Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
Aktív témák
-
Gabor970
addikt
-
cekkk
veterán
válasz
kimi02 #34295 üzenetére
David Garrett
[David Garret 2]
[David Garret 3]
És még egy
Nem pont ilyen de nekem tetszik nagyon amit és ahogy csinálja -
Z_A_P
addikt
válasz
Gabor970 #34291 üzenetére
kis Loreena McKennitt koncertet
Milyen formatumban van meg? mp3? flac? cd/dvd audio? (mondjuk ez ugyanaz mint a flac).
Vagy mkv? DTS? AC3?
Szoval hogy lehet audiora kihasznalni igazan a hangcuccot?
Nekem van pl csomo 128 kbit-es mp3-am. Eleg szarul szolnak
De sajnos sok minden csak igy van meg. -
Integra
titán
-
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34289 üzenetére
alakul mint púpos gyerek a présben
-
Gabor970
addikt
válasz
xtremetuning #34276 üzenetére
gyertek csak, közben kávé mellett lehet hallgatni-nézni egy kis Loreena McKennitt koncertet. Már vagy két hónapja "szereztem be" mégsem tudok betelni vele..... 3 nappal korábban bejöttünk a balatonról (fene ebbe az időbe) de már ezt kell néznem
-
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34286 üzenetére
vagy edigital és meg kell várni mire megjön...minek kapkodni...ha eddig megvoltatok nélküle, akkor pár nap már nem számít! vagy ha mész hangfalazni akkor ott is rákérdezhetsz, hogy olcsóbban odaadják-e , max ha nem akkor megrendeled az edigitaltól,
-
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34278 üzenetére
A 220V nem hivatalos partner...ott nincs magyar gari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34273 üzenetére
jaa azt nem vettem észre.. viszont mondom elméletileg le van zárva a hirdetés, így gondolom nincs már meg....
-
mike1978
tag
Ahogy nézem a hivatalos helyeken 70 ropi a 1311...akkor meg már 80.-ért a 1611 jobban megéri...még ha nem is ennyiért tervezted, de gondolom nem egy hétre veszed, és az ember magától ne sajnálja már.....
-
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34268 üzenetére
Itt van egy 1311...ha megvan még....írni kell az embernek..: 1311
Ehh sorry most nézem már elkelt....
Figy 50k ért nem lehet erősítőt venni, csak annak hívják....főleg yamahából és főleg újonnan!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre, gondoltam benézek, és eldicsekszem egy kis szakanyag beszerzésével. A használt kategórához adhat némi segítséget. Még májusban vettem meg, de csak tegnap sikerült elhoznom Budapestről. Egy darabig el leszek látva olvasnivalóval
-
Dorian
félisten
válasz
mike1978 #34266 üzenetére
Igen, ezt én is néztem, csak gondoltam 60ezerig keresek. De én a helyében kicsit tennék hozzá és tényleg et venném, mondjuk 75-re, esetleg 70-re lealkudva.
Próbáld meg 70-re lealkudni és így csak kicsit kell hozzátenni, nagyon jó vétel! Az 1311-es Denon vagy a 300akárhányas Yamahát lenyomja, mint bélyeget. És még szép is
-
mike1978
tag
Max ebből lehet még alkudozni
-
Dorian
félisten
válasz
TazLeacher #34262 üzenetére
Ha nem feltétel a hdmi, akkor régebbi alsóbb kategóriások közül (amik szvsz jobb minőségűek, mint a mostani alsókat-ok) már 30 körül lehet vásárolni. Pl. Denon 1705-est láttam 33ezerért.
Most egy Yamaha 659-est 55-ért
-
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34262 üzenetére
A denon még kapható, az onkyo már nem (még ha fent is van az oldalakon, de arra figyelj, hogy ha mégis újat veszel akkor nem himi-humi webes cégtől, mert a nem hivatalos garanciával és az esetleges bedögléssel megjárhatod! A 1311 is jó ebben az árban...egész használható készülék...vagy amit itt valakinek már ajánlgattunk van egy 1611 akcióban a streamaudioban, igaz az drágább, (79500) de új, és 3év garis...
Használtak közül mindjárt körbenézek mit lehetne..... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dorian #34260 üzenetére
Nézelődtem a használtak között, de nem találtam olyat, ami szimpatikus lenne. Csak feketét vennék, csak hibátlan állapotút, és az sem utolsó szempont, hogy hogy néz ki. Tudom, hogy ezek hang szempontjából elhanyagolható tényezők, de azért ezt fogom nézni nap, mint nap, - akkor is ha éppen nem használom - így ezek is fontos szempontok.
308-ast még láttam egy pár helyen, de majd ennek utána megyek a jövő héten...egy Denon 1311-es már szimpatikus lenne használtan, de nincs. Mondjuk ez +5K az Onkyo-hoz képest (újonnan), akkor inkább ez?
-
Dorian
félisten
válasz
TazLeacher #34256 üzenetére
Biztos új erősítőt akarsz? Szerintem a legalsó kategóriás avr-ek helyett jobban járnál ugyanannyiért valami nem olyan régi használttal. (Itt a hardverapróban, avfórumon, avx-en)
Ez a csíptetős hangfalkábel csatlakozó olyan...olyan izé... -
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #34256 üzenetére
Inkább a csíptetőst nevezném "nemnormális"-nak.
Nem szükséges banánt tenni a kábelekre, az összesodort szálakat is bele lehet szorítani a csatlakozókba. -
mike1978
tag
válasz
TazLeacher #34244 üzenetére
Hétfőn zárva lesznek..biztos akkor mész? ..ahogy néztem, viszont vannak (régi)új akciók is....
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi mind3toknak, akkor nem kísérletezgetek ilyenekkel...
És még lenne valami...
Láttam, hogy az 5 hangszóróból 3-nál nem a normális csiptetős kábel van, hanem oda kell valami dugó a végére (ez lenne a banán dugó?), illetve az erősítő hátán is a forntoknak más a csatlakozása (ez ugyan az, mint a hangszóróknál, vagy ez más fajta?).
Ebből mind1 milyet veszek?
Szerk.: nem, csak csütörtökön tudok menni...
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #34250 üzenetére
Subkábelt is venned kell.
Nem kísérleteznék a kábel forró anyaggal való érintésével, a szigetelésnek árthat. -
bajnokpityu
félisten
válasz
ezt nem halottam még.
én az L3.0-8 NLről beszélek,ezt hallottam a streaméknál.
de gondolkodtam, és inkább mégsem ajánlok kábelt.hangfalkábelt úgyis lánchoz kell venni. -
mike1978
tag
válasz
A mély sugárzókhoz sem szokott kábel járni, bár néha előfordul, hogy valami vékony cérnakábelt hozzá csomagolnak...az arra jó, hogy ha van szomszédod, és van macskája és nagyon nem komázod akkor azzal fellógathatod valahova (bocs a macskásoktól)
!
A Proson és a Sinus kábel között a Te leendő rendszered esetében édes mindegy melyiket veszed...hangban nem lesz különbség, a keresztmetszet meg meglesz, és ebben az árkategóriában talán ez fontosabb is! -
mike1978
tag
Nekem itthon van egy Creature II, meg egy Harman Sound Stick is...mindkettő PC-k mellé, (egyik a nagy gépen, a másik a hálóban a laptophoz
)...hát gyerekek ennyi pénzért....szerintem nagyon eltalált darabok, és annak ellenére, hogy a Harman Soundstick bőven kétszer drágább mint a Creature...nem jobb sőt...ha most venném két Creature-t vennék.....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajnokpityu #34248 üzenetére
Már így is jelentősen túlléptem az eredeti elképzelésemet anyagilag. (Ugye eredetileg egy erősítő és egy "kompakt" 5.1-ből indultam), így ebbe nem szállnék el, ha nem muszáj. Viszont nézegettem náluk a kábeleket, és a Sinus Live NL2.5s lehet nekem jobb lenne a színe miatt. +100 Ft/m, az még bírható.
A Sub-okhoz jár kábel, vagy azt is vennem kell?
Még valami...árthat a kábelnek, ha ilyen "ragasztópisztollyal" egy pár helyen felfogatom?
-
TCr
veterán
válasz
Nekem is ilyen 2,5-es Proson kábel megy a frontokba + a centerbe, a hátsó kicsikbe meg ugyan ennek a másfeles megfelelője.
Anno én is ezt néztem ki, és ők sem tudtak jobbat (érdemesebbet) ajánlani a Libra dobozokhoz.Pityu: 60 ezres szetthez minek vegyen kb. 20 ezerért kábelt?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #34247 üzenetére
a fonott sinus live nem férne bele?
az sem rossz kábel.van olyan rendszer amihez jol passzol,igy ertemelvitték a VDH102 ICt.
meghallgatták nálam,remélem otthon is tetszeni fog a vevőnek. -
BBéci
legenda
válasz
Igen, az a kábel megfelel, de kérdezd meg a Streameseket, hátha lesz jobb ötletük!
(#34243) Kamikaze240
Felejtsd el azokat a bögréket! -
-
BBéci
legenda
válasz
Kamikaze240 #34240 üzenetére
Semmilyet.
Olvass vissza 200 hozzászólást!
Idézek az egyikből: "ha ésszerűen akarsz vásárolni és ennyi a plafon akkor nem nagyon tudsz "jót" venni új készülékekből, viszont xart meg nem érdemes!"Itt egy másik:
"45e.-ért hangfalak, erősítő, lejátszó, mély egyben? gondolkodj kicsit: A terméken (45e.-F-ton) keres a kisker, a nagyker, + szállítási költségek a gyárból egész a végfelhasználóig (többszöri költségek), ez azt jelenti, hogy a 45e.-Ft-os "rendszer" előállítási költsége kb. 5-10-e körül van...szerinted ebből mit lehet kihozni? Mozit biztos nem...de még hangot se nagyon" -
Kamikaze240
tag
És te milyet ajánlanál 30-35k között? A használt is megteszi csak ebben az árban benne legyenek a hangfalak és az amp.(a kábeleket megoldom). Azért kérdezlek titeket szakértőket akik jártasak ebben mert nem tudok dönteni mert ti több ilyen rendszert hallottatok már így több a tapasztalatotok.
-
BBéci
legenda
válasz
Kamikaze240 #34229 üzenetére
A kiváló hangminőségnek nem akadálya a panel, de a linkelt Samsung szettet még közepesnek sem minősíteném. Fingilingi, pillekönnyű bögrék, illetve dobozkák, apró hangszórók, se mélye, se közepe, se magasa nincs. Mivel a lejátszóját nem használnád, kidobott pénz, amit ráköltenél. Porfogónak megfelel.
(#34232) Vidala
A Creature meglepően jól szól, laptop mellé el tudnám viselni. -
Vidala
senior tag
válasz
Kamikaze240 #34235 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam
Nem vagyok egy nagy guru ebben (sem), de ha jól emlékszem, akkor a Maya kártyák egész jó hírnévnek örvendenek.adamssss: a stream-ben is egész jó áron adják épp
(Hezitálok, hogy kéne valami "egyszerű" megoldás is a notimhoz, bár inkább egy kisebb füles lesz szerintem belőle) -
Vidala
senior tag
válasz
Kamikaze240 #34231 üzenetére
Én a belső hangkarikat kevésbé kedvelem, mert többször fordult elő (ill. hallottam is róla), hogy összeszed mindenféle zajokat a gépből (HDD ciripelésre, ilyesmire kell gondolni).
Lehet, hogy nem futsz bele ilyesmibe, de gondoltam felhívom a figyelmed az eshetőségre.
Szóval inkább egy külső (pl. USB-s)Szerk:
A linkelt szett az egy összeválogatott "mix". Ha jól látom, csak a sub való az SCS-től, a többit így hirtelen nem tudom. Talán a satelitek a "control" szériából valók, de az erősítő-lejátszóra még tippem sincs. -
Kamikaze240
tag
válasz
#09634560 #34230 üzenetére
Hát a hangkari az annyi amennyi a linken. és erre plusz max 30-35 között hangfallal. végülis a samu sem szól rosszul mert volt szerencsém egy picivel nagyobb testvérét meghallgatni és az nagyon szépen tisztán szólt hiába csak a rádió ment.
És az optikai kábelre visszatérve, a kérdésem arra irányult hogy maga a vevő eszköz amin van optikai input és egy házimozi rendszer(mint pl ez a samu) annál már alapvető hogy 5.1 ch-t veszi ha rácsatizom (persze a megfelelő módban gondolok itt a bit és a khz számra)?+ a hangkariról mi a véleményed? megéri-e az árát mert a specifikációi alapján nem rossz legalábbis szeritem.
-
törölt tag
válasz
Kamikaze240 #34229 üzenetére
Mi az az ár?
Az optikai támogatja az 5, de még a 6.1-et is kivéve DDplus és bármelyik HD formátumok. Azt a HDMI támogatja.
Olyan hogy "sok egy szobába" nincs,egy jó rendszer éppen attól jó hogy halkan is remekül,érthetően szól.Ezt a linkelt Samsungtól ne várd el.Én azt mondom,nézz szét használt erősitők között és JBL SCS178 szett 40-ért kapható használtan igy 80 alatt kijöhetsz simán,és jobb hangja lesz. -
Kamikaze240
tag
Sziasztok. Új házimozi vásárlásán gondolkodom. Ez lenne a terv: [link] ez lenne a hangkari.
[link] és ez a hangkelő (legalábbis max ilyen árkategóriájú mivel panelban lakom és még szerintem ez is sok leszz.)
Kérdés a fent linkelt házimozival kapcsolatban nincs-e valakinek infója, mármint olyan téren hogy pl az optikai bemenet támogatja-e az 5.1 ch-t milyen a hangzás, megérné-e ezt választani. A lejátszó része az maga nem fontos, mivel számítógép mellé lenne zenére, játékra, filmre.
Ha valakinek van ötlete, hogy esetleg ilyen árban valamilyen más házimozi erősítő vagy valamilyen jó hangkeltő cucc van azoktól kérnék segítséget hogy milyet honnan stb.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. -
TCr
veterán
válasz
TazLeacher #34217 üzenetére
Ezt is hallottam szólni náluk a moziszobában, elég ingerszegény volt.
Bár mondta a srác, hogy nemrég bontották ki, úgyhogy erősen gyanítom, hogy még nem volt bejáratva.
Azóta eltelt lassan fél év, hallgasd meg ezt is, lehet (sőt inkább valószínű), hogy azóta komolyabb hangja lett. -
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #34217 üzenetére
55-ért nagyon jó vétel, nehezen találnál jobbat.
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #34215 üzenetére
Az Onkyóra szavazok, de az árából inkább egy sokkal komolyabb, használt erősítőt vennék.
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #34213 üzenetére
Egyáltalán nem gáz, merem ajánlani, jól járnál vele!
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #34208 üzenetére
Jamókat nem szoktuk ajánlani, az S sorozat a legvacakabb közülük, közelében nincs a Prosonnak.
(#34206) adamssss
A hideg kiráz az efféléktől.(#34205) €uro
Nincs min gondolkozni, hangminőséget illetően (IC-s végfok) a 309 egyértelmű visszalépés.
Az erősítőnél látható ohmok csak azt jelentik, hogy arra adják meg az adott teljesítményt. -
TCr
veterán
válasz
TazLeacher #34210 üzenetére
Bocsánat, kevertem a kis JBL 5.1 szettel, ami pár hsz-el ezelőtt került szóba.
De teljesen mindegy, a Jamo-t sem hallottam még szólni. -
TCr
veterán
válasz
TazLeacher #34208 üzenetére
A Jamo-t nem hallottam még, de gyanítom, hogy az álló dobozoknak komolyabb hangja lehet a kicsikkel szemben.
Hívd fel a Streamaudio-t, egyeztess velük időpontot és menj el hallgatózni.
-
TCr
veterán
válasz
TazLeacher #34204 üzenetére
A kép csalóka, a dobozok feketék.
Streamaudio-ban hallottam a frontokat egy 608-as Onkyo-n szólni, elég rámenős hangja van, szerintem jó belépő.
Bár az én választásom a Proson Libra szettre esett, annak kicsit sterilebb hangja van, kevesebb méllyel, de ékesebb magasokkal. Igaz az 90.000 Ft volt.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- League of Legends
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest