -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #36990 üzenetére
Á nem nyilatkozom róluk
3 email címüket tudom egyiken sem hajlandóak válaszolni, igaz ebből csak 1 publikus.
Tudok egy telefon számot azt felveszi a kolléga de nem az én stílusomMúltkor felhívom, hogy mikor jön a futár, hát ő átadta az adataimat a "raktárosnak" majd keresnek.
Másnap hívott a futár, ráadásul itthon sem voltam, hogy hova kell jönni-e mert nem kapott címetEddig így állok velük
Soha többet HKkasee
Nekem Ő forrasztott egy ilyen kábelt mert a gyári nem volt jó, amivel először próbáltuk, meg ő hozott gépet is, mert nekem nincs olyan amin ilyen csatlakozó lenne
Kérdezte kell-e, mondom nem
Keresd meg hátha jó pénzért oda adja, ezzel az enyém felfrissült.
De könnyű elbaszni figyelni kell rendesen
Miért akarod frissíteni? -
robi0604
őstag
válasz
Gál István #36989 üzenetére
Nem lesz megfelelő, mert valamelyik erősítő ellenállásként fog fellépni és (jobb esetben csak torzítja) a hangot.
Egyszerre csak egy erősítő legyen rákötve!
torma1981
Érdemes megkeresni Valhalla kollégát a másik fórumon, Ő nagyon komoly állványokat gyárt, de érdemes lehet akár használtan is körülnézni.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Állványt a hátszó hangfalakhoz hol tudnék venni? Hol nézzek körül?
-
robi0604
őstag
Valószínűsíthetően a kábel lesz a ludas.
A HK oldalán fent vannak a preferált kábelek és chipek amikkel működik.Az Absolut Soundnak elvben az Invitone Kft. a jogutódja, keresd őket, de talán Cekkk kolléga tud valami elérhetőséget. (nem ott dolgozik, de volt már velük dolga emlékem szerint)
-
Gál István
senior tag
válasz
Dorian #36985 üzenetére
Ezzel a "dugdosással" kapcsolatban nekem is eszembe jutott valami:
Adott egy bi-wire képes hangsugárzópár (Monitor Audio Reference Silver 5) és ha visszateszem rá a jumpert akkor megoldható az hogy szimpla kábelezéssel bekötöm az avrt és egy stereot és az éppen kívánt géppel hajtom, még csak dugdosni sem kell. Persze figyelve arra hogy csak egy erősítő menjen egyszerre.
-
kasee
aktív tag
Hello
Segitsetek legyszi , szeretnem frissiteni a hk 255 fw -t de vmiért nem sikerül.
Az alábbi hibaüzit kapom:Ezzel a kábellel próbálom, driver fent van elvileg müködnie kellene.De vmiért nem tud csatlakozni az avr hez.Download modban van es reset is volt.Portnak a com5 öt választom ki a programban, mivel az szerepel az eszközkezelőben is.
http://elektroexpressz.hu/spd/unas_275912/EAP4745_USB_adapter_atalakito_RS_232_Serial
Ötlet vkinek? Nem akarom elcseszni.
Hol lehetne frissitetni? Absolutsound létezik még? Telefonon nem elérhető, weblap nincs..köszi
-
Dorian
félisten
"A frontokhoz kötötte be, amit dugdos a Denon AVR és a sztereó között"
Nem teljesen. Az új kábelt a sztereóba kötöttem be, a régi maradt az AVR-ben, és hangfal oldalon dugdosok. Sokkal egyszerűbb hozzáférni így. Majd kipróbálom a mozit a frontokhoz az új kábelekkel és a centerhez a kölcsön kábellel. Ha jelentősen jobb lesz, ÉS nem vágja agyon a surroundokat (tuningolatlan C1-ek, 1,5mm2-es egyszerű Neotech sodrott kábellel) ÉS hajlandó leszek 9000-ért venni még egy ilyen kábelt, akkor lehet, hogy visszatérek az erősítő-oldali dugásra, még sok a kérdőjel...
-
mata89
csendes tag
Valaki megtudja mondani, hogy hogy lehet rákeresni egy adott felhasználó hozzászólásaira? Van ilyen? köszi.
-
RZozo
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata a Polkaudio tsi 200-100-CS10 szettel kapcsolatban.
Sajnos helyhiány miatt csak polcsugárzó jöhet szóba, ezért esett a választás erre a szettre. Mozi 80%, zene 20% lenne, egy kb. 15 nm-es nappaliban, mélysugárzó és erősítő adott, előbbi Heco Vitas 20A, utóbbi Yamaha RX-V363 5.1 házimozi erősítő, a többi hangfalat cserélném, mert mozihoz nem túl homogén a szett.
Tudna-e illeszkedni a meglévő rendszerhez ez a szett? Jobb erősítő még a jövőben szóba jöhet, de most a hangfalakból ruháznék be olyanra, amely hosszú távon is megfelelne a kívánalmaknak.
Aki hallgatott vagy használ(t) ilyet, annak a véleménye érdekelne. -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #36961 üzenetére
"én annak idején csupasz falakkal-padlóval még az AVR és a cD DAC-ja közt sem hallottam."
Ezen akkor igencsak csodálkoztam, de nem gondoltam, hogy az akusztika miatt nem hallod a különbséget.(#36973) xtremetuning
A frontokhoz kötötte be, amit dugdos a Denon AVR és a sztereó között.
Remélem jól értettem!
Nem mostanában vágatom rövidebbre a HDMI kábelt, mert nincs itthon vetítőm. -
Dorian
félisten
válasz
robi0604 #36978 üzenetére
Igen, átlátszó házas, lecsavarozható csatlakozóvédős.
Szívesen kipróbálnám, csak időpontokat tudjunk egyeztetni... Írok privátot.Ha valakit érdekel: Van egy hirdetés: 17ezerért 2x3m-es Exc. kábel (25 az új ára) Nekem elég volt a 2x2,5m, ill. Arnold azt mondta, hogy az újak nem csak kinézetükben (fehér helyett fekete köpeny) hanem szerkezetükben, vastagságukban is változtak, ezért újat vettem, kicsit drágábban.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36975 üzenetére
van 5-10köbméter apritott tüzifám.erre mondtam,h jobban jársz
a telót meg fogom oldani, csak mindig van fontosabb... -
Dorian
félisten
válasz
robi0604 #36971 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyened van. Z banánok vannak rajta.
A Bodor kábelt tegnap megkaptam, de nem tudtam vele foglalkozni, mert fél 10 kor még melóztam otthon, így a meglévő rendszerbe (Hivox tápkábellel) próbáltam ki az Exc-t, hogy almát almával lehessen összehasonlítani. Ha jók az infóim, a Bodor tápkábel némileg kiemel mélyben és magasban, ha így van, házimozihoz pont jó lesz.jos3ph:
Nincs mit! Ha rákeresel, korábban többször részletesen írtam ilyen témáról. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #36969 üzenetére
Csak nem egy androidos telefont hoznál, tüzet rakni ?
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #36973 üzenetére
Szerintem még esetlegesen a centernél lehet létjogosultsága mozinál...
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #36969 üzenetére
Mit, Jamo hangfalat?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36963 üzenetére
azért majd szólj,ha már tűzre vetnéd,annyira útálod a hangját
viszek sokkal nagyobb hőértékű tüzelőt
igy mindketten jól járunk -
Dorian
félisten
válasz
jos3ph #36962 üzenetére
A falakkal? Első körben be kell rendezni a szobát, hogy szobának nézzen ki: Könyvespolcok, virágok, emlék plüssállatok, hadd ne soroljam
Aztán a legproblémásabb helyekre lehet valami hangcsillapító anyagot-szerkezetet, nyilván egyedileg az adott szobához valót. A 40kg/m3-es habszivacs elég jó megoldás hangcsillapításra, nyilván fel kell öltöztetni, hogy kinézzen valahogy. A legproblémásabb helyek a hallgatói poz. mögötti, a frontok mögött-mellett, és zenehallgatásnál a Tv bazi nagy sík felülete elé valami mozgatható.
xtremetuning:
Biztos, hogy számít. De egyelőre amennyi plussz kábel kéne ehhez -főleg a surroundok miatt- annyi pénzt nem szánok a mozira. -
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #36965 üzenetére
Azért szép summa lenne ebből 5-6 méterig elvezetni..
-
xtremetuning
addikt
-
jos3ph
tag
válasz
Dorian #36961 üzenetére
A szoba át lesz forgatva, így a hallgatói pozíció távolabb lesz, a padlóra, van, volt is szőnyeg, amit majd le fogok teríteni, a falakkal meg nem tudom egyenlőre mit csináljak. A kábelekre várok úgymond, mert amikor megvannak, akkor fogom átpakolni a szobát, hamarabb feleslegesnek tartom, csak plusz munka.
-
Dorian
félisten
válasz
jos3ph #36958 üzenetére
Excaluburtól gondolom letét ellenében tudsz elhozni kipróbálásra.
De neked azt javaslom, hogy előbb a szobaakusztikát, hangfalak és hallgatási pozíció elhelyezését tedd rendbe -ez se' két fillér lesz- viszont alapvető. Anélkül lehet, hogy nem is hallasz különbséget kábel és kábel közt, én annak idején csupasz falakkal-padlóval még az AVR és a cD DAC-ja közt sem hallottam. -
jos3ph
tag
válasz
Dorian #36957 üzenetére
Tehát tud sírni a kábel, és szokott nevetni
Viccet félretéve, nagyon kíváncsi vagyok erre a kábelre. Azt esetleg nem tudod, hogy akad e valahol hazahozható tesztpéldány, vagy lehetőség a kipróbálására?
Kaptam egy árajánlatot a rendszerem komplett átkábelezésére, és a frontokhoz 4 eres kábelt ajánlottak, tehát a hangfalba 4 banándugó menne, az erősítőbe pedig csak 2, mivel össze van sodorva a 2pozitív, és a 2 negatív. Ennek van így értelme? Jobb lesz tőle a hang, mivel a hangfalnál nem egy kábelen megy a jel hanem kettőn, külön a magas tartomány, és külön a mély, és így levéve az egy kábelről a terhet? Ha nagy hülyeséget mondtam, vagy mondtak akkor sry
-
Dorian
félisten
Mivel csóró és smucig vagyok, csak a sztereó rendszerhez vettem ezt a kábelt, hangfal-oldali átdugdosással. Biztos, hogy rengeteget számítana házimoziban is, de ld. 1. pont
Nem is biztos, hogy kifejezetten házimozihoz való: ez a kábel a "jelenlét érzetet" növelte meg drámaian. Ebbe beleértem a széles és mély teret, a sok apró részletet, és amit nem tudok pontosan megfogalmazni, érzelmeket közvetít. -
Dorian
félisten
Sokan kérdeztétek, inkább itt írok, mint mindenkinek egyenként privátban. AVX-en hirdet a srác Excalibur néven van fent, érdemes a topikjába beleolvasni, 30 oldalon keresztül mennek a dicséretek. Hangfalkábelt, IC-t, tápkábelt gyárt, én hangfalkábelt vettem. Nem akarok itt fogadatlan prókátort játszani, nálam a kábelezés volt a szűk keresztmetszet, ezért ekkora a változás. Lehet, másnál nem így van, így nem biztos, hogy most mindenkinek első dolga kell legyen a rendszerben a kábeleket cserélni. Ezt a szintet 2 kölcsön kábellel már megéltem, viszont kategóriáján belül is simán a legjobbnak érzem az Exc-t. Abszoludt értékben véve nem olcsó - 2x2,5m 20ezer Ft szerelve - csak a szintjéhez képest.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #36943 üzenetére
Látom Stealth-éknál csak kábelre el lehet költeni egy házat
. Nem hittem volna, van ennyiért is. Ezekszerint "megéri", ennyiért azért tud is valamit.
-
jos3ph
tag
Kábelkérdés!
Adott egy MISSION M3, 5.1 szett amihez venni szeretnék normális kábeleket, banándugóval együtt. A kérdésem tehát az lenne, milyen kábelt érdemes hozzá venni, milyen dugókkal? Nem akarok sok 10ezret rákölteni, mert sajnos nem tehetem meg, viszont szeretném, hogy viszonylag kis összegből minőségi kábeleket tudjak magaménak, amennyire ez lehetséges kis összegből. Köszi előre is a segítséget!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mig más márkáknál előjön, és vállalják,h elhangolnak, itt azért nem adnak ki kábelt,mert tonálisan nem korrekt.
na ez a nem mindegy.
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #36949 üzenetére
Akkor ez most csak egy szerény bevásárlásnak fog számítani igaz?!
-
xtremetuning
addikt
Így van. Sőt jobbnál jobb csatikból is tudsz válogatni.
Szólj, ha menni akarsz, bemegyek veled. Szeretnék 2 ilyen csatit a mozihoz. -
SLYM
veterán
sziasztok. a kb 4 hónapja vett hangrendszeremet 5.1-en 4 hónapja nem bírom működtetni (2.1 az műxik). megint nekiálltem olvasgatni, de 1 óra után feladtam. a kérdésem, hogy milyen szakembert kell hívjak aki be tudja nekem állítani ezt? tehát aki ért a hangrendszerekhez. köszi
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #36945 üzenetére
Ezért tervezem, hogy 15 méteres Profigold madzagomból levágatok 4 métert. Állítólag KáCsáék ügyesen elvégzik a csati rászerelését.
-
BBéci
legenda
válasz
Csak pislogok.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Dorian #36927 üzenetére
Nekem mondod ? Amióta a fórumon tevékenykedek, hirdetem az eszmét...
Örülök, hogy tetszik.
1 hete hallhattam a jelenlegi sztereó cuccomat EZZEL a kábellel.
Az első, amit itthonra rendeltek. Egy barátomé. Hagyjuk. Elmondhatatlan. Leírhatatlan.
Non plus ultra.
Ha ez mond valamit, a nejem felajánlotta, hogy adjuk el a kocsiját és vegyük meg, ha szeretném....
Persze nemet mondtam.
De én sem gondoltam volna, hogy a hangfalam és a rendszerem ilyet is tud....
MINDÍG a kábel lesz a szűk keresztmetszet egy bizonyos szint felett. Te is tudod, hogy nem annyira sz.r a cuccom, de ez a kábel két szinttel feljebb emelte. Olyan hangok előkerültek a térből, amit az én hangfalkábelem meg sem tud jeleníteni. Olyan 3 dimenziós színpadot csinált, hogy 6-8 hangszert simán el tudtam helyezni a térben.
Sokkot kaptam.BBéci : Te hallottad a mostanit. Felejtsd el. Mintha az Utopiából kettővel nagyobbat hallgatnál. A hangleválások, a dinamika, a naturalitás és mégis zenei, a felbontás !!!, mintha nem is ugyanaz a cucc lenne. Nem vagyok irígy ember, de.........
Sajnálom, hogy nem voltál itt. -
exile
tag
válasz
#09634560 #36938 üzenetére
20 négyzetméteres panel szobába lenne a 6. emeletre.
Proson-t néztem, de nálam csak monitor jöhet szóba. Az állónak nincs hely.
Ez milyen összeállítás lenne?
Front + surround: Proson Stadium 6 4x25e
Center: Proson Stadium Center 30e
Sub: Proson Reality Sub 10 55e
Összesen 185e+ Onkyo 507 (65e) vagy Denon 1311 (65e)
-
ricsik
őstag
válasz
Dorian #36927 üzenetére
Milyen kábelt vettél pontosan a szőtt helyett?
Jelentem beléptem a hdmi közt különbséget látók táborába. Nem volt nehéz dolgom, a Popcorn mellé adottat hasonlítottam össze egy jobb fajta monsterrel. Nem mondom, hogy zongorázni lehet a különbséget, de láthatóan megtelt színnel a kép. Szerintem jobb, nagyobb tv-n jobban kijött volna a különbség. Bár ennyiért akkor sem fogok venni ilyet, maradok a középúton, valami kácsa, vagy audioquest személyében.
-
exile
tag
-
exile
tag
Kár, hogy nem cseresznye színű: JBL 178 használtan 38e
-
exile
tag
Vagy inkább Denon 1311 ?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #36926 üzenetére
De tényleg. Ez így egy más kategória, mint eddig.
-
Dorian
félisten
Ezek az új, Excalibur féle hangfalkábelek nagyon durvák. Még 0 kilométeres, bejáratós, de ilyent még nem hallottam. Itt zajlik előttem a zene, és megtelt érzelmekkel.
-
exile
tag
Ismét én. Hajlok a használt erősítők felé. Onkyo 507 lenne most 65-ért. Szerintetek megéri?
-
Kamikaze240
tag
Sziasztok pár napja irtam egy tervben lévő hangcuccról, melyre még ideáig nemjött válasz. Így ha nem bánjátok beirom mégegyszer, remélem nem veszitek ezért a fejemet
Tehát a terv:
Vennék egy ilyen eszközt : KENWOOD KRF-V4070D + mivel nincs akív subom hozzá így ideiglenesen ezt gondoltam mellé [link] erre rá a sub míg nem tudok beszerezni egy aktívat. Vagy másik eshetőség hogy az előző erölködő helyett vennék egy ilyet [link] és a jelenlegi passzív subot "átalakítanám aktívvá.
Szerintetek mennyire lenne ez működőképes?
A válaszokat előre is köszönöm. -
bajnokpityu
félisten
Mumford & Sons.hallgassátok meg.contaxg adta a tippet.fincsi
-
kjanek
tag
Sziasztok!
Sajnos az Onkyo TX-SR308 már beszerezhetetlen.
Mission Mv-8 Cinema Pack mellé melyik erősítőt ajánlanátok?Denon AVR-1311
Pioneer VSX-520
Yamaha RX-V367
Yamaha RX-V371Előre is köszönöm a válaszokat.
-
D.Dani
tag
Hali,
nekem egy SR308-asom van. Te milyen antennával fogod be a rádiócsatornákat?
Én most próbálom összekötni a UPC-s fali 75ohmos koax rádiókonnektorral, de a tv-hez való koaxdugó nem jó az onkyo hátuljába. Ha csak pár adó jön be a jupicin, akkor valami komolyabb antennát szándékozok rákötni, de lehet egy hosszú drót is elég lenne ilyen célra?
-
sting2
addikt
Igen, ettől féltem én is.
Még valami, Proson Libra szetthez, egyáltalán kell "ekkora" vas, kifutja magát, megmutatja a szett határait a kisebb is? - mondjuk 508
Mert a 608-at üldözöm, "ha nagyobb akkor biztos jobb is" elv alapján, de ha nem muszáj..
(20m2 szoba, - 50% film,50% game, zene max háttérnek). -
fisher012
csendes tag
üdv szeretnék erősítőt vásárolni, de nem igazán tudok dönteni Pioneer vsx-520 és Yamaha RX-V371 között.
ezeket néztem ki mégpedig a dts hd és a bemérő mikrofon miatt.
árban is ez lenne a megfelelő számomra.
esetleg van valakinek véleménye ezekről az erősítőkről?
ha lenne más erősítő is szívesen meghallgatom!köszönöm
-
sting2
addikt
Üdv mindenkinek!
Angliából származó Av-t érdemes megvenni?
Mire-mikre figyeljek, egyáltalán jó ár ez ennyiért:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/32803-onkyo-tx-sr608/ -
robi-k
őstag
válasz
bobace #36908 üzenetére
A "házimozi" rendszer processzorra nem tud megbirkózni a magas bitrátájú anyaggal (főleg, ha még ráadásul "nehéz=gépigényes" kódolást választottak a film kódolása során).
Megoldás? - egyszerű: venni egy jó médialejátszót (Dune, Popcorn, stb), és ehhez egy megfelelő házimozi erősítő + hangfalak párost. Tudom, nem olcsó, de ez van
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Van egy alap házimozi rendszerem, kicsit fapados, de legalább van. Philips HTS3180.
Az a probléma vele, hogy videólejátszás közben (usbről szoktam) gyors mozgásoknál, vagy mondjuk erdőben egyszerűen elkezd akadni, aztán amikor megszűnnek ezek a képsorok, akkor helyreáll és onnan folytatja ahonnan kell. Mitől lehet ez? -
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #36906 üzenetére
Úgy gondoltam ,hogy már raktam össze több 100 gépet életemben, talán ezzel is elbírok.
Az összerakással nem is volt gond, csak a lejátszó szoftver beállításaival.
Igazad, van nagyon nagy előny annak, aki ezzel foglalkozik, de meg is kéri az árát, gondolom. -
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #36901 üzenetére
Az előlapi kijelző volt a másodlagos képernyő, állandóan állítgatni kellett, hogy működjön normálisan. Biztos találtam volna valóban olyan szakit, aki ennek a mestere, de türelmem nem volt hozzá.....
Ahogy Te is írtad, ha a szoftver jó, akkor semmi probléma. Egyébként távirányító helyett a Logitech DiNovo mini billentyűzet-touchpad kombinációját használtam, amit meg is tartottam.
Most egy "könyv" nagyságű HTPC-m van, ha mégis kell vmire. (Zotac) -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36901 üzenetére
Milyen szoftver fut még a cinemasteron a winen kívűl?
Értem ezt, hogy milyen lejátszó van rajta? -
xtremetuning
addikt
válasz
sirfer #36896 üzenetére
Találkoztam én olyannal is, aki 650-et költött rá és sosem volt jó....
De ott van ellenpéldának a Cinemaster. Nem hinném, hogy 200-nál többe van, és mégis bolondbiztos. Csak meg kell találni az embert, aki a windowsba bele tud turkálni és rögtön működni fog. Ha jól tévedek ott is valami izraeli emberke hekkelgeti a szoftot. Az a lelke. Utána nem is kell 'annyira' drága hardver.
Neked nem volt szerencséd (mint még sokan másoknak sem), pedig szvsz lehet találni gurut, aki bele tud nyúlni a rendszerbe úgy, hogy az 100%-os legyen.
És akkor lesz gyors boot, rippelés lemzről stb....
Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest