Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
válasz
torma1981 #35396 üzenetére
Mivel Te is pécsi vagy, és ha még nem jártál a Kereskedők házában, akkor nézz el oda! Tavaly én ott a Hifi Stúdióban hallgattam meg a KEF C4 sub-ot és akkor ki volt állítva a Mission szett is (nekem is az van). Az igaz, hogy az eladó semmit nem ért a hifihez, de csak a fülednek higyj!
(KEF helyett egy Sony sub-ot akart inkább ajánlani, pedig hallhatóan gyengébb teljesítményt nyújtott)
-
Jégtörő
aktív tag
Nagy a különbség a jbl es 80-90-100 között hangzásban?
-
torma1981
veterán
Mi a különbség a Denon 1311 és a 1611 között?
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Ezek közül melyik érné meg a legjobban? Film,játék lenne csak.
Magnat Monitor Supreme 1000 5.0
Wharfedale Crystal CR-30.4 + 30.1 + 30C
Mission Mv-8 5.0Egy áron van mindegyik.
Köszi
-
Peak
addikt
válasz
Dorian #35389 üzenetére
Én a Madonna remastered albumokra csodálkoztam rá, hogy mennyire elkülönülnek a hangsávok, szinte már-már zavaróan.
De pl. a Blade Runner OST albumot mikor 3 hete újra meghallgattam, elképedtem, hogy mennyire összetett dalok vannak rajta.
Mikor 16 éves koromban megvettem a CD-lemezt, akkor volt 1 db. Technics CD-playerem, 1 db Elekta "musiccenterem" 2x5W teljesítménnyel, és 2 db régi Orion hangdoboz 1-1 8 centis membránnal reflex-megoldások nélkül... teljesen kispályás összetákolt borzalom...
Képzelhetitek, hogy mennyire szarul szólhatott!
És mégis olyan hatással volt rám, hogy a mai napig meghatározó a zeneigényemben, hogy érdekel a komolyabb rendszerek használata, stb..Volt egy osztálytársam, aki a pici kompakt 1kazettás 2 hangszórós magnóján hallgatta a pinkfloydot és engem cikizett, hogy minek nekem egyre jobb és jobb hangrendszer... hiszen a zene az ugyan az.
Aztán meghallgatta ezt a szarszemét kombót...
-
Dorian
félisten
válasz
Thuglife #35388 üzenetére
Nemrég a hifis topikban írtam, hogy meglepődtem, amikor Kalkbrennerrel meg Michael Jacksonnal is kipróbáltam az új sztereómat. Persze jó nyersanyag is kell hozzá, de eszem ágában sem volt, hogy ezeknél a zenéknél is milyen minőségi hangzást kap az ember egy jó rendszerrel.
-
Dorian
félisten
Izé. Mainstream - Rammstein nem teljesen ugyanaz
Akkor neked megfelelő lesz ez a készülék.(#35384) Thuglife:
Nem korfüggő ez, az emberek túlnyomó többségét egyszerűen nem érdekli a hangminőség-téma (ill. olyan szinten, hogy ne búgjon, ne recsegjen), legyen 55, 30 vagy 20 éves. El kell fogadni, hogy nem mindenki olyan hangbuzi, mint mi -
Thuglife
senior tag
válasz
#09634560 #35383 üzenetére
Már többször hangoztattam, és nem kötözködésből írom, de véleményem szerint a 20-as évei elején járó, csak mainstream zenéket (disco, pop, slágerek) hallgató, favorizáló fiatalok esetében még a belépő kategóriás erősítők is megfelelő minőséget képviselnek zenehallgatásra. Ezt saját tapasztalatomból írom...
Csak ugye nem tudjuk, hogy ovecs milyen stílust kedvel -
Integra
titán
válasz
adamssss #35376 üzenetére
ez relatív, hogy ilyen jó. az én rendszeremhez, az én igényeimnek jelenleg megfelel és elégedett vagyok vele. nincsen csúcs rendszerem, egy erős középszintet próbálok mindenből összehozni lépésről lépésre. biztos van, aki inakustikból csak excellenz-et vesz, de én annyit nem adok hdmi-ért. és van akinek még az excellenz is lókuki kategória..
-
válasz
bajnokpityu #35377 üzenetére
Nem csak arra számítottam, hogy métere lesz kb 10k...
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Van 3db Linn Classik Unik hangfalam. Egyelőre nem tudom működnek-e még, mert eléggé mostoha körülmények között voltak tárolva az utóbbi években.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri foglalkozni velük, azaz ha vennék egy alap házimozi erősítőt, akkor van értelme csatasorba állítani őket?
Ha igen tudnátok ajánlani egy low-low budget erősítőt, valamint tudnom kellene, hogy ezeknél a hangrendszereknél eltértek-e a front, center és a surround hangfalak, mert jelenleg fogalmam sincs melyik kombinációban van nálam az a 3. -
soldi3r
veterán
válasz
Integra #35365 üzenetére
t61-hez is elég sok szerencsém volt, lötyögő zsenérr, csere után megint bír egy évet
kiesett a gomb a palmrestből, jó pár munkatársamnak megrepedt az lcd borítása a melegtől, mert melegszik ám rendesen
foltosodik a kijelző és még találnék olyan hibát, ami nem 1db-nál fordult elő
neked lehet, hogy mázlid volt azzal az eggyel... -
Integra
titán
válasz
adamssss #35372 üzenetére
inakustik premium
van belőle 7.5m, 3m, 1.5m, 1m és a splitterem is inakustik. nem tudok eddig semmi rosszat mondani rá, jó ár/érték arányú erős közép kategóriás kábelnek tartom, a jelenlegi konfigomhoz tökéletes, de szerintem ha komolyabbra is cserélném az avr-t, vagy a projektort, akkor is megfelelő lenne.
a 7.5-es 180 fokos csatlakozójú kábelem és az 1into2 splitterem is ennél a boltnál rendeltem, ők be tudják hozni németországból. -
Lásd nálunk...
Mi mindent megtettünk, nem tudom mi a bajotok az akusztikával. A lakásunkhoz képest a Fővárosi Füvészkert gyenge próbálkozás. Még a hangládákra is tettünk, így aztán a Jamo-k már-már megszorongatják a KEF Reference-t...
Integra: Nem is biztos, hogy a kábel van megtörve, lehet, hogy csak a csatlakozója rossz, de akár milyen erősen húztuk nem jött ki a falból. A jó mesteremberek ezt is megoldották.
-
Integra
titán
na, zsír, akkor mégse lesz annyira vacak az egész
van már nagyon jópofa ötletem a növényzet elhelyezésére is...soldi3r: van t41, t61 és t520 is, a t520 is frankó, semmi baja. az x is jó, csak az most nem kellett. ha elhasználnám a t61-et vagy mégis nagynak ítélném, akkor majd veszek x-et is. semmi baj a t-vel. szóval az, hogy te mit vennél, mert kínai egy dolog, a tapasztalat meg teljesen más. nem rontották el sem a t-t, sem az x-et.
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #35362 üzenetére
Sokszor leírtuk itt a topikban, hogy kifejezetten ajánlott növényeket tenni a mozi, illetve zeneszobába.
(#35358) Dorian
Nincs másik gépem, ezen dolgozom, és egyebek. Rendeltem akksit a DX-től, hibás volt, visszaküldtem, ma postáztak egy másikat.(#35359) bajnokpityu
Nemrég beszéltem egy HP-s emberrel, szerinte bármelyik laptopot választom, 3 év után bármikor megdögölhet. -
Integra
titán
és mi van a szoba növényekkel a nappaliban a házimozis területen? hangok és hangzás ősellensége?!?!?! én szeretem a növényeket, a zöldet
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, ismeri valaki ezt az erositot ? Onkyo TX-SR308E
Esetleg tapasztalat ? Megeri -e, milyen a hangja, ilyesmi -
bajnokpityu
félisten
én eddig sem vettem volna HPt, számtekboltos haverom halálra szopta magát vele(alkatrészárak, megbizhatóság)
vettem ócsó kommersz asust, 2 év nyugi,pedig napjában 8-10órát dolgoztam vele. párom acere 5 éves, majd 3 órát bir akksija..szóval olyan szidja ezeket, akiknek nem is volt.büdös életbe nem vennék ezeknél drágábbat.
sztem minden gyártónak van rosszabb,jobb sorozata,de a dell és hp sztem időzitett avultatással játszik. régi melóhelyen 300 dell asztali volt. 2 héten belül egyszerre döglött meg 50nek a tápja.nah,a frissen vásárolt 935nek most került elő a nyákrajza.háát, nem az,amire számitottam.
nem opampos az előfoka, ellenben a végfoka sincs akkora szám,mint a 840esé...nah,hát a geniusokat egy elac el60assal azért remélem übereli
vagy tudtok még ajánlani szép terű,kiegyensúlyozott 20éves monitort ócsóért? -
válasz
nismoka #35354 üzenetére
Köszi szépen.
Nem rossz, de az ára... pokoliVisormail: Működik. Keresztapukám számláit láttam, több ezer forinttal fizet azóta kevesebbet havonta.
Bbéci: peched lehet. A HP az egyik legmegbízhatóbb márka. Az enyém egy friss ropogós dv6 (tesztet most írok), és eddig tökéletesen muzsikált.
-
BBéci
legenda
Elsősorban az áramellátás miatt. Előző HP laptopomnak a tápegysége ment tönkre, mostaninak az akkumulátora. Egyik nap még két óránál is többet működött vele, másnap 20 perc után kikapcsolt és vége, teljesen kész. Már 8 hónaposan is megesett, hogy egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, persze a szervizben nem tudtam bemutatni. Elektronikája is meghalt, valamint cellazárlatos is lett. Haveromé ugyanez, csak fél évvel fiatalabb a gépe.
-
soldi3r
veterán
szép napot!
keresek rx-v450-es erősítőhöz távot, eredeliteg rav302-es van hozzá, aminek van 1-2 gomb problémája
ezt a típust nem találtam sehol, viszont találtam rav250-et és rav254-et elérhető áron, mindettőnél olvastam az rx-v450-et
melyik lenne nekem a jobb? -
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35349 üzenetére
Az SA-DX940 lehet, a képen nem látszik a típusszáma, amiről - ezek szerint tévesen - úgy emlékeztem, 2000-es modell.
Én beadnám a derekamat, viszont cseppet sem örülnék, ha bárki, legyen az a fiam, pisztergálná a készülékeimet.
Feleségemnek elnézem, hogy használja a CD-játszót és az erősítőt.Laptopom dv5, haveromé dv6, attól tartok, egyikünk sem fog legközelebb Paviliont venni.
-
Nekem mindegy, most érettségiztem, szóval szerintem 13 de mindegy is.
Apukám fülét most rágom, hogy vegyünk HDMI erősítőt (denon 2311-et néztem ki, Ti is ajánlottátok), de Ő nagyon konzervatív és meggyőződése, hogy a mai erősítők csak szolgáltatásban jók, de minőségben nem, úgyhogy nehéz dolgom van...Most talán sikerül majd a győzködés, mert laptop-ról a projektorra kilőttünk egy HD filmet, és mind a kettőnknek leesett az álla szóval, most nagyon oszt szoroz, hogy mi legyen. Elvégre 13 évet leszolgált, a cucc és szerintem megérett egy kis frissítésre.
-
Peak
addikt
válasz
Gál István #35343 üzenetére
szerintem is... de olyan vagányan hangzott
-
Peak
addikt
hahaha... jamo studio140 made in denmark
beraktam a hálószobába... sorozatokat nézni meg barátokköztet jó lesz
-
Dorian
félisten
Baszki én a Gladiátort még számítógép monitorról néztem a kolesz szobában. Igaz már akkor is mindenki a mi szobánkban nézett filmet, mert 21"-os monitorom volt és az első hangrendszerem: A Videoton 6363 borzalom a hozzá tartozó Videoton tökömtudjamilyen hangfalakkal
Nagyon dolgoztam, szóval csak kaja közben futottam át a topikot telefonról és láttam a nevem
Mit is oldottam meg? A védőcsövezést? Egyszerű volt, a lakás építésekor már gondoltam rá. Aztán 2x átvéstem a végét más helyre ahogy többet tudtam meg a házimoziról
Vagy az akusztikát? Na azzal többet foglalkoztam, a kezdeti csupasz nappalit szerintem egész jól berendeztem. Csak lenne nagyobb. Épp most néztem: a tulajdonképpeni hangtér, a front-surroundok által bezárt négyszög 15 m2-es, ehhez jön még 10 m2 oldalt.
Integra:
Gondolom miután lehugyozta, lábfejjel ivartalanítottad -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35336 üzenetére
nekem jamo studio180-am volt sokáig, most is fent porosodik a tetőtérben
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35336 üzenetére
Bííízony volt...(2000-ben)
És én sem ültem le elé soha, max. mozizni.
Akkor még én sem értettem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35318 üzenetére
én is hallottam már kőpadlós házimozi szobát.hát izé.én izlésemtől távol állt.
BBéci:sztem akármit át lehet rajta vinnni,mivel analóg,csak rohadt jó kábel kell hozzá.
extrém:volt wharfid?naneeee.
nekem is.
hallgattam vagy 1 hónapig.aztán kicsrtéltem a hangszóróit.igy még egy hétig
utána csak buliban kapcsoltam be az egész hifit.sosem ültem le elé,nem értettem mi a baj. -
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35334 üzenetére
Akkor mégsem a Gladiator miatt vettétek. Ráadásul 2011 mínusz 1999 az csak 12 és nem 13.
Akkoriban sok embert vonzottak a "Tyéknyics" cuccok, engem nem tudtak befűzni, mert vásárlás előtt meghallgatom, mit tud egy készülék. Gyorsan kihúztam ezt a nevet a listámról, még pár évvel korábban.
'91 és '99 között havonta legalább egyszer kiruccantam Németországba, megkerestem azokat a helyeket, ahol lehetett hallgatózni. Abban az évben kezdtem az újságírást és kiküldtek Berlinbe az IFA-ra, ahol láttam és hallottam pár high-end rendszert is. -
Olyan 3 cm-esek lehetnek. Az a baj, hogy bele van szorulva a kábel, meg se moccan...
Xtremetuning: már alig várom...
Bbéci: ja igen 2000-es, de a cumókat akkor is 99-ben vettük.
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #35332 üzenetére
Több alagsori mozival találkoztam, mint földszintivel vagy emeletivel, de olyanokkal is, amiket a házhoz utólag, direkt ezért hozzáépített szárnyban alakítottak ki.
Ezek tulajdonosai nappalijukban kezdték a mozizást, méghozzá drága, komoly rendszerekkel, (pl. Yamaha Z9, Quadral Aurum Titan, Vulkan) aztán továbbléptek.
A kis vendégszobát felejtsd el, dedikált moziszobát 20 nm alatt nem érdemes építeni. -
törölt tag
Igen rá a válasz,jó lesz a jel minősége és ki tudod tolni az optikain(OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT) jelet akár DD,akárt DTS,feltéve ha a tévéd is felismeri.Fel tudod a optical in-be Toslink vagy optikai kábellel kötni mindegyik AV receiverre vagy komponensekből álló erősitőre és néhány egydobozosra is. Külső médiajátszót inkább a beépitett lejátszó fogyatékosságai miatt kell venned. De az egydobozosokr csak egy forrást köthetsz.
-
ovecs
senior tag
Nos, akkor kezdjuk az alapoktol. Van egy LG55LD650TV-m, ehhez szeretnek valami hazimozit, max 100k -bol. Tegyuk fel, hogy a TV medialejatszojat hasznalom full HD filmek lejatszasara.(USB vinyorol) Ebben az esetben ki tudom tolni a TV rol az 5.1 hangot az erositore es onnan a hangfalakra ? A TV leirasban a ko vetkezo tipusu audio kimentet talaltam : OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT
Tehat ezt ra tudom kotni az erositore, es jo-e a minosege ? Vagy kulso medialejatszot kell vennem ? Bocsi, de full lama vagyok a temaban.... -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35318 üzenetére
2008. őszén jártam egy gyönyörű, horrordrága házban, riportkészítés céljából. A házimozi az alagsorban volt berendezve, a nappaliban 65-ös Pana plazma, Arcam FMJ CD-játszó és sztereó erősítő, Revel Performa hangdobozok. Ez utóbbiak 9-10 méterre álltak egymástól, köztük 2x3 méter üveg teraszajtó, a hallgatói pont 6-ra a tévétől. Tulaj elővette aznap, 13000 forintért vásárolt cédéjét, hogy azzal teszteljem a rendszert. Külön-külön mindkét Revel gyönyörűen szólt, de semmi közük nem volt egymáshoz, akár más-más zene is mehetett volna rajtuk. Napokig nem tértem magamhoz, így kell kidobni az ablakon pármillió forintot. Az akusztikát nem említem, mert gyakorlatilag nem volt olyan.
(#35323) adamssss
Pontosítsunk, a Gladiator c. filmet 2000-ben mutatták be! -
Integra
titán
válasz
adamssss #35323 üzenetére
mekkora az a kábelcsatorna átmérőre?! miért nem húzzátok át a régi kábellel az újat? jól egymáshoz ragasztjátok a kettő végét. vagy még mindig ott az álmennyezet, azon keresztül is átmehet a kábel.
ne foglalkozz vele, hifit, házimozit, tv, beamert meg a többis szart is mindig csak elhamarkodottan kurva drágán vesz az ember, ami másnap a felét sem éri és már ki is jött az újabb, jobb, szebb csilivilibb
-
Nincs macska, se egér, se kisöcsi szóval akkor lehet levesszük porfogót, és közelebb helyezzük őket egymáshoz.
A kábellel meg vagyunk lőve. Ugyanis a padlóban futnak tehát szét kéne verni, ráadásul padlófűtés van,ami nem lenne jó ha sérülne. Valahogy majd megoldjuk. Lehet az lenne a legkézenfekvőbb, ha behúzunk egy újat és a régit is bennhagyjuk.Bbéci: igen az s-video még 720p-t sem tud. Nincs fix felbontása amilyen minőségű a kábel annyit tud. Az elméleti határ valahol 900x500- nál van ha jól tudom.
Xtremetuning: köszi az elismerést a nappaliról
, tisztában vagyok vele, hogy nem a legmodernebb, de ez a hifi 13 éves. 99-ben jelent meg a Gladiátor az volt az első DTS film és "ahhoz" vettük...
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35320 üzenetére
én is, amit látok az alapján pár helyen lukat kell vágni az álmennyezetbe, hogy tovább tudd adni a kábelt, azt kijavitani, lefesteni és kész is.
egy jó kábel behúzóval meg viszonylag egyszerű meló is. tudom, mert 7 emeleten keresztül húztuk át a tetőről a 2 koax kábelem a műholdamhoz, 2 fő munkája 12 óra alatt...
azt nemtom Dorian hogy oldotta meg. mr Dorian?
én többek közt irtózom a gipszkartontól, egy borzalmasan gagyi, igénytelen, rettenetes épitő anyagnak tartom, de eltofgadom ha vaki ezzel szórja tele a lakást mert ez olcsó és gyors. épitészetileg már más történet, de jelen esetben viszont nem okozhat gondot az a nyavajás hdmi kábel
nekem is elég komoly feladat volt, hogy hogy oldjam meg a kábelezést, világitást a házimozihoz, esztétikusan, szépen, követve a lakás minimalista elegáns arculatát. szivtunk is vele keményen.. akusztikailag már most mondom, hogy nem egy matyóhimzés, de nálam is adott volt a fal, a beosztás, a terület. Bécitől már most félek mit fog mondani -
Integra
titán
mert a legtöbb esetben meglévő falakkal dolgoznak már.
ha majd lesz házam, ott kifejezetten figyelni fogok az akusztikára ésszerű keretek között a fal és tárgyak és egyéb hozzá tartozó dolgok fényében. de nem olyan egyszerű, tudod, hogy egy profi cucc egy közepes ház árát is kiteszi, azzal szemben meg mi nem rúgunk labdába. de alapvető kisebb dolgokat meg lehet ügyesen és okosan tervezni szerintem is. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35314 üzenetére
jaja, ezt akartam mondani, hogy akkor marad a gipszkarton szétkapás, ütni pár helyen lukat bele, aztán áthúzni, ilyen kecónál nehogy már gondot okozzon 20-30ezer ft javitás. a hdmi kábel húzósabb lesz
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35315 üzenetére
Rettenetes alkotások születnek, amikor a belsőépítésznek, lakberendezőnek fogalma nincs az akusztikáról, példa erre az összes magazin, Lakáskultúra, Szép Lak és társai. Borsódzik a hátam, amikor a bennük lévő képeket nézem.
-
xtremetuning
addikt
válasz
adamssss #35302 üzenetére
"Ja és a hallgatózást pont ezért kértem, hogy megtudjam, hogy mennyi különbség van a mienk és egy tényleg audiofil rendszer között. "
Próbáld meg nem arrogáns hozzászólásnak venni amit most írok :
Nagyjából Dorian, Bajnokpityu, Gál István és azt gondolom a nagy többség rendszere leverné, mint vak a poharat. Ez egy nagyon szép nappali egy régi hi-fivel, sok esztétikai érzéssel és nagyjából 0 zenei érzékkel megáldva.
A 2 frontból sosem lesz sztereó színpadkép, nemhogy zenei térérzet.
A mélynyomó rezgései kihatással vannak az összes komponensre, amit a szekrénybe pakoltatok.
Semmi elcsatolás nincs a rendszerben.
Bbéci már leírta a hangfalvédőt.
A mélynek dobozhangja lesz ebben a helyzetben.
Nagyon messze ültök.
Balos front mögött ablak. Legalább valami vastag sötétítő kellene a visszaverődések miatt.
A rendszer összetevőit nem részletezném.Ez az én amatőr véleményem. Ne vedd a szívedre, a lelkesedésetek ötöst érdemel.
-
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35311 üzenetére
Ha nincs kisgyerek, macska, akkor nincs mitől félteni a hangdobozokat. Egy centersugárzó eleje nem rontaná az esztétikai élményt, de a takarót csak mozizás idejére kellene levenni, amikor úgysem látod a sötét miatt.
A mélyláda számára tényleg a lehető legrosszabb elhelyezés, ha szekrénybe dugják.
A vetítőhöz vezető kábellel kezdjetek valamit, mert az S-video és a HDMI közötti különbség nagyon durva. A komponens elfogadható, nálam sokáig azon ment a jel.
Tényleg, mekkora felbontást lehet átvinni S-videón? Szerintem még 720p-t sem. -
-
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35302 üzenetére
A kivitel valóban csodaszép, de a frontsugárzók brutálisan nagy távolsága miatt, (nem lehet nagyobb, mint a hallgatótól való távolság) sztereó színpad nem alakulhat ki. Technics AV erősítőhöz valóban felesleges jobbfajta tápkábelt illeszteni, de tudtommal nem is cserélhető.
Hangdobozokról még a gyári takarólapot is le szoktuk venni, mert az a vékony selyemszerű anyag is rontja a magastartomány részletességét, tisztaságát. Úgy beépíteni, hogy még valamivel eltakarod... Hmmm. -
válasz
xtremetuning #35303 üzenetére
Az tetszik, a hifi már kevésbé mi?
Dorian. Mondjuk úgy hogy ott van a helye, de nincs fixen rögzítve. Amúgy jó észrevétel mert sajnos párszor berezonál emiatt, de már születőfélben van a megoldás... Igen lehet kicsit távol vannak a frontok de 5 m-re ülünk a vászontól.
Integra: Igen ott fent. Egy sima HD projector. Sajnos hdmi-vel nem tudjuk összekötni csak s-videóval, mert a rohadt villanyszerelő beletörte a kábelt a falba, és nem tudjuk újrahúzni.
A vászon a plafonban van onnan ereszkedik le. -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #35296 üzenetére
én nem a szubjektiv véleményekről beszéltem...
hanem az azon kivüli egyéb fizikai tényezőkről, jelenségekről, stb. -
Akkor a képek. Ezt a rendszert álmodtuk meg édesapámmal és az egészet mi raktuk össze.
Ez még azelőtt volt, hogy ismertem volna a fórumot és pl ezért vettük meg a jamo hangfalakt, és nem azokat amiket ti ajánlottatok. Most már persze rátok hallgatnék, bár nekünk így is nagyon tetszik a hangja a rendszernek.A center be van építve azért nem látszik...
Egyenlőre ennyi. Kérdezzetek bátran! Ja és a hallgatózást pont ezért kértem, hogy megtudjam, hogy mennyi különbség van a mienk és egy tényleg audiofil rendszer között.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest