Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Errtu11
csendes tag
válasz
Tomate #20620 üzenetére
Igen, az erősítőt és a mélyládát köti össze. Egész pontosan egy Inakustik Y- Subwoofer kábel.
Amivel gond volt az egy 400 forintos kábel volt. Folyamatosan búgott a mélyláda, nem hangosan, de rohadt zavaróan. Nem biztos hogy nálad is ez a probléma, csak azért írtam, hogy ilyen is lehet. Én speciel magamtól rá nem jöttem volna. Azt mindenesetre megtanultam, hogy sajnos a kábelekre is "sokat" kell költeni.
Többcsatornás lpcm- nél a 4870- es kártyád kiküldi szépen a tömörítetlen hangot az erősítőnek( nem bitstream). A hang rendben lesz, de az erősítő nem fogja kiírni, hogy most pld. DTS HD vagy TRUE HD jelet kap. Nálam így bizonyos hangbeállítások inaktívak az erősítőn, de engem ez nem zavar, mivel amúgy is off- ra voltak rakva. Kipróbáltam egy 5650- es kártyával is, ott semmi macera nem volt.
A lejátszó progiban pld.: TMT3 beállítod a HDMI kimenetet és hogy ne nyúljon a hanghoz, így már az erősítő is kijelzi ha mondjuk DTS HD jelet kap. Ehez persze kártyát kell cserélned. A 4870- el ugyanitt azt kell beállítanod, hogy rakja pcm- be.
Majd kijavítanak itt a szakik, ha nem jól írom, de az elmúlt napok nyomozásából azt szűrtem le hogy: a DTS HD vagy Dolby TRUE HD veszteségmentes tömörítést alkalmazó hangformátum, az lpcm meg tömörítetlen adatfolyam.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest